|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Głupia się jaaaram
... jak dobrze pójdzie to już w ten piątek podpiszemy umowe z video ..... a poza tym to w drodze do PL zatrzymamy się u jednego fotografa, ktory "wyszedł w praniu" , w piątek kolejne dwa spotkania z foto i jeszcze jedno w niedzielę . Mam mega nadzieję, że po tych spotkaniach wszystko się wyjaśni i za jakieś 2 tygodnie już podpiszemy umowę i na foto .
|
|
#4892 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
teraz na okres wakacyjny wróciłam do rodzinnego domu, ale widujemy się często, albo ja jeżdże do Niego, albo On przyjeżdza do swojego domu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
My mieszkamy 3,5 roku razem już
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
zazdroszcze Wam wspolnego mieszkania
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
super, my akurat mamy kiche z mieszkaniem
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, proszę mnie nie kusić forum
(ciągle dostaje powiadomienia w tel i automatycznie wracam do lapa :/ ). IDĘ NAS PAKOWAĆ, poważnie.
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
od października zamieszkaliśmy razem
wcześniej nie było to możliwe bo on studiował w Krakowie a ja u siebie.. więc 80 km nie dało się pogodzić :PCytat:
Ja to nadal szpilki.. wykończy mnie to haha ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- poczekaj na TŻta a zanim wejdzie powiedz że masz dla niego niespodzianke :Pi tadam.. pakujecie się razem haha |
|
|
|
|
#4900 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Deal życia .Właśnie z chęcią bym poczekała... ale on dopiero o 23 kończy prace . Po drodze ma jeszcze zatankować, więc w domu będzie pewnie przed północą ... a że o 6 rano planujemy wyjechać... to obawiam się, że to cholerne pakowanie tak późno nie wchodzi w grę ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Ahahaha, tak wiem, miałam się pakować .... KLIK
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj.. to szkoda bo niespodzianka na pewno by go zaskoczyło :P Wiecie co.. przeglądam sobie zszywkę weselną najpopularnijesze rzeczy.. i do jasnej ciasnej.. co tam do cholerci robi justin bibier to ja nie ogarniam.... |
|
|
|
|
#4903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() od razu skojarzyło mi się: https://www.youtube.com/watch?v=SBcSM5sQioE raaaan bicz raaaaaaaan! ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
dziś wpadłam na pomysł, że skoro chcę mieć zwiewną skromną sukienkę nie wiem czy w ogóle nie zrezygnuję z welonu i po prostu we włosy coś wepnę na przykład coś takiego lub takiego to drugie jest meeega
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"uciekaj dziewczynko uciekaj dziewczyno" hahaha ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- A co to ta zszywka? ja o tym słyszałam, od joasi chyba dostałam linka kiedyś, ale nic mi się nie pokazało ....
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2013-08-06 o 18:43 |
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam fajną ofertę z dwóch sal, okazało się, że jest to jeden właściciel i mają taką samą ofertę w dwóch różnych miejscach, więc jest jeszcze dodatkowo jakiś wybór
Mają 3 opcje, 120/os, 140 i 160 Ta najtańsza czyli za 120 zł wygląda tak:WESELE, UROCZYSTE PRZYJĘCIE Cena 120 zł na osobę Powitanie chlebem i solą Państwa Młodych Toast szampanem – szampan wliczony w cenę menu, kieliszki do stłuczenia wliczone w cenę menu Chleb okrągły dekorowany – wliczony w cenę menu Owoce ustawione na stołach – wliczone w cenę menu Obiad (3 porcje mięs na osobę) Zupa Rosół z makaronem lub inna wybrana zupa Mięsa Zrazy zawijane staropolskie Filet z kurczaka w płatkach migdałowych z żurawiną Pieczeń wieprzowa z sosem pieczeniowym Kotlet de Volaille z masłem i pietruszką Udka pieczone z kurczaka Kotlet schabowy w grzybkami Potrawka z kurczaka Dodatki ciepłe Ryż Ziemniaki z koperkiem Pyzy drożdżowe Krokiety ziemniaczane (kulki) Groszek z marchewką Kalafior z masłem i bułką Brokuły z masłem i bułką Kapusta czerwona zasmażana Kapusta biała zasmażana Surówki Surówka z kapusty pekińskiej, kukurydzy, papryki Surówka z kapusty białej z ogórkiem Surówka z marchewki z jabłkiem Napoje – dostarczone przez gości Deser Deser lodowy z owocami i śmietaną Kawa, herbata Kawa, herbata w dzbankach Mleko, cukier, cytrynka Ciasto – dostarczone przez gości Zimne zakąski (2 porcje na osobę) Szynka ze szparagami Szynka z kremem chrzanowym Indyk w galarecie z owocami Galantyna z kurczaka Galaciki z kurczaka z plasterkiem cytryny Schab ze śliwką w galarecie Ryba po grecku Rolmopsy w zalewie octowej Sałatka jarzynowa z jajkiem Sałatka makaronowa z kurczakiem i ananasem Sałatka grecka z serem feta Pieczywo, masło Godz. 22:00 Kolacja 1 Barszcz czerwony czysty Golonki gotowane Szaszłyki drobiowe Gołąbki w sosie pomidorowym Bigos staropolski Kiełbasa biała, śląska Potrawy pozostałe z obiadu Kapusta z grzybkami Godz. 1:00 Kolacja 2 Zupa Flaczki tradycyjne lekko pikantne Żurek na zakwasie z kiełbasą i jajkiem Bogracz mięsny Pieczywo Pozostałe informacje: Powitanie chlebem i solą w cenie menu Szampan do toastu wliczony w cenę menu Kieliszki do zbicia przy toaście wliczone w cenę menu Obsługa kelnerska i kucharska wliczona w cenę menu Pokój dla Państwa Młodych w cenie menu Przystrojenie w cenie menu: Obrusy Serwety Serwetki w wybranym kolorze Świeczniki, świeczki Udekorowanie stołów materiałami dekoracyjnymi jak organza – w wybranym kolorze Opięcie stołów falbanami Przystrojenie krzeseł Państwa Młodych pokrowcami Kwiaty na stoły w wybranym kolorze Podana cena menu jest ceną brutto Nie doliczamy żadnych dodatkowych opłat jak korkowe czy porcelanowe Napoje niegazowane podajemy w dzbankach Dzieci do 4 lat gratis Dzieci do 12 lat 50% Co myślicie?? Czy tutaj też nie jest za mało tych ciepłych posiłków? Wy macie po 5 albo 6
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spinka ładnie wygląda w tak spiętych włosach sama myślałam o kwiatku ale.. tak sobie myślę skoro teraz są takie upały.. ;p ciekawe czy by nie padł a marzyłby mi się storczyk (bo 5 pięknie kwitnących storczyków na oknie w domu to za mało )A.. wgl kiedyś chwaliłam się na forum moim mini storczykiem w krakowie.. ostatnio TŻ wywalił mi flakonik w którym był i u..bało całą łodygę :[
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
malo jest zimnej plyty.
tanie menu = za tanie jak dla mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Hhaha, sorki, tak mi się skojarzyło, jak mój Brat jechał na Kubę to bratanek miał miejscówe GRATIS ... hahah i się wszyscy śmiali, że pojechali z jednym dzieckiem, a wrócą z dwoma, bo przecież "dziecko gratis ".
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
zuken a o której planujesz wesele ?
hm.. bo ogólnie to jak np ślub o 16 msze.. to zanim dojedziecie na sale to obiad będzie o 18 więc dość ok.. chociaż może jeszcze jedna kolacja by się przydała? Ostatnio jak byłam to był obiad, 5 gorących posiłków, deser i do tego jeszcze lody- było tego dużo.. fakt (ale ślub o 14 :P) I śmiesznie brzmi że napoje i ciasta dostarczone przez gości xD bo wy nie jesteście gośćmi :P tylko organizatorami czy coś w tym stylu ale to tak mi się pomyślało że w sumie dobre:P zamiast kwaitków to goście napoje na wesele przynoszą
|
|
|
|
#4910 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Ja bym takie brała pod uwagę Może da się "dokupić" jeden ciepły posiłek więcej?
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
a ja nie zwróciłam nawet uwagi :P bo nie jadam nigdy zimnej płyty :P ale z tego co przyuważyłam to niezbyt i tak to schodzi
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
ale zimna plyta lezy.. wiec nie powinna byc uboga.
tzn moim zdaniem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4914 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
zawsze to jej najwięcej zostaje
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała dziecko gratis
Kocham dzieci![]() No właśnie nie wiem o co tu chodzi ale może w moim regionie mało się je czy coś ![]() ![]() Bo w tych ofertach za 140 i 160 zł też są tylko dwie kolacje o tych samych godzinach tylko jest na przykład więcej porcji mięsa na obiad i zimnej płyty i dodatkowo ciasto i napoje przykładowo... ale i tak tylko 3 ciepłe posiłki nawet w tej najdroższej opcji
|
|
|
|
#4916 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Nigdy nie widziałam więcej No i to są tylko zakąski, a nie główne dania, więc niech nie będzie nie wiadomo ile tego.---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dopiero w ten weekend będę obserwować wesele pod względem ile i czego do jedzenia było i w jakich godzinach .
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Jest duży wybór według mnie |
||
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
zimna plyta nidm powinna byc porcjowana. ale jak uwazacie - to tylko moje zdanie
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Aha no i zapomniałam Wam napisać, że w cenie jest jeszcze pokój dla nowożeńców
ważna rzecz przecież![]() i dodatkowo dla gości tylko za 35 zł Są jeszcze dodatkowe atrakcje Chcecie zobaczyć ???? No dooooooobraaaaa : cojest:Możemy zorganizować również dodatkowe atrakcje: - indyki maślane z racami w cenie 400 zł / sztukę - udźce wieprzowe z racami w cenie 500 zł / sztukę - prosiaki w cenie 600 zł / sztukę - duży bufet wiejski od 600 zł - fontanna czekoladowa w cenie 450 zł (w cenę wliczone jest 2,5 kg czekolady, owoce, ciastka) - rollbar z piwem 390 zł (keg 30 L) - kareta (4 konie) w cenie 900 zł - kareta (2 konie) w cenie 600 zł - skrzypce 250 zł - harmonia 250 zł - pokrowce na krzesła 7 zł/szt. I jeszcze napisali taką informację: "Jeśli będziecie Państwo zainteresowani ułożeniem własnego menu, prześlemy listę naszych potraw." więc pewnie z tym dodatkowym posiłkiem nie byłoby jakiegoś większego porblemu ![]() Ale Was męczę moje drogie z tymi moimi salami Ale lubicie to nie ? W końcu to ślubny wątek i tylko tutaj kogokolwiek to interesuje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

... jak dobrze pójdzie to już w ten piątek podpiszemy umowe z video

?
teraz na okres wakacyjny wróciłam do rodzinnego domu, ale widujemy się często, albo ja jeżdże do Niego, albo On przyjeżdza do swojego domu 

tylko jest na przykład więcej porcji mięsa na obiad i zimnej płyty i dodatkowo ciasto i napoje przykładowo... ale i tak tylko 3 ciepłe posiłki nawet w tej najdroższej opcji