DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-13, 19:16   #4891
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: poszukuje dobrego ginekologa w Krakowie

20-30zl ale nie licz ze jak pójdziesz do nowego gina i powiesz ze chcesz tylko receptę to Ci ją da i nie każdy gin w ogóle tak robi, czasami trzeba płacić jak za normalną wizytę
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 22:25   #4892
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
20-30zl ale nie licz ze jak pójdziesz do nowego gina i powiesz ze chcesz tylko receptę to Ci ją da i nie każdy gin w ogóle tak robi, czasami trzeba płacić jak za normalną wizytę
Idę w pon do mojego tylko, że prywatnie bo na fundusz nie dam rady iśc bo mam prace xd
A prywatnie przyjmuje w spoko godzinach skoro do niego chodzę byłam dwa razy to powinie mi dać receptę

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-14, 08:42   #4893
IzzieSt
Zakorzenienie

Jak przyjmuje w jakiejś przychodni/poradni gdzie nie jest sobie szefem to może być tak że zapłacisz jak za normalną wizytę, lepiej zadzwoń i się dowiedz. Czasami jest tak że trzeba zapłacić jak za normalną wizytę ale możesz dostać receptę na pół roku. Oni wiedzą że jak będą wypisywać po dwa opakowania i brać 100zl za taką wizytę to pacjentka szybko ucieknie gdzieś indziej Kwestia jeszcze tego czy Cię pamięta bo Twojej karty mieć nie będzie i będzie musiał przeprowadzić wywiad

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2016-05-14 o 08:46
Stary 2016-05-14, 19:16   #4894
DoriisW
Raczkowanie

[Warszawa]
Czy któraś z Was była może u dr Edyty Horosz, dr Katarzyny Masoń, dr Ireny Żochowskiej lub dr Anny Zieleniewskiej-Dąbrowskiej?

Edytowane przez DoriisW
Czas edycji: 2016-05-14 o 19:26
DoriisW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 11:16   #4895
mariolka226
Przyczajenie

W luxmedzie nie ma zmiłuj się i 90-110 zł (chyba że jakieś konszachty masz z ginem
mariolka226 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 17:42   #4896
Sofiax
BAN stały

Poszukuję dobrego ginekologa najlepiej aby też miał specjalizację w endokrynologii z Łodzi

Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka
Sofiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 10:00   #4897
roxanne22
Raczkowanie

Dziewczyny a jakiś ginekolog z Koszalina? Możecie pomóc, mieszkam tu od miesiąca i nie wiem do kogo iść
Stary 2016-06-02, 09:41   #4898
bagieta79
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Witajcie, a więc byłam jednak u Pani Marty Szulik. I nie żałuję, a raczej jestem zachwycona jej osobą. Najszybciej mogła mnie przyjąć w klinice w xxx w Tychach i polecam z ją całego serca. Jest bardzo miła, delikatna i taktowna Pani. Potrafi słychać, doradzić.
Póki co będzie moim lekarzem, chyba że coś się zmieni, Pozdrawiam

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-06-02 o 21:51 Powód: Reklama.
bagieta79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 10:19   #4899
zmijamojakochana
Przyczajenie

Ginekolog Wrocław !!!

Hej dziewczyny. Pomóżcie ! Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu (najlepiej kobieta) ,który nie będzie robił problemu z badaniem "bez zgody" rodzica (mam 17 lat). Bez znaczenia czy prywatnie czy na NFZ. Polecacie kogoś ?
zmijamojakochana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 11:10   #4900
201702031224
Konto usunięte

Dot.: Ginekolog Wrocław !!!

Myślisz, że ktoś normalny będzie ryzykował i przyjmę osobę niepełnoletnią bez zgody rodziców? Serio trudno jest pogadać o tym z matką?
201702031224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-20, 18:02   #4901
Sofiax
BAN stały

Mnie bez problemu lekarka przyjmowała po skończeniu 15 lat samą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 18:26   #4902
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PanMajonez Pokaż wiadomość
Myślisz, że ktoś normalny będzie ryzykował i przyjmę osobę niepełnoletnią bez zgody rodziców? Serio trudno jest pogadać o tym z matką?
Zależy jaką kto ma matkę. Czasami jest trudno
Stary 2016-06-20, 23:19   #4903
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Zależy jaką kto ma matkę. Czasami jest trudno
Dokładnie i dziewczyna nie pójdzie, nie skonsultuje z lekarzem i super - wszystko dla jej dobra
Stary 2016-06-22, 20:04   #4904
maria288
Przyczajenie

Ja chciałam polecić dobrego ginekologa - położnika, który przyjmuje w Knurowie koło Gliwic. Troszczy się o zdrowie kobiet w przyjaznej atmosferze. Wykonuje również badania prenatalne. Oto jego namiary XXXX

Edytowane przez Frutti
Czas edycji: 2016-06-22 o 21:36
maria288 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 13:04   #4905
domini56
Przyczajenie

Hej, a kogo polecacie w Łodzi ? Najbliżej mam do Allmed i z tamtąd chciałam sobie kogoś wybrać. Kojarzycie jakiegoś lekarza http://all-med.pl/gabinety/ginekologia-i-poloznictwo/ ?
domini56 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-27, 19:39   #4906
cyanek
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Planuję zacząć antykoncepcję hormonalną i przez to muszę się wybrać do ginekologa.
Znacie jakiegoś fajnego w Krakowie na NFZ?
Szukałam w internecie i pełno jest porad odnośnie prowadzenia ciąży, a to mnie nie interesuje. Macie kogoś sprawdzonego kogo polecacie?
cyanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-27, 20:19   #4907
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cyanek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Planuję zacząć antykoncepcję hormonalną i przez to muszę się wybrać do ginekologa.
Znacie jakiegoś fajnego w Krakowie na NFZ?
Szukałam w internecie i pełno jest porad odnośnie prowadzenia ciąży, a to mnie nie interesuje. Macie kogoś sprawdzonego kogo polecacie?
dr butryn NFZ na ul. Galla. Przyjmuje tam w pt od 9 do 12 osobiście nie byłam ale znajoma sobie chwali.

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-28, 06:59   #4908
cyanek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
dr butryn NFZ na ul. Galla. Przyjmuje tam w pt od 9 do 12 osobiście nie byłam ale znajoma sobie chwali.
Dziękuję
cyanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 09:45   #4909
ewcia111p
Przyczajenie

Witam, jestem nowa.
Szukam ginekologa w Warszawie na NfZ, najlepiej Wola ale może byś też inna niedaleka dzielnica.
Do tej pory chodziłam do ginekologa na Saską Kępę jednak doktor zachorował i umarł a pozostali lekarze jacyś lewi są(wiecznie na zwolnieniu albo na odpierdziel wszystko)
Proszę o Wasze opinie
ewcia111p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-12, 10:52   #4910
Patrycha2016
Przyczajenie

Ciąża a ginekolog wrocław NFZ

witam

proszę o pomoc:
jestem w początkowym okresie ciąży , od niedawna mieszkam we wrocławiu ( gaj) czy może ktoś mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa który poprowadzi moją ciążę i najlepiej jakby przyjmował na NFZ.... ponieważ nie ukrywam że prywatne wizyty sporo wynoszą jak na mój budżet
z góry dziękuje za pomoc
Patrycha2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-16, 19:46   #4911
radioheadka
Zadomowienie

Dot.: Ciąża a ginekolog wrocław NFZ

Warszawa - znacie jakiegos ginekologa na nfz z realnymi terminami? będę mega wdzięczna za pomoc, może być na priv
radioheadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 13:32   #4912
Milagr0s
Raczkowanie

Kraków - TYLKO dr Paweł Szymanowski Polecam zajrzeć na Znany Lekarz
Stary 2016-07-20, 22:06   #4913
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Kraków - TYLKO dr Paweł Szymanowski Polecam zajrzeć na Znany Lekarz
Ceni też się ładnie. 200 zl za badanie piersi Zawsze myślałam że to jest w ramach wizyty. Konsultacja stówkę, a badanie gin 170, nie wiem jak można kogoś konsultować bez badania
Stary 2016-07-20, 22:36   #4914
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
Ceni też się ładnie. 200 zl za badanie piersi Zawsze myślałam że to jest w ramach wizyty. Konsultacja stówkę, a badanie gin 170, nie wiem jak można kogoś konsultować bez badania

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-21, 08:58   #4915
Milagr0s
Raczkowanie

Cytat:
Z tego co kojarze to za konsultacje z USG placilam 130zl czy cos kolo tego - na pewno nie 170 A to badanie piersi faktycznie drogie jesli rzeczywiscie tyle sie placi, dlatego na takie badanie pojde juz w ramach swojego pakietu w Lux Medzie....
Stary 2016-07-21, 10:19   #4916
Pani Motyl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ska Pokaż wiadomość
Polecam Lek. med. Renata Złotorowicz-Grochowska, która przyjmuje w Complex Medical System Centrum Medycyny Sportowej, ul. Wawelska 5 w Warszawie.
Jestem do niej zapisana na fundusz - polecam się tym zainteresować, bo dzięki temu wizyty i recepty są za darmo
Pani Doktor jest super. Miła, kompetenta, da się z nią porozmawiać o wszytskim
Dr Renata Złotorowicz Grochowska

A ja mam złą opinię o tej Pani.

Piszę opinię ku przestrodze dla innych kobiet. Opinie wszędzie bardzo dobre. Rzeczywiście Pani doktor miła i uśmiechnięta, ale nie oceniam cech charakteru, a pracę jako lekarza. Ja nie doświadczyłam opieki lekarskiej jakiej powinnam, ale jestem w stanie to ocenić dopiero teraz. Pani doktor była moim pierwszym i stałym ginekologiem, dlatego też zaufałam i byłam przekonana o zasadności jej działań. Była moim ginekologiem przez 10 lat. Mimo moich wizyt, skarżenia się na stan zdrowia i dolegliwości (wciąż tych samych) nie zlecała badań jakie powinna. Usg transwaginalne zleciła mi po 8 latach opieki. Za to wykonała dwukrotnie biopsje endometrium. Obie w warunkach ambulatoryjnych i bez znieczulenia. Pierwszy raz był dla mnie okropnym doświadczeniem. O czym poinformowałam przy drugim razie i zapytałam o możliwości znieczulenia. Pani doktor "straszyła" mnie szpitalem, poinformowała, że może wysłać mnie na oddział i postawiła rozwiązanie w takim świetle, żebym tylko nie wybrała szpitala. Po czym poinformowała o możliwości znieczulenia Lignokainą, ale trzeba byłoby czekać 15 min. Byłam za, jednak Pani doktor widocznie się spieszyło, ponieważ okazało się, że znowu pobranie wykonała bez znieczulenia, tym razem z ewidentną prośbą z mojej strony. Jak tylko wyszłam z gabinetu usłyszałam od położnej zapytanie: "Czy to Pani tak krzyczała?" i informację, że ja nie pierwsza. Wtedy wiedziałam już , że ta wizyta jest moją ostatnią. Teraz konkrety i podsumowanie. Przez 10 lat nie zależało Pani doktor,a by mi pomóc i zdiagnozować mi endometriozę (mimo, że sama po kilku latach domyślałam się i nasuwałam tą sugestię Pani doktor). Jednak uważała ona, że mam problemy z grubością endometrium, i tego się trzymała. Nie leczyła mojej choroby, ani nie kierowała na odpowiednią diagnostykę. Cierpiałam. Trafiłam do prywatnej opieki medycznej, gdzie zdiagnozowano mi endometriozę, przeszłam operację laparaskopową usunięcia torbieli na jajniku o wielkości pomarańczy i licznych odnalezionych zrostów w jamie brzusznej spowodowanych przez endometriozę . Podpisałam zgodę na usunięcie jajnika i jajowodu, co na 90 % wskazywał mi chirurg przed operacją. Jednak na szczęście do tego nie doszło, co byłoby dużym ciosem, ponieważ jeszcze nie rodziłam. Tak poważnych konsekwencji mogłabym uniknąć, gdyby opieka Pani Renaty była by właściwa.
Pani Motyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-21, 19:56   #4917
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Z tego co kojarze to za konsultacje z USG placilam 130zl czy cos kolo tego - na pewno nie 170 A to badanie piersi faktycznie drogie jesli rzeczywiscie tyle sie placi, dlatego na takie badanie pojde juz w ramach swojego pakietu w Lux Medzie....
To dziwi mnie że ten pan taki cennik sobie umieścił na znanym lekarzu, a stronie gyneka też nie widzę cennika, więc ja automatycznie odrzucam tego specjalistę bo może to zależy do jego widzimisię ile sobie zażyczy Jeśli bym chciała konsultację z badaniem ginekologicznym i badaniem piersi to mogłabym w 20 minut wyskoczyć z 470zl

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2016-07-21 o 20:05
Stary 2016-08-01, 16:29   #4918
cukierkova0
Zadomowienie

Radom dr Małgorzata Ghanim
cukierkova0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 15:52   #4919
Ligatura
Raczkowanie

Czy ktoś kojarzy ginekologów z Dębski Clinic w Warszawie? KLIK
Może kogoś polecić?
Ligatura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 10:20   #4920
Hekate1990
Przyczajenie

Hej czy któraś z Was może polecić ginekologa-endokrynologa w Warszawie ? Może być prywatnie, ale za rozsądną cenę.
Hekate1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości