|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
Cytat:
![]() Waga ma znaczenie, wygląd ma znaczenie. Najpierw widzisz człowieka, potem go poznajesz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
BAN stały
|
W moim Pepco nie ma kosmetyków :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
serio? dobrze, że mówisz, bo już chciałam iść ![]()
#4894 |
Zakorzenienie
|
ej no :< boję się bo jak pojadę do tego pepco i nie będzie tam kosmetyków TO OBOK JEST NATURA :< :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz ćwiczyć silną wolę ![]()
![]() |
#4896 |
Wtajemniczenie
|
a czy ja coś powiedzialam ze wszyscy sa chorzy ?
chodzi mi o to że ludzie tak opisują ludzi z nadwagą... a przyczyn tego jest wiele... i nie mówie że leniuchów nie ma... bo są i są też tacy którzy siedzą przed tv i objadają się chipsami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
gabeczka nazywa sie Beauty Blender i jest dostepna na NewYouCosmetics.pl
do 10.03 cena ze zniżka 69 zl :/ takie info soataalm od tego sklepu smsem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo, cos o tym wiem ![]() Ja kolo Pepco mam sklep z butami dlatego zadko tam bede chodzic ![]() A kolo Natury mam inna drogerie z kosmetykami,ktorych nie ma w naturze ( Bell, Isadora, Joko etc.) i ZAWSZE tam wstapie ![]()
![]() |
#4900 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zadomowienie
|
Kinga nie jesteś moderatorką tego wątku, a komentarze "że Ty skończyłaś" nie są żadnym wykładnikiem, wiec proszę, daruj sobie tego typu teksty.
A jeśli nie wiesz "po co ta ekscytacja" to tym bardziej mi Cię szkoda. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Posiadałam BB na fazie poszukiwania jak najlepszej metody nakładania mineralnych podkładów- jeśli mam być szczera to ani trochę nie rozumiem tego "fenomenu"- ale być może moje niezadowolenie wynikało z braku umiejętności. Natomiast nie wiem jak "jajko" zachowuje się przy tradycyjnych podkładach ( i czy w ogóle się go używa do aplikowania kosmetyków płynnych?). ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziwne. Mi babeczka w Bobbi Brown powiedziła, że Bobbi nie ma w ofercie flat topa do podkladu Jajka sie nie uzywa do podkladu, przynajmniej ja bym nie probowała ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-03-04 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
BAN stały
|
Jajko? To różowe takie? Do minerałów można używać.
Same sobie ubliżacie utożsamiając się z moim postem, ale być może macie takie zapędy, ja nie wiem i nic mnie to nie interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kinga- co do używania Beauty Blendera- przede wszystkim podkład właził mi w pory, o wiele szybciej się ważył.. .Nie czułam się komfortowo bo lubię mat doskonały, natomiast BB daje (przynajmniej u mnie) efekt satynowej cery, co z kolei przy tłustej skórze, którą posiadam, po pewnym czasie nie wyglądało zbyt świeżo. Plusem jest to, że jajkiem łatwo nałożyć rzeczywiście cieniutkie warstwy proszku... Bardziej obszerna i profesjonalna opinia znajduje się na tym blogu : http://mineralnekosmetyki.pl/?s=beauty+blender bądź w innym fajnym miejscu- http://no-to-pieknie.blogspot.com/20...y-blender.html ![]() Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2011-03-04 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chyba, że to była ironia której nie załapałam :P Edytowane przez agnieszka0790 Czas edycji: 2011-03-04 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Aaaa wybaczcie że znowu nie na temat :d ale ja jestem ta od odpadających lakierów od paznokci. NO WIĘC, kupiłam sobie pisak do frencza z essence iiiiiii taki utwardzacz do paznokci,e BOŻE! trzyma się od wczoraj!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jesteście w grupie "forum wizaz.pl" na facebooku? Zajrzałam sobie w listę członków i aż mnie zaciekawiło czy wśród nich jesteście, w końcu kilka razy dziennie się tu spotykamy
![]()
#4913 |
Zakorzenienie
|
Kinga własne kompleksy leczy cudzymi. Daleko nie ujedziesz moja droga. Jesteś przewrażliwiona na punkcie swojej i cudzej wagi, więc nie chcę cie jeszcze bardziej rozjuszyć ale może przejdź się do psychologa? Ja nie zwracam uwagi na to ile kto waży, Boże, kogo to obchodzi? Najbardziej chyba ciebie, ze skrajności w skrajność najpierw mówisz o otyłości potem o niedowadze, gloryfikując jedno deprecjonując drugie. Weźmy już skończmy ten temat bo mi już łapki opadają, tak miło było przez długi czas.
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Vampi mnie tam nie ma :-< |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Vampi, ja nie jestem, w sumie to średnio bym chciała, żeby moi znajomi wiedzieli, że tu się udzielam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaa no bo ja myslalam ze piszac BB masz na mysli Bobbi Brown ![]() mnie tez tam nie ma.
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-03-04 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
Mnie również tam nie ma :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4918 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Konto usunięte
|
Byłam dziś przejazdem w tym Pepco w Siemianowicach i muszę powiedzieć że mają tam niezły asortyment.
Wzięłam ten rozświetlacz z kwiatkami o którym pisałyście. Porównałam go z rozświetlaczem z Essence (jeszcze z tej starej, dobrej wersji) i kulkami rozśw. z Sensique i muszę przyznać że ten z Pepco jest najtrwalszy, najwolniej się ściera i ma piękny kolor. Chociaż wydaje mi się (albo i nie) ale ma widoczne drobinki brokatu. Kosztował 10zł |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja znam kilka Wizażanek osobiście, ale raczej uważam z prywatnością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.