![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Pamiętacie jak pisałam Wam o klientce, która chciała jeszcze jeden śródziemnomorski krem do ciała, a ja byłam po zamówieniu? Pewnie nie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ma któ0raś jeszcze jakiś pomysł na te przebarwienia na buzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było na tym forum ... tak więc mam duuuże zaległości no ale teraz nie będę ich nadrabiać
![]() ![]() Mam do Was pytanko ... nie daje mi ono spokoju już od jakiegoś czasu ... Mianowicie, za każdym razem gdy otwieram katalog na jednej ze stron zastanawiam się czy ta modelka to ... Agnieszka Szulim - prezenterka w TVP 2. W katalogu 7 jest na stronie 25. Czy to ona czy na pewno nie ona? Może któraś z Was wie? Albo może tylko mi się ubzdurało, że ta modelka jest do niej baaaardzo podobna. ![]() Pozdrawiam światecznie ![]()
#4894 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak tam? macie już coś pewnego co bierzecie dla siebie z kat.07? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta! Być może przerabiałyście ten temat duużo razy ale nie mogę znaleźć odpowiedzi...
Gdy przy zamówieniu wybiorę opcję: ODBIÓR WŁASNY, na koniec wybiorę oddział IN POST, to ile trzeba czekać na paczkę ? Znajoma mówiła, że jak się zamówi do 11.00 to będzie następnego dnia... Pierwszy raz zrobiłam odbiór własny i przez te święta poprzesuwało się wszystko na pewno, bo mam na czwartek a w piątek zamówiłam. Mam już zafakturowane ale nie mogę podejrzeć faktury i nie pisze kwoty do zapłaty :/ Tak jest zawsze? |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Wtajemniczenie
|
Lekki, bardzo wiosenny i dla mnie taki trochę... trawiasty
![]() ![]() Do trendujących dziewczyn: byłabym wdzięczna, gdyby któraś miała ochotę wstawić katalog 9 ![]() ![]() ![]() ![]()
#4897 |
Zakorzenienie
|
Lepiej nie pytaj
![]() ![]() - torba izotermiczna, - torebka batycki, - kredka z CT odcień blue, - masło po opalaniu, - mgiełka do włosów, - mydło w płynie z netto Enchanted ( na pewno zrobię zapas) - bransoletka Briana z demo. ![]() Nad kredką i mgiełką jeszcze się zastanawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Zakochałam się w torebce Abelia... ![]() ![]()
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
jak ja się cieszę, że w dzisiajszej ofercie jubileuszowej pojawił się koncentrat nawilżający
![]() zrobię sobie mały zapasik ![]() ciekawe, co będzie jutro, bo do tej 11-stej składam zamówienie ![]() no i moja mama bierze torebkę batycki ![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-04-25 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie ciesze, bo moj obecny juz na wykonczeniu, a dzis cena bardzo zachecajaca
![]() chodzi o koncentrat nawilzajacy
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-04-25 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś miałam avonowe popołudnie:peeling Clearskin,maseczka Naturals rumianek/mak i krem na dzień z nowej saszetki zielone solutions ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
uzywalyscie moze kremu na przebarwienia z solutions? tego w rozowym opakowaniu? kupilam sobie ostatnio ta mini wersje i dopiero w piatek uzylam pierwszy raz, ale starsznie piecze mnie po nim skora - i po tym na dzien i po tym na noc...
![]()
#4903 |
Wtajemniczenie
|
Tusz do rzęs SuperShock Black
3 maseczki: biała herbata, tajski kwiat lotosu, lawenda i jaśmin temperówka Peeling do stóp morska bryza Żel pod prysznic Enchanted Oszczędzam ![]()
#4904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że to przez tonik. Zaprzestaj na razie używania go bo on jest za ostry. Ja stosuję go tylko punktowo tam gdzie mam pryszcze i potrzebuję zasuszenia bo kiedyś smarowałam nim całą buzię 2 razy dziennie+żelarskin i myślałam że z bólu wyżre mi skorę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Jak tam? macie już coś pewnego co bierzecie dla siebie z kat.07?
![]() Ja biorę: krędkę z colortrend Wodę perceive masło do ciała po opalaniu olejek mineralny i tyle ![]() Czy miałyście żel punktowy clearskin proffesional? Czy on zasusza tak samo jak pasta cynkowa czy gorzej i jest to zbędny gadżet w mojej kosmetyczce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, chcę oddać lub wymienić podkład (jeszcze się nie zdecydowałam). Czy mogę go odesłać bez papierowego pudełku, w które był zapakowany?
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Też sobie sprezentuję kuracją nawilżającą z oferty jubileuszowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Okularki Drew też zauważyłam, super są ![]() ![]()
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=katniewojt;26530821]Dziewczęta, chcę oddać lub wymienić podkład (jeszcze się nie zdecydowałam). Czy mogę go odesłać bez papierowego pudełku, w które był zapakowany?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze pytanie o nowy mus do ciała ze SPA. Chodzi mi o ten lawendowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Hm... a co myślicie o żelu pod prysznic z netto In Bloom? Ciekawa jestem czy zapach długo się utrzymuje po kąpieli...
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- [QUOTE=Agnieszka987;265308 76] Cytat:
![]()
![]() |
#4912 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
Ja równiez mam pytanie odnoscie serii lawendowej a konkretnie chodzi mi o masecznke do twarzy Czy naprawde oczyszcza i odswieza skóre? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak wogołe muszę pochwalić te nowe serum z Anew liftingująco- ujędrniające- zrobiłam sobie taka 2-tygodniową kuracje i wrażenie super: poznikały mi wszystkie krostki z twarzy i przebarwienia, cera jest jędrna i mięciutka ![]() ![]() Przetestowałam również nowy krem z solutions do cery wrażliwej i powiem ze to jest to samo co było wcześniej liiv botanicals Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-04-25 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zadomowienie
|
Ja z 7mki biorę:
- tusz SuperEnchant; - zestaw z błyszczykiem Rave; - cienie poczwórne Icy Lagoon' - szminkę nabłyszczającą Coral Bliss; - nawilżającą odżywkę z witaminą C; - wodę Scentini cytrusową; - coś się jeszcze znajdzie ![]()
#4916 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() dlatego chyba się skusze na nia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Zadomowienie
|
w tym kat dużo mniej jak w poprzednim
![]() torba izotermiczna- choć zastanawiam się czy warto, bo widzę, że ona nie jest wyłożona tym sreberkiem po bokach więc ciekawe czy w ogóle ona spełnia swoje zadanie ![]() torba batycki krem do depilacji okolic bikini złocisty olejek mineralny w spreju-uuuwielbiam go! ![]() naszyjnik Marina- czekam na niego od 2 kat żeby móc wreszcie założyć nową tunikę a on będzie do niej idealnie pasował ![]() pumeks z ost str z minikatalogu ten szal z netto roletka aromadisiac mleczna kąpiel do stóp z solą z Epsom śródziemnomorski olejek do włosów i to by chyba było wszystko a skoro jesteśmy już przy netto to powiedzcie mi proszę jakie ma działanie ten dezodoryzujący krem do stóp z foot works?
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-04-25 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Wtajemniczenie
|
Też jestem zachwycona tym nowym tuszem
![]() ![]() ![]()
#4920 |
Zakorzenienie
|
Już kiedyś pisałam, co chcę z 7, ale się przypomnę
![]() * błyszczyk Anew Natural Glisten; * fioletowe etui na klucze (muszę coś dobrać); * podkład antystresowy ![]() * błotna maseczka; * tropikalny krem do stóp i łokci; * tropikalny krem do rąk; * Anew mini krem na dzień Rejuvenate -> chociaż wydaje mi się, że wyleci z listy ![]() * żelowa kredka; * NT Full Speed; * NT dezodoryzujące krem do stóp; * próbki Hawaiian Shores. Mam ochotę na nowy tusz, ale najpierw czekam na klientki - mam nadzieję, że się skuszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.