|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęściary 2012 cz. XIII - TŻtówki i ex-TŻtówki
Gdybym nie miała TŻta, to bym dalej była chuda i jędrna, cóż, wszystko ma swoje wady
![]() Ale postanowiłam sobie, że olśnię Hiszpanów (A tatuś powiedział, że on przed wylotem musi poważnie porozmawiać z TŻ. Żeby mnie pilnował i żebym ja przypadkiem żadnego Hiszpana nie przyprowadziła |
|
|
|
#4892 | |
|
Konto usunięte
|
Boję się, że mojego chłopa doprowadzę tym do szału
Cytat:
Jak nie miałam TŻta to byłam ciutkę większa niż teraz ![]() A dlaczego w sumie, TŻ Cię upasł?
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
bede ogladac surowych rodziców , patrząc po reklamach to
|
|
#4894 |
|
Konto usunięte
|
Tak, my jesteśmy związkiem degustatorów
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, K. jest twardy
da rade to przeżyć
|
|
#4896 |
|
Konto usunięte
|
Hahah, my w sumie też
W 2 lata odkąd poznałam TŻ zjadłam więcej pizzy niż przez całe moje życie zanim go poznałam Co najbardziej lubicie degustować? ![]() Właśnie przez tą sprawę trochę boję się odstawiać tabsy, bo jestem prawie pewna, że to dzięki nim schudłam, mimo żarcia No spróbowałby nie
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
chce sobie kupić w naturze jakiś dobry fluid ale tak mi ciężko coś dobrać
|
|
#4898 |
|
Konto usunięte
|
My jemy ciągle fast foody i słodycze, chipsy... Ogólnie masakra. Gdy już zamieszkamy razem, to zadbam o racjonalną dietę
Chociaż czas zacząć już.Najśmieszniejsze jest to, że gdy zaczęliśmy chodzić na randki, mój ówcześnie przyszły TŻ rzucił żartem "muszę cię utuczyć, żebyś przytyła, nikt cię nie chciał i będziesz tylko moja" Teraz mu to wypominam |
|
|
|
#4899 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przynajmniej u nas tak było Dużo przytyłaś przez te 1,5roku? ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Więc potem już poczytałam i na wątku o tanich i dobrych kosmetykach babeczki polecały Lirene City Matt, który też ma niezłe noty w KWC Poczytaj o nim, może akurat Ci podejdzie
|
||
|
|
|
#4900 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46223707]No powiem Ci, że może być jeszcze trudniej
Przynajmniej u nas tak było Dużo przytyłaś przez te 1,5roku?[/QUOTE] Mam nadzieję, że nasze zdrowe postanowienia nie będą pokarmem dla chipsów. ![]() W zasadzie to już grubo ponad 1.5 roku, bo rok i 9 miesięcy. 6kg. TŻ tyle samo. |
|
|
|
#4901 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze tylko 100 postów.
![]() Justysia, uderzaj do tego kolesia, a nuż Ci sie uda. ![]() Mój TŻ miał dziś ugotować ogórkową. Było jej ze 3 litry i on dodał do niej (UWAGA) 2 ogórki kiszone. Ja tak jem tą zupę i myślę sobie, że jest jakaś dziwna, za ostra, pokroił warzywa w grube kawałki, dodał skrzydełko, boczek i kiełbasę. W sumie wyszła jakaś zupa mięsno - warzywna a nie ogórkowa, ale dałam radę zjeść. ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Bei, a nie rok i 8 m-cy? My mamy rocznicę 2 tygodnie po Was dlatego tak zapamiętałam. :PWysłane z urządzenia mobilnego. |
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Dysia
![]() Justynka dzieki za recenzje tego zestawiku Jestem juz w domu
|
|
#4903 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po prostu zawsze miałam wrażenie, że pomiędzy moim, a Twoim związkiem jest równe pół roku różnicy, nie wiem dlaczego rok i 9 m-cy jesteś z TŻ, czy wtedy się poznaliście? Bo suwaczek inaczej liczy 6kg to dość sporo, ale jeśli wcześniej byłaś chudzinką to powinno Ci to tylko na dobre wyjść
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Konto usunięte
|
Jesteśmy razem rok i 8 miesięcy, ale randki zaczęliśmy miesiąc wcześniej, a co za tym idzie-wspólne obżarstwo
Natomiast znamy się już prawie 3 lata |
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam wole linie trzymac
![]() Bym sie zle czula ze soba jak bym przytyla znow
|
|
#4906 |
|
Konto usunięte
|
Asia, ważyłam normalnie-49kg przy 160cm-płaski brzuszek, ale krągła pupcia i biust
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, z kolorem. kupiłam teraz na promocji rimmel stay matte ale kolor nie ten - za jasny
może jak bedzie w naturze ten fluid, to kupie i spróbuje
|
|
#4908 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli widzisz, TŻ karmi Cię tylko dla Twojego dobra Pomyśl, jak on się poświęca dla Ciebie, że sam tyje, żeby Ci przykro nie było ![]() Mój TŻ, ze swoim umiłowaniem do pizzy byłby pewnie niezłą kluską gdyby nie ataki. Wtedy traci na wadze, nawet poniżej 70kg potrafi ważyć po ataku, po czym przybiera, przybiera, przybiera i znowu atak - chudnie Pewnie niezbyt to zdrowe ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4909 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46224131]To wg BMI miałaś niedowagę
Czyli widzisz, TŻ karmi Cię tylko dla Twojego dobra Pomyśl, jak on się poświęca dla Ciebie, że sam tyje, żeby Ci przykro nie było ![]() Mój TŻ, ze swoim umiłowaniem do pizzy byłby pewnie niezłą kluską gdyby nie ataki. Wtedy traci na wadze, nawet poniżej 70kg potrafi ważyć po ataku, po czym przybiera, przybiera, przybiera i znowu atak - chudnie Pewnie niezbyt to zdrowe Absolutnie nie miałam niedowagi Biedny ten Twój TŻ
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Sprobuje zmieszac te swoje ale jeden mam taki rzadki a drugi jest gesciejszy nie wiem czy cos z tego bedzie
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tz jest fanem galarety, boczku itp
|
|
#4912 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A no biedny biedny... moja mama dziś wreszcie dodzwoniła się do jakiejś babki bioenergoterapeutki, która podobno potrafi wyczuć na co człowiek choruje. Wybłagała ją prawie z płaczem o wizytę, no i jedziemy do niej 1 maja... Ciekawa jestem, co powie... Jak medycyna nie daje rady to człowiek chwyta się wszystkiego.... Powiem Wam, że to okropne, straszne i przerażające dostać od Ukochanego smsa o treści "Mysu, chyba sobie zaraz odbiorę życie... :/ (...)" ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, cos w koncu musi mu pomoc. Na pewno wszystko sie w koncu rozwiaze. Kciuki żeby to cholerstwo mu dalo spokoj
co do smsow, wiem jaki to bol, tez takie dostaje....
|
|
#4914 |
|
Konto usunięte
|
Asia jak będziesz miała chwilę, to obczaj jakieś moje stare zdjęcia na fb i powiedz, czy miałam niedowagę
![]() Przerażające... Mam nadzieję, że coś ta wizyta pomoże..
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46224352]
A no biedny biedny... moja mama dziś wreszcie dodzwoniła się do jakiejś babki bioenergoterapeutki, która podobno potrafi wyczuć na co człowiek choruje. Wybłagała ją prawie z płaczem o wizytę, no i jedziemy do niej 1 maja... Ciekawa jestem, co powie... Jak medycyna nie daje rady to człowiek chwyta się wszystkiego.... Powiem Wam, że to okropne, straszne i przerażające dostać od Ukochanego smsa o treści "Mysu, chyba sobie zaraz odbiorę życie... :/ (...)" ![]() [/QUOTE]
|
|
#4916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Coś w końcu musi, ech 2 tyg temu wyjeżdżaliśmy pełni nadziei od najlepszej gastroenterolog w Poznaniu, brał leki, które mu zapisała i widać efekty. Najbardziej nie rozumiem tego, że boli go lewa strona brzucha poniżej żołądka, a wystarczy, że wmusi w siebie skibkę chleba z masłem czy kilka łyków wody i ból jeszcze bardziej się zaostrza. Skąd to "bolące miejsce" wie, że on kilka sekund wcześniej coś zjadł, że zaczyna jeszcze bardziej boleć? Ech, aż mi głupio Wam o tym wszystkim pisać i truć Wam naszymi problemami...
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez nie trujesz, od tego jestesmy
A to nie trzustka ani nic ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tyyyy... ale ta czerwona sukienka z koronką na zdjęciu z lipca 2011 to mega jest ![]() Nie wiem czy pomoże, bo co nam w sumie to da, że się dowiemy co mu jest...? Jak to potem przekazać lekarzowi, żeby zapisał odpowiednie leki? "Panie doktorze, ja już wiem co mi jest, bo mi jedna baba z wioski powiedziała, przyszedłem tylko po receptę!" ? Trudna sprawa. Ale pojedziemy i tak, trzeba chwytać się każdej możliwości
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Ask oby to pomogło w końcu, trzymam kciuki!
Mój tata chyba znowu dostał zakrzepicy w ogóle jeździli na taką świetną rehabilitację 30 zł za godz tylko czasami 1,5, ale oni nie wystawiają rachunków, a są one potrzebne do PZU znaleźli jakąś inną babkę, która wystawia, ale ona ludzi nabierze i mało co się zajmuje człowiekiem i w ogóle mało kompetentna z tego co słyszę ehhh...a nie ma jak skołować inaczej tych rachunków
|
|
#4920 |
|
Konto usunięte
|
May, chodzi o to, że nie wiadomo co to. Cały czas drążymy temat. Teraz ta lekarka po papierologii i objawach wysnuła podejrzenie, że to jakiś zespół rozrostu bakteryjnego jelita cienkiego, kuracja miała trwać 4 tyg, a po 2 już ma atak, i to jeden z najsilniejszych. 4 gastroskopie, kilka USG, 2 operacje, kolonoskopia, rezonans magnetyczny, niezliczone badania krwi i NIC. Bóg jeden wie co mu jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

Jak nie miałam TŻta to byłam ciutkę większa niż teraz
W 2 lata odkąd poznałam TŻ zjadłam więcej pizzy niż przez całe moje życie zanim go poznałam

Chociaż czas zacząć już.
Teraz mu to wypominam
Przynajmniej u nas tak było
My mamy rocznicę 2 tygodnie po Was dlatego tak zapamiętałam. :P

Czyli widzisz, TŻ karmi Cię tylko dla Twojego dobra
co do smsow, wiem jaki to bol, tez takie dostaje....