|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staran
Dzieki dziewczyny
Ola ad szczepien to my 7lipca idzuemy dopiero na 2dawke |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staran
Buu ale siper!odpoczywajcie!
Ringo trzymamycmooocno kciuki za glowke ! ![]() Gryzoi to synek jakie jmie bsdzie mial? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Konto usunięte
|
Sonia miał być Aleks, ale przestało mi się podobać. Teraz podoba mi się Szymon, Nikodem, Franio, Stasio... Mikołaj też mi się podoba
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- I Igor albo Ignacy ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- I jeszcze Filip ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Gryzia ładne imiona najbardziej podoba mi się Franio i Stasio :P u nas był problem z imieniem dla Patryka bo nic nam się nie podobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Konto usunięte
|
Szymon najładniejsze : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
Mój mąż to Szymon
![]()
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;51870175]Sonia miał być Aleks, ale przestało mi się podobać. Teraz podoba mi się Szymon, Nikodem, Franio, Stasio... Mikołaj też mi się podoba ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- I Igor albo Ignacy ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- I jeszcze Filip ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Mi sie podobalo Aleksander bardzo ale zrezygnowalqm bo duzo mamus marcowych deklarowalo to imie a pozniej zadna nie dala wiec nieco zaluje ze nie wykorzystalam ![]() ![]() Byliwmy wczorwj u rehabilitantki na kontroli ( ja matka wariatka jak mam jakies watpliwosci to musze sprawdzic) i wyszlo na to ze Bartus wszystko idealnie ma. Zadnych asymetrii, zadnych zlych napiec i nawet idzie w rozwoju ruchiwym szybciej niz na jego wiek jest zapisane wiec jestem szczesliwa i spokojna ![]()
![]() |
#4899 |
Zadomowienie
|
Buu super
![]() Pytam, bo my też ruszamy nad morze w nocy z piątku na sobote ![]() Gryzia, gratuluję synusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Konto usunięte
|
Heh u nas łatwiej było z imieniem dla dziewczynki, Alicja miała być od początku ale cóż, wyszedł Kubuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;51870175]Sonia miał być Aleks, ale przestało mi się podobać. Teraz podoba mi się Szymon, Nikodem, Franio, Stasio... Mikołaj też mi się podoba
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- I Igor albo Ignacy ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- I jeszcze Filip ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() no..! MIKOLAJ prosze dac..a na drugie Stanislaw..jak my ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
ja sie uparlam ostatnio na Szymon ale cos mi sie odwidzialo i juz sama nie wiem jak to bedzie i jakie imie
![]() ![]()
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Konto usunięte
|
mi się ignacy podoba
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4906 |
Konto usunięte
|
Nam kazali na porodowce nazwać Stas bo 8 maja imieniny Stanislawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Konto usunięte
|
Byliśmy na szczepieniu. Płakał jak nie wiem. Najpierw jak mu pediatra włożyła patyczek do gardla. tak po chamsku. Idiotka. Uspokajałam go z 15 minut. Potem jak się uspokoił to ta od szczepien gdzieś poleciala i jak czekaliśmy to znów sie zdenerwowal. W miedzyczasie się zastanawiala czy szczepic bo ma ciut żółte kaciki oczu i że niby żółtacZka. No ale mówi że szczepi tylko dała recepte na witamine jakaś na usunięcie tego żółtego z oka i skierowanie do lab na badania i po jej urlopie mamy się zgłosić na kontrol. Potem przy ukluciach płakał, najbardziej przy żółtaczce az czerwony się zrobił jak burak, dusił się aż z placzu. .. z trzecia to już nie czekała az się uspokoi tylko szybko dała. Masakra cała się trzese do teraz
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Z lepszych wiadomosci waży 5700 i mierzy 59cm |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Konto usunięte
|
Ola biedny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Konto usunięte
|
Masakra..... miałam ochotę i ja się rozplakac ale ktoś go musiał uspokoić. Na początku nawet cycek nie pomagał bo i tak krzyczał
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Przy pierwszym ukluciu szybko go uspokoiłam ale po tym drugim od zoltaczki masakra... aż nie czekała z trzecia tylko dała trzecia i dopiero zaczęłam go przytulac |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Konto usunięte
|
biedny
nasz już wie że będzie kłuty i płacze jak widzi gabinet Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Była też 13 mies dziewczynka najpierw jak chcieli ja zmierzyć to takiej histerii narobila... Jezu słyszałam w tv o tym dziecku co wyrzucila z okna masakra jestem roztrzesiona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Konto usunięte
|
Ola mi się to w głowie nie mieści...
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Konto usunięte
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;51890551]Ola mi się to w głowie nie mieści...
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Masakra. .. z 4 pietra. .. tyle ludzi pragnie dziecka a nie może mieć a taka zabija. .. i przyznala sue że wcześniej przyduszala dziecko. Jakim trzeba być człowiekiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Ola brak slow na ta kobiete... podejrzewam ze to depresja poporodowa bo korzystala z pomocy psychologa.
Co do szczepien Kubuś biedny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Buziaki da kubusia nas to jeszcze czeka przez te wszystkie historie nasze sie przesunelo szczepienie ale jak bylo w szitalu pobieranie krwi i zakladanie wenflona to tz z nia byl a ja stalam pod drzwiami i plakaam a jedna osoba ogla wejsc to zrobil to tz bo ja bym ja przy pierwszej lezce zabraa z zabiegowego.zreszta co to za zasady ku...ze jeden rodzic wchpdzi jak ona taka malutka
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tej kobjecie tez slyszalam. Nie rozumiem tego i naprawde sie we mnie oddzywaja wtedy mordercze instynkty
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Buu super. My chcielismy Chorwacje ale ok 1300 km o j ciezko to widze, chyba lecimy gdzies we wrzesniu.
Jalouse u nas jak byl katar. To inhalacje sola nebulizatorem. Mozna pozyczyc w przychodni. Wit c. Nasivin. Zyrtec. Woda morska plus odciaganie katarkiem. Sambucol baby jeszcze. Ola. Wspolczuje. Nasze pierwsze szczepienie bylo koszmarem. 3 wklucia bo zoltaczka, pneumo i 5w 1 na zoltaczce bylo to samo co u Was. Ale pielegn. Mowila ze zoltaczka boli,tzn wpyszczanie bo to piecze. Ja stalam na korytarzu bo nie moglam na to patrzec i wylam tak jak wariatka jak slyszalam jak Majulka placze. Moj maz ja tam trzymal i jemu serce mieklo. Teraz bylam 1 raz sama z Maja na ostatniej dawce szczepienia, plakala ale szybko sie uspokoila. Najgorsze jest to jak jest wiecrj wkluc niz jedno bo dziecko juz rozdraznione. :-(
#4918 |
Konto usunięte
|
Za 1 razem w miarę szybko go uspokoilam ale. 2 mu dala żółtaczkę i tak płakał że sie dusił to już 3 szybko dała i dopiero go wzięłam uspokajać
Masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Mamy dzis chrzciny. M gral na weselu
A co jestesmy sami to kaprys slyszac kogos na klatce mysli ze to M i szczeka. I tak mi malego wybudzal ze nie spalismy w ogole od 2 do 4:30 ... a o polnocy byla pobudka na jedzenie.. wiec niewiele pospalam dzis...a chrzciny mnie czekaja Ale bedzie do ![]() Aaa i mojego ojca nie bedzie na chrzcie;mowilam? Nienawidzi mojego dziadka w zwiazku z czym ma w ![]() I tak bylo ze wszystkim..z moja komunia;bierzmowaniem;18t ka..wszystkim..ze slubem bedzie pewnie tak samo |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Konto usunięte
|
sonia oby humor się poprawił i chrzciny udały
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.