|
|
#4891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]() Ja też byłam w smyku w zeszłym tygodniu rzeczywiscie ceny kuszą i kupiłam już nawet kilka rzeczy na przyszłą zimę
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blanka miala i bardzo ją w tym lubiłam ![]() Cytat:
![]() Mnie też non stop nawala.. czuje jak mi po wnętrznościach dowala, i tak caały czas. Mama dała mi dziś salatkę do pracy, ale w niej jest czerwona fasola któej ja nie akceptuje i teraz siedze i wybieram
|
||
|
|
|
#4893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda?![]() Oj tak, ten wątek dużo daje. Naprawdę. Czasami aż mi głupio, że piszę takie pierdoły, że się Wam żalę bo co to Was obchodzi, że dzisiaj mnie łeb boli itp. ale ... tak lepiej jak ktoś napisze 'nie martw się, mam to samo, spróbuj tego' Mogę tutaj pozwolić sobie na narzekanie ![]() A co do Twojego taty to rozumiem, jak to może być wkurzające bo moja teściowa ma to samo. Dla niej nic nie trzeba, zatrzymała się na etapie średniowiecza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właśnie miałam pytać-kupujecie coś cieplejszego na lato dla malucha? Bo oglądam te polarowe bluzy i myślę czy będzie to potrzebne
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja maiałam wczoraj jechać z Tż na jakieś dzidziulowe zakupki. Ale u dziadków pił wino choć mówił, że nie będzie i zrobiłam bunt, że ja się stresuję jak mam cisnąć samochodem na drugi koniec Warszawy i nie będę jechać
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jedną taką ocieplaną koszulę na misiu, kupię tego pajaca welurowego. I dalej nie wiem co się natrafi. Ale ja bym się nie nastawiała na samą letnią garderobę
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Konto usunięte
|
Masija już dziś od 17, ale nie mam jak odebrać, więc jutro Tż po pracy mi pojedzie po nie
![]() Polarową bluzę kupiłam na rozmiar 63 na razie tylko
|
|
|
|
#4898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupię może któreś z tych, co country dawała ![]() Dziewczyny jestem wieeeelka! Wielka! Przytyłam już chyba z 7 kg, w brzuchu amm 94 cm!! Tż wczoraj mi się przyznał, że zaczyna się bać, że będę miała cesarkę bo jak mała tak rośnie i ja tak rosnę to może tak być no...
|
|
#4899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
To faktycznie.Ja od początku ciąży przytyłam 1 kg. Trochę to dziwne bo brzuch mam taki średni, nie za mały, nie za duży. Ale to dobrze bo ja i tak za dużo ważyłam przed ciążą. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- A październikowych coś długo nie ma, nie? Te z terminem na październik to już powinny wiedzieć
|
|
#4900 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A chciałam się pochwalić, że dieta "MNIEJ-ŻRYJ" mojego kocura działa, dzisiaj go zważyłam i jest dokładnie 7 kilo Tylko jak wam to pisałam to widziałam, że ukradł złodziejaszek chipsa pringelsa mi jednego
|
||
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietam że mi przy Blance starczało to co miałam, ale dokładnie ile czego miałam to nie wiem Ale tak staram się robić jak przy niej mniej więcej. Kupiłam dwa 5paki body na długi rękaw na 56 i tego mi styknie, na 62 dokupię 3x5pak. Na krótki rękaw kupię chyba 3xpak na 56 i na 62 (mam narazie 1 ) pajacyki bawełniane mysle że 3x3pak będzie git. Miałam też jeden welurowy na 56 i 62 i pamietam że czasami zakładałam i ten (BLanka majowa) śpiochów wgl nie kupuje. Ale z tego co pamietam to Blanke najczęściej ubierałam na spacer w body na krotki rękaw i welurowego pajacyka z kapturkiem |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie trochę się przeraziłam:/ Ale co najlepsze nie jem dużo, maaaalutko słodyczy-w ogóle mnie nie ciągnie, praktycznie same owoce, warzywa, małe porcje.. Nie wiem czemu tak jest. Na wizycie powiem ginowi o wszystkim.
|
|
#4903 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Tycie z powietrza to sie zacznie pewnie ok. 25 tyg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam też oczywiscie pare jeansików no bo to takie piękne Ale jak była malutka to wgl nawet nie próbowalam założyć tych zazwyczaj grubych spodni na te delikatne ciałko..---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Mam sukieneczke ale odrazu z wszytym body wiec nic sie nie powinno podwijac
Mnie w aplikacji pokazuje ze od 25 tyg nawet 0,5 kg tygodniowo mam nadzieje ze to nie do konca ciazy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla chłopców w to miejsce pewnie rampersy? |
|
|
|
|
#4908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co się cieszę, że ogólnie nie wyglądam grubo tylko brzuch mam duży. No i cycki. 105 cm czyli 10 na + ![]() Cytat:
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na wadze specjalnie nie przybywa bo jak na razie jakieś 3+ ale taka się obszerna zrobiłam i coraz częśćiej skóra mnie ciągnie po bokach o rostępach nie wspomnę
W piątek była u mnie znajoma w ciąży ma termin na kwiecień i taki ma ładny brzuszek i normalnie zazdoszczę bo nic innego po niej nie widać |
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a kupują takie pajacyki to jaki rozmiar brać?
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p 74 to chyba za duży? Licząc na to, że dzieć będzie nosił 56 np.
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o zachcianki to moja mama jest niezastąpiona bo tylko o czymś pomyślę a ona dzwoni za pół godziny i mówi wpadnijcie na pierogi czy tosty czy to co właśnie wymyślilam. Normalnie telepatia.
Na dzsiaj pierogi też dostaliśmy
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz kupić na lato na chłodniejsze dni to ja bym wzieła 56 1szt i 62 reszty
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam czytam i czytam o tych waszych zakupach to dopada mnie strach,bo ja mam aż dwa kocyki zdążę ze wszystkim?Któraś z was ma może problemy z zaparciami i bolesnymi wzdęciami? nie wiem już jak sobie z tym radzić;/ |
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z zaparciami mam czasami problem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego drugiego nie widziałam także sie nie wypowiem |
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Z grubszych rzeczy polecam pajace. Nie przepadalam za spodniami i swetrami/bluzami dla malenstwa, wolalam jak mial pod plecami jedna warstwe a nie zeby sie to zwijalo ciagle. Na pewno NIC zapinanego na plecach - straszne sa te ciuchy.. przede wszystkim wygoda na pierwsze miesiace. Z dzinsow mialam na pozniej ale te miekkie nie typowe dzinsy. Lubilam materialowe ogrodniczki, fajna alternatywa dla spiochow. Generalnie jak najmniej warstw, tego co moze sie zwijac.
|
|
|
|
#4920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówię chyba 2 x 62. A na 56 będę polowała może w lumpeksach. Bo w sumie pod spód będą szły normalne ubranka .. Cytat:
Na wzdęcia biorę espumisan. Ale i tak pomaga dopiero po paru godzinach. Niestety są tak cholernie bolesne, że czasami w ogóle się nie mogę ruszyć.A co jest najlepsze to nic tak mi nie pomaga na ból jak seks...![]() country tak zrobię Dzięki I proszę zdjęcie jeśli możesz![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-01-26 o 11:54 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

Aa, zobaczymy w czerwcu
No tak ale takie zgadzam się, że takie niby ciążowe rozmowy o banałach jak się może wydawać niektórym sa dla nas bardzo ważne.

To faktycznie.

Na wzdęcia biorę espumisan. Ale i tak pomaga dopiero po paru godzinach. Niestety są tak cholernie bolesne, że czasami w ogóle się nie mogę ruszyć.