Walczymy o nasze marzenia! cz.3 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-15, 18:40   #4891
rinco
Wtajemniczenie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Cierpliwa jesteś
Nie jestem, ale staram się nie nakręcać... Nie miałam gdzie kupić testu, dopiero jutro po pracy kupię, a nie wiem czy jest sens robić go wieczorem? Zawsze zalecają, żeby rano
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 18:42   #4892
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Nie jestem, ale staram się nie nakręcać... Nie miałam gdzie kupić testu, dopiero jutro po pracy kupię, a nie wiem czy jest sens robić go wieczorem? Zawsze zalecają, żeby rano
możesz zrobić wieczorem
nie sikaj przez jakieś 2 godziny przed testem i nic nie pij. Ja tak zrobiłam i też test zrobiłam po południu bo nie mogłam wytrzymać. I po 4 minutach pokazała się blada kreska.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 18:53   #4893
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
możesz zrobić wieczorem
nie sikaj przez jakieś 2 godziny przed testem i nic nie pij. Ja tak zrobiłam i też test zrobiłam po południu bo nie mogłam wytrzymać. I po 4 minutach pokazała się blada kreska.
Po 4 minutach??? Ja myślałam, że ta kreska pokazuje się od razu! No to ja ostatni test wywaliłam do kosza po jakichś 2 min, jak już zobaczyłam, że przeszedł ten kolorek do końca wyświetlacza i było widać tylko jedną kreskę, nie czekałam aż tyle, bo się spieszyłam do pracy
Stary 2011-08-15, 18:57   #4894
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Po 4 minutach??? Ja myślałam, że ta kreska pokazuje się od razu! No to ja ostatni test wywaliłam do kosza po jakichś 2 min, jak już zobaczyłam, że przeszedł ten kolorek do końca wyświetlacza i było widać tylko jedną kreskę, nie czekałam aż tyle, bo się spieszyłam do pracy
test odczytuje się 5 minut po jego zrobieniu
W ciągu tych 5 minut pojawić powinna się druga kreska.

Od razu pokaże się, jak stężenie hCG w moczu jest b. duże (czyli np. po 2-3 tygodniach od spodziewanego okresu)

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-15, 18:58   #4895
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
test odczytuje się 5 minut po jego zrobieniu
W ciągu tych 5 minut pojawić powinna się druga kreska.
No wiem, bo pisało w instrukcji, ale myślałam, że jak się nie pokaże od razu to już się nie pokaże No to jutro się będę testować i poczekam dłużej
Stary 2011-08-15, 19:03   #4896
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem, bo pisało w instrukcji, ale myślałam, że jak się nie pokaże od razu to już się nie pokaże No to jutro się będę testować i poczekam dłużej
trzymam kciuki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-16, 09:07   #4897
rinco
Wtajemniczenie

Zrobiłam przed chwilą test (po 2 godz. niesikania i niepicia) i wyszedł negatywny, drugiej kreseczki ani śladu A @ dalej nie widać, w dodatku dzisiaj rano miałam jeszcze wyższą temperaturę, bo 36.62, więc już nie wiem o co chodzi. Czy to możliwe, żeby test jeszcze nie wykrywał ciąży? A jak to nie ciąża to co?? Jeśli kolejne zaburzenie to się chyba załamię...

Dzisiaj jest 18-ty dzień odkąd zaczęłam brać luteinę i 8-my odkąd przestałam ją brać...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 09:13   #4898
karolca
Zakorzenienie

rinco, była tutaj ma wątku dziewczyna aagawaa (czy jakoś tak). Zrobiła test w okolicach po okresie i był negatywny, ale stwierdziła, że pewnie ma taki nieregularny cykl (bo pisała, że ma takie długie i nieregularne). Po kilku tygodniach zrobiła test, bo nagle przestała smakowac jej kawa.
Poczekaj może kilka dni i zrób betę?

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-16, 09:53   #4899
magdulec
Zadomowienie

Hejka!

znowu pada
chyba bierze mnie jakas depresja, nie mam humoru, wszystko mnie denerwuje i zaczynam bac sie porodu , albo to tylko hormony

dzisiaj idę do lekarza, jeszcze nie odebrałam wyników, dopiero w przychodni przed wizytą odbiorę, mam nadzieje ze nic nowego sie nie wykluje i bakterie wygonione
Cytat:
Napisane przez emia1986 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Jestem nowa na wątku. Planujemy z mężem dzidziusia. Od 2 tygodni biorę femimbion natal 1 i piję witaminki. Najpierw jednak mamy w planach spóźnioną podróż poślubną. Czekamy bo martwię się czy 5 godzinny lot samolotem nie zrobiłby krzywdy malutkiej fasolce. Czy macie jakieś rady?
życzę szybkiego zafasolkowania
Cytat:
Napisane przez roksiakb Pokaż wiadomość
Po urlopie suuuper -Teneryfa jest prześliczną wyspą - zakochaliśmy się

Teraz od kolejnego cyklu (od września) próbujemy kolejne IUI. EH.... i znowu tyle stresu...
super ze urlopik sie udal, super zdjecia, te z nurkowania są swietne.

rinco aby @ nie przylazła, może idz zrób bete bo czasami fasolka nie chce dać o sobie znac na testach, albo test powtórz za dwa dni. ja testowałam popołudniu, a potem powtórzyłam za dwa dni rano.

Edytowane przez magdulec
Czas edycji: 2011-08-16 o 09:57
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:36   #4900
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
rinco aby @ nie przylazła, może idz zrób bete bo czasami fasolka nie chce dać o sobie znac na testach, albo test powtórz za dwa dni. ja testowałam popołudniu, a potem powtórzyłam za dwa dni rano.
Ja się boję, że to nie ciąża (to by było zbyt piękne...), tylko jakieś dziadostwo, nie wiem, jakaś torbiel albo co... Naczytałam się trochę w necie... Wolę się nie nakręcać na ciążę, żeby się potem nie rozczarować.

Z drugiej strony ostatnich kilka cykli miałam w miarę w porządku jeśli chodzi o długość (po luteinie), dwa ostatnie monitorowane, raz pęcherzyk nie pękł, ale wzięłam luteinę i skończyłam cykl, drugi raz pękł po pregnylu i też brałam luteinę i skończyłam cykl, na ostatnim USG w czerwcu nie wychodziło nic niepokojącego, więc nie wiem co się teraz mogło stać. Luteinę wzięłam na czuja w 18dc, bo nie miałam się jak zmonitorować (urlop), więc co najwyżej zahamowałam rozwój pęcherzyka, ale @ powinna normalnie przyjść.

Wizytę u gina mam 26.08. czyli za niecałe 2 tyg.

Czy betę się robi na czczo?

Kurde, chyba zaczynam świrować...
Stary 2011-08-16, 11:38   #4901
magdulec
Zadomowienie

rinco nie wmawiaj sobie chorób bo to najgorsze co moze byc, w koncu człowiek zaczyna sam w to wierzyć i szukac objawów. skoro pisałas ze nic groznego sie nie działo to narazie nie panikuj, dobrze ze idziesz do gina i jak do tego czasu @ nie przylezie i jednak to nie ciaza to wyjasni co jest grane. mam jednak nadzieje ze nic poważnego sie nie dzieje

bete z krwi robi sie na czczo, przynajmniej u mnie w przychodni.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 12:27   #4902
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Jak Wam weekend zleciał??
U mnie imprezowo urodziny koleżanki były i imprezowałyśmy w domu i na dysce, wybawiłam się i na jakiś czas mi starczy a w niedzielę z mężem byliśmy nad jeziorkiem pospacerować i się dotlenić

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
dziękujemy za komplementy

a co tam u ciebie?

u mnie bez zmian jak narazie...we wrześniu lecimy do Polski i mam zamiar zrobić Hsg i inne badania...zobaczymy co z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez baby29 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny długo się nie odzywałam,bo remontowałam swoje małe mieszkanko. Gratuluję świeżo upieczonym mamą i ciesze się bardzo z nowych fasolek u mnie bez zmian proszę o zmianę last@09.08 cykl30
Witaj
nowe mieszkanko?? pochwal się efektem
trzymam kciuki za nowy cykl

Cytat:
Zrobiłam przed chwilą test (po 2 godz. niesikania i niepicia) i wyszedł negatywny, drugiej kreseczki ani śladu A @ dalej nie widać, w dodatku dzisiaj rano miałam jeszcze wyższą temperaturę, bo 36.62, więc już nie wiem o co chodzi. Czy to możliwe, żeby test jeszcze nie wykrywał ciąży? A jak to nie ciąża to co?? Jeśli kolejne zaburzenie to się chyba załamię...

Dzisiaj jest 18-ty dzień odkąd zaczęłam brać luteinę i 8-my odkąd przestałam ją brać...
Trzymam mocno kciuki, żeby to jednak ciążą była

Cytat:
znowu pada
chyba bierze mnie jakas depresja, nie mam humoru, wszystko mnie denerwuje i zaczynam bac sie porodu , albo to tylko hormony

dzisiaj idę do lekarza, jeszcze nie odebrałam wyników, dopiero w przychodni przed wizytą odbiorę, mam nadzieje ze nic nowego sie nie wykluje i bakterie wygonione

ehh u mnie pogoda też do
Kochana przytulam mocno czasami zdarzają się gorsze dni i mam nadzieję, że u Ciebie to taki chwilowy dołek... na wizycie zobaczysz maleństwo i od razu humor wróci
trzymam kciuki za wizytę i za wytępione bakterie

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech letni dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 17 staraczek

paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02
Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02
Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02
Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03
Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04
Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05
Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 32, last @ 23,06
Kadia83 (Anna, 27 lat, Anglia) cykl 3, last @ 09,07
Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 3, last @ 13,07
Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 29, last @ 28,07
Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 29, last @ 03,08
Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 46, last @ 07,08
Alexa83 (Ola, 28 lat, Bielsko) cykl 16, last @ 08,08
Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 44, last @ 08,08
Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 30, last @ 09,08
Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 39, last @ 11,08

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 7 zafasolkowanych:

xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011)
Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011)
Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 13 marca 2012)

Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k, Agawaaa, Sas Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać
Stary 2011-08-16, 12:29   #4903
karolca
Zakorzenienie

bety nie trzeba robić na czczo.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2011-08-16 o 12:40
Stary 2011-08-16, 18:36   #4904
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
bety nie trzeba robić na czczo.
No właśnie. Rinco betę możesz zrobić o dowolnej porze dnia. W godzinach pracy laboratorium. Trzymam kciuki
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 19:52   #4905
magdulec
Zadomowienie

juz po wizycie, z fasolka wszystko ok tylko bakterie do konca nie poszły sobie, wiec nadal tabletki ziolowe musze brac i pic żurawine, za dwa tyg usg a z trzy tyg kolejna wizyta. badanka ok, tylko leukocyty cos lekko spadły dlatego ponownie musze zrobic badanka aby je skontrolowac

jesli chodzi o bete to pomieszało mi sie, jak byłam w przychodni panstwowej i chciałam zrobic bete to robili tylko z porannego moczu na czczo a w prywatnej z krwi i tam nie trzeba bylo byc na czczo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 20:00   #4906
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
juz po wizycie, z fasolka wszystko ok tylko bakterie do konca nie poszły sobie, wiec nadal tabletki ziolowe musze brac i pic żurawine, za dwa tyg usg a z trzy tyg kolejna wizyta. badanka ok, tylko leukocyty cos lekko spadły dlatego ponownie musze zrobic badanka aby je skontrolowac

jesli chodzi o bete to pomieszało mi sie, jak byłam w przychodni panstwowej i chciałam zrobic bete to robili tylko z porannego moczu na czczo a w prywatnej z krwi i tam nie trzeba bylo byc na czczo.
Już się pytałam u mnie w przychodni o tą betę i faktycznie nie trzeba na czczo, a wynik jest na drugi dzień, więc jak się nic nie zmieni to pewnie mnie to czeka w najbliższym czasie... Dobrze, że z Twoją Fasolką wszystko OK
Stary 2011-08-16, 22:08   #4907
cherubinka
Zadomowienie

Cześć laseczki, witam po długiej przerwie

Muszę poczytać co się dzieje na wątku, a póki co Paulinko proszę Cię o zmianę terminu @ 31.07.2011, cykl chyba 33 ...o ile się nie mylę.
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 07:38   #4908
rinco
Wtajemniczenie

No i się wyjaśniło - @ dopadła mnie dziś z rana... A tak coś czułam zanim jeszcze wstałam z łóżka, bo mi tempka spadła

Teraz mnie tak brzuch napiernicza, że chyba zaraz się przekręcę. Już wzięłam apap, mam nadzieję, że pomoże, bo za chwilę jadę na spotkanie służbowe i muszę być w pełnej gotowości
Stary 2011-08-17, 11:18   #4909
rinco
Wtajemniczenie

Acha, no i proszę o zmianę @ na 17.08, cykl chyba 4

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 16:52   #4910
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Acha, no i proszę o zmianę @ na 17.08, cykl chyba 4
Szkoda Ale nie płakusiaj. Trzymam kciuki za owocny nowy cykl

Cherubinko witaj Co u Ciebie? Oprócz wstrętnej @

Byłam dziś w szpitalu po wynik wymazu. Wyniku nie dostałam, ale gin powiedział, że znów jest bakteria I znowu to samo: antybiotyk, a później wymaz, w którym pewnie pojawi się grzyb po antybiotyku Ręce opadają...
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:21   #4911
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Cześć laseczki, witam po długiej przerwie

Muszę poczytać co się dzieje na wątku, a póki co Paulinko proszę Cię o zmianę terminu @ 31.07.2011, cykl chyba 33 ...o ile się nie mylę.
Co tam u Ciebie Kochana?? Obroniłaś się ? jak urlopik sie udał??

za nowy cykl

Cytat:
No i się wyjaśniło - @ dopadła mnie dziś z rana... A tak coś czułam zanim jeszcze wstałam z łóżka, bo mi tempka spadła

Teraz mnie tak brzuch napiernicza, że chyba zaraz się przekręcę. Już wzięłam apap, mam nadzieję, że pomoże, bo za chwilę jadę na spotkanie służbowe i muszę być w pełnej gotowości
Przykro mi
za nowy owocny cykl
mam nadzieję, że brzuszek już przestał boleć

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Byłam dziś w szpitalu po wynik wymazu. Wyniku nie dostałam, ale gin powiedział, że znów jest bakteria I znowu to samo: antybiotyk, a później wymaz, w którym pewnie pojawi się grzyb po antybiotyku Ręce opadają...
przykro mi, że historia się powtarza
a może niech cos innego gin przepisze jak po tym antybiotyku bakteria wraca
mam nadzieję, że szybko się uporasz z tym dziadostwem

Magdulec cieszę się, że wszystko ok z maluszkiem
za badanka !

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech letni dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 17 staraczek

paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02
Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02
Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02
Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03
Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04
Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05
Kadia83 (Anna, 27 lat, Anglia) cykl 3, last @ 09,07
Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 29, last @ 28,07
Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 33, last @ 31,07
Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 29, last @ 03,08
Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 46, last @ 07,08
Alexa83 (Ola, 28 lat, Bielsko) cykl 16, last @ 08,08
Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 44, last @ 08,08
Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 30, last @ 09,08
Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 39, last @ 11,08
Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 4, last @ 17,08

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 7 zafasolkowanych:

xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011)
Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011)
Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 13 marca 2012)

Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k, Agawaaa, Sas Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2011-08-17 o 18:15
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 21:32   #4912
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez
[B
Cherubinko[/B] witaj Co u Ciebie? Oprócz wstrętnej @

Irmusia, a no u mnie wszystko ok ...pourlopowałam sobie, a teraz praca, dom ...i tak w kółko ...ale nie narzekam ...oczywiście od razu po urlopie mieliśmy wybrać się do kliniki niepłodności i muszę w końcu się zapisać ...tylko jakoś tak nastawiona jestem do wszystkiego "co będzie to będzie"...aż nie poznaję samej siebie

Rany ...kochana, Ty to się masz z tą bakterią ...a bierzesz przy antybiotykach jakieś osłonne leki?

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Co tam u Ciebie Kochana?? Obroniłaś się ? jak urlopik sie udał??

za nowy cykl
Paulinko , urlopik oczywiście udany ...tylko jak to bywa zdecydowanie za szybko zleciał ...ale widzę, że Ty znów się wybierasz na wycieczkę ...ależ Ci zazdroszczę ...oczywiście w pozytywnym sensie

...ja już po obronie na szczęście ...dlatego pewnie czuję taki luz
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:24   #4913
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Paulinko , urlopik oczywiście udany ...tylko jak to bywa zdecydowanie za szybko zleciał ...ale widzę, że Ty znów się wybierasz na wycieczkę ...ależ Ci zazdroszczę ...oczywiście w pozytywnym sensie

...ja już po obronie na szczęście ...dlatego pewnie czuję taki luz
urlopy już tak mają - że za szybko się kończą
ale super, że odpoczęliście i naładowaliście akumulatorki do następnego wolnego

za 2 tygodnie lecimy już nie mogę się doczekać

ja też tam mam "co będzie to będzie" ale długo u mnie już to trwa i nic się nie dzieje dlatego trzeba wziąść sprawy w swoje ręce...mam nadzieję, że wrzesniowe badania dojdą do skutku i coś wyjasnią

Trzymam kciuki za Was
Stary 2011-08-21, 20:03   #4914
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie bez zmian jak narazie...we wrześniu lecimy do Polski i mam zamiar zrobić Hsg i inne badania...zobaczymy co z tego wyjdzie
w takim razie trzymam kciuki za owocną wizytę w Pl,
my w tym roku nigdzie nie polecimy na wakacje,
co najwyżej wybierzemy się nad Bałtyk we wrześniu
Stary 2011-08-22, 14:19   #4915
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
@ mnie dziś nawiedziła brzuch boli ehh
Ale przynajmniej sie tydzień nie spóźniła jak ostatnio

Przykre to, że takie pustki panują na wątku

Izabela nad polskim morzem też jest fajnie
gdzie planujecie jechać??
Stary 2011-08-22, 19:09   #4916
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam
@ mnie dziś nawiedziła brzuch boli ehh
Ale przynajmniej sie tydzień nie spóźniła jak ostatnio

Przykre to, że takie pustki panują na wątku
Jest ładna pogoda to dziewczyny pewnie wypoczywają na łonie natury My byliśmy wczoraj na rowerach w Beskidzie Niskim, zrobiliśmy 70km "ode wsi dode wsi" Bardzo ładnie tam jest, a jednocześnie dziko i nie ma tłumów, więc polecam

A dziś znowu dopadły mnie pracowe stresy, jakoś nie potrafię się zdystansować do niektórych rzeczy i za bardzo się przejmuję...

Przykro, że @ przylazła...
Stary 2011-08-23, 09:43   #4917
coralady
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!

Rzeczywiście pustki u was,ale na innych nie jest lepiej.Chyba ta pogoda sprzyja wychodzeniu na spaceryZa niedługo jesień więc trzeba korzystac z upalnej pogody

Paulinko super,że wyjeźdżacie.A gdzie tym razem?Zazdroszczę troszeczkę I współczuje @

Chyba egwene się dawno nie odzywała.Ciekawe co u niej?I Nadii?

Rinco rower to jest TO!Uwielbiam rower!I też chętnie pojeździłabym ode wsi do de wsiNie mam z kim Lilki zostawić,choc może się skusze na mała przejażdzkę jeszcze w tym roku
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2011-08-23 o 09:45
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:13   #4918
karolca
Zakorzenienie

Hej kobietki!
Zostawiam Wam 12-tygodniowe fluidki na nowe cykle

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-23, 10:20   #4919
malinka123108
Wtajemniczenie

hej kochaneu mnie ok .. 19 bylysmy na wizycie i sie wystraszylam bo doktor leciutkich szmerow po serduszkiem sie wsluchala i sie balam co to takiego bo nie mialam pojecia i mam skierowanie do kardiologa ale jestem spokojna bo kazdy mowi ze to czeste u noworodkow tym bardziej widz ejka mala slicznie rosnie juz 4500 wazy i przybiera i jest madrala i troszke sie mniej boje ale wizyte do kardiologa mam umowiona na 22 wrzesnia wiec sie wiecej dowiem....zdenerwowalam sie bo jak wczesniej tyle razy byla badana tak nikt nic nie slyszal ....teraz inna lekarka i inna diagnoza.jednak nie kazala mi sie tym martwic wiec jestem spokojna.
poza tym jestesmy na bebiku jest ok mala robi ladne kupki czasem musze wsadzic czopka ale juz taka jej natura...
teraz mala spi wiec pisze ale ogolnie mniej sie udzielam bo czasu jakos brak...zycze wszystkim starajacym sie fasolek! zarazki od mojej myszki.

a oto ona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 000_0006.jpg (14,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-08-23, 13:30   #4920
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam z kawką
Dziewczyny zazdraszczam Wam pogody i spędzania czasu na świeżym powietrzu...u mnie lata wogóle w tym roku nie było i codziennie jest około 17 -18 stopni...słońca mało, deszczu dużo ehh

Cytat:
Jest ładna pogoda to dziewczyny pewnie wypoczywają na łonie natury My byliśmy wczoraj na rowerach w Beskidzie Niskim, zrobiliśmy 70km "ode wsi dode wsi" Bardzo ładnie tam jest, a jednocześnie dziko i nie ma tłumów, więc polecam

A dziś znowu dopadły mnie pracowe stresy, jakoś nie potrafię się zdystansować do niektórych rzeczy i za bardzo się przejmuję...

Przykro, że @ przylazła...
Fajna sprawa takie wycieczki rowerowe

Pamiętaj, że to tylko praca

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Rzeczywiście pustki u was,ale na innych nie jest lepiej.Chyba ta pogoda sprzyja wychodzeniu na spaceryZa niedługo jesień więc trzeba korzystac z upalnej pogody

Paulinko super,że wyjeźdżacie.A gdzie tym razem?Zazdroszczę troszeczkę I współczuje @

Chyba egwene się dawno nie odzywała.Ciekawe co u niej?I Nadii?
Pewnie masz rację pogoda się popsuje to i większy ruch będzie na wizażu...

Za tydzień w piątek lecimy do Paryża na 5 dni a 20 września do Polski na 2 tygodnie

Też właśnie myślałam o Egwene, mam nadzieję, że wszystko u niej ok i pewnie nie ma czasu, żeby nam skrobnąć ze 2 słowa

A Nadia wrzuciła dziś na Nk fotki chłopaków

Cytat:

Hej kobietki!
Zostawiam Wam 12-tygodniowe fluidki na nowe cykle
to się poczęstuję

Malinko mam nadzieję, że wszystko dobrze będzie z córcią
śliczna z niej księzniczka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości