|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
mogę jeszcze dorzucić przpis mojej mamy
![]() ![]() składniki, które trzeba ze sobą wymieszać ![]() ![]() druga bardziej skomplikowana: składniki: torebka ryżu bosmanti(który trzeba ugotować ![]() jak robimy? ano wszystko mieszamy ![]() ja to sobie spisałam składniki sałatek z ulotek z jakiś hallo pizza itp itd ![]() Lala ja Ci kochana niestety nie pomogę bo wogóle nie mam takie wyczucia co komu pasuje ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-24 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Lala.... Ja nie mam pojecia ale pomysle. Dzisiaj juz siostrze doradzaalamp- wyslalam ja do mojej fryzjerki zeby zrobila co ta uwaza za sluszne
![]() ![]() ja sie aktualnie tarzam ze smiechu od dluzszego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
jestem kochane moje
![]() ![]() ![]()
#4894 |
Zakorzenienie
|
Natalia i prosze jutro ściagnąć tu Gosię
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-10-24 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ja mam fajny przepis na sałtkę pierś z kurczaka smazymy na oleju z przyprawami..(gyros) paczkę pierozków tortelini, 2 ogórki zielone 5 pomidorów..koperek, rzodkiewka, kukurydza, majonez i gotowe a wszysko kroimy na taka większa kostkę ![]() ![]() Kochane Gosia jest ostatnio bardzo zajęta ale napewno wpadnie do Nas. Siunia wracaj do zdrowia ![]() ![]() Lala a co chesz zrobic konkretnie jakiś kolorek czy obcięcie..? Kropelcia a jak u Ciebie z humorkiem...? ![]() ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-10-25 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, melduje ze wrocilam od lekarza i nie jest ze mną źle...Okulary niby mam ale połówki wiec chyba nie bede wydawac kasy na robienie nowych
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
dzień... ale nie dobry ;P
umieram. Nie idę dziś na zajęcia bo nie podniosę się z łóżka dramat.. Kasia dobrze, że nie jest z Tobą źle ![]() Nati ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() właśnie wróciłam z ćwiczeń i zajadam sałatkę ![]() Kaś jak Ci się wzrok nie pogorszył i szkła te same, to ja bym tez nie wydawała niepotrzebnie kasy ![]() Gosi nie ma bo Gosia pracuje!
#4899 |
Zakorzenienie
|
No w okularach jak zakladalam u niej to widzialam o wiele lepiej, przynajmniej ostrosc lapalam...Pojde sie dowiem ile taki bajer wymiany szkiel w oprawkach kosztuje(bo mialam cwiartki z nadzieja ze poprawi sie a tymczasem poglebia). A pozniej pomysle co robic.
Wogole co ciekawe mam szkla polowki a na komputerowym wyszlo mi -1,75 w lewym i -1,5 w prawym.... I sama wyczulam roznice w tych oczach a okulary mi dobrala jakie dobrala... Niby jak juz powiedzialam ze widze ostro to nie dawala dalej szkiel i jej ufam ale skoro widze na prawe gorzej to czemu sa rowne wielkosci... Ech. Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-10-25 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
no to dziwne to Kaś, że jak piszesz, że na jedno widzisz gorzej niż na drugie to dobrała Ci takie same szkła.. Ale nie wiem, nie znam się
![]() Jak piszesz, że jej ufasz to nic nie pozostaje jak tylko się podporządkować :P a mogłaś w sumie zapytać czemu to taka nie inaczej ;D Jeeszcze 100 postów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
ja mam podobną wadę
![]() o jaaa ale się nażarłam ta sałatką ![]() ja dzis rano miałam parę hasełek w głowie ale jakbym zaczeła je spisywac to bym na cw nie zdążyła.....
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-25 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja po zajęciach z wzroku jestem i na moje oko(chore
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Spóźnione smacznego ![]() Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-10-25 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Agatko to może sobie coś przypomnisz ?
![]() Ja kiedyś bardzo chciałam nosić okulary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Dziękuję za tyle przepisów, będę miała co kombinować ![]() Wczoraj spędziłam super popołudnie z przyjaciółką, wygadałyśmy się sobie i od razu jakoś tak lżej na duszy ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Aś, też kiedyś chciałam nosić okulary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
może sobie przypomnę
![]() póki co idę się zdrzemnąć ze 2h bo padam ![]()
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Agatka słodkich snów
![]() hejo mysia, no wyszywanie i komp to beda okulary jak nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
jak ja uwielbiam wszystkie sałatki z kurczakiem ryzem ananasem itp
![]() ![]() a teraz zabieram sie za nadrabianie ![]()
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
Mysia
![]() ![]() ![]() ![]() Agatka śpij dobrze ![]() Hej Rosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Hehe As wyobrazilam nas sobie jako 80tki w okularach tlukace w klawiature...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Rozeznanie
|
Hej Roxi
![]() Kaś, w okularach wyglądających jak denka od słoików ![]() Aś, no pewno, że się pochwalę, a wtedy wszystkie uciekniecie z krzykiem ![]() Ale serio to wzięłam sobie do serca, że faktycznie szybko mi może wysiąść wzrok i staram się ograniczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Mysza...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zadomowienie
|
ja coś czuje ze bym miala ciezko dobrac okulary do mojej twarzy ;P
ale z zachwytem patrze na osoby które mają idealnie dobrane okularki ;D wiec czekam na jakies foto ![]()
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Ja mam oprawki sprzed 3 lat więc sa badziewne i mi sie nie podobaja, marza mi sie takie calkowite oprawki grube i mam takie granatowe u babci chyba wiec tylko bym szkla wymienila....
Myslalam nad tym tez zeby nie wwalic kasy w cos co mam tylko do jazdy samochodem i na wyklady ze kupie jakies tanie okulary z fajnymi oprawkami i wstawie szkla ale nie wiem czy mi wstawia u mojego optyka w takie niekosztujace min 200zl oprawki normalne szkla. |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zadomowienie
|
no ceny to sa zabójcze
![]() używałyscie kiedys Białej Perły ? ![]() ![]()
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Ceny sa zabojcze jak sie nie wie gdzie szukac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
|
no to dobrze ze masz gdzies tanie zakładziki
![]()
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Taaa. Marka kosztuje 80% ceny calkowitej. Niestety.
A co do perly to nie uzywalam ale nie pierwszy raz ktos mnie o nia pyta wiec chetnie poslucham wrazen pozniej. Bo ja z natury mam biale zabki, ostatnio mnie mojego brata dentystka pytala czy w lbn wybielalam... ![]() Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-10-25 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż się głodna zrobiłam ![]() ja jakieś hmm 2-3 lata temu coś takiego, ale nie widzialam różnicy i dałam spokoj ![]() ja za 2 tygodnie mam wynik dopiero u okulisty i wreszcie będę wiedziala jakie okulary, też właśnie wzrok mi głownie poszedł przez komputer ![]() ![]() ![]() ![]() Natalka humorek tak bez zmian jak się zajme szkołą nauka to jakoś tak nie mam czasu myślec, u koleżanki coś się pouczylyśmy, ale dziś jak dowaliła to fatalnie ![]() ![]() ![]() ![]() robie straszne błędy jak pisze ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-25 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Marta to moj kolega kupil oryginalne Ray Ban'y... Z tego co pamietam kolo 500zl za same oprawki.:/
Martu nie poddawaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaś ja się tak łatwo nie poddaje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.