Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-04, 16:01   #4891
201607111050
Konto usunięte

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Czytając resztę Twoich wypocin na temat osób z nadwagą stwierdzam jedno... pływasz w płytkim brodziku intelektualnym i jest mi Ciebie żal...
płytki brodzik intelektualny? litości, używanie takich sformułowań jest żałosne.
Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Suuuuuper według Twojej wypowiedzi jestem niemiła, niesympatyczna, nie mam nic do powiedzenia, jestem zapatrzonym w siebie szczudłem z wystającymi kościami? (tak, mam rozmiar 36)
Wyszło na to, że powinniśmy wielbić osoby przy kości, bo są zjawiskowe!
Dla mnie waga nie ma znaczenia. Tylko to co ktoś ma do powiedzenia.
Tak już jest, ludzie grubsi uchodzą za sympatyczniejszych, nic na to nie poradzisz
Waga ma znaczenie, wygląd ma znaczenie. Najpierw widzisz człowieka, potem go poznajesz.
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:02   #4892
Kayako
BAN stały

W moim Pepco nie ma kosmetyków :<
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:03   #4893
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Bo są stare, przynajmniej te w szczecińskim Pepco.

serio? dobrze, że mówisz, bo już chciałam iść Mój portfel się ucieszy.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:04   #4894
muszynianka
Zakorzenienie

ej no :< boję się bo jak pojadę do tego pepco i nie będzie tam kosmetyków TO OBOK JEST NATURA :< :<
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:16   #4895
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
ej no :< boję się bo jak pojadę do tego pepco i nie będzie tam kosmetyków TO OBOK JEST NATURA :< :<

Musisz ćwiczyć silną wolę

Stary 2011-03-04, 16:24   #4896
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Ale tak często też jest, więc nie tłumaczmy wszystkich chorobami.
a czy ja coś powiedzialam ze wszyscy sa chorzy ?
chodzi mi o to że ludzie tak opisują ludzi z nadwagą...
a przyczyn tego jest wiele... i nie mówie że leniuchów nie ma... bo są i są też tacy którzy siedzą przed tv i objadają się chipsami ale nie można wrzucać wszystkich ludzi z nadwagą do jednego worka... tylko o to chodzi
Niestabilna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:50   #4897
Kinga8911
Przyczajenie

Smile Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Mnie jeśli chodzi o nakładanie podkładu zaintrygowała ta gąbeczka, o której mówiły dziewczyny z The Breath of fresh air.
Tylko czy jest ona dostępna w Polsce
Ciekawe )
Kinga8911 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 16:56   #4898
hola ola
Zakorzenienie

gabeczka nazywa sie Beauty Blender i jest dostepna na NewYouCosmetics.pl

do 10.03 cena ze zniżka 69 zl :/
takie info soataalm od tego sklepu smsem.
hola ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:03   #4899
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:

Nooo, cos o tym wiem
Ja kolo Pepco mam sklep z butami dlatego zadko tam bede chodzic
A kolo Natury mam inna drogerie z kosmetykami,ktorych nie ma w naturze ( Bell, Isadora, Joko etc.) i ZAWSZE tam wstapie

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:05   #4900
Kinga8911
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
a co dziewczyny z nadwagą nie mają prawa robić takich filmików... bo co bo nie wypada ?
czy może maja schować się pod łóżko i siedzieć pod nim zamknięte w sobie... bo nie wiem o co chodzi...
moim zdaniem i dziewczyny z nadwaga maja zajefajne podejscie wlasnie do tego tematu i pokazuje ze pomimo za dużej ilości kg można świetnie wyglądać i super się malować...
rozwiń swoją myśl bo mnie bardzo interesuję

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Kinga8911

Czytając resztę Twoich wypocin na temat osób z nadwagą stwierdzam jedno... pływasz w płytkim brodziku intelektualnym i jest mi Ciebie żal...
to że ktoś ma nadwagę nie znaczy że musi być leniem śmierdzącym i wciągającym tonę pożywienia...
na nadwagę składa się wiele czynników... a Ty od razu obrzucasz takich ludzi błotem... no bo co taka osoba może wiedzieć o zdrowym trybie życia...??
Starasznie mnie Twoja wypowiedź wku...
i lepiej się nie wypowiadaj na ten temat skoro nie znasz tych ludzi i nie znasz przyczyny...
EOT
Dawno temu zakończyłam temat więc nie wiem po co ta ekscytacja

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez hola ola Pokaż wiadomość

Przydatna wiadomość, mało czasu zostało muszę się śpieszyć, dzięki za informację
Stary 2011-03-04, 17:14   #4901
kasiaen1
Zadomowienie

Kinga nie jesteś moderatorką tego wątku, a komentarze "że Ty skończyłaś" nie są żadnym wykładnikiem, wiec proszę, daruj sobie tego typu teksty.

A jeśli nie wiesz "po co ta ekscytacja" to tym bardziej mi Cię szkoda.
Stary 2011-03-04, 17:14   #4902
CharlotteInWonderland
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hola ola Pokaż wiadomość

zagraniczny produkt zagraniczna cena.. swoją drogą bardzo wysoka jak za kawałek gąbki, chyba że efekty są takie super. ja osobiście poczekam n a wiecej recenzji, a nawet po nich nie wiem czy bedzie sens, mysle że flat top robi dość dobrą robotę z podkladem, bardzo równomiernie nakłada, moja cera nigdy nie wygladala lepiej niż po flat topie z edm. chyba że kiedys bedą tansze to może może
CharlotteInWonderland jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:23   #4903
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CharlotteInWonderland Pokaż wiadomość
zagraniczny produkt zagraniczna cena.. swoją drogą bardzo wysoka jak za kawałek gąbki, chyba że efekty są takie super. ja osobiście poczekam n a wiecej recenzji, a nawet po nich nie wiem czy bedzie sens, mysle że flat top robi dość dobrą robotę z podkladem, bardzo równomiernie nakłada, moja cera nigdy nie wygladala lepiej niż po flat topie z edm. chyba że kiedys bedą tansze to może może

Posiadałam BB na fazie poszukiwania jak najlepszej metody nakładania mineralnych podkładów- jeśli mam być szczera to ani trochę nie rozumiem tego "fenomenu"- ale być może moje niezadowolenie wynikało z braku umiejętności. Natomiast nie wiem jak "jajko" zachowuje się przy tradycyjnych podkładach ( i czy w ogóle się go używa do aplikowania kosmetyków płynnych?).
Stary 2011-03-04, 17:27   #4904
Kinga8911
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Kinga nie jesteś moderatorką tego wątku, a komentarze "że Ty skończyłaś" nie są żadnym wykładnikiem, wiec proszę, daruj sobie tego typu teksty.

A jeśli nie wiesz "po co ta ekscytacja" to tym bardziej mi Cię szkoda.
A Ty daruj sobie teksty " To tym bardziej mi Cię szkoda". Temat ponoć żenujący i marginalny więc po co go ciągnąć ? Odpisałam raz, że lekarzem nie jestem a prawo mam żeby wyrazić swoja opinię tak jak każdy.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Posiadałam BB na fazie poszukiwania jak najlepszej metody nakładania mineralnych podkładów- jeśli mam być szczera to ani trochę nie rozumiem tego "fenomenu"- ale być może moje niezadowolenie wynikało z braku umiejętności. Natomiast nie wiem jak "jajko" zachowuje się przy tradycyjnych podkładach ( i czy w ogóle się go używa do aplikowania kosmetyków płynnych?).
Bardzo proszę napisz więcej na temat tego jajka, co Ci się w nim nie widziało, jakie zauważyłaś minusy, a jakie plusy ?
Stary 2011-03-04, 17:39   #4905
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Ja tam wolę grubsze babki od chudszych, bo w przeciwieństwie do tych szczudeł z wystającymi i przebijającymi skórę żebrami, są miłe, sympatyczne, dowcipne, nie zapatrzone w siebie, nie doszukujące się drugiego i każdego kolejnego dna, nie wymadrzające się, nie zadzierające nosa, nie rżnące głupa, zdrowe umysłowo i inteligentne, bo nie marnują czasu w gapieniu się w lusterko i doszukiwania wyimaginowanych defektów (szkoda, że tylko fizycznych).

Ale co ja tam mogę wiedzieć, ja BMI mam w normie, musiałabym sobie siekierką odrąbać biodra, żeby zmieścić się w rozmiar 34-36 i pewnie o siebie nie dbam. Pójdę się utopić w zupie (oczywiście dietetycznej), bo po co chodzę po świecie i zaniżam średnią wśród tych wszystkich pięknych i doskonałych kobiet.
To jest dopiero żenujące...
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:41   #4906
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziwne. Mi babeczka w Bobbi Brown powiedziła, że Bobbi nie ma w ofercie flat topa do podkladu

Jajka sie nie uzywa do podkladu, przynajmniej ja bym nie probowała

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2011-03-04 o 17:43
Stary 2011-03-04, 17:49   #4907
Kayako
BAN stały

Jajko? To różowe takie? Do minerałów można używać.

Same sobie ubliżacie utożsamiając się z moim postem, ale być może macie takie zapędy, ja nie wiem i nic mnie to nie interesuje.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:50   #4908
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Dziwne. Mi babeczka w Bobbi Brown powiedziła, że Bobbi nie ma w ofercie flat topa.

Coś namieszałam chyba! Pod BB miałam na myśli Beauty Blender, albo Twoja wypowiedź nie tyczyła się mojej

Kinga- co do używania Beauty Blendera- przede wszystkim podkład właził mi w pory, o wiele szybciej się ważył.. .Nie czułam się komfortowo bo lubię mat doskonały, natomiast BB daje (przynajmniej u mnie) efekt satynowej cery, co z kolei przy tłustej skórze, którą posiadam, po pewnym czasie nie wyglądało zbyt świeżo. Plusem jest to, że jajkiem łatwo nałożyć rzeczywiście cieniutkie warstwy proszku... Bardziej obszerna i profesjonalna opinia znajduje się na tym blogu : http://mineralnekosmetyki.pl/?s=beauty+blender

bądź w innym fajnym miejscu- http://no-to-pieknie.blogspot.com/20...y-blender.html

Edytowane przez kasiaen1
Czas edycji: 2011-03-04 o 17:55
kasiaen1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:56   #4909
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Dziwne. Mi babeczka w Bobbi Brown powiedziła, że Bobbi nie ma w ofercie flat topa do podkladu

Katosu w ostatnim filmiku używa właśnie do podkładu, tą szerszą stroną

chyba, że to była ironia której nie załapałam :P

Edytowane przez agnieszka0790
Czas edycji: 2011-03-04 o 17:57
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 18:16   #4910
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kinga8911 Pokaż wiadomość
Zuza30 wracając do tematu. Spójrzcie na ścianę ma kalendarz z własną podobizną, rodzice muszą być w nią bardzo zapatrzeni Ma nadwagę więc dzieci pewnie się nabijają w szkole i rodzice próbują sprawić by czuła się kochana, akceptowana pozwalając na wszystko. Wrr powinni wysłać ją do dietetyka i kochać ale nie rozpieszczać Jestem za kontrolą dzieci w sieci internet demoralizuje.

P.s widziałyście : http://www.youtube.com/user/chlorofi.../1/glw_Tm4y_pQ
Makijaż katastrofa. Co sądzicie o tym, że bardzo dużo dziewczyn z nadwagą nagrywa filmiki w kategorii uroda i styl ? Dla mnie lekka żenua.
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=CgN-ghFj-28 Porównajcie z tym. (Tutaj jak dla mnie jest ok) Wg mnie makijażem który wpierw przedstawiłam postarzyła się o dobre 20 lat.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Niby tak, nie można być płytkim. Wg mnie jeżeli ktoś daje porady to nie wystarczy nałożyć maski na buzię i się głupio uśmiechać. W końcu to kategoria uroda i styl, powinny reprezentować zdrowy styl życia. Obżarstwo = nadwaga = lenistwo
Taki mam łańcuch skojarzeń jak na nie patrzę. Nadwaga to chyba duże zaniedbanie własnego ciała, organizmu :coje st:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=QSG7kQRCkoM Kolejna gwiazda
Zastanawiam się czy ludzie dają kciuki w górę bo wybrakowanie->nadwagę widać gołym okiem (jest im dziewczyny żal), czy serio podoba im się co mówi Mi przychodzi na myśl: Boże widzisz i nie grzmisz ?
Cytat:
Również tak mam :/. To mnie denerwuje, że do szczupłego zawsze powiedzą: suchotnica, może masz tasiemca ?, oo czyżby anoreksja?. A sami są otyli. Kiedyś próbowałam się bronić i powiedziałam: sama za tomasz problem z nadwagą. Podniosło się wielkie oburzenie..
A mnie nikt nie bronił.
Cytat:
Czyżbyś miała nadwagę, że mnie atakujesz ? Nie napisałam "wybrakowane osoby" co ty uczyniłaś, tylko "wybrakowanie - nadwagę". Człowieka nie oceniam, oceniam posiadaną cechę. Widać płytka jesteś skoro jedną cechą określasz człowieka.
Cytat:
Nie wiem, nie znam tych osób na tyle.. Również mam problemy z tarczycą.. Lekarzem nie jestem, żebym miała wiedzieć, że otyłość również wynika z zaburzeń tarczycy. Napisałam o swoich skojarzeniach wy możecie mieć inne, wam otyłość kojarzy się z choroba. Każdy ma prawo do innego łańcucha skojarzeń. Nie uważam żebym przekraczała granicę kultury i zrozumienia. Od kiedy jesteście takie empatyczne ?:coj est:

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Słuszna uwaga
Cytat:
Mnie również rozbrajają Bo jak szczupłego widzą to od razu myślą :anoreksja, a jak grubego :geny/choroba Nie będę ciągła tematu za dużo kontrowersji budzi.
Być może masz jakieś problemy emocjonalne, być może sama masz problem z nadwagą i ktoś się z Ciebie "nabijał" i w ten sposób odreagowujesz ale skutek jest chyba inny od tego, co zamierzałaś, bo wyszło żenująco.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:18   #4911
muszynianka
Zakorzenienie

Aaaa wybaczcie że znowu nie na temat :d ale ja jestem ta od odpadających lakierów od paznokci. NO WIĘC, kupiłam sobie pisak do frencza z essence iiiiiii taki utwardzacz do paznokci,e BOŻE! trzyma się od wczoraj!!!
Stary 2011-03-04, 18:21   #4912
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dziewczyny, jesteście w grupie "forum wizaz.pl" na facebooku? Zajrzałam sobie w listę członków i aż mnie zaciekawiło czy wśród nich jesteście, w końcu kilka razy dziennie się tu spotykamy

Stary 2011-03-04, 18:22   #4913
muszynianka
Zakorzenienie

Kinga własne kompleksy leczy cudzymi. Daleko nie ujedziesz moja droga. Jesteś przewrażliwiona na punkcie swojej i cudzej wagi, więc nie chcę cie jeszcze bardziej rozjuszyć ale może przejdź się do psychologa? Ja nie zwracam uwagi na to ile kto waży, Boże, kogo to obchodzi? Najbardziej chyba ciebie, ze skrajności w skrajność najpierw mówisz o otyłości potem o niedowadze, gloryfikując jedno deprecjonując drugie. Weźmy już skończmy ten temat bo mi już łapki opadają, tak miło było przez długi czas.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Vampi mnie tam nie ma :-<
Stary 2011-03-04, 18:30   #4914
peggy_blue
Zakorzenienie

Vampi, ja nie jestem, w sumie to średnio bym chciała, żeby moi znajomi wiedzieli, że tu się udzielam chociaż Ci najbliżsi wiedzą, ciężko ukryć taki pochłaniacz czasu
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:31   #4915
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Coś namieszałam chyba! Pod BB miałam na myśli Beauty Blender, albo Twoja wypowiedź nie tyczyła się mojej

aaaaa no bo ja myslalam ze piszac BB masz na mysli Bobbi Brown

mnie tez tam nie ma.

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2011-03-04 o 18:33
Stary 2011-03-04, 18:31   #4916
h2o0
Zakorzenienie

Mnie również tam nie ma :P
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:36   #4917
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
Vampi, ja nie jestem, w sumie to średnio bym chciała, żeby moi znajomi wiedzieli, że tu się udzielam chociaż Ci najbliżsi wiedzą, ciężko ukryć taki pochłaniacz czasu
No niby, ale w sumie to i tak nie daje informacji jaki masz nick Ja mam w znajomych parę dziewczyn z Wizazu. Zaczęło się od moich makijaży ( MM) dawno temu i tak już zostało ( po wielkiej przeprowadzce z naszej klasy na fb)

Stary 2011-03-04, 18:39   #4918
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Kinga własne kompleksy leczy cudzymi. Daleko nie ujedziesz moja droga. Jesteś przewrażliwiona na punkcie swojej i cudzej wagi, więc nie chcę cie jeszcze bardziej rozjuszyć ale może przejdź się do psychologa? Ja nie zwracam uwagi na to ile kto waży, Boże, kogo to obchodzi? Najbardziej chyba ciebie, ze skrajności w skrajność najpierw mówisz o otyłości potem o niedowadze, gloryfikując jedno deprecjonując drugie. Weźmy już skończmy ten temat bo mi już łapki opadają, tak miło było przez długi czas.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Vampi mnie tam nie ma :-<
Niestabilna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:40   #4919
201804100943
Konto usunięte

Byłam dziś przejazdem w tym Pepco w Siemianowicach i muszę powiedzieć że mają tam niezły asortyment.
Wzięłam ten rozświetlacz z kwiatkami o którym pisałyście. Porównałam go z rozświetlaczem z Essence (jeszcze z tej starej, dobrej wersji) i kulkami rozśw. z Sensique i muszę przyznać że ten z Pepco jest najtrwalszy, najwolniej się ściera i ma piękny kolor. Chociaż wydaje mi się (albo i nie) ale ma widoczne drobinki brokatu.
Kosztował 10zł
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:42   #4920
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
No niby, ale w sumie to i tak nie daje informacji jaki masz nick Ja mam w znajomych parę dziewczyn z Wizazu. Zaczęło się od moich makijaży ( MM) dawno temu i tak już zostało ( po wielkiej przeprowadzce z naszej klasy na fb)
no niby tak, ale wizaż jest na tyle duży i popularny, że na pewno ktoś znajomy tu siedzi, mniej lub bardziej aktywny.
Ja znam kilka Wizażanek osobiście, ale raczej uważam z prywatnością
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości