Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 20:43   #4891
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Black, filozofia i etyka to jeszcze nic . Ja mialam sztuke komunikacji i najlepsze jest to, ze do zliczenia sie po kilka razy podchodzilo bo babka byla nad eyraz ambitna
Cytat:
Napisane przez j1987 Pokaż wiadomość
to chyba na każdym kierunku jest, szczególnie jak im punktów ECTS brakuje, ja miałam na licencjacie i na magisterce
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Jak to czytam to też się zastanawiam po co takie przedmoity, ale z drugiej strony ja na studiach "inżynieria materiałowa" miałam religie świata
Masakra! Takie przedmioty to strata czasu, jak dla mnie. Nie po to się idzie na studia inżynierskie, żeby uczyli (i jeszcze kazali zaliczać, robiąc jakieś z dupy trudne egzaminy) takich przedmiotów, no dajcie spokój.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:44   #4892
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
No tak, w naszej sytuacji chyba tylko prysznic się sprawdza, chociaż nie wyobrażam sobie golenia bożenki.

jeju, jak ja bym chciała mieć wannę z masażem - ale Ci zazdroszczę
Nie jest moja na własność, ja wynajmuję mieszkanie
Ale nie mogłam uwierzyć, że ją właściciele zostawili na wyposażeniu
Minus taki, że strasznie dużo wody do niej schodzi ( a przecież nie leję do pełna) i prądu jeśli bym się chciała codziennie masować, ale czasem korzystam po ciężkim dniu. Ogólnie jej posiadanie chyba mi koszty podnosi. I jest na prawdę wysoka, wszystko mnie boli, jak mam wleźć i wyjść Ale jedna zaleta - bożenkę łatwiej ogolić niż w wąskiej wannie lub pod prysznicem, bo nic mi przestrzeni nie ogranicza

Cytat:
to chyba na każdym kierunku jest, szczególnie jak im punktów ECTS brakuje, ja miałam na licencjacie i na magisterce

ja przy każdej kąpieli mam wrażenie że wanna do się coraz mniejsza robi mąż stwierdził, że ona ma być prawo za mała jak się w niej dwie baby na raz chcą kąpać
ale w sumie prawda

Dziewczyny - dołączam się - też mam strasznego ! "studenckiego niechcieja" Do NICZEGO nie mogę się zmusić, myślami jestem tylko przy dziecku. Mam nadzieję, że to mi przejdzie bo jak nie to będę w czarnej d.pie... 1.02 zaczynam sesję, to będzie przecież TUŻ po porodzie.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:47   #4893
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Chyba nie mam wyjscia...
Nie zdaze nauczyc sie jutro ok 110 stron

Współczuję Wam dziewczyny tych zajęć, nauki, zaliczeń. Na pewno ciężko się teraz skupić na nauce, bo myśli krążą wokół zupełnie innego tematu...

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:50   #4894
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
ja weszłam w kategorię staniorów dla ciężarówek i wpisałam 75E no i wybrałam z tego co było.
Dzięki za radę, właśnie zakupiłam dwupak i jeszcze majciochy z pasem
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:51   #4895
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Gratulacje elmii. Witamy Zenusia. Troche mnie tu nie bylo ale weekend u rodzicow zjechala sie rodzinka i nie bylo kiedy pisac. Ja jestem w szpitalu jutro cc i wreszcie zobacze moja Sarunie. Boje sie tego bolu jak juz znieczulenie pusci. Aaaaaaaaaaaaaa. Pozdrawiam goraco.
3mam kciuki za Ciebie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

O, dopiero przeczytałam - sms od Authentic: "Przeleżałyśmy cały dzień i cisza. Jutro wywołujemy poród. Zapowiada się ciekawie."
w tym wypadku również kciukaski ja się zastanawiam, czy mnie zostawi jutro

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam Mała i Szaja czy akcje się powtórzyły?
i Hope i Deli trzymam też za Was kciuki żebyście się długo już nie przeterminowywały
wypłynęła??
Dzięki
też się zastanawiam co z dziewuszkami

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:51   #4896
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
głównie biologia i chemia na wszystkich poziomach nauczania, ale dla jeżeli mam uczyć mojego brata to jeszcze fizyka i matma dochodzi ale to tylko na poziomie gimnazjum
Ooo, to duzy szacun

Cytat:
Masakra! Takie przedmioty to strata czasu, jak dla mnie. Nie po to się idzie na studia inżynierskie, żeby uczyli (i jeszcze kazali zaliczać, robiąc jakieś z dupy trudne egzaminy) takich przedmiotów, no dajcie spokój.
I najlepsze jeszcze, ze te przedmioty zwykle maja niewiadomo jakie wymagania odnosnie zaliczenia :/
U nas najwieksze problemy robili na...wf'ie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:53   #4897
BlackSanctum
Zakorzenienie

Debrah, ja też mam wielką wannę - narożną, bez masażu co prawda, ale jest ogromna, z takim siedziskiem, też bardzo wysoka, i czasem się zastanawiam, po co nam taka wanna? Wielkie to, wody bardzo dużo idzie właśnie, jak człowiek chce się wykąpać porządnie, bo szeroka i głęboka, ciężko się wchodzi do niej, bo też wysoka... Wolałabym fajną kabinkę prysznicową albo jakąś wannę normalnej wielkości, bo ta ma tak w zasadzie tylko 1 zaletę - mogą się w niej wykąpać 2 osoby jednocześnie, z czego czasem korzystamy z TŻem...
O, coś takiego mamy: http://p.alejka.pl/i2/p_new/43/40/kolo-rewia-145-x-145-cm-wanna-narozna-xwn0845_0_b.jpg Ale u siebie w domu będę robić szeroką kabinę prysznicową z dużym brodzikiem, nie chcę takiego kolosa - wodożercy. Niezbyt to ekonomiczne.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-01-07 o 20:56

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 21:00   #4898
j1987
Raczkowanie

Cytat:

Współczuję Wam dziewczyny tych zajęć, nauki, zaliczeń. Na pewno ciężko się teraz skupić na nauce, bo myśli krążą wokół zupełnie innego tematu...

dołączam się, ja bym się nie mogłam teraz skupić na nauce na egzaminy, szczególnie jak sobie przypomnę moje sesje i ilości egzaminów i zaliczeń, do tego codzienne dojeżdżanie na uczelnię, bycie starostą

tak że życzę Wam duuuuuuuuuużo motywacji i łatwości w przyswajaniu wiedzy
Stary 2013-01-07, 21:03   #4899
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ja wam zazdroszczę takich wanien my mamy maleńką, prysznic przytwierdzony do ściany, zasłona prysznicowa, uwielbiamy kąpiele we dwoje, a tutaj...... tragedia. Ostatnio sama sobie zrobiłam mega kąpiel z bąbelkami, ale co z tego, jak zamoczyłam plecy, a nogi musiałam trzymać na ścianie dlatego jak pójdziemy w 100% na swoje - to koniecznie wielka łazienka, z wielką wanną

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Adusia, trzymam kciuki, dzisiaj patrzyłam na pierwszą stronę i właśnie chciałam pisać, że kolejna jesteś

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:03   #4900
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Debrah, ja też mam wielką wannę - narożną, bez masażu co prawda, ale jest ogromna, z takim siedziskiem, też bardzo wysoka, i czasem się zastanawiam, po co nam taka wanna? Wielkie to, wody bardzo dużo idzie właśnie, jak człowiek chce się wykąpać porządnie, bo szeroka i głęboka, ciężko się wchodzi do niej, bo też wysoka... Wolałabym fajną kabinkę prysznicową albo jakąś wannę normalnej wielkości, bo ta ma tak w zasadzie tylko 1 zaletę - mogą się w niej wykąpać 2 osoby jednocześnie, z czego czasem korzystamy z TŻem...
O, coś takiego mamy: http://p.alejka.pl/i2/p_new/43/40/kolo-rewia-145-x-145-cm-wanna-narozna-xwn0845_0_b.jpg Ale u siebie w domu będę robić szeroką kabinę prysznicową z dużym brodzikiem, nie chcę takiego kolosa - wodożercy. Niezbyt to ekonomiczne.
No dokładnie - chcę prawdziwej kąpieli? Muszę wlać na prawdę DUŻO wody, żeby się podniózł jej poziom. I dość ciężko się wchodzi i wychodzi, bardzo wysoka. Owszem, masaż fajny bajer niby, ale ja tak na prawdę to rzadko z niego korzystam. O umyciu jej nie wspomnę - kręgosłup można połamać -chyba w zasadzie nie da się porządnie tego zrobić bez wejścia do środka i szorowania, a taka z zaciekami mi źle wygląda:d Ogólnie wszyscy się zachwycają, że nam się trafiło na wynajmowanym mieszkaniu - i niby świetnie się sprawdza przy współnych kąpielach z Tż. Ale na co dzień jest troszkę kłopotliwa i ja bym sobie raczej do swojego docelowego mieszkania takiej nie kupiła.
Jakąś mniejszą, w narożnym kształcie, taką normalnej wielkości. Też ze względów ekonomicznych właśnie.
Moja obecna jest istnym kolosem.
A już najlepiej to mieć chyba fajną wannę + prysznic w jednym.
Stary 2013-01-07, 21:10   #4901
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za radę, właśnie zakupiłam dwupak i jeszcze majciochy z pasem
no i git
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 21:11   #4902
j1987
Raczkowanie

Ja mówię dobranoc
Mam nadzieje że może dziś się wyśpię
Stary 2013-01-07, 21:16   #4903
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mówię dobranoc
Mam nadzieje że może dziś się wyśpię
A więc twardego snu Ci życzę

Dominika

Alicja
Stary 2013-01-07, 21:18   #4904
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam własnie taki pysznic, od ściany do ściany bo mamy wąską łazienkę, czyli na szerokość ma 120 cm.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2013-01-07, 21:20   #4905
iffonka7
Zadomowienie

Ja tak z całkiem innej beczki.

Nie mam pojęcia jak się ubiera noworodki to znaczy ile warstw itp. W co ubierają dziecko zaraz po urodzeniu? Położna bedzie mi grzebać w torbie czy wcześniej muszę jej coś dać? Bo później to rozumiem że już sama będę?

W ogóle do torby spakowałam ale nie mam zielonego pojęcia czy dobrze:
1 x pajac
2 x półśpiochy
2 x kaftanik
2 x śpiochy
3 x body z długim rękawem
2 x body z krótkim rękawem
2 x czapeczka
1 x niedrapaki
Stary 2013-01-07, 21:21   #4906
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Lenova, czop raczej

Wy rozczarowane po wizycie, ja sie cieszylam jak glupia ze rozwarcie skrocona szyjka bla bla bla i co? I nic dodatkowo dzisiaj szefowa mojego meza stwierdzila, ze najlepiej jakbym urodzila po 18tym bo jej Michal jest do 18go potrzebny..... oby nie wykrakala bo

Dlatego ja o ciazy poinformowalam tylko najblizszych, zadnych fotek na fb (siostrze jak wstawila zdjecie ze swiat to zrobilam mega awanture, niestety nie dotarlo ona z tych calkiem fejsbukowych maniakow, az sie boje co bedzie jak sie Maly urodzi :/ ) wlasnie dlatego, zeby uniknac ciaglych pytan, wiadomosci, co gdzie kiedy jak i dlaczego takze mam spokoj, rano tylko codziennie wysylam do mamy i siostry smsa 'wszystko ok, nie rodze ' i generalnie mam spokoj.

Mega ciagna mnie jajniki i taaaaaak bola sutki, za az sie plakac chce
Ale fajnie, mam nadzieje że to czop

Kochana Ty juz napewno na dniach jesteś, myśle ze w przyszłym tyg urodzisz, bo to za duzo juz tych objawow masz
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:21   #4907
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mi się marzy coś takiego: http://img.diytrade.com/cdimg/136580...ol_massage.jpg Widziałam takie w sklepach, fantastyczna sprawa.
Stary 2013-01-07, 21:31   #4908
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Mi wczoraj teściowa mówiła, że jabłek surowych nie można - tylko pieczone lub jakoś tam przetworzone (nie pamiętam już) Białego chleba też nie, tylko bułkę paryską
Tia, a bułka paryska to niby ciemne pieczywo?
Jadłam normalne, surowe, obrane i pokrojone jabłka bo tylko tak lubię, nic się nie działo.

Cytat:
Mój nie ma z tym problemu i jeszcze przez niego wcześniej urodzę
Tere fere ja molestuję męża i co?

Cytat:

Żebyście mnie dziś widziały podczas kąpieli i próby golenia broszki Prawie się popłakałam z bezsilności. Nie mogłam nóg podnieść, bo mała mi się w żebra wbijała. Byłam tak nieporadna, że mąż musiał mnie wybawić, bo nie dałam rady
Ja już 4 tygodnie temu męża do golenia zagoniłam

Cytat:
No taka jakby fakycznie tłuszczykiem obrosła, pulchna...
Napuchnięta norma, ucisk, zatrzymanie wody i takie tam. Moja to aż się trzęsie

Cytat:

O, dopiero przeczytałam - sms od Authentic: "Przeleżałyśmy cały dzień i cisza. Jutro wywołujemy poród. Zapowiada się ciekawie."
Oooo to kciuki trzymam!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Tak, kochana wzięłam 3 elementy, czyli:
1) Poszewka na poduszkę
2) Poszewka na kołdrę
3) Ochraniacz na szczebelki

Wypełnień nie brałam, bo już wcześniej razem z materacem kupiłam w hurtowni wypełnienia właśnie. Ale cholera nie wiedziałam, że jest tyle różnych wymiarów (zwracajcie na to uwagę!) i się okazuje, że mam 135x100 - trochę nietypowy. Ale tutaj na szczęście takie poszewki też były.
Spokojnie, żaden nietypowy to jest, że tak napiszę, drugi rozmiar - i ogrom poszewek na to można kupić. Pierwsza kołderka malutka, Agatka drobna i chyba tylko dlatego do półtora roku dała radę pod nią spać a potem kupiłam właśnie 135x100. TEORETYCZNIE do 5rż gdzieś, ale... pozwolę się nie zgodzić

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Black, filozofia i etyka to jeszcze nic . Ja mialam sztuke komunikacji i najlepsze jest to, ze do zliczenia sie po kilka razy podchodzilo bo babka byla nad eyraz ambitna
Ja miałam historię wychowania, na przykład, fuj

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Dlatego ja o ciazy poinformowalam tylko najblizszych, zadnych fotek na fb (siostrze jak wstawila zdjecie ze swiat to zrobilam mega awanture, niestety nie dotarlo ona z tych calkiem fejsbukowych maniakow, az sie boje co bedzie jak sie Maly urodzi :/ ) wlasnie dlatego, zeby uniknac ciaglych pytan, wiadomosci, co gdzie kiedy jak i dlaczego takze mam spokoj, rano tylko codziennie wysylam do mamy i siostry smsa 'wszystko ok, nie rodze ' i generalnie mam spokoj.

Mega ciagna mnie jajniki i taaaaaak bola sutki, za az sie plakac chce
Ja jeszcze dalej poszłam poinformowałam, że gdy zacznę rodzić to dam znać i w dupce mam wszelkie smsy pytające
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:37   #4909
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Gratulacje elmii. Witamy Zenusia. Troche mnie tu nie bylo ale weekend u rodzicow zjechala sie rodzinka i nie bylo kiedy pisac. Ja jestem w szpitalu jutro cc i wreszcie zobacze moja Sarunie. Boje sie tego bolu jak juz znieczulenie pusci. Aaaaaaaaaaaaaa. Pozdrawiam goraco.
Cytat:
W takim razie dziewczyny - kciuki zaciśnięte , życzę szybkich porodów bez komplikacji i zdrowych dzieciaczków

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Piękny
A skąd masz te naklejki na ścianę ?
Kupowałam przez internet (z grouponu chyba), nie pamiętam bo to już dawno było, z przesyłką wyszły koło 27 zł.

Za chwilę idę już spać. Tak mnie od wczoraj krzyże nawalają, że chodzę jak stara baba. W ogóle czuję, że coś tam na dole się szykuje do porodu.
Miłej nocki mamusie
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 21:41   #4910
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się marzy coś takiego: http://img.diytrade.com/cdimg/136580...ol_massage.jpg Widziałam takie w sklepach, fantastyczna sprawa.
No niezła kabina, ja jednak nie chciałam takiej tradycyjnej kabiny a jeszcze jak zobaczyłam taką zabudowę że tylko drzwi i brodzik u koleżanki to trułam głowe Tż. Jak tylko zamontujemy deszczownicę ( bo dzisiaj przyszła) to się pochwalę jak to mniej więcej wygląda
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38510601]
Spokojnie, żaden nietypowy to jest, że tak napiszę, drugi rozmiar - i ogrom poszewek na to można kupić. Pierwsza kołderka malutka, Agatka drobna i chyba tylko dlatego do półtora roku dała radę pod nią spać a potem kupiłam właśnie 135x100. TEORETYCZNIE do 5rż gdzieś, ale... pozwolę się nie zgodzić
[/QUOTE]
No ja mam zamiar korzystac z takiego rozmiaru do czasu az mała wyrośnie z łóżeczka (140x70).
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2013-01-07, 21:51   #4911
Ewik86
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38510601] Tia, a bułka paryska to niby ciemne pieczywo?
Jadłam normalne, surowe, obrane i pokrojone jabłka bo tylko tak lubię, nic się nie działo. [/QUOTE]

też za bardzo tego nie rozumiem

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38510601]Ja miałam historię wychowania, na przykład, fuj [/QUOTE]

Też to miałam, nie bardzo mi się podobało. Ale najbardziej nie lubiłam logiki i genetyki

Dominika

Alicja
Stary 2013-01-07, 21:58   #4912
Konto usunięte

A ja logikę uwielbiałam na lic, fajna babka prowadziła i fajne zadania były. Genetyki na studiach nie miałam, tyle, co na fakultecie maturalnym bo z biologii maturę pisałam - lubiłam
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:02   #4913
Ifwka
Zakorzenienie

Oki zmykam spać, i tak Tż przyjdzie za godzinę i mnie obudzi ale co tam
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2013-01-07, 22:04   #4914
Debrah
Zakorzenienie

Ekhm...wciągam kapuchę kiszoną z Biedry. Chyba pierwsy raz mam jakiś stereotypowy "smak ciążowy" - akurat na sam koniec
Stary 2013-01-07, 22:06   #4915
Konto usunięte

Ja też idę... ale się pozachwycałam nad sobą własnie pod wpływem zabawnego wątku o syrunkach na Plotkowym zerknęłam na blga, i nawet udało mi się coś narysować kiedyś

http://www.szajajaba.blogspot.com/20...scribbler.html to an stronie scribbler
http://www.szajajaba.blogspot.com/20...rysowanki.html to kredkami akwarelowymi, konturowane pisakiem
http://www.szajajaba.blogspot.com/20...ne-miosci.html a to też kredki akwarelowe, na wymianę z koleżanką na Walentynki kiedyś

ehhhh, aż się łezka w oku zakręciła

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Debrah, a ona ci smakuje? dla mnie tak kwaśna że szok! za to dzisiaj żurek robiłam.
Stary 2013-01-07, 22:07   #4916
Wisienka_0809
Rozeznanie

Hej dziewczyny.
Melduję tylko, że jesteśmy całe/lekko pozszywane w domu. Dziękuję wszystkim za kciuki i gratulacje. Jak znajdę czas, to wrzucę opis porodu.
Gratuluję Ellmi, buziaki dla Zenusia.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:21   #4917
Debrah
Zakorzenienie

Nie wiem czy tak normalnie by mi smakowała ale teraz mam ślinotok:d
Dodam, że jem ją solo
Stary 2013-01-07, 22:25   #4918
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja cale zycie uwielbiam kiszona kapuste!
I to wlasnie solo, bez dodatkow typu marchewka, cukier, olej, itp - najlepsza taka prosto z beczki

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 22:32   #4919
BlackSanctum
Zakorzenienie

Weeeeźcie, bo przez Was muszę iść do kuchni po coś słonego, a tam nic nie ma ciekawego w lodówce.

Wisienko
, czekamy na więcej info od Ciebie. Fajnie, że jesteście już w domku, pochwal się koniecznie zdjęciem swojego skarbka.
Stary 2013-01-07, 22:33   #4920
Debrah
Zakorzenienie

Co do pakowania ciuszków dla dziecka - pytanie mam:
Bo wymyśliłam, że zrobię ze 4 "zestawy", w sensie w osobnych woreczkach. Wiem, że muszę mieć swoje ciuszki. Czy to dobry pomysł? Chodzi o to, żeby mi Tż albo położne czy kto tam nie musieli rozgrzebywać całej torby i "myśleć" nad tym co wziąć.. dobry pomysł czy zły??

Jeszcze tylko muszę wymyśleć te zestawy, ale to szcegół
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości