Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-05, 17:31   #4891
empee
Rozeznanie

Dot.: Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)

Cytat:
Napisane przez sweet sunday Pokaż wiadomość
Ta Viva havana jest taka piękna i wydawalo mi się jak się roztapiał,że będzie mega killerem. Niestety jest mocny tylko przez pierwszą godzinę,a pózniej strasznie słabnie. Dalam na poczatku tak 1/3 tarty,ale musiałam po tej godzinie dołożyć. To mnie juz całkiem przekonuje,żeby zrezygnować z YC. Na szczęście moja paczka z cheerfulami i innymi jest już wysłana mam nadzieję,że jutro dostanę.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Ty masz serio jakiegoś pecha do YC. U mnie Havana starczyła na 4 razy, gdzie większość wosków z YC starcza na 2. Po paleniu jej wieczorem dwiema turami, zapach było czuć do następnego ranka. O.o U mnie to był mega, mega killer, czuć było prawie w całym domu.
empee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 18:48   #4892
sweet sunday
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez empee Pokaż wiadomość
Ty masz serio jakiegoś pecha do YC. U mnie Havana starczyła na 4 razy, gdzie większość wosków z YC starcza na 2. Po paleniu jej wieczorem dwiema turami, zapach było czuć do następnego ranka. O.o U mnie to był mega, mega killer, czuć było prawie w całym domu.
A moze po prostu jest u mnie dzis jakas zła cyrkulacja powietrza,nieodpowiednia temperatura,no duzo jest czynników składających się na projekcję zapachu. Przez pierwsza godzinę to tez u mnie był mega killer,a pózniej zdechło.
Może muszę spróbować innego dnia po prostu.

sweet sunday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-05, 19:12   #4893
empee
Rozeznanie

Cytat:
A moze po prostu jest u mnie dzis jakas zła cyrkulacja powietrza,nieodpowiednia temperatura,no duzo jest czynników składających się na projekcję zapachu. Przez pierwsza godzinę to tez u mnie był mega killer,a pózniej zdechło.
Może muszę spróbować innego dnia po prostu.

Możliwe. Bo ostatnio narzekałaś na Flowers in the Sun, a teraz z tą Havaną. U mnie obydwa woski były bardzo intensywne. Havana bardziej, aczkolwiek Flowers też.

Mam już zamówienie z MŚ.

CC Leaves - bardzo mocny, cytrusowo-przyprawowy zapach
CC Golden Autumn - kiszonki nie czuję. "XD
CC Pumpkin Harves - cudo, cudo. Ciastkowo-dyniowy zapach, rewelacja!
CC Autumn Harvest - kolejne jedzenie, przyprawowe, wyrafinowane,jesienne.

Teraz czas na GC.
Cozy Home - jak jakiś luksusowy, przedrogi salon meblowy, gdzie wszystko kosztuje miliony monet, a zapach w środku zachęca, by te monety wydać. Mocno czuć taki ciepły, otulający kokos z wanilią (nie plażowy a'la jakaś Pinacolada, tylko bardzo elegancki). Bardziej wyrafinowana wersja Black Coconut z YC.
Winter Splendor - owocowo, żurawinowy z nutą iglaka.
Juicy Pear - gruszeczka jak malowana, aczkolwiek bardziej słodka niż Perfect Pear z WW.
Crunchy Leaves - jabłka, przeplecione jakimiś cytrusami z nutą przyprawową.
Black Amber Plum - jak śliwki w czekoladzie, dosłownie.
Mulberry - owoce leśne, ale zupełnie inne niż Mulberry z YC.
Peanut Butter & Jelly - na sucho jak Jelly Beans z YC.
Holiday Embers - iglak z czymś słodkim, ale też z jakąś nutą dymną - i ta nuda dymna go odróżnia od Christmas Garland.

A że składałem dwa zamówienia, praktycznie jedno po drugim - jedno z opłaconą dostawą 12 zł, drugie z darmową, ekipa MŚ (POZDRAWIAM!) wysłała wszystko w jednej paczce, a za cenę 12 zł dostałem wosk Dewdrops z Kringle. Idealny na wiosnę/lato, taki świeży, jak słoneczny poranek po letnim deszczu. Super.
Stary 2017-09-05, 21:04   #4894
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę się doczekac swojej przesyłki i kupiłam stacjonarnie Viva havana,Lavender Vanilla KC i kosteczkę Fall fun VC na spróbowanie. Oficjalnie stwierdzam,ze jestem psychiczna😞
Jestem ciekawa tego Fall fun,Pani w mydlarni powiedziala mi,że to jeden z niewielu zapachóe,którego nie czuje w ogóle. Miał ktoś może?
Wróciłam do domu i palę Viva havana,cudowny! Na sucho tak sobie mi sie podobał ale po roztopieniu jest boski.

Fall Fun jest cuuuudny, ale niestety słaby

Cytat:
Napisane przez _kasias Pokaż wiadomość
Ja czuję Fall Fun, nie jest to killer, ale moim zdaniem to dobrze, mógłby szybko zmęczyć. Ja kupiłam drugą świecę bo wycofują Nie zawsze mam ochoty na ten zapach, ale moim zdaniem jest inny niż wszystkie jesienne. Mam nadzieję, że Ci się spodoba

Dziewczyny kiedy nowe gąski? W piątek? Te naklejki zimowe są takie piękne, że chyba kupię wszystkie świece, nawet jak zapachy będą brzydkie - tak mnie kuszą
Prawdopodobnie mnie tez naklejki kuuuuszą jak cholera

Cytat:
Miałam pisac to samo,ze moze cos z cyrkulacją nie tak, bo u mnie tez była moc

Cytat:
Możliwe. Bo ostatnio narzekałaś na Flowers in the Sun, a teraz z tą Havaną. U mnie obydwa woski były bardzo intensywne. Havana bardziej, aczkolwiek Flowers też.

Mam już zamówienie z MŚ.

CC Leaves - bardzo mocny, cytrusowo-przyprawowy zapach
CC Golden Autumn - kiszonki nie czuję. "XD
CC Pumpkin Harves - cudo, cudo. Ciastkowo-dyniowy zapach, rewelacja!
CC Autumn Harvest - kolejne jedzenie, przyprawowe, wyrafinowane,jesienne.

Teraz czas na GC.
Cozy Home - jak jakiś luksusowy, przedrogi salon meblowy, gdzie wszystko kosztuje miliony monet, a zapach w środku zachęca, by te monety wydać. Mocno czuć taki ciepły, otulający kokos z wanilią (nie plażowy a'la jakaś Pinacolada, tylko bardzo elegancki). Bardziej wyrafinowana wersja Black Coconut z YC.
Winter Splendor - owocowo, żurawinowy z nutą iglaka.
Juicy Pear - gruszeczka jak malowana, aczkolwiek bardziej słodka niż Perfect Pear z WW.
Crunchy Leaves - jabłka, przeplecione jakimiś cytrusami z nutą przyprawową.
Black Amber Plum - jak śliwki w czekoladzie, dosłownie
.
Mulberry - owoce leśne, ale zupełnie inne niż Mulberry z YC.
Peanut Butter & Jelly - na sucho jak Jelly Beans z YC.
Holiday Embers - iglak z czymś słodkim, ale też z jakąś nutą dymną - i ta nuda dymna go odróżnia od Christmas Garland.

A że składałem dwa zamówienia, praktycznie jedno po drugim - jedno z opłaconą dostawą 12 zł, drugie z darmową, ekipa MŚ (POZDRAWIAM!) wysłała wszystko w jednej paczce, a za cenę 12 zł dostałem wosk Dewdrops z Kringle. Idealny na wiosnę/lato, taki świeży, jak słoneczny poranek po letnim deszczu. Super.
Calkowicie inne nuty wyłapujemy dlamnie Crunchy Leaves, to piekny ziemisto,wodnisty podbity pieknymi perfumami zapach ,zero przypraw

A w śliwce ni cholery nie czułam czekolady

Moja przesyłeczka z PW przyszła 2 swiece GC Cozy Cabin i Patchouli Leaves, ale te muszę oddacmamie,bo to prezent od niej pod choinkę

zas co do wosków GC : Tuscan Vinyard - piekne winogrona, ziemia i cos drzewnego

Blueberry Pumpkin- na razie czuję jagódki,słodkie

I dostałam kosteczke GC Toast To Fall- typowy jablkowo-cynamonowy

No i zapałki , super,bomnie sie skonczyły do zapalania swiec i notesik

Zapachu do auta jeszcze nie odpakowałam
Stary 2017-09-05, 21:19   #4895
sweet sunday
Zakorzenienie

Cofam to co napisalam o Havanie,roztopilam drugi raz i palę już 3h i jest mega moc. Także rzeczywiscie cos musiało być u mnie nie tak.

Stary 2017-09-06, 08:02   #4896
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Cofam to co napisalam o Havanie,roztopilam drugi raz i palę już 3h i jest mega moc. Także rzeczywiscie cos musiało być u mnie nie tak.

Dokładnie ja tak miałam ostatnio z Cheerfulem Luxurious Linen, za pierwszym razem zabił mnie mocą, a przy drugim paleniu, juz o wiele słabiej. Cos było w powietrzu

Leci Toast To Fall GC, bardzo miły,jabłkowo-cynamonowy i tyle
Stary 2017-09-06, 11:33   #4897
empee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Fall Fun jest cuuuudny, ale niestety słaby

Prawdopodobnie mnie tez naklejki kuuuuszą jak cholera

Miałam pisac to samo,ze moze cos z cyrkulacją nie tak, bo u mnie tez była moc

Calkowicie inne nuty wyłapujemy dlamnie Crunchy Leaves, to piekny ziemisto,wodnisty podbity pieknymi perfumami zapach ,zero przypraw

A w śliwce ni cholery nie czułam czekolady

Moja przesyłeczka z PW przyszła 2 swiece GC Cozy Cabin i Patchouli Leaves, ale te muszę oddacmamie,bo to prezent od niej pod choinkę

zas co do wosków GC : Tuscan Vinyard - piekne winogrona, ziemia i cos drzewnego

Blueberry Pumpkin- na razie czuję jagódki,słodkie

I dostałam kosteczke GC Toast To Fall- typowy jablkowo-cynamonowy

No i zapałki , super,bomnie sie skonczyły do zapalania swiec i notesik

Zapachu do auta jeszcze nie odpakowałam
ŻE CO? Jakie Cozy Cabin. Nie Cozy Home przypadkiem? Bo Cozy Cabin nie ma w ogole w ofercie GC.

Wy tu tyle rozprawiacie na temat tej Chatki, a ja totalnie nie mam pojęcia o co chodzi. To jest zapach Country/Kringle, ale w Goose takiego czegoś nie ma. Poprawiaj się, już! Nie chodzi o Cabin in the Woods czasem?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-06, 13:34   #4898
sweet sunday
Zakorzenienie

Mam,dostałam!
Przyszla do mnie paczka ze Świec Zapachowych. Po szybkim obwąchaniu na sucho najładniejsze Denim&Lace i Autumn bliss Coloniala. Dostałam kosteczkę Milkhousa i krówki . Także wszystko poszło szybko,sprawnie i milo.
Pozniej moze opiszse bardziej szczegółowo co czuję na sucho,a na pewno będę systematycznie zdawac relacje z topienia.

Edytowane przez sweet sunday
Czas edycji: 2017-09-06 o 13:38
Stary 2017-09-06, 18:08   #4899
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
ŻE CO? Jakie Cozy Cabin. Nie Cozy Home przypadkiem? Bo Cozy Cabin nie ma w ogole w ofercie GC.

Wy tu tyle rozprawiacie na temat tej Chatki, a ja totalnie nie mam pojęcia o co chodzi. To jest zapach Country/Kringle, ale w Goose takiego czegoś nie ma. Poprawiaj się, już! Nie chodzi o Cabin in the Woods czasem?
Cabin in the woods a Cozy cabin KC,musisz wypróbować i jestem na 100% pewna, ze sie zakochasz

Cytat:
Mam,dostałam!
Przyszla do mnie paczka ze Świec Zapachowych. Po szybkim obwąchaniu na sucho najładniejsze Denim&Lace i Autumn bliss Coloniala. Dostałam kosteczkę Milkhousa i krówki . Także wszystko poszło szybko,sprawnie i milo.
Pozniej moze opiszse bardziej szczegółowo co czuję na sucho,a na pewno będę systematycznie zdawac relacje z topienia.

Czekam z niecierpliwoscią

Ja wrzuciłam Tuscan Vinyard z GC i ... jest ok, ale doopy nie urywa fajne winogronka, i cos tam majaczy w tle,ale nie wiem,co

Moc średnia, ale dzisiaj jest jakas dziwna pogoda i powietrze stoi i jest mega wilgotno
Stary 2017-09-07, 04:47   #4900
_kasias
Rozeznanie

Cytat:
Ja wrzuciłam Tuscan Vinyard z GC i ... jest ok, ale doopy nie urywa fajne winogronka, i cos tam majaczy w tle,ale nie wiem,co

Moc średnia, ale dzisiaj jest jakas dziwna pogoda i powietrze stoi i jest mega wilgotno
Dla mnie te winogronowe zawsze jakoś dziwnie pachną, jak soczki dla dzieci :P Raczej omijam, aczkolwiek na fb zawsze się zachwycają winogornami YC, które są u nas niedostępne... ale pewnie i tak by mi się nie spodobały
_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-07, 07:19   #4901
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie te winogronowe zawsze jakoś dziwnie pachną, jak soczki dla dzieci :P Raczej omijam, aczkolwiek na fb zawsze się zachwycają winogornami YC, które są u nas niedostępne... ale pewnie i tak by mi się nie spodobały
No właśnie taki soczek i tyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-07, 09:45   #4902
empee
Rozeznanie

MÓWTA JAK SIĘ SPRAWUJĄ COLONIALE, BO NA MŚ -50% NA CAŁE CC!

Chcę kupić 3 woski w okrągłych pudełeczkach, jak z woskami?
Stary 2017-09-07, 12:25   #4903
_kasias
Rozeznanie

Cytat:

Ja na ostatniej promocji kupiłam pare, ale dopiero jeden używam Czuć mocno, ale nie powiem Ci dokładnie na ile starcza, bo wsadziłam cały wosk do Scenterpiece i będę go trochę używała Podoba mi się, że są sojowe
Stary 2017-09-07, 14:05   #4904
sweet sunday
Zakorzenienie

Cytat:

Sprawują się rewelacyjnie! Palilam juz Denim&Lace i Autumn bliss i jest bajka normalnie. Jest moc i zapachy są piękne,porównałabym do GC zanim je zniszczyli. Także dziewczyny i chłopaku ,kupujcie Coloniale!

Stary 2017-09-07, 18:58   #4905
dembi
Zakorzenienie

Cytat:

Są suuuuper

Cytat:
Sprawują się rewelacyjnie! Palilam juz Denim&Lace i Autumn bliss i jest bajka normalnie. Jest moc i zapachy są piękne,porównałabym do GC zanim je zniszczyli. Także dziewczyny i chłopaku ,kupujcie Coloniale!

Prawda a jak tam reszta nowości ?

Kochani, mam 2 pudełka ( 1 nowe, 2 bez jednej kosteczki) Blueberry Pumpkin z GC , Kentucky Harvest - bez 2 kosteczek, i Tuscan Vinyard z GC. Czy moze ktos chciałby się na coś wymienić? To nie moje zapachy
Stary 2017-09-07, 20:35   #4906
sweet sunday
Zakorzenienie

Reszta nowosci jeszcze nieprzetestowana. Topilam:
Denim&Lace CC-mogłabym go określić jako jabłkowy płyn do płukania tkanin,przy tym jest bardzo elegancki i taki "satynowy"
Autumn bliss CC-Śliczny jest. To taka mniej perfumowana wersja Autumn Romance GC.
Cashmere Cheerfull-Właśnie przy nim siedzę i się rozpływam. Jak dla mnie to mniej słodki Soft Blanket. Cuuuudowny i moc genialna.
Co do zamianki Dembi,to na mnie nie licz niestety,bo to też nie moje zapachy(z resztą mogłaś się spodziewać,bo gust mamy bardzo podobny )

Czas edycji: 2017-09-07 o 20:37
Stary 2017-09-08, 06:02   #4907
dembi
Zakorzenienie

Udało mnie się zamienic lub odpsrzedać woski z koleżankami

Maskra jakas ten Blueberry Pumpkin-zero dyni, tylko sztucza ala jagoda, brat blizniak French Autumn , brrrry

Az się boję tych nowych gąsek i sie zastanawiam, czy to sens je kupować

Woodland Cabin Crossroads,jest jednak meeega słaby
Stary 2017-09-08, 08:17   #4908
empee
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Są suuuuper

Prawda a jak tam reszta nowości ?

Kochani, mam 2 pudełka ( 1 nowe, 2 bez jednej kosteczki) Blueberry Pumpkin z GC , Kentucky Harvest - bez 2 kosteczek, i Tuscan Vinyard z GC. Czy moze ktos chciałby się na coś wymienić? To nie moje zapachy
Dzięki dziewczyny.

Kupiłem tylko dwa, oczywiście jedzeniowe. Clementine Cupcake i Strawberry&Rhubarb - myślę, że na jesień się nadadzą całkiem spoko. Dzisiaj paczka będzie, pół godziny maks po złożeniu zamówienia mail od Inpostu, że przesyłka już w drodze.
Stary 2017-09-08, 13:05   #4909
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny.

Kupiłem tylko dwa, oczywiście jedzeniowe. Clementine Cupcake i Strawberry&Rhubarb - myślę, że na jesień się nadadzą całkiem spoko. Dzisiaj paczka będzie, pół godziny maks po złożeniu zamówienia mail od Inpostu, że przesyłka już w drodze.
Tak, panowie z MŚ, są mega szybcy

Daj znac , jak zapachy a zwłaszcza rabarbar

Ja dzisiaj się kopcę Fire by the lake, szatan !!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-08, 15:13   #4910
dembi
Zakorzenienie

Kasias, to Ty kupiłaś Hike in the woods VC ??

Jak zapach, bo chce tez go kupić

Czy u was tez intensywnosc zapachów spadła? Prawdopodobnie z powodu spadku temeratury outside. U mnie od paru dni , jakas dziwna cyrkulacja powietrza i wszystko czuc o 70% słabiej

Nawet Fire by the lake Cheerfula,ktory ostatnio prawie przyprawił mnie o ból głowy ze wzgledu na swoją moc, to teraz cos tam czuc z kominka
Stary 2017-09-08, 19:04   #4911
_kasias
Rozeznanie

Cytat:
Kasias, to Ty kupiłaś Hike in the woods VC ??

Jak zapach, bo chce tez go kupić

Czy u was tez intensywnosc zapachów spadła? Prawdopodobnie z powodu spadku temeratury outside. U mnie od paru dni , jakas dziwna cyrkulacja powietrza i wszystko czuc o 70% słabiej

Nawet Fire by the lake Cheerfula,ktory ostatnio prawie przyprawił mnie o ból głowy ze wzgledu na swoją moc, to teraz cos tam czuc z kominka
Tak ja, ale dopiero wczoraj odebrałam świeczkę. Zapach mi się podoba, ale nie powiem Ci dokładnie jak pachnie. Jest na pewno trochę zielony i czuję w nim pewną słodycz. Na razie nie czuję nut drewna, ale zobaczymy przy dłuższym paleniu. Sorki Dembi, ale wącham teraz pokrywkę i naprawdę nie wiem jak to opisać Na pewno czuć w nim jakąś wilgotność, ale z drugiej strony jest słodkawy i nie ma męskich nut.
Stary 2017-09-08, 19:36   #4912
empee
Rozeznanie

Cytat:
Tak, panowie z MŚ, są mega szybcy

Daj znac , jak zapachy a zwłaszcza rabarbar

Ja dzisiaj się kopcę Fire by the lake, szatan !!!
PIĘKNE! Ta Clementine Cupcake boska. Typowe ciastka pomarańczowe - Doktor Gerard ma takie nazywają się chyba Baletki i one tak pachną właśnie. W rabarbarze pierwsze skrzypce grają truskawki, ale ten rabarbar też się gdzieś przebija. Dałem mamie do powąchania, od razu zgadła co to za połączenie, także czuć.
Stary 2017-09-09, 08:48   #4913
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ja, ale dopiero wczoraj odebrałam świeczkę. Zapach mi się podoba, ale nie powiem Ci dokładnie jak pachnie. Jest na pewno trochę zielony i czuję w nim pewną słodycz. Na razie nie czuję nut drewna, ale zobaczymy przy dłuższym paleniu. Sorki Dembi, ale wącham teraz pokrywkę i naprawdę nie wiem jak to opisać Na pewno czuć w nim jakąś wilgotność, ale z drugiej strony jest słodkawy i nie ma męskich nut.
Brzmi ciekawie, daj znac proszę jak w paleniu , bo sie ciagle zastanawiam

Cytat:
PIĘKNE! Ta Clementine Cupcake boska. Typowe ciastka pomarańczowe - Doktor Gerard ma takie nazywają się chyba Baletki i one tak pachną właśnie. W rabarbarze pierwsze skrzypce grają truskawki, ale ten rabarbar też się gdzieś przebija. Dałem mamie do powąchania, od razu zgadła co to za połączenie, także czuć.
No to super

U mnie dzisiaj miętka z Classic Candle ale trochę mnie sie za zimno zrobiło, więc nastepnie poleci cozy cabin z Cheerfula, a wieczorkiem, rozdziewiczam swiece pianki z GC

Nie dali nowych gąsek przed weekendem
Stary 2017-09-09, 14:13   #4914
sweet sunday
Zakorzenienie

Po co ja przeczytalam o tych Colonialach,no po co? Wczoraj walczylam ze sobą jak ta lwica,zeby ich nie nakupowac. Odpuściłam,a dziś znowu siedzę i je przeglądam,no debil normalnie Dobrze,ze tylko do jutra ta promocja.
Palę sobie Daisy chain Classica,bardzo ładny,świeży kwiatek,troszkę podobny do Sunflower KC.
Z tych nowosci co kupiłam to mocą jednak najbardziej poraża Cheerful.

Czas edycji: 2017-09-09 o 14:16
Stary 2017-09-09, 18:13   #4915
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Po co ja przeczytalam o tych Colonialach,no po co? Wczoraj walczylam ze sobą jak ta lwica,zeby ich nie nakupowac. Odpuściłam,a dziś znowu siedzę i je przeglądam,no debil normalnie Dobrze,ze tylko do jutra ta promocja.
Palę sobie Daisy chain Classica,bardzo ładny,świeży kwiatek,troszkę podobny do Sunflower KC.
Z tych nowosci co kupiłam to mocą jednak najbardziej poraża Cheerful.

Ja walczę, czy nie kupic swiecy Hike in the forest
No,cheerfule to killery

Rozdziewiczyłam świece pianki gc na początku, sie zakopciła, zrobił sie grzybek na knotach,wiec ja zgasiłam. Potem ciachnelam te grzybki i teraz jest coraz lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0169.jpg (61,6 KB, 29 załadowań)
Stary 2017-09-09, 19:04   #4916
sweet sunday
Zakorzenienie

Cytat:
Ja walczę, czy nie kupic swiecy Hike in the forest
No,cheerfule to killery

Rozdziewiczyłam świece pianki gc na początku, sie zakopciła, zrobił sie grzybek na knotach,wiec ja zgasiłam. Potem ciachnelam te grzybki i teraz jest coraz lepiej
Ale ślicznie,a co palisz w kominku do świecy?
Cotton candy z Crossroads nieładne jakis rosół z benzyną😁

Czas edycji: 2017-09-09 o 19:30
Stary 2017-09-10, 08:06   #4917
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ślicznie,a co palisz w kominku do świecy?
Cotton candy z Crossroads nieładne jakis rosół z benzyną😁

Obok dopalałam White takewood& Moss

O mader!!!Rosól i benzyna

Na PW wystawili juz czesc nowych woskow zGC, ale jakos sie jeszcze nie napalam, zreszta nie ma promo, to co to za deal
Jednakze kotki i ten ze swiatełkami wola mnie

Dzisiaj ostatni kawałek szafranu,no piekny ci on

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-10, 10:22   #4918
sweet sunday
Zakorzenienie

Cytat:
Obok dopalałam White takewood& Moss

O mader!!!Rosól i benzyna

Na PW wystawili juz czesc nowych woskow zGC, ale jakos sie jeszcze nie napalam, zreszta nie ma promo, to co to za deal
Jednakze kotki i ten ze swiatełkami wola mnie

Dzisiaj ostatni kawałek szafranu,no piekny ci on
My to Dembi kreatywne jestesmy w wymyślaniu tych określeń na śmierdziuchy 😉
Po tej benzynie z rosołem odpaliłam sobie Viva havana i jestem kompletnie zakochana w tym zapachu,kupilabym świece gdyby to nie było Yankee.
A co do nowych GC to mnie interesują dokładnie te same co Ciebie-kotek i światełka. Tutaj jest recenzja światełek,całkiem fajnie się to przedstawia
https://www.bestofcandles.com/goose-...iew-fall-2017/
A i jeszcze Amsterdam kusi
https://www.bestofcandles.com/goose-...iew-fall-2017/

Czas edycji: 2017-09-10 o 10:25
Stary 2017-09-10, 10:57   #4919
_kasias
Rozeznanie

Hehe jak tak samo: kotek i światełka ale chyba pojadę obwąchać jak będą w Markowych i tam kupię ze zniżką
Stary 2017-09-10, 11:00   #4920
Marybeth
Rozeznanie

Witam wszystkich

Jestem początkującą zapachomaniaczką, choć z woskami Yankee poznałam się już jakiś czas temu. Na ten moment jestem zaznajomiona też z Kringle Candle, ale w końcu postanowiłam, że w tym roku jesień i zimę urozmaicę sobie zapachami. Stąd pytanie do Was - czy macie jakieś pewne jesiennie i zimowe zapachy, do których zawsze wracacie? Obecnie niechętnie palę Yankee, wolę wygodę wosków w pudełeczkach, a z Yankee mam kilka votivów. Od rana siedzę na PW i MŚ, zastanawiając się, co wybrać. Niedawno paliłam "Secrets" od Kringle, uwielbiam ten zapach.
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości