Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-12, 19:58   #4891
patgozolek
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
akurat...walentynki...dzi eń kobiet i będzie pełna

a ja przekroczyłam wszelkie granice zdrowego rozsądku załączam kilka zdjęć nowego nabytku

jak dla mnie przekroczyłabyś granice nie jednej z nas tu, gdybyś nie nabyła stokrotki!

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez toska33 Pokaż wiadomość
Walentynki co prawda we wtorek dopiero, ale mój Walenty nawiedził mnie już dzisiaj ze swoimi zakupami i gratisowym serduszkowym ażurkiem , jeszcze trochę brakuje do zapełnienia całej bransoletki, ale już czuć ją na ręce
proszę bardzo, kolekcja powiększa się szybciej niż można by przypuszczać

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Piękne są wasze kolekcje

To i ja wrzucę swoją pierwszą Pandorę, zawsze myślałam, że nie ulegnę, bo to za drogie, ale to strasznie wciąga odkąd dostałam od babci samą bransoletkę z jednym ażurowym ślimakowym charmsem.

Najnowsze walentynkowe nabytki to różowe Murano i separator plus gratis

Super masz babcię Czekam aż i do mnie dotrą ażurek w serduszka i w kwiatuszki

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez xnika Pokaż wiadomość
Dziewczyny przedstawiam wam moje dwie Pandory, najnowsza srebrna z koralikiem ażurkowym w serca to prezent od mojego Walentego a na niej zawieszki: okrągła w gwiazdki to prezent od mojego K. na moje urodziny a ja sobie sprezentowałam tą wiszącą gwiazdkę do której też dostałam ażurek w serduszka.

No a druga to moja oksyda w tonacji niebieskiej
bardzo podobają mi się te oksydowane elementy, ale jakoś nie umiem się do nich przekonać, po tym jak dostałam oksydowany pierścionek i jedną zawieszkę z pandory, no i z obu widać że oksyda schodzi podobno można to u jubilerów naoksydować, a tu nawet z jajkami dziewczyny same podawały domowe sposoby, ale jakoś nie mogę się przemóc

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Moze nie będzie odgórnej promocji, ale może zrobią ją niektóre sklepy tak jak np w 2010 ( w Sadyba Best Mall)
Dla każdej z Pań, która w dniach 06.03 – 08.03.2010 zakupi produkty za min. 200pln* PANDORA przygotowała niespodziankę – jedną srebrną zawieszkę w formie kwiatka w prezencie.

o proszę! to nawet nie wiedziałam, byłoby fajnie

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 19:59   #4892
trellemorele
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

Cytat:
Napisane przez xnika Pokaż wiadomość
Dziewczyny przedstawiam wam moje dwie Pandory, najnowsza srebrna z koralikiem ażurkowym w serca to prezent od mojego Walentego a na niej zawieszki: okrągła w gwiazdki to prezent od mojego K. na moje urodziny a ja sobie sprezentowałam tą wiszącą gwiazdkę do której też dostałam ażurek w serduszka.

No a druga to moja oksyda w tonacji niebieskiej
Te gwiazdki z brylancikami sa cudowne, lekko mówiąc
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 20:01   #4893
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
moje wczorajsze zakupy
moje ulubione murano Pandory

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez niuniulka1989 Pokaż wiadomość
Od Pani w Pandorze usłyszałam, że w marcu (czyli pewnie z okazji Dnia Kobiet) będzie promocja : "Kupując dwa pierścionki - trzeci gratis"

Nie satysfakcjonuje mnie ta promocja
cwaniactwo za granicą było za dowolne zakupy od x kwoty pierścionek gratis, a tu po prostu chcą żeby kobity i z ringsami zaczęły zabawę jedyna opcja to wspólne zakupy jak będą chątne

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Stary 2012-02-12, 20:50   #4894
vivien39
Rozeznanie

Dziękuję dziewczynki

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 20:55   #4895
domis246
Raczkowanie

Cytat:
Piękne są wasze kolekcje

To i ja wrzucę swoją pierwszą Pandorę, zawsze myślałam, że nie ulegnę, bo to za drogie, ale to strasznie wciąga odkąd dostałam od babci samą bransoletkę z jednym ażurowym ślimakowym charmsem.

Bardzo podobna do mojej! Bardzo mi się podoba ta kolorystyka
domis246 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 21:22   #4896
Lusia 13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiab70 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz pytam: żadna nie widziała tego frędzelka?
Ja widziałam taki jak kwiat północy...

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

ALIENA padłam
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 22:57   #4897
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
A tam, co po niektóre tez mają (w tym ja) nikłe zbiory i nikt sie nie wstydzi pokazania ich Pokaż co masz i nie strugaj*****...
Cytat:
Napisane przez vegutka Pokaż wiadomość
Pokaż, pokaż co tam masz . Każdy, a przynajmniej większość z nas (w tym i ja kilka miesięcy temu) zaczynało od pojedynczych korali i nikt tu się z nikogo nie śmieje ani nie wywyższa, bo ma więcej....Może akurat masz coś fajnego, co mało kto ma i będziesz inspiracją dla innych
Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
O pokaz swoje początki ja własnie uwielbiam taki start do pięknych kompozycji
Ale marudzicie Prawda jest też taka, że jestem śmierdzącym leniem i nie chce mi się fotek robić bleeeeeeeeee W ogóle ostatnio nic mi się nie chce, a tu do roboty trzeba się brać, bo lada chwila mam dopuszczenie do dyplomu... A ja zamiast pracować to o niebieskich migdałach myślę
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 23:29   #4898
martiryb
Wtajemniczenie

w chwili oczekiwania na moje Trollki, też wkleję swoją nową Pandorkową zawieszkę zwie się Diamond Delight i w rzeczywistości jest duuużo ładniejsza niż na zdjęciu no i obecne zdjęcie branso
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_7517.jpg (30,7 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_7542.jpg (35,7 KB, 115 załadowań)

mój blog

www.beautyness.pl

martiryb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 23:45   #4899
nina90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Ale marudzicie Prawda jest też taka, że jestem śmierdzącym leniem i nie chce mi się fotek robić bleeeeeeeeee W ogóle ostatnio nic mi się nie chce, a tu do roboty trzeba się brać, bo lada chwila mam dopuszczenie do dyplomu... A ja zamiast pracować to o niebieskich migdałach myślę
Nie wiem dlaczego, pewnie źle mi sie wydaje, ale spytam Czy Ty w ogóle posiadasz trolle/pandore? Nie żebym się czepiała, ale najpierw "jeździłaś" z koleżankami po posiadaczkach takiej biżuterii(wiadomo w którym wątku), a teraz siedzisz w naszym - a zapytana o głupie zdjęcie którego zrobienie zajmuje minutę - wymyślasz przeróżne wymówki Ale spoko, jak to napisałaś - jesteś leń i nie chce Ci się robić męczących zdjęć Okej, zostańmy przy tym

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 00:20   #4900
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego, pewnie źle mi sie wydaje, ale spytam Czy Ty w ogóle posiadasz trolle/pandore? Nie żebym się czepiała, ale najpierw "jeździłaś" z koleżankami po posiadaczkach takiej biżuterii(wiadomo w którym wątku), a teraz siedzisz w naszym - a zapytana o głupie zdjęcie którego zrobienie zajmuje minutę - wymyślasz przeróżne wymówki Ale spoko, jak to napisałaś - jesteś leń i nie chce Ci się robić męczących zdjęć Okej, zostańmy przy tym
Nie no, bez jaj, po co bym siedziała na wątku i obserwowała, co jest ciekawego, gdybym sama nie posiadała bransoletki? Sorry, ale takie zachowania są żałosne, a jako, że biżuteria to jedna z moich największych pasji to tematy biżuteryjne traktuję jak najbardziej poważnie (po zakończeniu studiów chciałabym pracować w tej branży, ale nie zdradzam szczegółów, żeby nie zapeszyć ). Mam brązową pandorkę na podwójnym rzemieniu, czerwoną pojedynczą, makramową czarną, 2 klipsy, 2 koraliki, 1 przekładkę i 4 bransoletki lilou.

No i nie "jeździłam" z koleżankami po posiadaczkach takiej biżuterii, tylko napisałam 1-go posta, co konkretnie mi się w biżuterii (a nie w posiadaczkach ) nie podoba, nie obrażając nikogo.

Nie chce mi się robić zdjęć, bo nie mam małego kompaktu a lustrzankę-kobyłę z ciężkim obiektywem i zrobienie zdjęcia wymaga trochę więcej czasu niż minutę I nie odczuwam potrzeby chwalenia się każdą zakupioną pierdółką, wszystkie są w sklepie, można obejrzeć je tam lub na stronie, nie ma się czym chwalić. Jak ktoś chwali się swoją kompozycją to jest co innego - coś sam zrobił. Ale po co mam się chwalić, że coś nowego sobie kupiłam? Równie dobrze mogłabym się chwalić, że kupiłam sobie nowy ciuch albo kosmetyk - i nabiłabym w ten sposób kolejny pierdylion postów Jak skończę swoją pandorkę to dopiero się pochwalę

Poza tym wydaje mi się, że AŻ taką maniaczką tej biżuterii nie jestem, na pewno nie będę zbierać iluśtam zestawów na różne okazje. Zamierzam zebrać 1 bransoletkę i na tym poprzestać (taką mam nadzieję ). Zwłaszcza, że nie lubię szkła murano; z metalowych to właściwie też tylko nieliczne koraliki mi się podobają. Po prostu nie mam w czym wybierać Widać, że Wizażanki na tym wątku bardziej emocjonalnie podchodzą do tej biżuterii niż ja. Fajnie, jak Wam się podoba, jak macie o czym tu pogadać. Ja właśnie nie bardzo mam tu o czym gadać, więc tylko po cichu obserwuję

Edytowane przez Solciuchna
Czas edycji: 2012-02-13 o 08:20
Stary 2012-02-13, 07:03   #4901
toska33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martiryb Pokaż wiadomość
w chwili oczekiwania na moje Trollki, też wkleję swoją nową Pandorkową zawieszkę zwie się Diamond Delight i w rzeczywistości jest duuużo ładniejsza niż na zdjęciu no i obecne zdjęcie branso

Patrząc na Twoją Pandorkę coraz bardziej do złota się przekonuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 07:28   #4902
aliena7
Zadomowienie

Solciuchna myślę podobnie jak Nina,jeśli mam być szczera.Z tym,że mnie mało obchodzi czy masz bransoletkę,i wstawisz zdjęcia czy nie.

Toska ja nie lubię złota...ale do połączenia oferowanego przez Pandprę/Trollbeads już dawno się przekonałam

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2012-02-13 o 07:31
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 07:40   #4903
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Przepiękne zdjęcia! Kompozycja jak zawsze bardzo mi się podoba

Stary 2012-02-13, 08:23   #4904
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się takie połączenie złota i srebra, fajnie wyglądają takie bransoletki
Stary 2012-02-13, 08:36   #4905
kluczymordka
Rozeznanie

Martiryb kompozycja coraz piękniejsza
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 10:16   #4906
toska33
Raczkowanie

Cytat:
Solciuchna myślę podobnie jak Nina,jeśli mam być szczera.Z tym,że mnie mało obchodzi czy masz bransoletkę,i wstawisz zdjęcia czy nie.

Toska ja nie lubię złota...ale do połączenia oferowanego przez Pandprę/Trollbeads już dawno się przekonałam
No ja właśnie też złota nienacierpie.... ale właśnie połączenie ze srebrem mnie urzekło..... a powstrzymuje mnie od zakupy tylko i wyłącznie brak kasy
Stary 2012-02-13, 11:12   #4907
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:

ale mi się podoba
Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Nie no, bez jaj, po co bym siedziała na wątku i obserwowała, co jest ciekawego, gdybym sama nie posiadała bransoletki? Sorry, ale takie zachowania są żałosne, a jako, że biżuteria to jedna z moich największych pasji to tematy biżuteryjne traktuję jak najbardziej poważnie (po zakończeniu studiów chciałabym pracować w tej branży, ale nie zdradzam szczegółów, żeby nie zapeszyć ). Mam brązową pandorkę na podwójnym rzemieniu, czerwoną pojedynczą, makramową czarną, 2 klipsy, 2 koraliki, 1 przekładkę i 4 bransoletki lilou.

No i nie "jeździłam" z koleżankami po posiadaczkach takiej biżuterii, tylko napisałam 1-go posta, co konkretnie mi się w biżuterii (a nie w posiadaczkach ) nie podoba, nie obrażając nikogo.

Nie chce mi się robić zdjęć, bo nie mam małego kompaktu a lustrzankę-kobyłę z ciężkim obiektywem i zrobienie zdjęcia wymaga trochę więcej czasu niż minutę I nie odczuwam potrzeby chwalenia się każdą zakupioną pierdółką, wszystkie są w sklepie, można obejrzeć je tam lub na stronie, nie ma się czym chwalić. Jak ktoś chwali się swoją kompozycją to jest co innego - coś sam zrobił. Ale po co mam się chwalić, że coś nowego sobie kupiłam? Równie dobrze mogłabym się chwalić, że kupiłam sobie nowy ciuch albo kosmetyk - i nabiłabym w ten sposób kolejny pierdylion postów Jak skończę swoją pandorkę to dopiero się pochwalę

Poza tym wydaje mi się, że AŻ taką maniaczką tej biżuterii nie jestem, na pewno nie będę zbierać iluśtam zestawów na różne okazje. Zamierzam zebrać 1 bransoletkę i na tym poprzestać (taką mam nadzieję ). Zwłaszcza, że nie lubię szkła murano; z metalowych to właściwie też tylko nieliczne koraliki mi się podobają. Po prostu nie mam w czym wybierać Widać, że Wizażanki na tym wątku bardziej emocjonalnie podchodzą do tej biżuterii niż ja. Fajnie, jak Wam się podoba, jak macie o czym tu pogadać. Ja właśnie nie bardzo mam tu o czym gadać, więc tylko po cichu obserwuję
ale marudzisz, zdjęcie można zrobić telefonem, ja też mam tylko lustrzankę i fotę strzelam w max 5 min czyli jak się chcę to się zrobi
co do pogrubionego

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 12:27   #4908
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vegutka Pokaż wiadomość
To ja się też na szybko pochwalę moimi wczorajszymi zakupami-trzy czarne perły, leśne zawilce, różowy kwarc, dynia-emerytka, hortensja i dwa agaty-jeden różowy prążkowany, drugi niebieski.

Załącznik 4493504

Załącznik 4493505

Załącznik 4493541

Załącznik 4493542

Załącznik 4493543

Załącznik 4493544
Vegutka zaszalałaś, piękne

Cytat:
Napisane przez gacik19 Pokaż wiadomość
moje walentynkowe zakupy
pszczółka i przekładka
gacik19, śliczne szczególnie pszczółka
-

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
gacik śliczna Pandorka

A ja dzisiaj pierwszy raz OD 4 miesięcy kupiłam Pandorowego korala Ale po prostu już musiałam, tak mi się ten serduszkowy ażurek spodobał, że go kupiłam

Pokażę Wam fotkę mojej całej Pandory, brakuje mi jeszcze dwóch muran, łańcuszka i pewnie jakiejś przekładki i będzie pełna
Paula, słodkie te serduszka i cała Pandora

Cytat:
akurat...walentynki...dzi eń kobiet i będzie pełna

a ja przekroczyłam wszelkie granice zdrowego rozsądku załączam kilka zdjęć nowego nabytku
aliena stokrotka zaj☠☠ista

Cytat:
Napisane przez toska33 Pokaż wiadomość
Walentynki co prawda we wtorek dopiero, ale mój Walenty nawiedził mnie już dzisiaj ze swoimi zakupami i gratisowym serduszkowym ażurkiem , jeszcze trochę brakuje do zapełnienia całej bransoletki, ale już czuć ją na ręce
toska33, spaniałe prezenty Walenty się spisał na medal

Cytat:
Piękne są wasze kolekcje

Kate_Mariposa, witamy Gratuluję walentynkowych nabytków

Cytat:
Napisane przez gacik19 Pokaż wiadomość
toska super zakupy
przez promocję pandorową chociaż troszkę Pandorek się pojawiło
bo do tej pory królowały trolle
gacik, większość dziewczyn, które ukończyły zbieranie Pandory, zabrała się teraz za Trolle, w tym i ja

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
moje wczorajsze zakupy
vivien39, super

Martiryb, kompozycja..., piękniejsza, cudowna, wspaniała

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2012-02-14 o 12:31
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 13:29   #4909
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

dla Trellemorele
znalazłam jeszcze w swoim archiwum takie fotki
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 13:37   #4910
trellemorele
Zadomowienie

Martiryb Twoja złoto-srebrna pandorka jest oszałamiająca

Solciuchna
może jestem tutaj od niedawna ale wydaje mi się, że 'chwalenie się' nowymi koralikami/bransoletkami to nie jest nic dziwnego i w pewnym stopniu ten wątek temu służy a zrobienie zdjęcia lustrzanką zajmuje 2 minuty no może 3 dla upartego .

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;32273812]dla Trellemorele
znalazłam jeszcze w swoim archiwum takie fotki[/QUOTE]
Dziękuję Ci bardzo Śliczny koralik i branso
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 13:44   #4911
jolta
Zadomowienie

Martiryb cudna bransoletka
Cym bardzo, ale to bardzo Twoja archiwalna kompozycja do mnie przemawia
Stary 2012-02-13, 14:06   #4912
ania_wu
Zadomowienie

martiryb Twoja bransoletka jest przepiękna!
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 14:16   #4913
cherubinka
Zadomowienie

Dziewczynki, ogłaszam oficjalnie, że mam! mam! swoje pierwsze trollki Właśnie przed chwilą dotarły (a już klęłam pod nosem pocztę polską I stwierdzam, że są cudne ...i branso ...i zapięcie ...i hortensje ...i supełek ...i agat ...wszystko boskie wraz z opakowaniem
Teraz widzę, że te "prawie jak pandora/trolle" korale i branso nie mają żadnego porównania i jednak "prawie" robi ogromną różnicę

Lusia, jeszcze raz chciałam Ci podziękować
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 14:31   #4914
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ogłaszam oficjalnie, że mam! mam! swoje pierwsze trollki Właśnie przed chwilą dotarły (a już klęłam pod nosem pocztę polską I stwierdzam, że są cudne ...i branso ...i zapięcie ...i hortensje ...i supełek ...i agat ...wszystko boskie wraz z opakowaniem
Teraz widzę, że te "prawie jak pandora/trolle" korale i branso nie mają żadnego porównania i jednak "prawie" robi ogromną różnicę

Lusia, jeszcze raz chciałam Ci podziękować
Cherubinka Gratuluję
Na szczęście potwierdzasz regułę odnośnie Trollbeads i "cosiów jak trole".
IMHO trzeba być ślepym, lub nie mieć za grosz poczucia estetyki, żeby nie widzieć różnic

Choć wśród Trolli też się potworki zdarzają Moje "hity" - rodzinka szczeniąt, rodzinka kociąt i nowe zapięcie serce - wszystko tego samego projektanta
Stary 2012-02-13, 14:42   #4915
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Cherubinka Gratuluję
Na szczęście potwierdzasz regułę odnośnie Trollbeads i "cosiów jak trole".
IMHO trzeba być ślepym, lub nie mieć za grosz poczucia estetyki, żeby nie widzieć różnic

Choć wśród Trolli też się potworki zdarzają Moje "hity" - rodzinka szczeniąt, rodzinka kociąt i nowe zapięcie serce - wszystko tego samego projektanta

O tak, trzeba być ślepym, żeby tego nie dostrzec
A potworki znajdą się wszędzie Jeszcze nikt nie wynalazł czegoś, żeby wszystkich zadowolić Dla jednego coś będzie piękne dla drugiego blee
...tak czy inaczej ja już chcę nowe korale ...pomocy (rany, tylko gdzie ja się zwracam o pomoc, jak tu wszystkie uzależnione
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 15:36   #4916
basiab70
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość
Frędzel jest fioletowy nie ma nic wspólnego z kwiatem pólnocy.
Obrazowo mówiąc ma kolor denaturatu

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
Ja widziałam taki jak kwiat północy...

Ani odrobinę mądrzejsza nie jestem .

Widocznie jak zwykle przy trollach wszystko zależy od egzemplarza.
basiab70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 15:42   #4917
Lusia 13
Zakorzenienie

A jaki byś chciała?
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 15:44   #4918
paulina95
Wtajemniczenie

martiryb ja tak jak dziewczyny za złotem za szczególnie nie przepadam, ale Twoja Pandora bardzo bardzo mi się podoba

Cytat:
Paula, słodkie te serduszka i cała Pandora
myszka dziękuję

cym

cherubinka gratulacje Czekamy na fotki

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 15:48   #4919
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

dziewczyny w wątku nie bylam z miliom lat, ale spytam..może któraś chce pojdynczą pandorkę skórzaną perłową?

BTW..mojemu TŻtowi wskutek wczorajszych zakupów dziś się śniły korale! wystarczyła jedyna wizyta w pandorze czyli coś w tym jest..aż się chłopina nie wyspał
Stary 2012-02-13, 15:52   #4920
ilios
PIP.

GG do ilios

Cherubinka super
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości