![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Mijunia, farciaro
![]() ![]() Ja nie byłam na Kanarach, a marzą mi się odkąd moi rodzice wycieczkę wygrali w latach 90tych i byli na Lanzarote ![]() ![]() Ja dziś samotnie świętuję 3 rocznicę ślubu. Tzn. niby samotnie bo co prawda TŻ w pracy, ale mnie rodzinka gromadnie odwiedziła i posiedzieliśmy. Mati cała w skowronkach bo był mój kuzyn "Idol" czyli Igor ![]() Teraz tylko pozostaje mi czekać na małża i od 22 poświętujemy wspólnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Cestusiu Milego swietowania
![]() Ja tez na Tzta czekam ![]() Teoretycznie ma juz urlop od wczoraj ale dzis sciagneli go do siedziby na posiedzenie i wlasnie wraca ![]() Ja za to padam na twarz, popakowalam walizy, sprzatnelam chate, zaliczylam fryzjera i wymiekam ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-29 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
wrrr... jak mnie to juz pieni!
od 15:3 mialam skurzce co 20min, po 3 przeszlo, teraz po 19 znow sie zaczelo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Zakorzenienie
|
odbieram dziecko z przedszkola a laska mi mówi,że Iga ma narzeczonego
![]() ![]() wyszłyśmy i podpytuję więc: -Igusiu do kogo się dziś przytulałaś ? - do Mateusia się psitulałam. - a dlaczego go tak tuliłaś? - bo ja kocham jego (spokojnie i beztrosko) ![]() ładny rowerek ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
wow Veronka
współczuję ![]() mnie dziś pierwszy raz poważnie brzuch napinkalał, spinał mi się bardzo często, że prawie nic dziś nie robiłam tylko polegiwałam i nospę łykałam, ciut mnie to zaniepokoiło ![]() bo i bobas się wściekał dziś sporo, więc może to razem było powiązane ![]() na szczęście teraz już spokojnie pokąpałam sie z Mikim w ciepłej wodzie, jako namiastka wodnych kąpieli na Teneryfie ![]() Mija wypoczywaj, nabieraj energii, jedźcie i wracajcie cali i zdrowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co jest najgorsze?ze wiem co mnie czeka i jak czuje ten bol krzyza, to az plakac mi sie chce!jak to bedzie sie tak wolno rozwijac jak z B to padne tutaj! z nim takie skurcze zaczelam w niedziele, w srode bylam w szpitalu a w piatek dopiero urodzilam. no nic zobaczymy czy cos sie rozwinie, teraz mialam znow i czas sie lekko skrocil do 16min, ale pewnie wszystko sie skonczy jak sie wykapie, zobaczymy .....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Mija
![]() Gdybym czasem już nie zdążyła - szczęśliwego lotu i bajecznych wrażeń ![]() ![]() Veronka, współczuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawitał na Kanarach w czasie rejsu do Afryki i mówi, że brzydko tam jest. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-03-29 o 19:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
Mija - ja też Ci zazdroszczę jak nie wiem...wiem, że do walizki się już nie zmieszczę więc nawet nie ośmielam się prosić
![]() ![]() Takuśna - piękny ten rowerek ![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszowa - posikana jestem ![]() ![]() ja dziś lałam jak Maja z tatusiem wariowała na kanapie - łaskotanie i gryzienie po brzuchu...i w pewnym momencie jak tż ją zaatakował to ona z oburzeniem: tatuś, nie tak z ziaśkocienia! ![]() Veronka - zbieraj się kobito i wydalaj płodziankę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Cześc kochane
Ver_Onka jak ja Ci współczuję kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takuśna rowerek prześliczny, wiesz aż mi się zachciało takiego prawdziwego dla Oli ale nie wiem czy jest sens, może jeszcze pojeździ na tym trójkołowcu ![]() Iga ma narzeczonego ![]() ![]() chcecie zobaczyć zmaltretowanego kociastego? Oto Emi (w swojej ulubionej pozycji), dziś miała wyciągane szwy ![]() ![]() ![]()
#4902 |
Zakorzenienie
|
to ulubiona pozycja i mojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
No Kasiunia... to zaserwowałaś kici dłuuuugie szczęśliwe życie
![]() Sterylizowana kotka mojej babci za dwa miesiące skończy 13 lat, a piękna i zwinna jest tak jak by miała może z 5 ![]() Cudna ta Wasza Emma ![]() Ja właśnie kliknęłam wiatrówkę-kangurkę dla mojego dziecka bo uświadomiłam sobie, że nie za bardzo ma co założyć do sportowych ciuchów ![]() Nie żebym ją znalazła podczas poszukiwań płaszcza przeciwdeszczowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
witajcie
Cestia 100 lat dla was ![]() ![]() ![]() ![]() Mija udanych wakacji //wypoczywaj i przyślij nam trochę tych słonecznych promieni Veronko może to tej nocy //Marysia poczuła cieplutkie promienie słoneczne i postanowiła w końcu wyjść życzę ci by to się szybko zaczęło i szybko, w miarę bezboleśnie skończyło. ![]() No wystarczy jak będziesz miała poród zbliżony do porodu Anisi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
no cóż
to już żadnych wątkowych brytków się nie doczekamy, jeden kastrat i jedna sterylka, a można było na tym związku zarobić .... ![]() ![]() ![]() ps. jednak lepiej chyba nie wiedzieć co człowieka czeka podczas porodu ![]() ![]() ja nie przepadam za kangurkami, wolę takie rozpinane całościowo, a na nieszczęscie M dostał z Kanady własnie żołtą kangurkę przeciwdeszczową ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
dobrze, ze mam ta duza dmuchana pilke do skakania dla B, bo przy skurczu na niej skacze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kristi
![]() Ja kangurki szukałam już w zeszłym roku, ale młoda od taboretowej dostała inną kurtkę i nie było już sensu ![]() Jak dla mnie, na rower idealne rozwiązanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Cestia wysłałam ci maila z prośbą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() wszak miłość nie wybiera ![]()
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Cestia , śliczna ta kurteczka
![]() ![]() Mała tak, w cerfurze, z koszyczkiem wyszło 200 bez złotówki ![]() ![]() ![]() ale foty kociaka ![]() ![]() Mija ja tez zycze udanych wakacji choc jakby mogło byc inaczej ![]()
#4916 |
Zakorzenienie
|
od początku nie.
potem w trakcie chwilowo chyba synka od NibyNic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Jowisz
![]() ![]() nasz sąsiad jasiek zza ściany smali cholewki do sofijowej, ale ona go totalnie zlewa i nawet cześć nie odpowie, więc nie miej za złe arturka - widać nie ma w sobie tego "czegoś" ![]() ![]() Mija bawcie się wspaniale i niech bobas chodzi wcześnie spać ![]() ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-03-29 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
buahahahaha, przynajmniej masz pretekst i mozesz se kreacje na slub szukac
![]() Wersta, Zosia tez aparatka ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.