|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!
o matko girl a co można zrobić z odciętym palcem ??!!
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a sepleni, sepleni ale trza uwazac, mojej znajomej dziaslo sie osunelo oOkisiel, ze hoho mmmm to czekam z otwartymi ramionami i ustami w gotowosci jak cos juz ja im adres pokaze ![]() noo zacna, zacna nagroda widmo ![]() macie zdjecia milego slinienia uwielbiam Jego oczy pewnie ma 160 tak jak ja ![]() ![]() EDIT : Blair mozna: a - nic nie robic b - owinac w gazete c- schowac do worka z lodem odp. c ( tylko skad do ch**a pana mam miec lod w aucie
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-09-29 o 20:14 |
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa!!po raz pierwszy zdałam,miałam 1 bład!! ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
jak to nie maa palca
toz to klasyka a o pytaniu w moim poprzednim poscie jak cos ![]() Cherry - gratulacje ja na poczatku jak robilam nie moglam zdac. ale jak sie nauczylam, to nawet pytania nie musialam czytac chociaz pamietam, ze na egzaminie dosyc trudny zestaw mialam :P
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze ;D kolega juz wyrusza ;D a Spaniolce idą wg mapy bo gps im siadł o.O chciałabym sie poślinić jednakże zdjecia nie widze ;D Kooocie to nie wiesz że trzeba w samochodzie mieć zamrażalkę wbudowaną ? i tam trzymać lodzik ?
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym dała a
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia juz sa, w moim przedostatnim poscie
![]() Dank - Skarbie, dlatego postanowilam, ze bede jezdzic family frostem ![]() no topracuj nad tz ale pamietaj, ze mozesz liczyc na mnie zawsze ejj no lajzy dojda za rok ![]() a na kolege z kolczykiem czekam ![]() Cherry - niestety opcji z puszczeniem pawia nie dali ALLLELUJA! NOWE TOREBKI NA ETOREBCE !!
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-09-29 o 20:24 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
ten koles ma fajne oczy
i nic wiecej jak dla mnie of course ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- no ale sorry,co byscie zrobiły widzac odciętego palca?
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
chociaz dobrze, ze oczy docenilas
ja widzac odciety palec zaczelabym wrzeszczec i uciekac ;D no bo to nie na moje nerwy
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole jakie te pytania ą czasami śmieszne
idzie sobie koles przez pasy,jest niedaleko krawęznika,stoi auto troche przed pasami i jest pytanie W tej sytuacji kierujący pojazdem powinien i ta odpowiedź wymiata przyspieszyć,starając sie przejechac przed pieszym ale niestety takie są realia w obecnych czasach,ze przyspieszaja,co moze powodować,że kiedys kogos potraca ^ ^ ja sie z tym spotykam codziennie przechodząc przez jeendno z 2 przejść przy szkole
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
a to pytanie bylo. szkoda, ze nie napisali, ze powinien rozjechac pieszego
a kiedy zaczynasz jazdy? powiem tyle: pamietaj o recznym
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero mam wykłady ;P i nie wiem ile mi godzin zostało,bo nie wiem jak gosciu to liczy ;P raz mamy 2 godziny,raz póltora
ok zapamietam
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio sie wlasnie smialam z mama, ze jak przeparkowalam samochod brata, to cala ulica wiedziala, ze parkuje
wruummmm, wruuuuummmmmmmm jak bedziesz chciala znac sposoby na parkowanie/luk to pytaj ! chetnie poopowiadam ![]() i nie przejmuj sie ruszaniem na poczatku bo jak pierwszy raz siadasz za klokiem, to silnik ryczy az milo dlatego nie mozesz szybko puszczac sprzegla tylko powolutkuuuuu ! ;P
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
juz jeździłam 3 razy,opowiadałam wam,brat mnie uczył ;P
i za pierwszym razem nie powiedział mi co sie stanie jak puszcze nagle sprzęgło ale faktycznie mi strasznie ryczy,bo ja cały czas sprzęgło naciskam ale zabką nie ruszam! co to to nie! ;P ejj girl słonce moje..weź mi wytłumacz jak to jest z tramwajami,bo maszcze KAŻDE pytanie
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-09-29 o 21:42 |
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
zobaczysz, nauczysz sie ruszac ![]() tramwaje : - jest na glownej : puszczasz go - nie ma znakow : puszczasz - ogolnie rzecz biorac PRAWIE : zawsze ma pierwszenstwo - jest regula wyjatek : mam nadzieje, ze dobrze pamietam : jezeli sa swiatla, ty jedziesz prosto, a tramwaj skreca i ma ci przejechac przed nosem, to ty masz pierwszenstwo ![]() - zaraz sobie przypomne jak to na rondach jest ![]() EDIT : jesli jestes na rondzie i tramwaj jest na juz na rondzie : puszczasz go chyba ze znaki stanowia inaczej (ty wyjezdzasz z ulicy glownej na rondo, a tramwaj z podporzadkowanej (wtedy ty jedziesz pierwsza) - na 90 % rond jest tak, ze puszczsz tych, ktorzy sa na rondzie : wiec w tym wypadku tramwaj, ktory jest na rondzie = tramwaj z pierwszenstwem przejazdu
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-09-29 o 21:42 |
|
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kisiel łorgazm ! kisiel! i jeszcze raz łoooorgazm ! a to zdj jak wychodzi z samolotu - zabójcza mina I tak powinno być ! każdy powinien takim auciem jeździć ! haha spoko w razie problemów sie odezwe Dojdą dojdą gorzej że po drodze żabojady o.O ![]() a ten to wiesz szykuj sie bo zaraz bd nie mów ! nie mów! vo jak wejde to nie wyjde i bd płakać że kasy nie mam ;P Cytat:
hmm znając moją głupote sprawdziłabym czy jest prawdziwy i czy sie rusza a zapewne jakbym sie upewniła że jest prawdziwy wykonałabym dziki ruch ręką przez co palec by pooooleeeeciał daleko i gorzej jakby go nie znaleźli i nie zdążyli przyszyć z powrotem a no i pewnie wydobywałabym z siebie niezidentyfikowane dźwieki podobne do "fu fu fu fujjjjj bleeee maamamoooo " a no i jeszcze podskoki tak i tupanie oo zaiste
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha , mina ,,jestem zly" ) ale to taki idealny do tulenia. taki wysoki facet tuli drobna dziewczyne i ja cala obejmuje silnymi, meskimi, ramionami aucio i do tego trza muzyke wlaczyc ; D turururururu ;lol; a no to czekam na tel w razie problemow jest jedna cudna o matko, a ja taka nieuczesana ide sie robic na bostwo kocham niebieskie oczeta si by bylo ,,fuuuuuuu" jak a komixxach z naszzymi zdolnosciami, to palec by zginall w sekunde to by bylo cos w stylu jak weza w lesie zobaczylam. bieglam skaczac zeby nie dotykac ziemi prawie z rykiem i krzykiem, widok bezcenny
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-09-29 o 21:53 |
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjjj ! taaaa musica jest jest szaleństwo uła uła dens dens bum cziki cziki tara rara ![]() okej jak ise nie bd słuchał to zadzwonie numer twój posiadam więc spoko ![]() poookaż ;> nie no weź właśnie miałam wizje takiej sytuacji ;D że zamiast zadzwonić na pogotowie inteligentnie sprawdzają czy to faktycznie prawdziwy palec olewając osobe która go straciła i nagle palec leci w góre i słychać same bliżej nieokreślone dźwięki oświadczające obrzydzenie i ta mimika i gestykulacja nie no
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az sie rozmarzylam ![]() zapuscimy techniawke w family, do tego zimny lokiec ,,umca, umca" Chuck tylko czeka na slowo, by wkroczyc do akcji przedstawiam kristy: oklaski, werble i fanfary ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0286 dokladnie, wykrzywiona mina i bladosc i krzyk ,,aaa co robic, co robic !!"
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-09-29 o 22:08 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oł jeeee ;D i bedzie umc umc umc bejbe umc umc umc bejbe bede pamiętać ulalalalalala <333 cudna jest ale faktycznie trochu mala ;/ haha to by było piękne
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ,,pam, pa, pam, pararampamapam" wlasnie nie pomiesci zeszytu A4 ![]() ![]() a potem zobaczymy sie w ukrytej kamerze
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-09-29 o 22:22 |
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dziiii <333 ync ync ync ync je je jee i je i jeeeee ! DJ Danuśka i DJ Chuck jeeee ![]() nie no jak oni mogli ![]() haha i okaże się że rzekomo prawdziwy palec to zwykły kawałek plastiku
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laaa, jakie pseudo dokladnie! GRANDA! etorebko - nadchodzimy ![]() ![]() zapewne tak szukajac piornika znalazlam ... ochraniacze brata na nogi do grania w pilke podlize sie chlopakom z czerwonej furii : a ja tez mam ochraniacze !! ooo !!! i co powiecie !! hmmm
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
aaa!!
tak widziałam zapowiedź jakiegos horroru na tvn w trakcie "top models" to wyłaczyłam potem tv i powiedziałam bratu żeby u siebie przełczył,widze jakis durny film ale estoju dalej u niego w pokoju i oglądam i nagle co widze?! kristen! ;P ja tak na głos: to jest Kristen?!?! niee, nie mozliwe! a z chwile-to musi byc kristen!! i sprawdzam i to ona! xD potem widze jakiegos kolesia i mysle,ze gdzies go widziałam ,sprawdzam a to Ethan z 90210! xD
|
|
|
#4915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu tururuuuu ! uffffaaaaagaaaaa ! atak! ![]() ![]() ![]() niee to by było piękne ten wstyd ooooo ale to wiesz lepiej zagrać przed nimi sierotke żeby mogli pomóc "Chłoopcyyy a raczej Mężczyźni pomożecie ? Kompletnie nie mam pojęcia jak to się zakłada, ahh i jeszcze nie mam skarpetek tych takich długich a baaardzo chciałabym z wami zagrać to jak bd ? ";> ![]() ![]() ![]() egzakli ;D niczym Kalwi i Remi Cytat:
![]() I nawet dostałam już obietnice że to na weekend bd oglądać - i znowu nie mam nic do gadania ale chyba z zamkniętymi uszami i zatkanymi oczami o! Bry bry ! ;**** cóż za wspaniały dzień dzisiaj ! nawet ta paskudna pogoda mi go nie zepsuje ;D gdyż nie mam dzisiaj w ogóle lekcji ! zwolnili nas ! ha! bo w planie mam na 10:50 wos pp i dwa polskie, a na 10:50 tylko dlatego że są faki 3 godziny ale nie moje więc hajla bajla no więc są fakultety z wosu polskiego i czegoś tam a ja wos mam we wtorek no ale bynajmniej jest taki myk że wczoraj wiedzieliśmy że nie mamy polskiego no to już zaciesz bo niektórzy tylko 2 lekcje a t sie okazało ze Ci co przyszli na wos mogli pocałować klamke ! nie ma nauczycielki więc 3h faków nie ma i naszego wosu też nie ma i zostało tylko pp które przełożyli ! i normalnie jest pięknie ! ![]()
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jak widac, to niezalezne od romansidel robienie z siebie glupka, to moje drugie imie eejjjj dooobreeee !! ,,ja jiestem taka bezliadnia ![]() " pomozcie prosze! zalozycie mi na nozke ochraniacz ? wy jestescie tac mescy i doswiadczeni!Łaaa jak zacnie dobra szkola, dobra ! zwolnien nigdy za wiele pijemy za pania od wosu ![]() Bry Wam
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj
a ja nie poszlam dzis do szkoly wstaje rano pół przytomna a brzuch mnie tak zaczął nap..da.ć bo okresu dostałam ze masakra, naszczescie mama pozwoliłła mi zostać a teraz wstałąm i nic nie boli hhahaha no coz widocznie juz mi przeszedł ból a caly dzień wolny
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buaha mi chcieli dać tak na pierwsze ale stwierdzili że to zbyt oczywiste xD noo egzakli Panowie no prosze ja nie wiem wgl co to jest Za Panią od Wosu i od Polskiego też wiadomo debeściary bo ode mnie z wioski Cytat:
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
ogladalam ftv
i samo pokazywali meski fashion week jejuuu niektórzy wygladali jak rasowe takie geje ale niektorzyyy <love> taaakie ciacha
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a jak ale co to jest ??? pomozcie boscy ----> a przy okazji dajcie pomacac klate no to pijemy za kobitki debesciary !!!!! Blair - haha, no ladnie to byl bol antyszkolny ![]() pamietam pokaz mody meskiej w galerii ^^ i az na glos powiedzialam do kuzynki ,,ale ciacho " i nagle wzrok ludzi na mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

a sepleni, sepleni
jak cos juz ja im adres pokaze 
nagroda widmo 

toz to klasyka
ja na poczatku jak robilam nie moglam zdac. ale jak sie nauczylam, to nawet pytania nie musialam czytac 

ide sie robic na bostwo