|
|
#4891 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Maria zawsze taka "cwaniarka"
|
|
#4892 |
|
Rozeznanie
|
A z jakiej okazji Włodek znowu pracuje w barze? Wyprowadził się, nic go nie interesowało, a tu nagle podaje kawusię Ewie i Borysowi...
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie zaskoczyłam
|
|
|
|
#4896 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4897 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet nie odcinka, ale moim zdaniem nadaje sie do "the best of" z calego serialu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-02-29 o 23:46 |
||||
|
|
|
|
#4898 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Raczkowanie
|
O... To o tego łysego chodzi? Jak to dokładnie było? Miałam wtedy przerwę w NW.
|
|
|
#4902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dalsze streszczenia bo tych odcinków chyba nikt nie zamieścił. Ale mnie ten Smolny będzie ciśnienie podnosić ![]() :pala : a jazdy z zimińskim też chyba będą bezcenne! ![]() Odcinek 1576 Agnieszka (Katarzyna Walter) budzi się z potężnym kacem. Rafał (Lech Mackiewicz) każe jej się doprowadzić do porządku - zaraz jadą do ośrodka leczenia uzależnień. Dowiedział się, że miała być tam wczoraj. Agnieszka jest wściekła – obraża narzeczonego, jednak Rafał nie daje się sprowokować. Kiedy są już na miejscu, Olszewska zaczyna go błagać, żeby jej tu nie zostawiał… Jest przerażona! Ola pisze dziś maturę z polskiego. Ale i tak jest mniej zdenerwowana niż Zimiński… Marek żąda by Milena (Matylda Paszczenko) powiedziała ojcu prawdę - że on nie jest jej narzeczonym! Dziewczyna twierdzi, że nie może tego zrobić - „tatinek” w złości może zablokować interesy ich firmy… Kinga, zaraz po przyjściu do pracy, idzie na rozmowę do Smolnego (Łukasz Konopka). Grozi mu, że jeśli jego zachowanie się powtórzy, zgłosi sprawę na policję. Szef chwyta Kingę mocno za rękę i szydzi, że nikt jej nie uwierzy. Ostrzega że jeżeli jednak to zrobi to on sprawi, że wyleci z firmy! Odcinek 1577 Zuza - po rozmowie z Magdą (Karolina Nolbrzak) - decyduje się nadal prowadzić grę z Sochanem (Ireneusz Czop). Wraca na terapię. Na kolejnym spotkaniu Sochan ponownie prosi by Zuza przypomniała sobie matkę – mówiąc to, kładzie dłoń na jej półnagim ramieniu! Tymczasem Kamil walczy o życie Jowity (Angelika Kurowska)… Ojciec (Andrzej Baczewski) Mileny zamówił już gospodę na wesele córki! Spanikowany Zimiński kategorycznie żąda, aby Milena zakończyła tę farsę! Dziewczyna po raz kolejny obiecuje, że to zrobi. Odprowadza Marka do domu i czule go przeprasza przed blokiem. Tę sytuację widzi zszokowana Gosia. Zaczyna podejrzewać ojca o romans… Adam przyjeżdża rano po Antosię. Zastaje Weronikę wykończoną z płaczącym synkiem na rękach. Roztocki niepewnie proponuje żonie pomoc. Weronika z ulgą ją przyjmuje. Wyznaje mężowi, że jest jej ciężko samej… Wieczorem prosi zaskoczonego Adama, żeby został na noc! Odcinek 1578 Kinga jest u kresu wytrzymałości psychicznej – nie może nawet spać. Rano spotyka Dyrektora (Rafał Sisicki). Wyznaje, że ma poważny problem - pilnie prosi go o spotkanie. Smolny – widząc Kingę z szefem - postanawia natychmiast działać. W rozmowie z przełożonym zmyśla historię o tym, jakoby Kinga chwaliła się wielką zażyłością z Dyrektorem… To rodzi plotki o ich romansie! Rafał ma wyrzuty sumienia, że zostawił Agnieszkę w ośrodku odwykowym. Roman uświadamia mu, że nie miał innego wyjścia! Agnieszce mogą pomóc już tylko specjaliści… Tymczasem Ludwika (Hanna Stankówna) i Henryk (Wojciech Duryasz) wracają z podróży poślubnej. Matka Rafała boi się o przyszłość syna – nie wierzy, że terapia pomoże Agnieszce… Adam przygotowuje córeczkę do szkoły. Antosia pyta tatę, czy dzisiaj też zostanie u nich na noc. Roztocki nie wie, co odpowiedzieć… Antosia jest smutna - prosi tatę żeby został z nimi na zawsze! Co na to Weronika?! Odcinek 1579 Wojtek (Wojciech Błach) spędził kolejną noc u Żanety. Rano – niespodziewanie - w odwiedziny do córki przyjeżdża Kopciowa (Małgorzata Peczyńska) ze Staszkiem (Mirosław Oczkoś). W progu zderzają się z półnagim Szulcem! Kopciowa jest w szoku… Natychmiast jednak przystępuje do przesłuchania absztyfikanta swojej córki. Robi to z takim wigorem, że - ku przerażeniu Żanety - Wojtek ucieka… Kamil dowiaduje się, że w nocy stan Jowity bardzo się pogorszył. Ostrowski (Marek Kalita) uważa, że uparta pacjentka musi w końcu wyrazić zgodę na przeszczep. Inaczej podtrzymywanie jej życia nie ma sensu… Renata (Marta Jankowska) jest świadkiem kradzieży w sklepie. Zdziwiona rozpoznaje złodzieja. Chłopak szarpiący się z ochroniarzem to ten sam, który kiedyś ukradł jej torebkę! Tknięta impulsem, Renata postanawia pomóc chłopcu. Udaje się jej przekonać ochroniarza, żeby puścił chłopca – płaci za wszystkie szkody… Dlaczego to robi?! Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2012-03-01 o 09:23 |
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w każdym razie to były fałszywe oskarżenia z tego co pamiętam
|
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
A było kiedyś mówione co się w ogóle stało z mamą Zuzy? Pamięta ktoś?
|
|
#4905 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, chyba miała raka - albo ona opowiadała o tym Kamilowi, albo w rozmowie brał też udział tat Zuzy - nie pamiętam już tego dokładnie
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem, czy jest jakies drugie dno zwiazane z matka Zuzy, czy chodzi po prostu o traume malego dziecka, ktoremu umarla matka A Marek to z reguly ma fajne watki
|
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w ogóle zapomniałam, że coś takiego było dopiero jak któraś dziewczyna napisała, że o tego łysego chodzi to sobie przypomniałam uważam, że Wojtek to sympatyczny facet i bardzo bym chciała żeby im wyszło! ![]() Też mnie zastanawia o co chodzi z matką Zuzy... może być ciekawie, bo do tej pory to tak jakoś o niej nie wspominali
|
|
|
|
|
|
#4909 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, myślałam, że jakaś akcja poważna się działa.
|
|
|
#4910 |
|
Rozeznanie
|
teraz oglądalam powtórkę to Włodek w barze pytał Ewę jak się czuje jej mama i na końcu dodał "to pozdrów od NAS" dobre
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Rozeznanie
|
"mówiąc to, kładzie dłoń na jej półnagim ramieniu!" ciekawie to brzmi. i zastanawiam się do którego momentu ramię musi być zakryte żeby było półnagie
![]()
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Niedopatrzenie na niedopatrzeniu. Może wyślemy do TVN jakiegoś maila z informacją o tym i zachęta do czytania naszego wątku
|
|
#4913 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy już o tym pisałyście, bo dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek i nie przebrnęłam przez cały a gdzie tu pozostałe 3 części, ale jak lecą napisy końcowe i w tle jest dziedziniec wspólnej to brakuje tam baru??!!
Po prawej stronie jest biuro BABKI TRAVEL i nagle róg i wejście na klatkę schodową - a ja się pytam gdzie jest BAR!!??!!?? Tak samo nie było go kiedy Sebastian wyleciał od Weroniki po tym jak jej rzucił wyniki badań genetycznych.. dla mnie paranoja jakaś.. No ale zwróćcie uwagę na tych napisach końcowych...
|
|
#4917 |
|
Wtajemniczenie
|
Postaram się dziś przyjrzeć, o ile nie zapomnę
a czy nie wydaje Wam się, że szpital, w którym była Iza to ten sam, w którym Kamil pracuje?
|
|
#4918 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi alkoholikami to daliby sobie już spokój, bo zaczyna być to nudne
|
|
|
#4920 |
|
Zadomowienie
|
Lasencje, kto to jest?
Piszą tak ( w sensie, że TAKI njus), jakby znana gwiazda, a ja za chiny nie umiem sobie przypomnieć, cóż to za postać była? a oglądam codziennie, więc powinnam kojarzyć tężę "gwiazdę" http://zyciegwiazd.onet.pl/313688,0,...ws_detail.html Jakąś Paulinę/ Patrycję grała, bo szukałam w necie później, ale kto to...
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

pewnie na raka