![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
no widzę,ale zastanawiam się czy na pewno to oryginał,wydaje mi się, że tak, ale na tym, akurat, aż tak dobrze się nie znam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
A skąd zamawiałaś ? Pewnie oryginał, bo puderniczka rzeczywiście jest dość duża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
parę razy maznęłam, no fajny ten puderek, taki drobno zmielony, delikatny, tylko ciężko mi go wydobyć z tych dziureczek w puderniczce, trzęsę i trzęsę tym i niewiele to daje,ale próbuję
![]() Kupiłam go tu: http://allegro.pl/guerlain-les-voile...026129950.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
słyszałam też ,że jest jakaś nowa, mineralna ,wersja tego pudru czy jesteście w stanie powiedzieć czy mam tę starą, czy też już nową?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Rozeznanie
|
masz nową wcześniejszy nie był mineralny, ja mam identyczny tylko odcień nr 4, kupowałam go rok temu w lutym i jakiś mokrawy mi się zrobił :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
dziękuję kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tak wciągnął Guerlain, że kupiłam wszystko co mi się może minimalnie przydać z ich kolorówki (a rozważałam zakup także rzeczy nieprzydatnych ![]() Tak swoją drogą skoro już masz puder sypki i kulki, to jeszcze polecam podkład parure extreme... (w końcu na coś musisz położyć les voilettes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Raczkowanie
|
Mam do Was dziewczyny pytanie. Kupiłam ostatnio limitowane kulki świąteczne i oczywiście wpadłam jak śliwka w kompot... Do kompletu dokupiłam cienie z pszczółką, a teraz zastanawiam się nam pudrem prasowanym. Myślałam o motylach albo pszczółkach, ale nie wiem czym się różnią. Ma może któraś i może je porównać?
![]() A może lepiej jeśli mam kulki kupić jakiś inny puder, np. sypki. Chociaż mam jeszcze nie otwarty EL Lucidity.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie na KWC ten jest najbardziej na topie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...11.html&next=1 sama mam i uważam, że jest niezły (chociaż ogólnie nie przepadam za prasowanymi pudrami). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Evenstar, pod Twoim wpływem kupiłam już Kiss Kiss Baby, teraz czekam aż mi przyślą z truskawy ![]() Po co ja zaczęłam czytać to forum... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4905 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś wylicytowałam paletkę szóstek za 99zł i cieszę się jak dziecko
![]() http://allegro.pl/guerlain-ecrin-6-c...033904293.html
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2012-01-09 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się teraz czaję na perfumy Guerlain'owe ![]() ![]()
![]() |
#4908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- Nie kojarze takiego zestawienia kolorystycznego. - Tyle brokatu to chyba nawet karton meteorytow nie ma. - Sprzedawca nie napisal nazwy odcienia (to przeciez podstawowa informacja). - Pedzel z dwoch stron ma takie samo zaknczenie (oryginal jest inny). - Oryginal nie ma napisu Guerlain na cieniu. - Na folii nie powinno byc znaczka Guerlain. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-01-09 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magic też kupiłam, widzę że mamy te same upodobania ![]() Kup jeszcze kredkę high brow benefitu (super!) i nie zapomnij o komplecie pędzli ![]() Nawet widzę, że high brow ma osoba od której kupujesz cienie. I to w zabójczo niskiej cenie 20 zł, a w Sephorze kosztuje 85zł. Tylko pytanie czy to nie podróbka skoro jest aż tak tanio Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2012-01-09 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podkład wzięłam w kolorze 03, mam nadzieję,że będzie dobry ![]() Myślę też o czymś do brwi,ech, ale to nie w tym m-cu....chyba ![]() Edytowane przez golgie Czas edycji: 2012-01-09 o 23:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31523343]Mnie sie wydaje, ze to podrobka.
- Nie kojarze takiego zestawienia kolorystycznego. - Tyle brokatu to chyba nawet karton meteorytow nie ma. - Sprzedawca nie napisal nazwy odcienia (to przeciez podstawowa informacja). - Pedzel z dwoch stron ma takie samo zaknczenie (oryginal jest inny). - Oryginal nie ma napisu Guerlain na cieniu. - Na folii nie powinno byc znaczka Guerlain.[/QUOTE] Myślałam że to te zestawienie kolorystyczne ![]() Faktycznie brązy są matowe http://www.google.pl/imgres?q=guerla...eqSjaAH&zoom=1 Ale szajs. Dobrze że nie zapłaciłam. 99zł za podróbę matko ale bym sobie narobiła Czyli to też będzie podróba http://www.ebay.pl/itm/Guerlain-Ecri...-/190549867547 Kochana nie wiesz jak bardzo Ci dziękuję za wyprowadzenie mnie z błędu. Co mam teraz zrobić nie zapłacić i napisać do sprzedawcy ze podróbe chciał mi wcisnąć czy zgłosić gdzieć do allegro?
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aby wydobyć pełnię świetności kosmetyków guerlain musisz mieć nowe pędzle... Podziwiam kupowanie podkładu w ciemno.... mam nadzieję, że nie sugerowałaś się nazwą beige naturel (czy czegoś w tym stylu) przy zamawianiu 03. Ja ogólnie bladziochem nie jestem, chodzę raz w tygodniu na 7 minut na solarium, a jest dla mnie za ciemne 03 ![]() Myślę że odcieniem będzie dobre tak w maju-czerwcu. High brow to rozświetlacz pod brwi, który jest kosmetykiem multifunkcjonalnym bo można rozświetlić nim wszystko i bardzo ładnie wtapia się w makijaż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Nie kupuj bo pewnie podróbka tak jak te cienie.
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak się okaże, że kolor za ciemny, to zrobię tak jak Ty, i kupię 02...za jakiś czas-EDIT-właśnie poprosiłam o wysyłkę koloru 02, więc sprawa nieaktualna ![]() ![]() Apropos tych cieni-a takie ładne były, tylko, że za podróbę 99zł to baardzo dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba na tym obrazku różnica między kolorami jest mniejsza niż w rzeczywistości. Mogłaś trochę poczekać z zamawianiem podkładu to bym Ci zrobiła fotki obu kolorów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
dziękuje kochana, że umieściłaś dla mnie to zdjęcie
![]() miałaś rację, że coś tam nas łączy, bo ten odcień 02 też powinien byś dla mnie lepszy, a jakby co, zawsze można przyciemnić pudrem ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- dobra, idę spać, bo dziecko potrzebuje matki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Rozeznanie
|
też mi się wydaje że te cienie to podróbka, te same powody które James ci już napisała.
A jeśli chodzi o perfumy to ja miałam: L'instant, Samsarę, Samsarę Shine, a aktualnie mam Insolence edp oraz Shalimar Initial, Shalimara kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Raczkowanie
|
W/g mnie to podróbka, miałam ten wariant kolorystyczny, który udaje i absolutnie nie ma tyle brokatu ani znaczka na folii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;31523343]Mnie sie wydaje, ze to podrobka.
- Nie kojarze takiego zestawienia kolorystycznego. - Tyle brokatu to chyba nawet karton meteorytow nie ma. - Sprzedawca nie napisal nazwy odcienia (to przeciez podstawowa informacja). - Pedzel z dwoch stron ma takie samo zaknczenie (oryginal jest inny). - Oryginal nie ma napisu Guerlain na cieniu. - Na folii nie powinno byc znaczka Guerlain.[/QUOTE] Na bank to podróba... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.