|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Mijunia, farciaro
Też zazdroszczę. No i na foty czekam co by chociaż oko nacieszyć ![]() Ja nie byłam na Kanarach, a marzą mi się odkąd moi rodzice wycieczkę wygrali w latach 90tych i byli na Lanzarote Ja dziś samotnie świętuję 3 rocznicę ślubu. Tzn. niby samotnie bo co prawda TŻ w pracy, ale mnie rodzinka gromadnie odwiedziła i posiedzieliśmy. Mati cała w skowronkach bo był mój kuzyn "Idol" czyli Igor Teraz tylko pozostaje mi czekać na małża i od 22 poświętujemy wspólnie
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Cestusiu Milego swietowania
Ja tez na Tzta czekam ![]() Teoretycznie ma juz urlop od wczoraj ale dzis sciagneli go do siedziby na posiedzenie i wlasnie wraca Biedaczek musial dzis wstac o 4.30.Ja za to padam na twarz, popakowalam walizy, sprzatnelam chate, zaliczylam fryzjera i wymiekam
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-29 o 18:42 |
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr... jak mnie to juz pieni!
od 15:3 mialam skurzce co 20min, po 3 przeszlo, teraz po 19 znow sie zaczelo
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
odbieram dziecko z przedszkola a laska mi mówi,że Iga ma narzeczonego
ponoć przytulała go pół dnia ![]() wyszłyśmy i podpytuję więc: -Igusiu do kogo się dziś przytulałaś ? - do Mateusia się psitulałam. - a dlaczego go tak tuliłaś? - bo ja kocham jego (spokojnie i beztrosko) ![]() ładny rowerek ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
wow Veronka
współczuję mnie dziś pierwszy raz poważnie brzuch napinkalał, spinał mi się bardzo często, że prawie nic dziś nie robiłam tylko polegiwałam i nospę łykałam, ciut mnie to zaniepokoiło bo i bobas się wściekał dziś sporo, więc może to razem było powiązane ![]() na szczęście teraz już spokojnie pokąpałam sie z Mikim w ciepłej wodzie, jako namiastka wodnych kąpieli na Teneryfie Mija wypoczywaj, nabieraj energii, jedźcie i wracajcie cali i zdrowi |
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co jest najgorsze?ze wiem co mnie czeka i jak czuje ten bol krzyza, to az plakac mi sie chce!jak to bedzie sie tak wolno rozwijac jak z B to padne tutaj! z nim takie skurcze zaczelam w niedziele, w srode bylam w szpitalu a w piatek dopiero urodzilam. no nic zobaczymy czy cos sie rozwinie, teraz mialam znow i czas sie lekko skrocil do 16min, ale pewnie wszystko sie skonczy jak sie wykapie, zobaczymy .....
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Mija
Gdybym czasem już nie zdążyła - szczęśliwego lotu i bajecznych wrażeń ![]() Veronka, współczuję
|
|
|
|
#4898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawitał na Kanarach w czasie rejsu do Afryki i mówi, że brzydko tam jest. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
!!!!
Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-03-29 o 20:42 |
||||
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Mija - ja też Ci zazdroszczę jak nie wiem...wiem, że do walizki się już nie zmieszczę więc nawet nie ośmielam się prosić
Takuśna - piękny ten rowerek i nie różowy (bo ja nie chcę ) muszę jutro pokazać dziecku - innego wyboru nie dam to gdzie go kupiliście? w carefurze?Jowiszowa - posikana jestem już masz przedszkolne miłości na tapecie, omg ![]() ja dziś lałam jak Maja z tatusiem wariowała na kanapie - łaskotanie i gryzienie po brzuchu...i w pewnym momencie jak tż ją zaatakował to ona z oburzeniem: tatuś, nie tak z ziaśkocienia! Veronka - zbieraj się kobito i wydalaj płodziankę trzymam za szybką akcję
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc kochane
Ver_Onka jak ja Ci współczuję kochana doskonale pamiętam ten ból i gdyby nie położna to pewnie rodziłabym jak Ty ze 3 doby, ale mnie uratowały masaże szyjki choć nikomu nie polecam odczuć z nimi związanych. ![]() Takuśna rowerek prześliczny, wiesz aż mi się zachciało takiego prawdziwego dla Oli ale nie wiem czy jest sens, może jeszcze pojeździ na tym trójkołowcu Super!Iga ma narzeczonego chcecie zobaczyć zmaltretowanego kociastego? Oto Emi (w swojej ulubionej pozycji), dziś miała wyciągane szwy ale dzielna była sierść pomału odrasta, już ma taki "meszek".
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
to ulubiona pozycja i mojego
tylko Emi wygląda w tej pozycji dużo zgrabniej |
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
No Kasiunia... to zaserwowałaś kici dłuuuugie szczęśliwe życie
![]() Sterylizowana kotka mojej babci za dwa miesiące skończy 13 lat, a piękna i zwinna jest tak jak by miała może z 5 ![]() Cudna ta Wasza Emma Ja właśnie kliknęłam wiatrówkę-kangurkę dla mojego dziecka bo uświadomiłam sobie, że nie za bardzo ma co założyć do sportowych ciuchów http://allegro.pl/szafa-malucha-kurt...524884045.html Nie żebym ją znalazła podczas poszukiwań płaszcza przeciwdeszczowego |
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Cestia 100 lat dla was Mija udanych wakacji //wypoczywaj i przyślij nam trochę tych słonecznych promieni Veronko może to tej nocy //Marysia poczuła cieplutkie promienie słoneczne i postanowiła w końcu wyjść życzę ci by to się szybko zaczęło i szybko, w miarę bezboleśnie skończyło. No wystarczy jak będziesz miała poród zbliżony do porodu Anisi
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż
to już żadnych wątkowych brytków się nie doczekamy, jeden kastrat i jedna sterylka, a można było na tym związku zarobić .... ps. jednak lepiej chyba nie wiedzieć co człowieka czeka podczas porodu ja nie przepadam za kangurkami, wolę takie rozpinane całościowo, a na nieszczęscie M dostał z Kanady własnie żołtą kangurkę przeciwdeszczową więc muszę ją tolerować
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-29 o 21:02 |
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, ze mam ta duza dmuchana pilke do skakania dla B, bo przy skurczu na niej skacze
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kristi
Ja kangurki szukałam już w zeszłym roku, ale młoda od taboretowej dostała inną kurtkę i nie było już sensu ![]() Jak dla mnie, na rower idealne rozwiązanie Prawdziwie przeciwwiatrowa |
|
|
|
#4908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu jest damą ![]() Cytat:
jak dla mnie czad Cytat:
czego oczywiście Veronce gorąco życzę
|
|||
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia wysłałam ci maila z prośbą
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() wszak miłość nie wybiera
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia , śliczna ta kurteczka
i cena super. I przyznam ze mam podobnie, zazwyczaj kupuje nie to czego szukam ![]() Mała tak, w cerfurze, z koszyczkiem wyszło 200 bez złotówki przynajmniej tyle mi TZ przez telefon podał a kolor jak dla mnie cudny ![]() ale foty kociaka Mija ja tez zycze udanych wakacji choc jakby mogło byc inaczej spokojnego lotu
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
od początku nie.
potem w trakcie chwilowo chyba synka od NibyNic nie pamiętam |
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz
nasz sąsiad jasiek zza ściany smali cholewki do sofijowej, ale ona go totalnie zlewa i nawet cześć nie odpowie, więc nie miej za złe arturka - widać nie ma w sobie tego "czegoś" Mija bawcie się wspaniale i niech bobas chodzi wcześnie spać
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-03-29 o 21:41 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
buahahahaha, przynajmniej masz pretekst i mozesz se kreacje na slub szukac
![]() Wersta, Zosia tez aparatka moj to wali czesc do wszystkich, a najbardziej leje jak tesciowa przychodzi, stoi w przedpokoju, bo przeciez ona juz wychodzi jak zawsze mowi, na co moj Piotrek rezolutnie ogladajac Elmo mowi jej "ceść, papaaaa" bo ewidentnie mu przeszkadza, a ta go zagaduje ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

Też zazdroszczę. No i na foty czekam co by chociaż oko nacieszyć 

Biedaczek musial dzis wstac o 4.30.

!!!!

to gdzie go kupiliście? w carefurze?
doskonale pamiętam ten ból
Super!

w pracy siedzi i jeszcze nic nie wie