Miłośniczki Zary - część III - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-11, 14:00   #4891
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Cytat:
Napisane przez kasiulek850505 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy zauważyłyscie, na stronie dodano kilka nowych rzeczy w dziale new collection. Mam przeczucie, że częśc z tych co widniej tam od jakiegoś czasu trafi na półkę wyprzedaż. Już czekam. Zobaczymy.

Ja się bardziej zastanawiam kiedy wreszcie obniżą porządnie ceny, bo to co jest teraz to w większości przypadków śmiechu warte

Tak samo dobija mnie nowa kolekcja (i to nie tylko z Zary), kiedyś jak wchodziły rzeczy wiosenne, to było odrazu to widać, w oczy rzucały się jasne kolory, sorbetowe odcienie, malutko było brązów beżów czy czerni, a teraz? w H&M wiosenna kolekcja wygląda w większości, jakby dopiero co jesień nadchodziła W Zarze podobnie
Cóż, takie widocznie w tym roku nadal będą trendy, plus jest taki, że akurat mnie beże, szarości i czernie bardzo odpowiadają
Szkoda jedynie, że nie czuć tej wiosny...

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podpowiedzcie mi, czy balerinki z Zary są wygodne? Mam niestety złe doświadczenia z butami ze Stradivariusa i Bershki (raniące do krwi baletki :/ ) i moja obawa rzutuje na cały Indetix. Podoba mi się kilka modeli balerin na wyprzedaży i gdyby były wygodne i wytrzymałe, chętnie bym jakieś kupiła Jak się u Was noszą?
Jeśli chcesz buty z Zary to polecam z działu Woman, jest największe prawdopodobieństwo że będą wygodne, bo zwykle są ze skóry naturalnej, mają miękkie wkładki wewnątrz . Ich minus to jedynie wyższa cena, baleriny normalnie kształtują się ok. 199zł.
W każdym razie ja już od dawna postanowiłam że jak buty z Zary to tylko Woman, innych nie warto brać bo raz: większość właśnie strasznie obdziera pięty i palce, dwa: są słabiej wykonane
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 14:04   #4892
Monique :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
jeśli szara wyglądała nieciekawie, to nie. może byc granatowa . dziękuje bardzo
Ok. Przekazałam info.
Stary 2011-01-11, 14:32   #4893
Rvda88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz buty z Zary to polecam z działu Woman, jest największe prawdopodobieństwo że będą wygodne, bo zwykle są ze skóry naturalnej, mają miękkie wkładki wewnątrz . Ich minus to jedynie wyższa cena, baleriny normalnie kształtują się ok. 199zł.
W każdym razie ja już od dawna postanowiłam że jak buty z Zary to tylko Woman, innych nie warto brać bo raz: większość właśnie strasznie obdziera pięty i palce, dwa: są słabiej wykonane
Dzięki za konkretną odpowiedź Podobają mi się takie, które teraz przecenione kosztują 100 zł, ale nie zwróciłam uwagi, z jakiego są działu... Następnym razem spojrzę I tylko czekam, aż w Zarze jeszcze poprzeceniają rzeczy, bo to, co mam upatrzone, w Poznaniu jest jeszcze w dużych ilościach

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 15:37   #4894
Cellly
Zadomowienie

A ja bardzo lubię balerinki z Zary. Mam ich kilka par i jak dla mnie są bardzo wygodne. Za to podobnie nie byłam do końca zadowolona z baletek z bershki. Za to Zara czy to Trf, Basic czy Woman jest ok
Cellly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 15:50   #4895
karolinaaa88
Przyczajenie

Dziewczyny, ponawiam swoją gorącą prośbę o pomoc w zakupie sukienki. Bardzo mi na niej zależy. Czy uchowała się jeszcze jakaś w rozmiarze 38 ? To jest końcówka kolekcji, jeśli nie będzie jej w sklepach, czy jest jakaś możliwość zdobycia jej ? Na Allegro również nie ma. Bardzo proszę o pomoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5039165802_1_1_3.jpg (18,7 KB, 57 załadowań)
karolinaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 17:29   #4896
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
to chyba sie mijamy, jak ty jestes w Katowicach to ja akurat w Krakowie. a przejazd przez rondo to faktycznie kosztuje wiele nerwów, teraz juz jezdze inna droga
Ostatanio czytalam ze w minionym roku bylas tez w Silesi na wyprzedzach i to z samego rana, tak jak ja, wiec nie wiem jak moglysmy sie nie spotkac
Też od samego początku kombinuję z objazdami, ale i tak w stosunku do Katowic jest może nie dalej, ale dłużej. Do Silesii dojeżdżam w 20 min, a do Krakowskiej niestety około 40-50 min. Na szczęście po zakończeniu prac modernizacyjnych (podobno w lipcu) wszystko wróci do normy i dojazd do Krakowskiej zajmie mi tyle samo czasu, co do Katowic, a szczerze przyznam, że jednak wolę krakowską Zarę.
Oj nie, na wyprzedażach byłam dopiero wieczorem po pracy, także miałyśmy się prawo minąć .
Stary 2011-01-11, 18:02   #4897
Goosiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackCat1990 Pokaż wiadomość
tak bardzo chciałabym znaleźc gdzies w Warszawie zamszowe kopytka czarne !!!

Dzisiaj przed południem widziałam na Marszałkowskiej jedną parę czarnych kopytek rozm. 37.

Sama kupiłam zwykłe balerinki skórzane za 49.90 i te kozaki za 99.90, których zdjęcie wkleiła Katia. Już w nich dziś chodziłam kilka godzin i są bardzo wygodne i stabilne, mimo że kupiłam o rozmiar za duże
Goosiaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 18:57   #4898
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
jeśli szara wyglądała nieciekawie, to nie. może byc granatowa . dziękuje bardzo
Mam dla Ciebie granatową bluzeczkę poprosze o dane na PW to jutro Ci wysle

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:08   #4899
zioła
Zakorzenienie

Dziewczyny
Ponawiam prośbę i proszę o pomoc w zakupie sukienki z działu dziecęcego na 13-14 lat
Ref. 0061/701. Kosztuje teraz 55,90

Może któraś z Was widziała też buty z załączników z dziecęcego na rozm 35?
Też byłabym chętna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0061701401_1_1_3.jpg (13,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7530303100_2_1_3.jpg (11,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1080003091_2_3_3.jpg (21,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-01-11, 19:23   #4900
BlackCat1990
Rozeznanie

CZY MOGE POPROSIC O ZAKUP KOPYTEK CZARNYCH R. 37?
bardzo prosze!!

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Goosiaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj przed południem widziałam na Marszałkowskiej jedną parę czarnych kopytek rozm. 37.

Sama kupiłam zwykłe balerinki skórzane za 49.90 i te kozaki za 99.90, których zdjęcie wkleiła Katia. Już w nich dziś chodziłam kilka godzin i są bardzo wygodne i stabilne, mimo że kupiłam o rozmiar za duże
będziesz może jutro na marszałkowsiej? moze sie jeszcze uchowaja..
Stary 2011-01-11, 19:30   #4901
Goosiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackCat1990 Pokaż wiadomość
CZY MOGE POPROSIC O ZAKUP KOPYTEK CZARNYCH R. 37?
bardzo prosze!!

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

będziesz może jutro na marszałkowsiej? moze sie jeszcze uchowaja..

Jutro niestety nie dam rady się wybrać, dopiero w czwartek będę miała chwilę. Jeśli do czwartku się uchowają to Ci je kupię, ale może któraś z Wizażanek będzie jutro? Bo czekać do czwartku to dość duże ryzyko, tylko jedna para była.
Goosiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:34   #4902
BlackCat1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Goosiaa Pokaż wiadomość
Jutro niestety nie dam rady się wybrać, dopiero w czwartek będę miała chwilę. Jeśli do czwartku się uchowają to Ci je kupię, ale może któraś z Wizażanek będzie jutro? Bo czekać do czwartku to dość duże ryzyko, tylko jedna para była.
BARDZO PROSZE WIZAZANKI Z WARASZY o ZAKUP KOPYTEL CZARNYCH 37 !

dziękuje jeśli będziesz przypadkiem i je zobaczysz to kup dla mnie bede wdzięczna
Stary 2011-01-11, 19:58   #4903
gabi1234
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z manu - bardzo dużo marynarek (ale żadna w moim typie) bardzo dużo tych bluzeczek z kokardą którą kupiłam no i wisiały te słynne sukienki z plisowanym dołem we wszystkich kolorach i w pełnej rozmiarówce (nawet po kilka sztuk z danego rozmiaru)
zatrzęsienie butów - szpilek, balerinek ale kopytek nie było, były tylko te z odkrytym palcem, które zresztą już posiadam pół roku
Stary 2011-01-11, 22:18   #4904
czarnapanna
Raczkowanie

widziałyście może w którejś łódzkiej ZARZE te kurtke?? to moja wymarzona i strasznie mi na niej zalezy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara camel.jpg (26,7 KB, 40 załadowań)
czarnapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:20   #4905
izabellini
Zakorzenienie

Dziewczyny, widziałyście gdzieś może tą torebkę??
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...113017/SHOPPER
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:22   #4906
sydunia
Zakorzenienie

Nikt nie wie nic odnośnie reklamacji w warszawskich Zarach?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:26   #4907
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Nikt nie wie nic odnośnie reklamacji w warszawskich Zarach?
ja nigdy nic nie reklamowałam, ale z tego co pamiętam dziewczyny pisały o Arkadii jako bardziej przyjaznej i chyba Promenadzie, ale nie jestem do końca pewna
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 22:32   #4908
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
ja nigdy nic nie reklamowałam, ale z tego co pamiętam dziewczyny pisały o Arkadii jako bardziej przyjaznej i chyba Promenadzie, ale nie jestem do końca pewna
Dziękuję W takim razie pewnie do Arkadii pojadę w przyszłym tygodniu jakoś, bo oczywiście paragon mam w domu, a nie tutaj Jeśli któraś jeszcze coś wie, to proszę o informację
Stary 2011-01-11, 23:14   #4909
endorfina123
Wtajemniczenie

osobiście nie polecam Arkadii w kwestii reklamacji, ale próbuj, zawsze możesz później iść do innej

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 23:22   #4910
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Mnie to się ostatnio nawet już nie chce zaglądać do Zary Zawiodłam się bardzo na tych wyprzedażach Nic mi się nie podoba aż tak, że muszę to mieć więc może przejdę się jeszcze jak trochę zejdą z ceny i będzie można trafić na większe okazje

W kwestii reklamacji zdecydowanie NIE polecam Arkadii Mnie pozytywnie rozpatrywano je natomiast w ZT i Promenadzie

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 23:40   #4911
sydunia
Zakorzenienie

Czyli chyba jednak do ZT pójdę W sumie mam bliżej, a sesja za pasem, więc czasu mało I nie wiecie może, ile będę musiała na jakąś decyzję czekać I czy będą w ogóle chętni do naprawy, czy będą raczej chcieli zwracać pieniądze?
Stary 2011-01-12, 10:22   #4912
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli chyba jednak do ZT pójdę W sumie mam bliżej, a sesja za pasem, więc czasu mało I nie wiecie może, ile będę musiała na jakąś decyzję czekać I czy będą w ogóle chętni do naprawy, czy będą raczej chcieli zwracać pieniądze?
ja się przymierzam do reklamacji torebki, rączki popękały... reklamowała może któraś torebkę? ciekawa jestem czy pozytywnie rozpatrzą..
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 12:36   #4913
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
termin rozpatrzenia reklamacji wynosi 14 dni

zależy jaką masz wadę, jeśli da się ją naprawić, to w pierwszej kolejności przysługuje naprawa, jeśli się nie da, a dana rzecz dalej jest w sklepie, to przysługuje wymiana, w przypadku gdy dwa powyższe rozwiązania reklamacji nie są możliwe - zwrot gotówki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 12:51   #4914
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
termin rozpatrzenia reklamacji wynosi 14 dni

zależy jaką masz wadę, jeśli da się ją naprawić, to w pierwszej kolejności przysługuje naprawa, jeśli się nie da, a dana rzecz dalej jest w sklepie, to przysługuje wymiana, w przypadku gdy dwa powyższe rozwiązania reklamacji nie są możliwe - zwrot gotówki
Wiem, że taka jest teoria Ale może ktoś coś reklamował i wie, że np. szybciej w rzeczywistości rozpatrują?
Stary 2011-01-12, 13:19   #4915
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, że taka jest teoria Ale może ktoś coś reklamował i wie, że np. szybciej w rzeczywistości rozpatrują?
raz jest tydzień, raz dwa, pewnie zależy od tego, ile w danym czasie wpłynęło reklamacji, także nie ma reguły

Stary 2011-01-12, 16:46   #4916
iwona200
Zakorzenienie

Ja wczoraj kupiłam ten karmelowy płaszczyk wiązany z kapturem za 199 zł. Jest świetny, długo szukałam fajnego płaszczyka, już przed przecenami i teraz dopiero znalazłam więc jestem bardzo zadowolona.

Przed przeceną jego cena byłaby dla mnie zaporowa (359 zł), ale teraz go wzięłam bez namysłu, bo pewnie mniejsze rozmiary szybko się rozejdą.
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:52   #4917
*Pinacolada*
Rozeznanie

Do kiedy w Zarze bedzie trwala ta wyprzedaz? To co chcialam z wyprzedazy to kupilam (buty) Chcialam dzisiaj kupic bluzke z nowej kolekcji ale caly sklep to glownie wyprzedaz, w bardzo przebranych rozmiarach ( noszac S nie znalazlam nic ciekawego dla siebie), z nowej kolekcji bardzo malo rzeczy w rogu sklepu i bluzki nie bylo. Kiedy zacznie wchodzic nowa kolekcja w wiekszym zakresie?
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:21   #4918
shadow_cat
Raczkowanie

Pytałam już wcześniej, ale teraz może będę mieć więcej szczęścia... Czy widziałyście ostatnio w Warszawie te balerinki (rozmiar 40) i bluzki (kolor obojętny, rozmiar XS, S?). To chyba jedyne rzeczy, jakie jeszcze bym chciała kupić, a coś nie mam szczęścia... Chyba, że jeszcze skuszę się na jakieś bluzki, ale to chyba tylko w wypadku większych przecen..

I tu mam jeszcze pytanie- jak się ma sytuacja w Zarze na Targówku? Opłaca się jechać? (wiem, że wcześniej jedna z Wizażanek pisała, że poleca, ale przez ten czas mogło się zmienić )

Mały off-top... Ostatnio ciągle uruchamia się dźwięk bramek ochronnych jak przez nie przechodzę, to jest straszne.. (choć akurat trafiam na miłych i wyrozumiałych ochroniarzy ). Myślicie, że przyczyną może być legitymacja na której mam kartę miejską? Ostatnio ją doładowywałam, może coś się wtedy jakoś rozkodowało Od tego natychmiast przechodzi mi ochota na jakiekolwiek zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg balerinki.jpg (10,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka.jpg (15,4 KB, 28 załadowań)
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:32   #4919
paradiso
Zadomowienie

Raczej to nie karta.Często w butach,torebkach,portfela ch,są pod podszewkami poukrywane zabezpieczenia.Może nastepnym razem spóbuj dojść do tego co piszczy,jak portfel to go obmacaj i moze jest schowane takie podluzne biale zabezpieczenie?

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:40   #4920
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Raczej to nie karta.Często w butach,torebkach,portfela ch,są pod podszewkami poukrywane zabezpieczenia.Może nastepnym razem spóbuj dojść do tego co piszczy,jak portfel to go obmacaj i moze jest schowane takie podluzne biale zabezpieczenie?
W sumie portfel kupowałam przed Świętami, w Stradivariusie , ale bramki zaczęły przy mnie pikać dopiero po Nowym Roku... Ale dziękuję za wskazówkę, zaraz go dokładnie oblookam

namierzyłam coś twardego pod podszewką, może to właśnie winowajca.. Chyba przejdę się jutro do Stradivariusa, może jakoś niedokładnie to rozmagnesowali.. Jeszcze raz dziękuję

Edytowane przez shadow_cat
Czas edycji: 2011-01-12 o 22:06
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości