Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-08, 16:54   #4891
wicherek1989
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

BTW Wicher weź no zmień ten avatar, brzuch Ci odstaje
Ups... Wytrzymaj miesiąc, wstawię lepszy
Stary 2014-01-08, 16:55   #4892
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez "niusia" Pokaż wiadomość
Ok, fajnie że poświęcacie swoim włosom tyle czasu i o siebie dbacie - bardzo to popieram, szkoda tylko że nie patrzycie krytycznie na efekty tych zabiegów.
Popatrzcie chociażby na ostatnich kilka stron w codzienniku, a głównie na panie Jessenia, Rudzioch, Aziddee, Alucior, Maałgorzata, Mahora, izaa29, esfira... te włosy sa po prostu brzydkie, sklejone..
Niektóre osoby takie jak Jessenia, Floria notorycznie wrzucają zdjęcia poklejonych jak diabli włosów, które aż błagają o rozczesanie.
W codzienniku zwróćcie także uwagę na ilość kosmetyków użytych przez te wszystkie osoby - jeśli nie rozumiecie, to jest bardzo dużo kosmetyków!. No cóż, okazuję się że ładne włosy nie są liniową zależnością ilości użytych kosmetyków. Te włosy nie wyglądają na super zadbane i dopieszczone tak jak o nich piszecie, sprawiają wrażenie zmęczonych, przeciążonych i ich wygląd nie odzwierciedla tego ile czasu im poświęcają te osoby. Czy nie widzą tego?
Ładne włosy ma maartakow, Imperfecta, myszka, KikoX (z tych częściej odwiedzających) i chętnie poznałabym ich tajemnicę, ale niestety większośc stosujących CG to totalna klapa, szczególnie w przypadku włosów o małym skręcie ( z ostatnich stron nagomik0, Maliniarka, Fleuri, nati-mo, karen15). Dla mnie skuteczność tych metod zamyka się w granicach 40% osób (na wyrost).
Tylko o to mi chodziło w mojej wypowiedzi, po prostu nie ma dla sensu czytanie wywodów Florii na temat miliona podejść do pielęgnacji, która potem wstawia zdjęcie poklejonej masakry, to mnie przekonuje jedynie o nieskuteczności stosowanych przez daną osobę metod.
A kto powiedział, że jestem CG?
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 16:58   #4893
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, fajnie że poświęcacie swoim włosom tyle czasu i o siebie dbacie - bardzo to popieram, szkoda tylko że nie patrzycie krytycznie na efekty tych zabiegów.
Popatrzcie chociażby na ostatnich kilka stron w codzienniku, a głównie na panie Jessenia, Rudzioch, Aziddee, Alucior, Maałgorzata, Mahora, izaa29, esfira... te włosy sa po prostu brzydkie, sklejone..
Niektóre osoby takie jak Jessenia, Floria notorycznie wrzucają zdjęcia poklejonych jak diabli włosów, które aż błagają o rozczesanie.
W codzienniku zwróćcie także uwagę na ilość kosmetyków użytych przez te wszystkie osoby - jeśli nie rozumiecie, to jest bardzo dużo kosmetyków!. No cóż, okazuję się że ładne włosy nie są liniową zależnością ilości użytych kosmetyków. Te włosy nie wyglądają na super zadbane i dopieszczone tak jak o nich piszecie, sprawiają wrażenie zmęczonych, przeciążonych i ich wygląd nie odzwierciedla tego ile czasu im poświęcają te osoby. Czy nie widzą tego?
Ładne włosy ma maartakow, Imperfecta, myszka, KikoX (z tych częściej odwiedzających) i chętnie poznałabym ich tajemnicę, ale niestety większośc stosujących CG to totalna klapa, szczególnie w przypadku włosów o małym skręcie ( z ostatnich stron nagomik0, Maliniarka, Fleuri, nati-mo, karen15). Dla mnie skuteczność tych metod zamyka się w granicach 40% osób (na wyrost).
Tylko o to mi chodziło w mojej wypowiedzi, po prostu nie ma dla sensu czytanie wywodów Florii na temat miliona podejść do pielęgnacji, która potem wstawia zdjęcie poklejonej masakry, to mnie przekonuje jedynie o nieskuteczności stosowanych przez daną osobę metod.

Co do podejścia, vidia9, jeśli w tym wątku normalne jest to, że wyznacznikiem Twojego samopoczucia są włosy, to nie chce być normalna. Człowiek o normalnym podejściu związuje swoje włosy, gdy się nie ułożą i żyje dalej. Dla mnie to co wyprawiacie jest po prostu głupie i infantylne. Teraz spodziewam się kilku postów o tym, jak to chciałam Wam dopiec, jestem złośliwa; żeby nie brać mojego głosu pod uwagę i wszystko zostanie tak jak jest, kilka komentarzy jaka to jestem żałosna itd cóż z ust włosomaniaczek to całkiem niezła pochwała.
To jest forum, na którym ludzie wypisują swoje wywody o niewiadomo którym podejściu do CG czy innej metody, po to, aby poznać opinie innych osób, zapytać o rady itp. Nie jest to galeria idealnych fryzur. Gdyby tak było, każda wstawiałaby tylko fotkę, bez zbędnych komentarzy. Zrozum, ludzie siedzą tu żeby pogadać. Jeżeli któraś wstawia fotkę, to nie znaczy to, że osiągnęła już nie wiadomo jaki efekt, że uważa swoje włosy za ideał godny naśladowania. Takie zdjęcie ma być poglądowe. Nie rozumiem po co piszesz, że ta czy tamta ma brzydkie włosy? Daj żyć dziewczyno.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 17:10   #4894
Floria
Zadomowienie

W mojej pamięci, to dałam chyba z 3 zdjęcia posklejanych włosów, opisując je, 1. po żelatynowaniu, 2. przed odciśnięciem, 3 po reaktywacji - nie podobało mi się i rozczesałam.
No chyba, że przykładowe zdjęcie z mojego awatara oznacza zdjęcie włosów posklejanych
A co do reszty - moje włosy, moja sprawa. Moim zdaniem wyglądają nieźle Jak mam pytanie, to się pytam. Jak ktoś się pyta, to odpowiadam jeżeli uważam, że mam coś do powiedzenia. A dzięki przepływowi informacji na tym i na innych wątkach, dużo się dowiedziałam, chociaż krótko tu jestem.
Niusia, no cóż, pełno jest w Tobie złości - tyle ja widzę - nie z Twoich zdjęć, ale z tego, co piszesz. A takich ludzi unikam.
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 17:13   #4895
Imperfecta
Zakorzenienie

Idę umyć głowę i spróbować nowego żelu, mam nadzieję, że wyjdą odpowiednio posklejane, to się zintegruję ze zuą częścią wątku
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 17:28   #4896
nati-mo
Rozeznanie

GG do nati-mo

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
To jest forum, na którym ludzie wypisują swoje wywody o niewiadomo którym podejściu do CG czy innej metody, po to, aby poznać opinie innych osób, zapytać o rady itp. Nie jest to galeria idealnych fryzur. Gdyby tak było, każda wstawiałaby tylko fotkę, bez zbędnych komentarzy. Zrozum, ludzie siedzą tu żeby pogadać. Jeżeli któraś wstawia fotkę, to nie znaczy to, że osiągnęła już nie wiadomo jaki efekt, że uważa swoje włosy za ideał godny naśladowania. Takie zdjęcie ma być poglądowe. Nie rozumiem po co piszesz, że ta czy tamta ma brzydkie włosy? Daj żyć dziewczyno.
Zgadzam się.
Ponadto uważam, że jak wklejam zdjęcie swoich włosów, to jest to dla mnie jednoznaczne z przyjęciem na klatę ewentualnej krytyki. Załóżmy, że mam na zdjęciu posklejane włosy, a się nimi podniecam (), to byłoby mi miło przeczytać konstruktywne słowa krytyki - np. kobito masz posklejane włosy, może nałóż mniej żelu, przyłóż się do odciskania, spróbuj pianki czy coś takiego. A nie: masz z włosy, idź i nie wracaj.

->
nati-mo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 17:40   #4897
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
U mnie ostatnio Joanna makowa powróciła do łask. Najlepsza z Joasiek, jakie miałam do tej pory (miałam jeszcze miód/cytryna i pokrzywową).

A poza tym używam Ziai b/s z rycyną (ma parafinę)
albo Ziai oliwkowej (ma silikon i teoretycznie jest d/s).

Ziai to nigdzie znaleźć nie mogę, ale chyba którąś z Joasiek spróbuje kusi mnie makowa dzięki za odpowiedz

Cytat:

Co do podejścia, vidia9, jeśli w tym wątku normalne jest to, że wyznacznikiem Twojego samopoczucia są włosy, to nie chce być normalna. Człowiek o normalnym podejściu związuje swoje włosy, gdy się nie ułożą i żyje dalej. Dla mnie to co wyprawiacie jest po prostu głupie i infantylne. Teraz spodziewam się kilku postów o tym, jak to chciałam Wam dopiec, jestem złośliwa; żeby nie brać mojego głosu pod uwagę i wszystko zostanie tak jak jest, kilka komentarzy jaka to jestem żałosna itd cóż z ust włosomaniaczek to całkiem niezła pochwała.

No bez przesady. Jak coś Ci się nie podoba to droga wolna. Ktoś Cię tu trzyma ? Nie i jakoś specjalnie nikt już nie ma ochoty z Tobą dyskutować, forum jest po to, żeby można było pokazywać nasze efekty pielęgnacji, bądź nieudane efekty pielęgnacji aby przestrzec innych. Poza tym Akurat zdjęcia w codzienniku pokazują jakie postępy dziewczyny robią, Ty chyba w życiu nie widziałaś brzydkich i poklejonych włosów chyba.

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
Też miałam ten olejek z GP na wypadanie włosów i nic nie dało.
Ja ogólnie wszystko co próbowałam z GP polecam właśnie prócz tego na wypadanie. Szczególnie dobre dla mnie to to na łupież właśnie z dziegciem które Tobie poleciłam i szampon bez SLS z łopianem

W takim razie ten z dziegciem muszę wypróbować i szampon też właśnie szukałam jakiegoś bez SLS więc pomogłaś mi podwójnie dziekuję

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Sorki, normalnie muszę zdjęcie wstawić, bo dawno nie wstawiłam i teraz nie wiem, czy moje włosy nie są za bardzo postrączkowane ???

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Oczywiście, że są. Myślisz że może ładne są czy coś ? Nie żartuj

Oczywiście żartuję, bardzo ładne masz włoski takie grube loczki

Cytat:
Oj tam oj tam ja bym dumna taka chodziła że hej zdanie takiej osobistości bardzo mnie obchodzi
Ale koniec tego, ja nie będę się zniżała do jej poziomu i dyskutowała. Wątek jest o włosach, poświęcamy się pisaniu postom na ten temat, ja zamierzam ignorować od teraz posty niusia, które będą w TYM tonie co ostatnie kilka.

Popieram
Chociaż odpowiedziałam ale więcej nie odpowiem na takie posty

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
No właśnie dlatego napisałam, że z drugiej strony to nie wiem mi też się może coś nie podobać, ale albo zachowam to dla siebie albo napiszę w miarę kulturalnie...

Dokładnie sama prawda.

Cytat:
Napisane przez nati-mo Pokaż wiadomość
. Idź do wątku wegetarian i każ im jeść wieprzowinę - odniesiesz ten sam skutek, co hejtując w tym wątku. Może jesteś kosmetyczną minimalistką - mydło i woda może Ci wystarcza, ale nie każdemu musi. Załóż sobie wątek i dyskutuj sobie z ludźmi o podobnych poglądach, a nie ośmieszaj się na tym wątku. Bo tak - ośmieszasz się, jak taka mała dziewczynka, która próbuje tupać nóżką jak coś dzieje się nie po jej myśli Życzę Ci, sobie oraz innym, abyś czytając me słowa podjęła jedyną słuszną decyzję o odsubskrybowaniu tego wątku.

Dobrze napisane, bardzo mi się spodobało to co napisałaś
wojownicza ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-08, 17:41   #4898
wicherek1989
Zakorzenienie

Dokładnie, wklejanie zdjęć różnorakich właśnie po to jest, dobrze ujęłaś natimo przynajmniej my po to właśnie to robimy ja teraz zmieniłam zestaw na parę dni na kallosa i będę patrzyła (i Wy też)co się dzieje
Stary 2014-01-08, 17:43   #4899
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
No widziałam go jak wspominałaś ostatnim razem, tylko gdzie ja go znajdę? Wrzuciłam do torebki pod tytułem "chcę mieć" Muszę zużyć te tony masek, które zalegają ale na pewno go kiedyś dopadnę.
Niestety tylko w sklepach fryzjerskich lub na allegro.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 17:46   #4900
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
W takim razie ten z dziegciem muszę wypróbować i szampon też właśnie szukałam jakiegoś bez SLS więc pomogłaś mi podwójnie dziekuję
Co pomogło mi, niekoniecznie pomoże Tobie, ale to drogie nie jest akurat kojarzę, że szampon chyba 5zł, a balsam 5-6 max

Jak nie spasuje to możesz mi zawsze wysłać cieszę się, że pomogłam, ale podziękujesz dopiero jak Ci posłuży, trzymam kciuki u mnie szampony bez SLS zdziałały cuda, bo włosy się nie plączą jak już są suche, bo miałam taki kłopot (daję niemało d/s po tych szamponach bo rozczesać łatwiej paluchami wtedy), nie są szorstkie, nie swędzi mnie głowa, nie mam łupieżu.

A balsam z dziegciem, którym kiedyś dręczyłam męża w nocy codziennie (bo śmierdzi) teraz używam profilaktycznie raz na 2 tygodnie
Stary 2014-01-08, 17:59   #4901
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:

dziwi mnie, że jeszcze chcecie z nią pisać i odpowiadać na jej wieczne włosowe lamenty, znosić tak wredną krytykę, nie pierwszy raz zreszta tu wygłaszaną
no aleeee sama zdjęć włosów nie wkleja, było jedno, robione kalkulatorem więc mozemy sobie tylko wyobrazić jakie kompleksy takimi postami sobie leczy
nic dodać, nic ująć

macka jakież mocno sklejone, postrączkowane włosy też tak chce

U mnie dziś busz - rano wstałam , odgniotłam (było fajnie) i wyszłam z domu taka tam styczniowa pogoda: deszcz i mgła
No i tak wracając z pracy, zbaczając z drogi i wstępując do piekła zwanego Rossmannem, zobaczyłam na półce odżywkę Aussie - i tak wspomnienie z pobytu w Anglii jakże odległego ale sercu bliskiego - skłoniło mnie do zakupu nieplanowanego. To mam i będę używać

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 18:01   #4902
201708250935
Konto usunięte

pokaze Wam co ktoregos razu udalo mi sie zrobic (nigdy wiecej tego efektu nie uzyskalam )
Wybaczcie szlafrok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ss.jpg (152,0 KB, 64 załadowań)
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 18:08   #4903
Floria
Zadomowienie

Macka - bo zapomniałam napisać - bardzo ładne
Nagomiko - pięknie wyszło, a co wtedy robiłaś?
Marta - z tego, co pamiętam, w tej joaśce z makiem jest gdzieś wysoko gliceryna - czyli rozumiem, że teraz nie puszy? Albo Ciebie w ogóle nie puszy?
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 18:51   #4904
Milena_ 798
Raczkowanie

Jak sie sprawdza na waszych włosach masło isany kakaowe?
wiem,że niektóre z was już tu pisały o tym masełku i o efektach ale nie pamiętam już więc proszę o odpowiedz.
Moje stare konto
Milena_ 798 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 19:01   #4905
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Milena_ 798 Pokaż wiadomość
Jak sie sprawdza na waszych włosach masło isany kakaowe?
wiem,że niektóre z was już tu pisały o tym masełku i o efektach ale nie pamiętam już więc proszę o odpowiedz.
u mnie nie ma spektakularnych efektów, bardziej miękkie, bardziej puszyste tylko

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 19:03   #4906
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
Nagomiko - pięknie wyszło, a co wtedy robiłaś?
po wysuszeniu nakrecilam wlosy na jakis okres czasu, tylko nie pamietam jaki... 30 minut (?) na takie cos
Stary 2014-01-08, 19:07   #4907
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Scandic bananowy.
Ma aminokwasy jedwabiu.
U mnie się świetnie sprawdzał, moje włosy też się z jedwabiem lubią, bo chyba wszystkie odżywki, jakie z nim miałam, były dobre dla nich.
Strasznie mnie ciekawi ten scandic, kiedyś będzie mój

Cytat:
U mnie ostatnio Joanna makowa powróciła do łask. Najlepsza z Joasiek, jakie miałam do tej pory (miałam jeszcze miód/cytryna i pokrzywową).

A poza tym używam Ziai b/s z rycyną (ma parafinę)
albo Ziai oliwkowej (ma silikon i teoretycznie jest d/s).
Nie lubiłam tej ziaji oliwkowej, ale ja nie lubię oliwy

Cytat:

jak ja bym chciała by Eloe wróciła
Też strasznie tęsknię już za Eloe, ciekawe, co tam u nich

Cytat:
A gdzie się Eloe podziewa właściwie?
Pewnie się zajmuje dzidziusiem
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 19:21   #4908
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
po wysuszeniu nakrecilam wlosy na jakis okres czasu, tylko nie pamietam jaki... 30 minut (?) na takie cos
Mam też takie coś, fajna sprawa na szybkiego koczka, ale to kiedyś jak miałam włosy mniej ścieniowane, faktycznie po tym takie loki były na włosach jak u Ciebie raz po całym dniu to genialne potem były, tylko za bardzo odstawały od głowy

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Pewnie się zajmuje dzidziusiem
A, nie wiedziałam, to bądźmy grzeczne na wątku
Stary 2014-01-08, 19:29   #4909
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Mam też takie coś, fajna sprawa na szybkiego koczka, ale to kiedyś jak miałam włosy mniej ścieniowane, faktycznie po tym takie loki były na włosach jak u Ciebie raz po całym dniu to genialne potem były, tylko za bardzo odstawały od głowy
u mnie po calym dniu to byla masakra taki rulonik okropnie to u mnie wygladalo
Stary 2014-01-08, 19:30   #4910
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie po calym dniu to byla masakra taki rulonik okropnie to u mnie wygladalo
Może masz inną technikę zwijania dawno już tego nie używałam, dzięki za wykopanie, spróbuję jutro trzeba było go roztrzepać byłoby więcej
Stary 2014-01-08, 19:37   #4911
Imperfecta
Zakorzenienie

Dodałabym zdjęcie, ale się boję może już nie są takie piękne i będę szykanowana
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 19:44   #4912
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Może masz inną technikę zwijania dawno już tego nie używałam, dzięki za wykopanie, spróbuję jutro trzeba było go roztrzepać byłoby więcej
moze tak ja swoj zgubilam i bardzo ubolewam
Stary 2014-01-08, 20:08   #4913
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Może już dajcie spokój

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:10   #4914
Aziddee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
kiedyś łykałam palmę sabałową i kozieradkę na biust trochę urósł ale nie pamiętam już czy coś z włosami zdziałał
Ja tam lubię swoje małe cycki, ale jak nieznacznie podskoczą to w sumie też się nie obrażę

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Jaką mają zawartość palmy?
540 mg, 100 tabletek

Cytat:
Napisane przez nati-mo Pokaż wiadomość
Włosy dziękują za komplementa A futrzak był wysoce zniesmaczony, bo zmuszałam go do pozowania i przytulania (pfe), a akurat miał ochotę pogrzebać w moich włosach.
Co do futrzaczka - za dwa tygodnie przybędzie mi nowy, malutki kociuch
Właśnie widać, że zniesmaczony przez co jest jeszcze bardziej uroczy Pochwal się na offtopowym nowym maluchem

Cytat:

BTW Wicher weź no zmień ten avatar, brzuch Ci odstaje

Cytat:
Tak, niusia Cie zjedzie
To już tyle razy było, że po prostu rezygnuję z czytania jej postów. Za każdym razem to samo. Ginie. Wraca. I tak w kółko
Ciężko żebym przejęła się uwagami osoby, która nic nie wie o moich włosach

Btw miała któraś zabieg obcinania końcówek gorącymi nożyczkami? Jakieś wrażenia i rekomendacje?
Stary 2014-01-08, 20:14   #4915
Milena_ 798
Raczkowanie

Cytat:
u mnie nie ma spektakularnych efektów, bardziej miękkie, bardziej puszyste tylko

chcę wypróbować do kremowania włosów,spróbuję zobacze jaki będzie efekt jak mi nie podpasuje bedę próbować z innymi kosmetykami czaję się jeszcze na kremy do rąk isany
Moje stare konto
Milena_ 798 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:33   #4916
macka
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Idę umyć głowę i spróbować nowego żelu, mam nadzieję, że wyjdą odpowiednio posklejane, to się zintegruję ze zuą częścią wątku
Cytat:
Dawaj zdjęcie, pokaż strączki
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:39   #4917
wikaa24
Rozeznanie

niekończąca się historia pt busz, część 45678987654....
wydaje mi się, że to przez wahania wilgotności i temperatur, czyli humektanty, tak? przeciwdziałamy silikonami, np. w odżywce b/s? bo tak robię, za każdym razem jestem dumna z loczków, wchodzę do szkoły i widzę masakrę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1506604_584334404979088_1281823636_n.jpg (85,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1495522_584334461645749_940649053_n.jpg (76,3 KB, 25 załadowań)
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-08, 20:46   #4918
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
A kiedy masz ślub?
jeszcze nie ma daty
Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Dużo osób z delikatnymi włosami się właśnie skarży na rozczesywanie. Teraz nie mam tego problemu, chyba że zrobi mi się puszek jak u dziecka jak np. dziś przy kryzysie to nie jest fajnie, są jak puchowa rozmiękła guma. Z długich włosów śliczne fryzury można zrobić na ślub, mi się bardzo podobają takie niskie koki bardzo wiesz już w co chciałabyś się uczesać?
nie mam jeszcze pomysłu
do tej pory nie miałam materiału, pewnie pooglądam jak już będzie bliżej ślubu
Cytat:
dokładnie to samo chciałam napisać

trochę przykro mi się zrobiło, że moja pielęgnacja to "totalna klapa" tylko dlatego, że nie mam skrętu c
Cytat:
pokaze Wam co ktoregos razu udalo mi sie zrobic (nigdy wiecej tego efektu nie uzyskalam )
Wybaczcie szlafrok
Cytat:
nie liczy się, oszukane
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 20:47   #4919
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość

nie liczy się, oszukane
wiadomo, ze oszukane wtedy jeszcze suszylam na prosto wiec kazdy skret byl mile widziany
Stary 2014-01-08, 20:52   #4920
Klaudenc
Moderator

Udało mi się znaleźć zdjęcie kryzysowe, o, tak dla odmiany
Na co Wam to wygląda? Przeproteinowanie z pwnością nie. Wiem że coś z olejami między innymi. Nie wiem czy da się tu dostrzec ten sztuczny blask, cieniznę i brak stuktury. (fotka w krótkich)
A to drugie akurat miałam wyprostowane, za czasów mycia codzienie sls i używania przeciętnerj odżywki - tak powiny wyglądać ^^
No więc, co tu jest grane, poratuje mnie jakaś dobra dusza?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07201.jpg (61,0 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04950.jpg (56,8 KB, 60 załadowań)
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości