Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy część III. - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-09, 21:30   #4891
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
A co się działo poza tym, że Wade wyznał Zoe miłość? Jak dla mnie ten serial może lecieć bez żadnych przerw tydzień w tydzień dopóki się twórcom pomysły nie skończą Uwielbiam
Jonah poszedł z nią na ślub (a w sumie wyszedł spod ziemii), a poza tym zasugerował jej, żeby na lato została w NY, co by dystansu nabrała (really!? dystans ) poza tym George pojechał z LillyAnne wtrase koncertową, bo napisał piosenkę o miłości i bólu do Zoe (porada LillyAnne), Lavon przyszykował ekipę odbijająca jego aligatorka (Burt, tak?) z rak burmistrza Fillmore - pastor wymyslił odegranie scenki z ocean's 11 i w RamerJamer zagrał jakiś zespół (chyba cuntry ? )
to takie najciekawsze rzeczy.
Ah i Zoe uratowała kolesia w samolocie

szukam jakichs książek o Nefertiti i Echnatonie i ogólnie o 18 dynastii egipskiej

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:30   #4892
farfala
Rozeznanie

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
laptopa można zabrać gdzie się chce
mój też buczał jakby miał zaraz wystartować, to go mąż odkurzaczem potraktował
Właśnie już kilka razy gdzieś czytałam o tym odkurzaczu, ale zawsze się boję, że coś zepsuję. Powiedz mi Ramonko jak dokładnie to robisz i gdzie podtykasz. I to samą rurą czy tą ssawką?

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Czy ja wiem, czy mi dobrze. Nie umiem gotować, nie lubię, w życiu nic nie ugotowałam, bo nic nie musiałam i tak całe życie. Mam to szczęście, że mój mąż lubi gotować i często w kuchni eksperymentuje Teraz i tak za bardzo nie mogę jeść, ale zawsze coś upichci
Ja uwielbiam gotować. Testować, próbować nowych połączeń smakowych itp. Przepisy są tylko inspiracją, a efekt końcowy to zawsze wynik małej improwizacji na temat.
A poza tym gotowanie to bardzo przydatna umiejętność
Ponadto jakoś nie lubię jeść czegoś, co gotują faceci. Nie wiem dlaczego, ale mnie to poniekąd obrzydza.

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Mój tato miał dziś wycięcie znamienia, miał z nim problemy, krwawiło, bolało, juz jest po i strasznie go boli, w trakcie bardzo mocno mu z tego krew szła, az się lekarz zdziwił. Wysłali to na badania...
Trzymam bardzo mocno kciuki za tatę.

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
To tak jak moj tez lubi i umie gotowac bardzo mi sie to podoba Ogolem Ja tez umiem i lubie i czesto eksperymentuje zbieram przepisy z gazet a potem testuje Lubie to po prostu i juz
A sama z siebie teraz nie masz czasem ochoty zeby cos sprobowac wedlug przepisu np wtedy jest duzo latwiej i ciezko cos zniszczyc jesli sie stosuje do przepisu
Polać tej Pani, bo dobrze gada!

Cytat:
Tez mialam kiedys znamie wycinane na szczescie badanie histopatologiczne niczego nie wykrylo
Ja kiedyś sobie przez przypadek pieprzyka rozdrapałam i potem mi się przez długi czas babrał i już się wystraszyłam. Byłam nawet u dermatologa, ale okazało się, że to się tylko musi po prostu wygoić. No i przeszło.

Cytat:
Nie lubię grochówki jakoś
Też nie znoszę grochówki i fasolówki. Śmierdzą te zupy jak dla mnie jakoś.

Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
Mój też nie gotuje :-( jak jeszcze pracowałam a On miał wolne, to jeszcze coś ugotował, teraz to tylko słyszę: Kochanie ja nie umie. Jak ja ci ugotuje to nie będzie się nadawało do jedzenia,albo kochanie ty to zrobisz lepiej. Ciekawe, bo kiedyś umiał kanalia
Hahahaha.

Cytat:
Co znowu wygrałaś?
Gratulacje

Gratuluję Alamirko. Lubię kubki.

Cytat:
No jak mnie ktoś poczęstuje to zjem
Ale do domu nie kupujemy, to fakt.
Boże co ja bym dała, żeby nie lubić słodyczy. A tak to muszę jak na szpilkach odliczać dni do niedzieli.

Kasztanko, mam nadzieję, że już się poprawiła sprawa, która Cię tak męczyła (jestem dopiero na 90 stronie z hakiem).
Stary 2013-05-09, 21:31   #4893
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzia29 Pokaż wiadomość
zapalenie krtani do lekarza marsz
idę jutro dopiero, niestety kolejki tygodniowe do rodzinnego

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Robiłaś syrop z cebuli? Może by pomógł
nie robiłam, bo nie mam cebuli
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:35   #4894
edzia29
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

sól emska i płukać gardło
nie wiem czy nie skieruje cie do laryngologa

Edytowane przez edzia29
Czas edycji: 2013-05-09 o 21:36
edzia29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:42   #4895
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
Właśnie już kilka razy gdzieś czytałam o tym odkurzaczu, ale zawsze się boję, że coś zepsuję. Powiedz mi Ramonko jak dokładnie to robisz i gdzie podtykasz. I to samą rurą czy tą ssawką?

ta wąską ssawką
podtykam w te wszystkie żebrowane plastikowe elementy pod spodem i z tyłu lapka, tam, gdzie słychac wentylator

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Ramonka You made my day second part.
Jesteś miszczem.

hehe dzięki

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
sól emska i płukać gardło
nie wiem czy nie skieruje cie do laryngologa
z tym płukaniem to kicha trochę, bo napić się nie mogę przez ten kaszel, zaplułabym wszystko przede mną, a co dopiero płukanie gardła

laryngolog, ha świetnie, na pewno mnie wyleczy, tak jak nabawił mnie przewlekłego zapalenia ucha i tylko perforacja błony bębenkowej mi została, bo ślepy nie widział stanu zapalnego przez 2 lata, jak chodziłam do niego z bolącym uchem
Stary 2013-05-09, 21:42   #4896
alamirka
Moderator

Cytat:

Ale może warto sie zaopatrzyć, bo to to naprawde skuteczne

Lecę do wyreczka, dobrej nocki
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:42   #4897
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa że ten
No u mnie póki co, jest taki sam jak zawsze. Weź mnie nawet nie strasz, że go zepsują
Narazie mamz apas chudego z Tesco, tez go bardzo lubię, ten taki ich Tesco value
no wlasnie jakis czas temu kupilam i był suchy musze kupic znowu i sprawdzic czy się poprawił
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 21:44   #4898
edzia29
Raczkowanie

Cytat:
ta wąską ssawką
podtykam w te wszystkie żebrowane plastikowe elementy pod spodem i z tyłu lapka, tam, gdzie słychac wentylator

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

hehe dzięki

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

z tym płukaniem to kicha trochę, bo napić się nie mogę przez ten kaszel, zaplułabym wszystko przede mną, a co dopiero płukanie gardła

laryngolog, ha świetnie, na pewno mnie wyleczy, tak jak nabawił mnie przewlekłego zapalenia ucha i tylko perforacja błony bębenkowej mi została, bo ślepy nie widział stanu zapalnego przez 2 lata, jak chodziłam do niego z bolącym uchem
to zrób sobie z mlekiem i wypij
edzia29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:49   #4899
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem że twaróg ma najwięcej, ale Paulincia akurat pisała że je wiesniaki
To co ja jej będę z wartościami wyjeżdzać
ano to tak
też lubię wieśniaki, ale lekarka powiedziała, że z nabiału tylko twaróg chudy i wysokobiałkowe sery żółte

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Ale może warto sie zaopatrzyć, bo to to naprawde skuteczne

Lecę do wyreczka, dobrej nocki
wiem, tylko ta cebula w tych marketach masakra, zgnita i szczypior na 10 cm, więc nie wzięliśmy, posadziłam dymkę, ale zanim urośnie, to zakaszlę się na śmierć

dobranoc

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
to zrób sobie z mlekiem i wypij
nie mogę mleka
Stary 2013-05-09, 21:54   #4900
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

Ja uwielbiam gotować. Testować, próbować nowych połączeń smakowych itp. Przepisy są tylko inspiracją, a efekt końcowy to zawsze wynik małej improwizacji na temat.
A poza tym gotowanie to bardzo przydatna umiejętność
Ponadto jakoś nie lubię jeść czegoś, co gotują faceci. Nie wiem dlaczego, ale mnie to poniekąd obrzydza.

Trzymam bardzo mocno kciuki za tatę.

Polać tej Pani, bo dobrze gada!

Ja kiedyś sobie przez przypadek pieprzyka rozdrapałam i potem mi się przez długi czas babrał i już się wystraszyłam. Byłam nawet u dermatologa, ale okazało się, że to się tylko musi po prostu wygoić. No i przeszło.

Też nie znoszę grochówki i fasolówki. Śmierdzą te zupy jak dla mnie jakoś.

Hahahaha.

Gratuluję Alamirko. Lubię kubki.

Boże co ja bym dała, żeby nie lubić słodyczy. A tak to muszę jak na szpilkach odliczać dni do niedzieli.

Kasztanko, mam nadzieję, że już się poprawiła sprawa, która Cię tak męczyła (jestem dopiero na 90 stronie z hakiem).
tez nigdy nie trzymam się przepisów

No co ty, jak jakis facet gotuje to ja lubię, bo przynajmniej ja mam wtedy wolne

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
wiem, tylko ta cebula w tych marketach masakra, zgnita i szczypior na 10 cm, więc nie wzięliśmy, posadziłam dymkę, ale zanim urośnie, to zakaszlę się na śmierć
ale że jak? kup sobie zwykłą cebulkę i zrob syrop
Stary 2013-05-09, 22:02   #4901
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

ale że jak? kup sobie zwykłą cebulkę i zrob syrop
ok ale to jutro po południu dopiero, bo rano zmykam szybko do domku, jestem teraz na noclegu u mamy, po południu mam wizytę u lekarza, zobaczymy co mi powie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 22:10   #4902
farfala
Rozeznanie

Cytat:
Moja sąsiadka z góry wariatka widac karmiła latające zasrańce bo mam cały balkon w płatkach owsianych i kukurydzianych. Żeby to chociaż to, to by się wyszło i zmiotło, ale pomiędzy tymi płatkami gęsto usiane kupy
Bosz co Ty się masz z tą sąsiadką. Niereformowalna jakaś zupełnie.

Cytat:
To będzie głupie co napiszę, ale wczoraj wieczorem złapałam doła oglądając.. Perfekcyjną Panią Domu bo były siostry, młode męzatki i jakas taka radość od nich biła. Zwłaszcza jedna, widać było, że taka szczęśliwa i zakochana

A ja taki kopciuch bez faceta
Nawet się nie waż więcej tak o sobie mówić. Fajna laska jesteś i tak masz myśleć!

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Co do tej pani domu to ja sie dziwie jak ludzie mogą miec taki syf w domu
Oj mogą mogą. Ja osobiście znam dwa takie małżeństwa. A jedno z nich nawet się zgłosiło do tego programu i jeszcze ten koleś chwalił się tym na FB.

Cytat:

Jak czasami palnę, że "jestem szczęśliwa" to mi to w gardle rośnie, bo kłamać nie potrafię.
A nie czujesz się szczęśliwa? Naprawdę?

Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
Jesteś śliczną dziewczyną i na pewno swojego księcia z bajki znajdziesz. Pewno już jest blisko kónia mu poniesło
Hahaha Tekst roku.

Cytat:

Mój hicior:

- Paulina, chyba się zakochałem
- Nie wydurniaj się, to nie jest dobry pomysł
-
Jesteś genialna.

Cytat:
Znam to, też tak miałam przez 24 lata
Chcesz hicior?
Dialog sprzed 4 albo 5 lat, Łazienki królewskie, ustronna ławeczka:
- Izabelo, wyjdziesz za mnie?
- Chyba żartujesz!
-
- (i nie ma Kasztanki a facet został tam z miną typu )
Też by mnie już nie zobaczył.

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4056995 9]Mi też się nic nie chce zwłaszcza jak sie zasiedze, jak sie rozruszam to jest inaczej a no i zauważyłam, że jak wczesniej wstane powiedzmy o 7 to mam więcej energii przynajmniej do tej 14-15 niż jak śpie do 9 czy 10[/QUOTE]

Mam identycznie. Tylko, że baaaardzo rzadko w wolny dzień mam ochotę zwlec się z łóżka przed 12-stą. Leniuch ze mnie na maksa.

Cytat:
groszek, załapałaś się do oriflame

o lasoa też
Gratulacje dziewczynki!

Cytat:

u mnie leżą w misce na stole i chętnych brak
O matko marnujesz najpyszniejsze cukierki świata.
Stary 2013-05-09, 22:10   #4903
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
ja od tygodnia śpię po 4 godziny, bo do 2 w nocy męczy mnie kaszel, stale kaszlę, a jak się obudze o 6, to zaczynam juz kaszleć, chyba to budze sie przez kaszel i nie zasnę, bo jak się położę, to znowu nachodzi na oskrzela. Choć teraz ten kaszel zrobił się suchy i nie chce mi się nic "oderwać" i mnie to męczy potwornie, płuca można wypluć
Biedactwo, współczuję

Cytat:
Robiłaś syrop z cebuli? Może by pomógł
Mnie nie pomaga

Cytat:
ok szkoda ze nie masz miejskiej to bysmy sie na wileńskim umówiły
No szkoda, nie zanosi się u mnie na kartę, niestety.

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Jonah poszedł z nią na ślub (a w sumie wyszedł spod ziemii), a poza tym zasugerował jej, żeby na lato została w NY, co by dystansu nabrała (really!? dystans ) poza tym George pojechał z LillyAnne wtrase koncertową, bo napisał piosenkę o miłości i bólu do Zoe (porada LillyAnne), Lavon przyszykował ekipę odbijająca jego aligatorka (Burt, tak?) z rak burmistrza Fillmore - pastor wymyslił odegranie scenki z ocean's 11 i w RamerJamer zagrał jakiś zespół (chyba cuntry ? )
to takie najciekawsze rzeczy.
Ah i Zoe uratowała kolesia w samolocie
Ślub Bricka i Shelby?

Cytat:
Myślę, że tak, dziękuję
Stary 2013-05-09, 22:23   #4904
farfala
Rozeznanie

Dobra dziewczynki ja spadam, bo o 5:30 muszę wstać.
Dobranocka.

A jeszcze mnie tak jajnik boli, że aż mnie za serce ściska.
Cholera wie o co mu chodzi.
Stary 2013-05-09, 22:25   #4905
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Dobra dziewczynki ja spadam, bo o 5:30 muszę wstać.
Dobranocka.

A jeszcze mnie tak jajnik boli, że aż mnie za serce ściska.
Cholera wie o co mu chodzi.
Branoc
Mam nadzieję, że się do rana lepiej poczujesz
Stary 2013-05-09, 22:27   #4906
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Ja juz jeden okres miałam normalnie. Teraz drugi cykł rozjechał mi sie w diupkę całkowicie. Ale to dopiero 31 dni, jestem cierpliwa
Kiedyś bywało gorzej po odstawianiu,licze że w końcu wystrzelę niedługo

Współczuję tarczycy ale przynajmniej dobrze że zdiagnozowane i można się za to już zabrać
ja to na pierwszy dokładnie 57dni czekałam, prawie sie nerwowo wykonczyłam

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
oj widze, ze moge miec przeprawe z kims z allegro, bo juz mi sie to zaczelo nie podobac

kupilam kurtke 25.04 , 29.04 dostaje meila, ze nie ma, oddadza kase, prosze podac dane

doslownie po 4 minutach odpisalam, podalam co trzeba, jeszcze sie zapytala czy nie bedzie jej, potem w miedzyczasie tych wolnych dni tez pisalam do nich meila czy nie maja tej drugiej, bo nikt nie kupil, to wezme mniejsza, tez zero odpowiedzi

mysle okej, dlugi weekend, nikt tam nie zaglada

ale wczoraj juz sroda, a ni kasy, ani kurtki to pisze

dostalam odpowiedź, ze oni czekaja na meila ode mnie od wtedy

to co zadnego nie widzieli meila, zadnych moich pytan dziwne, napisalam znow, podalam dane, bylo przed 15 , minela doba, zadnej odpowiedzi dalej, i kasy tez nie

\
coś z tym allegro sie dzieje ostatnio zamowiłam bluzeczkę przyszła z plamą, napisałam do sprzedawcy ze chce reklamować, powiedział, że zasady są na stronie "o mnie", ja do niego ze mi sie nie otwiera i poproszę o indywidualne wyjaśnienie to juz nie odpisal

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość

Bo ja jeżdżę szybko Plastry do mnie nie przemawiają, boję się je odkleić
ja też, dlatego nawet nie próbowałam

Cytat:

Mój lucek to panicz, jak mu dam inny żwirek, to godzinami będzie wył, nie nasiusia Dlatego od dawna już ma zawsze taki sam.
Albo ostatnio bosz, biedny. Wyszliśmy z domu na pół dnia i mój musiał mu zamknąć drzwi do kibla jakoś niechcący. Wracamy, a Lucek siedzi i wyje pod kiblem, musiał biedaczek cały dzien tak trzymać
Wpusciłam go do kibla, to w podskokał wskcozył do kuwety, narobił i siku i kupu na raz
ale w domu nie narobi nigdy

a jak go tego wyuczyliscie?

Cytat:

Kurcze, ale samo zrobienie badań to będzie już jakiś krok w sumie.
to na pewno mi się tylko TSH udalo zrobić na kase, reszta prywatnie

Cytat:
jakie leki Ci przepisał?
masz zwykłą niedoczynność czy wywołana Hasimoto?
przy zwykłej jest o tyle dobrze, że jak unormujesz TSH i ft4 to nie trzeba brać leków do końca zycia, tak miał mój TŻ
lekarka nic nie mówiła o Hasimoto, to chyba zwykła przepisany mam Euthyrox (czy jakoś tak). i także mi powiedziano, że może się uda nie brać leków do końca życia

Cytat:
Moja dyra to jest taki beton, że masakra.
Po prostu coś sobie umyśli i młotem nie rozbijesz i za Chiny Ludowe nie przekonasz, że nie ma racji.
Dziś wymyśliła, że ja przytulam tylko dzieci, które... uwaga! są wysokie i mają siłę przebicia. A niższe i drobniejsze dzieci nie mają mojej uwagi.
Na moje wymienienie z imion i nazwisk dzieci drobnych i często przytulanych oraz na uwagę, że nie wszystkie dzieci lubią okazywaną czułość, że niektóre uznają tylko przytulanki od rodziców, bo mają taką osobowość nic się nie odezwała poza stwierdzeniem, że mam częściej przytulać chude dzieci.
No czy to nie jest śmieszne?

chyba lubi sobie stwarzać problemy

Cytat:
O rany, jak można nie pic herbaty. To jak bez powietrza

dla mnie i herbata i kawa moglaby nie istnieć

Cytat:
Ty szczęściaro
ja mam włoski dosłownie wszedzie, nawet na brzuchu i taki meszek

\

mam tam samo a że mam niewielki próg bólu to się katuję zwykłymi maszynkami
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:27   #4907
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet się nie waż więcej tak o sobie mówić. Fajna laska jesteś i tak masz myśleć!

A nie czujesz się szczęśliwa? Naprawdę?

Hahaha Tekst roku.

Jesteś genialna.

O matko marnujesz najpyszniejsze cukierki świata.
Dzieki, że tak mówisz No wlasnie nie czuję się szczęśliwa i nawet nie chodzi o to, że nie mam faceta tylko że tkwię w takim zawieszeniu, bo z jednej strony bym chciala a z drugiej mi dobrze samej i to taki dziwny stan trochę.
A że tekstem potrafię strzelić to niestety wiem

Dla mnie michałki za słodkie i jakies takie nie moje smaki
Stary 2013-05-09, 22:28   #4908
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Dla mnie michałki za słodkie i jakies takie nie moje smaki
Będzie więcej dla mnie
Białe i kawowe KOCHAM Kokosowe też są niczego sobie
Stary 2013-05-09, 22:30   #4909
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie więcej dla mnie
masz absolutna pewnosc ze nie wykupię ci nawet jednego z warszawskich zapasów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 22:33   #4910
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
masz absolutna pewnosc ze nie wykupię ci nawet jednego z warszawskich zapasów
Na razie mam ledwo napoczętą paczkę białych, na szczęście mojemu chłopu białe nie smakują za bardzo, woli te ciemne
Stary 2013-05-09, 22:34   #4911
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Ok lecę spac, bo rano muszę wstać, dobranoc

ostatnio się budze codziennie o 5 i niby moge jeszcze isc spac ale zamykam oczy i trzasss trzeba wstawać
Stary 2013-05-09, 22:44   #4912
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Ok lecę spac, bo rano muszę wstać, dobranoc

ostatnio się budze codziennie o 5 i niby moge jeszcze isc spac ale zamykam oczy i trzasss trzeba wstawać
Branoc
Stary 2013-05-10, 06:36   #4913
agateq
goniąca własny ogon..

Dzień dobry Dziewuszki!
Ciekawe, gdzie mi szybciej padnie odpowiedź: tu czy na byłym-biedronkowym
potrzebne mi info, czy jest w B mleczko do opalania jakies?

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 06:39   #4914
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
a jak go tego wyuczyliscie?
Wiesz co, nie uczylismy go w ogóle w sumie. Jak go przyniosłam do domu, to był kociakiem, miał 6 tygodni. Wstawiłam go do kuwety, podrapałm łapką po piasku, on popatrzył, zrobił to samo, sieknał siku i juz tak zostało.
Nikt go więcej czystości nie uczył

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Będzie więcej dla mnie
Pamiętam jak zjadłam kokosowego jakiś czas temu. Ugryzłam i doszłam do połowy, rane jakie to słodkie

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewuszki!
Ciekawe, gdzie mi szybciej padnie odpowiedź: tu czy na byłym-biedronkowym
potrzebne mi info, czy jest w B mleczko do opalania jakies?
jakaś szafa z produktami do opalania stoi, ale ja tam nie wnikałam co tam jest
Stary 2013-05-10, 06:43   #4915
myszka87914
Zadomowienie

Cytat:
Używacie mydełka dr Beckmann? Bo ja go pokochałam miłością dozgonną. Znalazłam w domu sweterek i przywiozłam, bo zapomniałam czemu lezał bezczynnie w szafie. Przypomnialam sobie jak go po przyjezdzie wyciągnęłam pewnego ranka i ubralam i zobaczyłam się w swetrze i wielkie plamy po gorącym oleju tez zobaczylam potarłam mydełkiem, trzas do pralki i jest jak nowy a plamy były na nim ponad rok, byl prany kilkakrotnie wczesniej i zapierany szarym mydłem, bez skutku
Ja używam i jak dla mnie jest lepsze od wanisza. A plamy na ubraniach z oleju, polewam płynem do naczyń i do pralki. Odpukać zawsze schodzą. Dzień doberek.
myszka87914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 06:47   #4916
agateq
goniąca własny ogon..

Merci merci! Może coś znajdę

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 06:57   #4917
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Oj mogą mogą. Ja osobiście znam dwa takie małżeństwa. A jedno z nich nawet się zgłosiło do tego programu i jeszcze ten koleś chwalił się tym na FB.

mam wrażenie czasem, że niektórzy celowo zapuszczają chatę po to, a by dostać IRobot Roomba

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość

lekarka nic nie mówiła o Hasimoto, to chyba zwykła przepisany mam Euthyrox (czy jakoś tak). i także mi powiedziano, że może się uda nie brać leków do końca życia
to masz lepiej niż ja
a zaleciła Ci dużo jodu? Ale takiego z pożywienia, nie suplementów? Jod jest wskazany przy zwykłej niedoczynności jak najbardziej. Też biorę Euthyrox, na razie dawka 25 mg
Stary 2013-05-10, 06:58   #4918
alamirka
Moderator

O jak powstawały z rana
Stary 2013-05-10, 07:16   #4919
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

bry

popaduje sobie od rana

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
O rany, jak można nie pic herbaty. To jak bez powietrza
wlasnie

wczoraj sprobowalam czarna z jśminem, ale dobra

a dzis wzielam biala z gruszka i puerh z pl. rozy i earl grey

Cytat:

no sory lekka przesada mojemu to samo mowilam jak powiedzieli ile ma niby lat ona to tak na 60 wyglada

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

o matko to juz mi sie odechcialo ogladac jak dalej to beda tak ciagnac czekam tylko na to kiedy to wyjdzie na jaw i Lena kopnie go w
no ona ma 57 lat na serio

a w ostatnim odcinku przed przerwa ma powiedziec Lenie, ze ja zdradzil

Cytat:
T
rtęć i inne metale ciężkie jak brom, kadm inne ryby też "lubią" kumulować, do tego dochodzi chlor i fluor, którego nie mogę nawet mam problem z kupnem pasty do zębów bez fluoru
ale tunczyk najwiecej, bo to jest najwieksza ryba z takich

a pasta jest fajna bez fluoru ziaja

Cytat:

I trzeba było wpaść. Zabrałabym Cię na pyszne lody, kawkę i gorącą czekoladę.

.
o na to bym predzej wpadła i żeby Ciebie spotkac

ach na drugim miejscu dalam niejedzeniową sprawe

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 07:19   #4920
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość

wlasnie

wczoraj sprobowalam czarna z jśminem, ale dobra

a dzis wzielam biala z gruszka i puerh z pl. rozy i earl grey
To daj znać jak ta z płatkami róży Ci podeszła, bom ciekawa.
Chętnie bmy dopała ją gdzieś stacjonarnie ale cus nigdzie nie ma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości