|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Agolandia 2 rocznica
jedziemy do Energylandu bo akurat ja jutro mam wolne, wypada nasza rocznica, i jutro otwierają. Wiem ze mogą być tłumy ale co tam Sonia jak zabawa? A przypomniało mi się ... tez bym wczoraj była na weselu tyle, że ... Pan Młody się rozmyślił stosunkowo niedługo przed weselem
Edytowane przez Meliska86 Czas edycji: 2014-07-13 o 11:15 |
|
|
|
#4892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() rozmyślił? no ładne buty![]() ja miałam być 3 lata temu świadkową na ślubie koleżanki, na 1,5 miesiąca przed wyszło na jaw, że siedział w więzieniu, miał dwie żony z czego z jedną ślub kościelny, a z koleżanką moją też mieli brać kościelny , no, a z drugą miał syna....
|
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
wow to nieźle
ten po 8 latach związku po rozdaniu zaproszeń stwierdził, ze nie jest pewien czy chce być z tą dziewczyną
|
|
|
|
#4894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Nati, przykro mi że pogoda taka średnia Ale psychicznie troszkę odpoczniecie, zawsze to jakieś urozmaicenie ![]() Cytat:
No i duży buziak dla małej, mam nadzieję, że nie będzie to już długo trwało Wizytę u gina mam 7 sierpnia, wtedy podbije mi skierowanie na usg (będę miała wpisane zaburzenia rytmu serca płodu - musi być przyczyna) i wtedy chyba max. kilka dni i będę miała usg na nfz. Myślę że wtedy potwierdzi się płeć ![]() Cytat:
I nie dziękuję Tobie też życzę udanego wyjazdu, żeby nie było dużych kolejek i wybaw się Cytat:
)Cytat:
Sonia jak wesele? @ przyszła? Annasar ząb spokojnie? Kasica, dziwne zachowanie przyjaciółki Przecież nie miałas nic złego na myśli...Ja przedwczoraj spotkałam przyjaciółkę (tą która w maju urodziła) przed bankiem, chwilę pogadałyśmy, jak małej kolki itp, ona się pyta co u mnie, to jej mówię że lecimy we wtorek do Egiptu, a ona "aha, dobra, muszę już iść". Wiecie jak się głupio poczułam... no ale przecież nie będę się czuła winna z tego powodu, ich też stać na taką wycieczkę, aj... szkoda gadać ![]() Guerka ale z Ciebie ranny ptaszek
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Aniu dzisiaj cisza
Soniu jak tam @ pojawiła się ??? Meliska ale jaja z tym weselem,ale lepiej przed ślubem niż puźniej się męczyć -mam taką znajomą
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() Kasiu ja biore luteinę od 16-25 dc 2 razy dziennie dopochwowo ![]() No to będzie nas więcej w tym czasie testować bo jeszcze Natalka ![]() Meliska to zdaj potem relacje jak tam było
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz patrze i ja mam tylko niecałe 100 km do tego Energylandia ,ale super
Musimy się tam wybrać ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
|
|
#4898 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chyba jestem dziwna, bo bym się cieszyła, że znajomym dobrze się powodzi, że odpoczną itp., a tutaj mam wrażenie, że jest też mała rywalizacja pod względem... kto pierwszy będzie miał dzieckobo jak rozmawiałam z tą koleżanką w maju br. i mówiłam, że dwa wesela mamy w tym roku i za tydzień idziemy do znajomych, którzy też biorą ślub, to uzyłam określenia "mam nadzieję, że nam się nie urodzi kolejne w sierpniu" to od razu było..."ale jak to, kto się ma urodzić w sierpniu, ale czyje, o kim mówisz" więc dla mnie dosyć dziwne, mimo, że to nie pierwsza taka sytuacja... nie rozumiem takiego zachowania... jak w maju wróciłam od gina i usłyszałam, że clo nie podziałało na mnie w 1 cs i nie ma owulki, a później dowiedziałam się, że kuzyn tz z zoną spodziewają się maleństwa to było mi przykro, że nam się nie udaje, wiadomo taki odruch, ale w głębi duszy cieszyłam się, bo wiem ile par teraz ma problem z zajściem.... dlatego podwójnie irytuje mnie zachowanie naszej "przyjaciółki"...:pal a: Cytat:
to oby nowy watek został rozpoczęty II kreseczkami![]() ![]() ![]() dziewczyny, a tak z innej beczki... dzisiaj jest 19 dc, owu miałam 14/15 dc... od 2 dni mam bardzo dużo białego, lepkiego śluzu, jak jesteśmy blisko z tz to ewidentnie czuję, że jestem rozpulchniona w środku bardzo, a dzisiaj pojawiło się jakieś dziwne, lekko brązowo-różowe plamienie, ciemniejsze niż w dniu owu... czy któraś tak miała? bo zaczynam się martwić, bo wcześniej nie miałam takich objawów
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
na weselu bylo przecudownie
![]() i poprawiny tez udane ! ![]() wlasnie wrocilam ![]() co do Energylandu to daleko..w tamtym roku bylismy w heide parku ![]() Meliska to niezle jaja z tym panem mlodym! ![]() haha ale Kasica masz lepsza historie o panu mlodym hahaha tragedia! Meliska ja bym takiego pana mlodego juz rzucila - nie jest pewien po 8 latach to niech spada. u mnie @ dzis sie pojawi,czuje ja :/ Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu może zarodek się zagnieżdża stąd to plamienie. Soniu a jak do jutra nie przyjdzie to testujesz??
![]()
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro bedzie testowanie
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zadomowienie
|
z tego co wiem luteina brana za wczesnie w cyklu moze spowodowac ze owulki nie bedzie i ja sie tak zalatwilam w drugim c cyklu staran bo np od 15 dnia cyklu to owulka musialaby byc wczesniej czyli cykl 28 dniowy i nic wiecej a czasem cykl sie wydluza i pozniej lekarka mi wyjasnila ze lepiej wziac luteine od18 a nawet 20 dnia cyklu i po tym cyklu zmarnowanym w kolejnym juz sie udalo...jutro mam usg polowkowe o 18 ale bede w domku wieczorkiem to wtedy Wam napisze co i jak
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
no i mam 4cs...
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Soniu przykro mi.
dobrze ze chociaż @ nie przyszła na wesele. Koliberku to mnie teraz trochę zaniepokoiłaś. Mi gin kazał brać 16-25 dc. mam nadzieje ze owulka już była i luteinka nic nie zepsuje
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz chyba umre z bolu ;(
tez sie ciesze ze nie bylo jej wczoraj Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
cos mi nie dodalo ehhhh pisze jeszcze raz
dojechalam cala i zdrtowa bylo suuuper wczoraj reoaksdik na baseniku bylo czadowo no a dzis meeega dlugasny 12km spacer po dolinie koscieliskiej jednym slowem padam na twarz ewunia odpoczywajcie tam ladnie i zeby malej zabek wyszedl ![]() soniu suuper ze wesele sie udalo noi szkoda ze malpa przyszla ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- meliska dobrze ze sie progesteron lepiej
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Dorota super
![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Soniu przykro mi, że @ rzyszła, ale następny cykl na pewno będzie udany
pomyśl o tym tak, że masz okazję porobić niezbędne badania przez ten czas![]() M dzisiaj pozwiedzaliśmy największe muzeum w Monachium, a potem grill ze znajomymi. Teraz szybka kąpiel, bułki na rano do pracy i może poprawimy starania, bo potem Tż będzie wpatrzony w telewizor oglądał mecz ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Dorotko, super że wypad się udał i że wykorzystaliście pogodę ![]() No i Koliberku nie mogę się doczekać relacji z USG połówkowego ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- W ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, że TŻ się ze mnie cały czas śmieje, bo gdziekolwiek nie idziemy to oglądam wózki na ulicach i utwierdzam się w przekonaniu, że chyba go chcę naprawdę
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Nati to super!
![]() fajnie ze jestescie szczesliwi ![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
koliberku czekamy na relacje z wizyty
![]() Natalko super że już ok między wami Skoro tak poprawiacie i poprawiacie to musi się udać ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Dorotko to weekend był bardzo aktywny ![]() Kiedy wracasz?
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się świetnie bawiłam na weselu, wytańczyłam się, jak dawno ![]() W tym tygodniu muszę kilka dni popracować, żeby w czwartek spokojnie jechać dalej z mężem. Tym razem ruszamy na Łotwę
|
|
#4915 |
|
Wtajemniczenie
|
jaaaaaaaaaa ale miałam sen
zdrzemnęłam się chwilkę bo gorączka mnie trochę zmogła i śniło mi się, że wstałam rano zrobiłam test i wyszły dwie kreski, poleciałam do męża obudziłam go i powiedziałam: "wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy tatusiu" Matko aż się poryczałam chyba mam już zlansowany mózg
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
melisko już niedługo się przekonasz ze to nie był zwykły sen
![]()
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
QUOTE=Meliska86;47289556]jaaaaaaaaaa ale miałam sen
zdrzemnęłam się chwilkę bo gorączka mnie trochę zmogła i śniło mi się, że wstałam rano zrobiłam test i wyszły dwie kreski, poleciałam do męża obudziłam go i powiedziałam: "wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy tatusiu" Matko aż się poryczałam chyba mam już zlansowany mózg [/QUOTE]zycze spelnienia sie snu
|
#4919 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
mąż mój wyszedł oglądać mecz wiec mogłam was nadrobić Agolandia nie robisz testu? Tak wcześnie to Ci chyba gin nawet gdyby ciąży nie potwierdzi Kocuro Ty juz nie panikuj z tą owulką Aneczka wypoczynij porządnie Kochana ![]() Sonia przykro mi z powodu @ następnym razem sie nie kłócić jak owulka Nati pracujecie ambitnie na swoje II kreseczki musi być dobrze Ja sie juz nie mogę doczekać waszego testowania lipcowego Oby był szczęśliwy i przyniósł jeszcze dużo pozytywnych testów Meliska kiedy testujesz? Jak sie czujesz? Ile dpo jesteś? Kasica implantacja to moze być trzymam mocno A przyjaciółka naprawdę nie fajnie Ja tez miałam byłą sąsiadkę, koleżankę z którą mamy pierwsze dzieci z miesiącem różnicy tylko, obie planowałyśmy drugie dość szybko i kiedy ona pierwsza zaszła to cieszyłam się strasznie razem z nią Bez sensowna taka rywalizacja, każdy ma przecież swoje życie i co za różnica kto bedzie pierwszy... ![]() Męża kuzyn chwile przed nami pochwalił się ze jest 2:1 bo drugiego gola strzelił i spodziewają się drugiego dziecka i teraz ostatnio mój mąż mu powiedział 2:2 termin mają jakos 2-3 tyg przed nami. Oglądacie mecz? Myślicie ze Niemcy wygrają? Z ciążowych spraw u mnie to wiecie jakos w ogóle sie nie czuje jak w ciąży, mam twarde pazurki, ładne włosy i apetyt ogromny ale tak poza tym to nic i głupie takie mam myśli ze moze nie wiem co właściwie bo przecież mam tą drugą kreskę
|
|
|
|
#4920 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ogladam
niemcy wygraja to pewne
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

ja nie mam jak nadrabiać. Wczoraj pogoda była kiepska niestety, mąż troche popływał ale nie długo a ja nie chciałam, bo jakoś tak mi sie wydaje ze troche nieodpowiedzialnie teraz w ciąży sporty ekstremalne uprawiać
No i duży buziak dla małej, mam nadzieję, że nie będzie to już długo trwało 
)
Przecież nie miałas nic złego na myśli...

ja chyba jestem dziwna, bo bym się cieszyła, że znajomym dobrze się powodzi, że odpoczną itp., a tutaj mam wrażenie, że jest też mała rywalizacja pod względem... kto pierwszy będzie miał dziecko
mocno