Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 19:40   #4891
Naomi21
Zakorzenienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Podejrzewam, bo za dużo faktów mi się zgadza i tyle, poza tym to chyba nie jest zbrodnia, że rozważam wszystkie opcje? Trudno, żeby było coś dobrego, skoro już jest, a to, że czasem się kłócimy, albo nie wszystko jest idealne, jest rzeczą normalną.
Jestem ostatnią, która rzuci kamieniem jeśli chodzi o kłótnie i kryzysy, mój związek chyba jest najbardziej burzliwy pod tym względem Ale mimo to nigdy bym nie podejrzewała mojego chłopaka o szpiegowanie mnie - a jeśli jakimś cudem coś takiego by się zdarzyło, to w tym samym momencie przestałby być moim chłopakiem, bo dla mnie jest to po prostu głupie
Stary 2012-02-07, 19:41   #4892
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, co tam u Was? Dawno nie zaglądałam i nie mam czasu, żeby wszystko nadrabiać. U mnie bywało różnie, obecnie jest bardzo dziwnie, mój związek stoi pod ogromnym znakiem zapytania i nie wiem co będzie dalej Ale póki co nadal jesteśmy razem. Ostatnio trochę razem mieszkaliśmy, chwilami było cudnie - idealnie, a chwilami myślałam, że go rozszarpię

.
Heej Właśnie myślałam dzisiaj co u Ciebie, ze nie piszesz
I mam nadzieję,ze ułoży się z Tż wszystko Tak jak chcesz
Stary 2012-02-07, 19:46   #4893
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
asqua Twój tytuł mi się bardzo spodobał
A dziękuję czasami mam przypływ kreatywności

Choco, dziwne to bardzo. Wiem, że ja stara nie jestem i nie mam wielkiego doświadczenia, ale takie sprawdzanie to dla mnie jest dziecinne, jeśli oczywiście to Twój TŻ a nie ten "Rafał". A skoro mówisz, że jego ex Cię oszukiwała, to on może Cię sprawdzać, bo to gdzieś głęboko w nim siedzi na pewno.

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 19:49   #4894
ParoleParole
Zakorzenienie

A w ogóle załapałam się na testowanie lokówki na wizażu

I pisze koleżance o tym.. a tak tak po chwili odpisuje "ej ale po co Ci lodówka"
Stary 2012-02-07, 20:20   #4895
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

I pisze koleżance o tym.. a tak tak po chwili odpisuje "ej ale po co Ci lodówka"
Ja też w pierwszej chwili przeczytałam 'lodówka'
Stary 2012-02-07, 20:29   #4896
ParoleParole
Zakorzenienie

W
Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Ja też w pierwszej chwili przeczytałam 'lodówka'
Wy to wszystkie jakieś zakręcone;p
Stary 2012-02-07, 20:35   #4897
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:

łaaał po prostu dostaniesz lokówkę do testowania? i potem masz ją oddać czy zachowujesz? i co to za lokówka?

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-07, 20:48   #4898
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
W
Wy to wszystkie jakieś zakręcone;p
Zrzucę to na chorobę

I jak wygląda takie testowanie?
Stary 2012-02-07, 20:50   #4899
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
łaaał po prostu dostaniesz lokówkę do testowania? i potem masz ją oddać czy zachowujesz? i co to za lokówka?
z boscha testowanie było ankieta do wypełnienia na wizażu. I oni wybierali osoby. https://wizaz.pl/Fryzury/Stylizacja-...h/%28page%29/2 tu masz rzeczy które można było wybrać Ja mam suszarkę i prostownice więc wzięłam lokówke.
I potem nie oddaje tego. A z testowania to swoją opinie muszę napisać i ankiety jakieś i wsio
Stary 2012-02-07, 21:02   #4900
mariamarysienka
Zakorzenienie

kurczę Parole ale szczęściara z Ciebie szkoda że tego nie zauważyłam, może i mi by się poszczęściło, bo ostatnio suszarka mi się popsuła

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-07, 21:26   #4901
asik1503
Zakorzenienie

no fajne są te akcje testowania mnie się tym razem nie udało ale co tam... jeszcze nie jedna będzie okazja żeby coś przetestować
Zuza jeszcze raz gratki pochwal się potem jak działa
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-07, 21:41   #4902
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Teraz tż spał i ani nie pisał on, ani "Rafał". Jutro na przerwie ide zobaczyć tego Rafała, jak go nie będzie w umówionym miejscu, to znaczy, że to Dawid. Chce się tylko przekonać, czy to wkręt czy nie. Zaraz D. przyjdzie na gg i muszę z nim porozmawiać, bo jeśli sie bawi w detektywa, to to już nie jest zabawne.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Jest strasznym zazdrośnikiem. Dodatkowo wczoraj się pokłóciliśmy, bo on znowu polubił zdjęcie A., a miał już tego nie robić ani się z nią nie kontaktować, więc to może jest ten powód. Numer tez jest dziwny, bo początek to 534...
Choco, ja czytam co piszesz, to jestem w szoku. Też przerabiałam tego typu zachowania...najśmiesznie jsze, że właśnie ex zagadywał na wszelkich możliwych frontach do lasek (last.fm, gg, facebook, real, itd.), dodawał sobie słitaśne zdjęcia z imprez z pannami, a mojego zdjęcia nie miał w ogóle ;o (wszystkiego dowiedziałam się jak pod koniec związku założyłam fejsbuka, potem to już była równia pochyła...). Nie widział w tym problemu, jemu wolno było wszystko, a ja czułam się jak szmata jak raz zatańczyłam z jego przyjacielem przy nim, i to nie żadne tańce przytulańce, tylko głupie wygibasy przy Rihannie -.- Żałuję, że wtedy nie zerwałam... A zaufania Wam brakuje i to bardzo w związku... Ja i Tż jesteśmy zazdrośnikami oboje, mamy niefajne doświadczenia z przeszłości, ale nawet w 1/10 nie robimy sobie takich jazd.
Ja na Twoim miejscu bym poważnie porozmawiała i nie dążyła do spotkania z tamtym Rafałem (szlag, mój ex tak miał na imię -.-).
I nie daj sobie dziewczyno wmówic, że robisz coś źle i przeciwko związkowi, bo spotkasz się z koleżankami na zakupy (a z kim pójdziesz, Tż pewnie narzeka na takie wypady, znając życie )
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy

Naomi
, hej! Mam nadzieję, że poradzicie sobie z kryzysem

Parole, ale z Ciebie szczęściara, ja jeszcze nic nie wygrałam do testowania na wizażu, wyślij mi troszkę szczęścia

Dziewczyny jesteście cudowne, serio dziękuję Wam za wszystko co napisałyście, muszę to spokojnie ogarnąc, spróbowac uporac się z tym wszystkim, znalezc rozwiązanie najlepsze dla mnie i Tż i odciąc się od naszych rodziców. Wyjdzie to nam na zdrowie, bo jesteśmy oboje nerwowi i czasem praktycznie bez powodu wybuchamy o pierdoły na siebie, ale i Tż i ja rozumiemy to i nie bierzemy tego strasznie do siebie, bo wiemy, że nerwy biorą górę przez stresy w domu.

A kompleksy, które moja matka podsycała dopiero teraz wyleczyłam (większosc) przy Tż'cie, bo jest cudowny. Niestety były oglądał się za innymi pannami (teraz człowiek widzi jak się nie szanował będąc z kimś takim...) i komentował ich wygląd i wiecznie słyszałam, czemu nie maluje się tak jak tamta, czemu tak nie upinam włosów, czemu nie zafarbuję się na czarno, czemu nie chodzę tak czy inaczej ubrana...głupiego idiotę nie można było w niczym skrytykowac, ale mnie tak...Jak ja z nim 3 lata wytrzymałam to nie wiem.

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:46   #4903
el amor
Zakorzenienie

Asiu, czemu Zuza? Albo ja już śpię i źle myślę, albo dobrze myślę i to się odnosi do Parole? Parole to nie Zuza

Black, nie obraź się... ale sama czytając teraz Twój post zastanawiam się jak mogłaś wytrzymać z tym byłym. Pewnie nic miłego z czasów bycia z nim nie wspominasz? Dobrze, że teraz masz Tż, który Cię szanuje i kocha ponad życie
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 22:08   #4904
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę Parole ale szczęściara z Ciebie szkoda że tego nie zauważyłam, może i mi by się poszczęściło, bo ostatnio suszarka mi się popsuła
dzięki własnie trzeba patrzeć u góry są reklamy testów;p
Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
no fajne są te akcje testowania mnie się tym razem nie udało ale co tam... jeszcze nie jedna będzie okazja żeby coś przetestować
Zuza jeszcze raz gratki pochwal się potem jak działa
zdam relację;D własnie;p ja tak ostatnio przeglądałąm konkursy wizażowe to masa jeszcze przed Tobą;p
Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
Parole, ale z Ciebie szczęściara, ja jeszcze nic nie wygrałam do testowania na wizażu, wyślij mi troszkę szczęścia

Dziewczyny jesteście cudowne, serio dziękuję Wam za wszystko co napisałyście, muszę to spokojnie ogarnąc, spróbowac uporac się z tym wszystkim, znalezc rozwiązanie najlepsze dla mnie i Tż i odciąc się od naszych rodziców. Wyjdzie to nam na zdrowie, bo jesteśmy oboje nerwowi i czasem praktycznie bez powodu wybuchamy o pierdoły na siebie, ale i Tż i ja rozumiemy to i nie bierzemy tego strasznie do siebie, bo wiemy, że nerwy biorą górę przez stresy w domu.

A kompleksy, które moja matka podsycała dopiero teraz wyleczyłam (większosc) przy Tż'cie, bo jest cudowny. Niestety były oglądał się za innymi pannami (teraz człowiek widzi jak się nie szanował będąc z kimś takim...) i komentował ich wygląd i wiecznie słyszałam, czemu nie maluje się tak jak tamta, czemu tak nie upinam włosów, czemu nie zafarbuję się na czarno, czemu nie chodzę tak czy inaczej ubrana...głupiego idiotę nie można było w niczym skrytykowac, ale mnie tak...Jak ja z nim 3 lata wytrzymałam to nie wiem.
Dzięki Kochana
A co do reszty Twojego posta ja powiem tyle. Nie ma co się przejmować głupimi gadaniami Sama musisz uwierzyć, w siebie. Bo naprawdę jesteś super I nie ma co patrzeć na zdanie innych A jak byś się potrzebowała wygadać to zawsze masz nas
Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Asiu, czemu Zuza? Albo ja już śpię i źle myślę, albo dobrze myślę i to się odnosi do Parole? Parole to nie Zuza

Black, nie obraź się... ale sama czytając teraz Twój post zastanawiam się jak mogłaś wytrzymać z tym byłym. Pewnie nic miłego z czasów bycia z nim nie wspominasz? Dobrze, że teraz masz Tż, który Cię szanuje i kocha ponad życie
Bo Asia mnie już trochę zna z wizażu;p I Zuza to mój stary nick ( jak i przezwisko wśród niektórych znajomych) i się uchowało;p
Stary 2012-02-07, 22:15   #4905
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość

Z perspektywy czasu jak na to patrzę, to najwidoczniej szukałam kogoś kto powie kocham, jakkolwiek doceni mnie i na siłę chyba się tej osoby chciałam trzymac... Cóż, Tż miał bardzo podobnie, młodzi byliśmy, głupi.

Ale jestem wymęczona po pilatesie i siłowni, pozytywnie

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Stary 2012-02-07, 22:29   #4906
ParoleParole
Zakorzenienie

Black prawda, że taki wysiłek pozytywny jest;>
ja tak po tenisie mam niby zmęczona a jednak taka energia w środku
Stary 2012-02-07, 22:40   #4907
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Bo Asia mnie już trochę zna z wizażu;p I Zuza to mój stary nick ( jak i przezwisko wśród niektórych znajomych) i się uchowało;p
Teraz rozumiem ;p

Idę spać, dobranoc
Stary 2012-02-07, 22:54   #4908
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Black prawda, że taki wysiłek pozytywny jest;>
ja tak po tenisie mam niby zmęczona a jednak taka energia w środku
chodzisz na tenis czy na squasha?
Dałoby mi to niezły wycisk.

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Stary 2012-02-07, 23:26   #4909
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
chodzisz na tenis czy na squasha?
Dałoby mi to niezły wycisk.
tenisa normalnie moja miłość że ja wcześniej na to nie chodziłam;p Ale teraz mam nadzieję, że jeszcze na sekcję się wkręce
Stary 2012-02-08, 06:02   #4910
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
nie wiem dokładnie ile,ale na pewno nie na plusie mam źle ocieploną górę i przy minusowych temperaturach mam w pokoju Syberię..na szczęście w tych dniach śpię w salonie i mam spokoj

widzę pewne podobieństwo do mojej historii,nawet duże poznałam tż przez koleżankę która się w nim podkochiwała,a mój tż 2 lata był w związku z "plastikiem"

Ja mam identycznie, zimą mi wieje każdą niezałataną dziurą na górze, a latem jest tragicznie gorąco

mój TŻ na szczęście z nią nie był, choć doszłoby do tego, gdyby plastik w tym samym czasie nie przyjął zaręczyn od swojego byłego
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 06:25   #4911
behindblueeyes
Zakorzenienie

Mój eks tez mi kiedyś zrobił taką akcję. Były smsy od nieznajomego, po czym jak go zapytałam czy to on to stwierdził,że chciał zobaczyć moją reakcję, tak po prostu
Stary 2012-02-08, 09:34   #4912
mariamarysienka
Zakorzenienie

kurczę, jak tak czytam Wasze historie o zazdrości i okropnych byłych to chyba mi się nieźle poszczęściło z moim TŻ - w ogóle nie ma zazdrości między nami no i najważniejsze - akceptuje mnie w całości taką jaka jestem i nawet żaden z moich exów mi nie kazał się zmieniać. współczuję Wam że trafiłyście na takie świnie, ja bym takich tylko

a dziś dzień upływa mi pod znakiem testowania nowego telefonu

btw. jeszcze tylko 88 postów i nowy wątek

I love you
I will
I do

Edytowane przez mariamarysienka
Czas edycji: 2012-02-08 o 09:37
Stary 2012-02-08, 09:40   #4913
el amor
Zakorzenienie

Już tylko 88? Wow, szybko zleciało ;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 09:56   #4914
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, jak tak czytam Wasze historie o zazdrości i okropnych byłych to chyba mi się nieźle poszczęściło z moim TŻ - w ogóle nie ma zazdrości między nami no i najważniejsze - akceptuje mnie w całości taką jaka jestem i nawet żaden z moich exów mi nie kazał się zmieniać. współczuję Wam że trafiłyście na takie świnie, ja bym takich tylko

a dziś dzień upływa mi pod znakiem testowania nowego telefonu

btw. jeszcze tylko 88 postów i nowy wątek
Ooo jaki masz telefonik?

Mój eks to była wielka porażka ale jestem bogatsza o nowe doświadczenie

Z kolei w obecnym związku..Jak słyszę o dziewczynach,które co chwilę wydzwaniają do swoich TŻtów kiedy oni wychodzą z kumplami albo nie pozwalają im wręcz na jakieś wyjścia..to mnie to smieszy A jakieś pytania o zgodę to już w ogóle. Ja TŻtowi po prostu oznajmiam pewne fakty, a on.. on to pyta hihi Ale taki układ mi odpowiada
Jak facet będzie chciał to i tak zdradzi, nawet nie będziemy wiedziały kiedy

Może polecicie jakiś sprawdzony krem na zimę?Poczytałam trochę opinii na wizażu ale ciężko coś wybrać

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2012-02-08 o 10:00
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:09   #4915
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo jaki masz telefonik?

Mój eks to była wielka porażka ale jestem bogatsza o nowe doświadczenie

Z kolei w obecnym związku..Jak słyszę o dziewczynach,które co chwilę wydzwaniają do swoich TŻtów kiedy oni wychodzą z kumplami albo nie pozwalają im wręcz na jakieś wyjścia..to mnie to smieszy A jakieś pytania o zgodę to już w ogóle. Ja TŻtowi po prostu oznajmiam pewne fakty, a on.. on to pyta hihi Ale taki układ mi odpowiada
Jak facet będzie chciał to i tak zdradzi, nawet nie będziemy wiedziały kiedy

Może polecicie jakiś sprawdzony krem na zimę?Poczytałam trochę opinii na wizażu ale ciężko coś wybrać
samsunga galaxy. właśnie męczę się ze sterownikami

ja też nigdy nie wydzwaniam do tż gdzie do cholery się podziewa, zwłaszcza jak wiem że jest z kumplami. wiadomo że jak mial przyjechać do mnie o 14 a jest 16 i jeszcze go nie ma to się zwyczajnie martwię że coś mu się stało i dzwonię. kiedyś nieźle się pokłóciłam z dwoma dziewczynami w wątku o sprawdzaniu telefonów tż, które uważały że to nic złego i dojrzały związek właśnie się na tym opiera - na takim sprawdzaniu od czasu do czasu 'profilaktycznie' telefonu ukochanej osoby. jak dla mnie to jest brak zaufania i nikt mi nie wmówi że jest inaczej.

a jaki krem? do rąk, twarzy czy ciała?

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-08, 10:55   #4916
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie to jest brak zaufania i nikt mi nie wmówi że jest inaczej.

Fajna mi profilaktyka
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka
a jaki krem? do rąk, twarzy czy ciała?
do twarzy

W ogóle od kilku dni mam jakąś wysypkę na ciele Swędzi mnie brzuch,nogi, dekolt i wszystkooo
Stary 2012-02-08, 11:14   #4917
Naomi21
Zakorzenienie

Mam jakiś problem z cytowaniem i nie mogę Waszych postów cytować U mnie w związku coś nie gra i myślę, że dopóki nie dojdę do tego co to jest, to będziemy się kłócić ciągle. Dzisiaj jedziemy do kina i nie wiem jak to będzie Bo nie odzywaliśmy się do siebie od paru dni, a tu kino jak normalna para

Parole - zazdroszczę wygranej Też brałam udział w tym konkursie, chciałam wygrać prostownicę, ale nie udało się Zawsze zgłaszam się do tego testowania i nigdy mnie nie wybierają, pech.

behindblueyes - Ja aktualnie używam Ziaji i mi pasuje, ale to na pewno nie jest jakiś super hiper krem Jeśli chodzi o wysypkę, to ja ostatnio miałam jakąś na ramieniu, poza tym swędziało mnie całe ciało, chociaż nie mialam nigdzie indziej żadnych krostek Tydzień się męczyłam i przeszło, chociaż to z ramienia dopiero teraz schodzi. Moja mama stwierdziła, że to półpasiec, ale nie sądzę - w każdym razie w całym internecie nie znalazłam opisu podobnej przypadłości
Stary 2012-02-08, 11:36   #4918
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Hej dziewczyny, co tam u Was? Dawno nie zaglądałam i nie mam czasu, żeby wszystko nadrabiać. U mnie bywało różnie, obecnie jest bardzo dziwnie, mój związek stoi pod ogromnym znakiem zapytania i nie wiem co będzie dalej Ale póki co nadal jesteśmy razem. Ostatnio trochę razem mieszkaliśmy, chwilami było cudnie - idealnie, a chwilami myślałam, że go rozszarpię
cholera jasna skąd ja to znam...tylko że ja z nim mieszkam na stałe, obecnie tak mnie wkurzył że jakbym go rozszarpała to by było mało...tylko że ja jestem taka że mi szybko przechodzi i pierwsza wyciągam rękę a on się gniewa i gniewa przez co muszę go prosić żeby odpuścił co mnie irytuje

Choco no i jak tam się sprawy potoczyły dzisiaj??
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 11:39   #4919
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jakiś problem z cytowaniem i nie mogę Waszych postów cytować U mnie w związku coś nie gra i myślę, że dopóki nie dojdę do tego co to jest, to będziemy się kłócić ciągle. Dzisiaj jedziemy do kina i nie wiem jak to będzie Bo nie odzywaliśmy się do siebie od paru dni, a tu kino jak normalna para
Porozmawiajcie na spokojnie, a na pewno się wszystko wyjaśni
Cytat:
Napisane przez Naomi21
behindblueyes - Ja aktualnie używam Ziaji i mi pasuje, ale to na pewno nie jest jakiś super hiper krem Jeśli chodzi o wysypkę, to ja ostatnio miałam jakąś na ramieniu, poza tym swędziało mnie całe ciało, chociaż nie mialam nigdzie indziej żadnych krostek Tydzień się męczyłam i przeszło, chociaż to z ramienia dopiero teraz schodzi. Moja mama stwierdziła, że to półpasiec, ale nie sądzę - w każdym razie w całym internecie nie znalazłam opisu podobnej przypadłości
Też zasięgnęłam rad w internecie
Mam coś a la pokrzywkę, myślę że to reakcja alergiczna..tylko na co
Stary 2012-02-08, 11:45   #4920
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Fajna mi profilaktyka

do twarzy

W ogóle od kilku dni mam jakąś wysypkę na ciele Swędzi mnie brzuch,nogi, dekolt i wszystkooo
Alergia pewnie. Może zaczęłaś nowy balsam jakiś albo źel Pomyśl sobie czy nic nowego nie zaczęłaś uzywac.. Bo jeszcze możliwe, że po basenie od chlory ale nie wiem czy w końcu zaczęłaś chodzić na niego czy nie;p
Cytat:

Parole - zazdroszczę wygranej Też brałam udział w tym konkursie, chciałam wygrać prostownicę, ale nie udało się Zawsze zgłaszam się do tego testowania i nigdy mnie nie wybierają, pech.

i
Dziękuję Na prostownice pewnie był wielki bum jak i suszarki
I mam nadzieję, ze uda Wam się z Tż miło wieczór spędzić

A ja własnie zjadłam sniadanie i się na jutrzejszy egzamin musze poduczyć i do Biedronki się przejść po flipsy czekoladowe

a jutro doo domu jaddee;d

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości