|
|
#4891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
Ja się bardziej zastanawiam kiedy wreszcie obniżą porządnie ceny, bo to co jest teraz to w większości przypadków śmiechu warte ![]() Tak samo dobija mnie nowa kolekcja (i to nie tylko z Zary), kiedyś jak wchodziły rzeczy wiosenne, to było odrazu to widać, w oczy rzucały się jasne kolory, sorbetowe odcienie, malutko było brązów beżów czy czerni, a teraz? w H&M wiosenna kolekcja wygląda w większości, jakby dopiero co jesień nadchodziła W Zarze podobnie ![]() Cóż, takie widocznie w tym roku nadal będą trendy, plus jest taki, że akurat mnie beże, szarości i czernie bardzo odpowiadają ![]() Szkoda jedynie, że nie czuć tej wiosny... Cytat:
W każdym razie ja już od dawna postanowiłam że jak buty z Zary to tylko Woman, innych nie warto brać bo raz: większość właśnie strasznie obdziera pięty i palce, dwa: są słabiej wykonane
|
|
#4892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przekazałam info.
|
|
|
#4893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobają mi się takie, które teraz przecenione kosztują 100 zł, ale nie zwróciłam uwagi, z jakiego są działu... Następnym razem spojrzę I tylko czekam, aż w Zarze jeszcze poprzeceniają rzeczy, bo to, co mam upatrzone, w Poznaniu jest jeszcze w dużych ilościach
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
A ja bardzo lubię balerinki z Zary. Mam ich kilka par i jak dla mnie są bardzo wygodne. Za to podobnie nie byłam do końca zadowolona z baletek z bershki. Za to Zara czy to Trf, Basic czy Woman jest ok
|
|
|
|
#4895 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ponawiam swoją gorącą prośbę o pomoc w zakupie sukienki. Bardzo mi na niej zależy. Czy uchowała się jeszcze jakaś w rozmiarze 38 ? To jest końcówka kolekcji, jeśli nie będzie jej w sklepach, czy jest jakaś możliwość zdobycia jej ? Na Allegro również nie ma. Bardzo proszę o pomoc
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie, na wyprzedażach byłam dopiero wieczorem po pracy, także miałyśmy się prawo minąć .
|
|
#4897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj przed południem widziałam na Marszałkowskiej jedną parę czarnych kopytek rozm. 37. Sama kupiłam zwykłe balerinki skórzane za 49.90 i te kozaki za 99.90, których zdjęcie wkleiła Katia. Już w nich dziś chodziłam kilka godzin i są bardzo wygodne i stabilne, mimo że kupiłam o rozmiar za duże
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprosze o dane na PW to jutro Ci wysle
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Ponawiam prośbę i proszę o pomoc w zakupie sukienki z działu dziecęcego na 13-14 lat Ref. 0061/701. Kosztuje teraz 55,90 Może któraś z Was widziała też buty z załączników z dziecęcego na rozm 35? Też byłabym chętna ![]()
|
|
|
|
#4900 | |
|
Rozeznanie
|
CZY MOGE POPROSIC O ZAKUP KOPYTEK CZARNYCH R. 37?
bardzo prosze!! ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
|
#4901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro niestety nie dam rady się wybrać, dopiero w czwartek będę miała chwilę. Jeśli do czwartku się uchowają to Ci je kupię, ale może któraś z Wizażanek będzie jutro? Bo czekać do czwartku to dość duże ryzyko, tylko jedna para była. |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje jeśli będziesz przypadkiem i je zobaczysz to kup dla mnie bede wdzięczna
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z manu - bardzo dużo marynarek (ale żadna w moim typie) bardzo dużo tych bluzeczek z kokardą którą kupiłam no i wisiały te słynne sukienki z plisowanym dołem we wszystkich kolorach i w pełnej rozmiarówce (nawet po kilka sztuk z danego rozmiaru)
zatrzęsienie butów - szpilek, balerinek ale kopytek nie było, były tylko te z odkrytym palcem, które zresztą już posiadam pół roku
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
widziałyście może w którejś łódzkiej ZARZE te kurtke?? to moja wymarzona i strasznie mi na niej zalezy
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście gdzieś może tą torebkę??
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...113017/SHOPPER |
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie wie nic odnośnie reklamacji w warszawskich Zarach?
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie pewnie do Arkadii pojadę w przyszłym tygodniu jakoś, bo oczywiście paragon mam w domu, a nie tutaj Jeśli któraś jeszcze coś wie, to proszę o informację
|
|
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
osobiście nie polecam Arkadii w kwestii reklamacji, ale próbuj, zawsze możesz później iść do innej
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to się ostatnio nawet już nie chce zaglądać do Zary
Zawiodłam się bardzo na tych wyprzedażach Nic mi się nie podoba aż tak, że muszę to mieć więc może przejdę się jeszcze jak trochę zejdą z ceny i będzie można trafić na większe okazje ![]() W kwestii reklamacji zdecydowanie NIE polecam Arkadii Mnie pozytywnie rozpatrywano je natomiast w ZT i Promenadzie
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli chyba jednak do ZT pójdę
W sumie mam bliżej, a sesja za pasem, więc czasu mało I nie wiecie może, ile będę musiała na jakąś decyzję czekać I czy będą w ogóle chętni do naprawy, czy będą raczej chcieli zwracać pieniądze?
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
ja się przymierzam do reklamacji torebki, rączki popękały... reklamowała może któraś torebkę? ciekawa jestem czy pozytywnie rozpatrzą..
|
|
|
|
#4913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zależy jaką masz wadę, jeśli da się ją naprawić, to w pierwszej kolejności przysługuje naprawa, jeśli się nie da, a dana rzecz dalej jest w sklepie, to przysługuje wymiana, w przypadku gdy dwa powyższe rozwiązania reklamacji nie są możliwe - zwrot gotówki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może ktoś coś reklamował i wie, że np. szybciej w rzeczywistości rozpatrują?
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Wtajemniczenie
|
raz jest tydzień, raz dwa, pewnie zależy od tego, ile w danym czasie wpłynęło reklamacji, także nie ma reguły
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kupiłam ten karmelowy płaszczyk wiązany z kapturem za 199 zł. Jest świetny, długo szukałam fajnego płaszczyka, już przed przecenami i teraz dopiero znalazłam więc jestem bardzo zadowolona.
Przed przeceną jego cena byłaby dla mnie zaporowa (359 zł), ale teraz go wzięłam bez namysłu, bo pewnie mniejsze rozmiary szybko się rozejdą. |
|
|
|
#4917 |
|
Rozeznanie
|
Do kiedy w Zarze bedzie trwala ta wyprzedaz? To co chcialam z wyprzedazy to kupilam (buty) Chcialam dzisiaj kupic bluzke z nowej kolekcji ale caly sklep to glownie wyprzedaz, w bardzo przebranych rozmiarach ( noszac S nie znalazlam nic ciekawego dla siebie), z nowej kolekcji bardzo malo rzeczy w rogu sklepu i bluzki nie bylo. Kiedy zacznie wchodzic nowa kolekcja w wiekszym zakresie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 |
|
Raczkowanie
|
Pytałam już wcześniej, ale teraz może będę mieć więcej szczęścia... Czy widziałyście ostatnio w Warszawie te balerinki (rozmiar 40) i bluzki (kolor obojętny, rozmiar XS, S?).
To chyba jedyne rzeczy, jakie jeszcze bym chciała kupić, a coś nie mam szczęścia... Chyba, że jeszcze skuszę się na jakieś bluzki, ale to chyba tylko w wypadku większych przecen..I tu mam jeszcze pytanie- jak się ma sytuacja w Zarze na Targówku? Opłaca się jechać? (wiem, że wcześniej jedna z Wizażanek pisała, że poleca, ale przez ten czas mogło się zmienić )Mały off-top... Ostatnio ciągle uruchamia się dźwięk bramek ochronnych jak przez nie przechodzę, to jest straszne.. (choć akurat trafiam na miłych i wyrozumiałych ochroniarzy Od tego natychmiast przechodzi mi ochota na jakiekolwiek zakupy
|
|
|
|
#4919 |
|
Zadomowienie
|
Raczej to nie karta.Często w butach,torebkach,portfela ch,są pod podszewkami poukrywane zabezpieczenia.Może nastepnym razem spóbuj dojść do tego co piszczy,jak portfel to go obmacaj i moze jest schowane takie podluzne biale zabezpieczenie?
|
|
#4920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
namierzyłam coś twardego pod podszewką, może to właśnie winowajca.. Chyba przejdę się jutro do Stradivariusa, może jakoś niedokładnie to rozmagnesowali.. Jeszcze raz dziękuję
Edytowane przez shadow_cat Czas edycji: 2011-01-12 o 23:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

W Zarze podobnie 
Jak się u Was noszą?
Podobają mi się takie, które teraz przecenione kosztują 100 zł, ale nie zwróciłam uwagi, z jakiego są działu... Następnym razem spojrzę
!!!

W sumie mam bliżej, a sesja za pasem, więc czasu mało
Od tego natychmiast przechodzi mi ochota na jakiekolwiek zakupy