|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może muszę spróbować innego dnia po prostu. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam już zamówienie z MŚ. ![]() CC Leaves - bardzo mocny, cytrusowo-przyprawowy zapach CC Golden Autumn - kiszonki nie czuję. "XD CC Pumpkin Harves - cudo, cudo. Ciastkowo-dyniowy zapach, rewelacja! CC Autumn Harvest - kolejne jedzenie, przyprawowe, wyrafinowane,jesienne. ![]() Teraz czas na GC. Cozy Home - jak jakiś luksusowy, przedrogi salon meblowy, gdzie wszystko kosztuje miliony monet, a zapach w środku zachęca, by te monety wydać. ![]() Winter Splendor - owocowo, żurawinowy z nutą iglaka. Juicy Pear - gruszeczka jak malowana, aczkolwiek bardziej słodka niż Perfect Pear z WW. Crunchy Leaves - jabłka, przeplecione jakimiś cytrusami z nutą przyprawową. Black Amber Plum - jak śliwki w czekoladzie, dosłownie. ![]() Mulberry - owoce leśne, ale zupełnie inne niż Mulberry z YC. Peanut Butter & Jelly - na sucho jak Jelly Beans z YC. Holiday Embers - iglak z czymś słodkim, ale też z jakąś nutą dymną - i ta nuda dymna go odróżnia od Christmas Garland. A że składałem dwa zamówienia, praktycznie jedno po drugim - jedno z opłaconą dostawą 12 zł, drugie z darmową, ekipa MŚ (POZDRAWIAM!) wysłała wszystko w jednej paczce, a za cenę 12 zł dostałem wosk Dewdrops z Kringle. Idealny na wiosnę/lato, taki świeży, jak słoneczny poranek po letnim deszczu. Super. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A w śliwce ni cholery nie czułam czekolady ![]() Moja przesyłeczka z PW przyszła ![]() ![]() zas co do wosków GC : Tuscan Vinyard - piekne winogrona, ziemia i cos drzewnego ![]() Blueberry Pumpkin- na razie czuję jagódki,słodkie ![]() I dostałam kosteczke GC Toast To Fall- typowy jablkowo-cynamonowy ![]() No i zapałki , super,bomnie sie skonczyły do zapalania swiec i notesik ![]() Zapachu do auta jeszcze nie odpakowałam ![]()
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Cofam to co napisalam o Havanie,roztopilam drugi raz i palę już 3h i jest mega moc. Także rzeczywiscie cos musiało być u mnie nie tak.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Leci Toast To Fall GC, bardzo miły,jabłkowo-cynamonowy i tyle ![]()
![]() |
#4897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wy tu tyle rozprawiacie na temat tej Chatki, a ja totalnie nie mam pojęcia o co chodzi. To jest zapach Country/Kringle, ale w Goose takiego czegoś nie ma. Poprawiaj się, już! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Mam,dostałam!
![]() Przyszla do mnie paczka ze Świec Zapachowych. Po szybkim obwąchaniu na sucho najładniejsze Denim&Lace i Autumn bliss Coloniala. Dostałam kosteczkę Milkhousa i krówki ![]() Pozniej moze opiszse bardziej szczegółowo co czuję na sucho,a na pewno będę systematycznie zdawac relacje z topienia. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-06 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wrzuciłam Tuscan Vinyard z GC i ... jest ok, ale doopy nie urywa ![]() ![]() Moc średnia, ale dzisiaj jest jakas dziwna pogoda i powietrze stoi i jest mega wilgotno ![]()
![]() |
#4900 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4902 |
Rozeznanie
|
MÓWTA JAK SIĘ SPRAWUJĄ COLONIALE, BO NA MŚ -50% NA CAŁE CC!
Chcę kupić 3 woski w okrągłych pudełeczkach, jak z woskami? |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są suuuuper ![]() Cytat:
Prawda ![]() Kochani, mam 2 pudełka ( 1 nowe, 2 bez jednej kosteczki) Blueberry Pumpkin z GC , Kentucky Harvest - bez 2 kosteczek, i Tuscan Vinyard z GC. Czy moze ktos chciałby się na coś wymienić? To nie moje zapachy ![]()
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Reszta nowosci jeszcze nieprzetestowana. Topilam:
Denim&Lace CC-mogłabym go określić jako jabłkowy płyn do płukania tkanin,przy tym jest bardzo elegancki i taki "satynowy" Autumn bliss CC-Śliczny jest. To taka mniej perfumowana wersja Autumn Romance GC. Cashmere Cheerfull-Właśnie przy nim siedzę i się rozpływam ![]() Co do zamianki Dembi,to na mnie nie licz niestety,bo to też nie moje zapachy(z resztą mogłaś się spodziewać,bo gust mamy bardzo podobny ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-07 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Udało mnie się zamienic lub odpsrzedać woski z koleżankami
![]() Maskra jakas ten Blueberry Pumpkin-zero dyni, tylko sztucza ala jagoda, brat blizniak French Autumn , brrrry ![]() Az się boję tych nowych gąsek i sie zastanawiam, czy to sens je kupować ![]() Woodland Cabin Crossroads,jest jednak meeega słaby ![]()
#4908 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłem tylko dwa, oczywiście jedzeniowe. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znac , jak zapachy a zwłaszcza rabarbar ![]() Ja dzisiaj się kopcę Fire by the lake, szatan !!!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Kasias, to Ty kupiłaś Hike in the woods VC ??
Jak zapach, bo chce tez go kupić ![]() Czy u was tez intensywnosc zapachów spadła? Prawdopodobnie z powodu spadku temeratury outside. U mnie od paru dni , jakas dziwna cyrkulacja powietrza i wszystko czuc o 70% słabiej ![]() Nawet Fire by the lake Cheerfula,ktory ostatnio prawie przyprawił mnie o ból głowy ze wzgledu na swoją moc, to teraz cos tam czuc z kominka ![]()
#4911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj miętka z Classic Candle ale trochę mnie sie za zimno zrobiło, więc nastepnie poleci cozy cabin z Cheerfula, a wieczorkiem, rozdziewiczam swiece pianki z GC ![]() Nie dali nowych gąsek przed weekendem ![]()
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Po co ja przeczytalam o tych Colonialach,no po co? Wczoraj walczylam ze sobą jak ta lwica,zeby ich nie nakupowac. Odpuściłam,a dziś znowu siedzę i je przeglądam,no debil normalnie
![]() Palę sobie Daisy chain Classica,bardzo ładny,świeży kwiatek,troszkę podobny do Sunflower KC. Z tych nowosci co kupiłam to mocą jednak najbardziej poraża Cheerful. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-09 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No,cheerfule to killery ![]() Rozdziewiczyłam świece pianki gc ![]() ![]()
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cotton candy z Crossroads nieładne jakis rosół z benzyną😁 Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-09 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O mader!!!Rosól i benzyna ![]() Na PW wystawili juz czesc nowych woskow zGC, ale jakos sie jeszcze nie napalam, zreszta nie ma promo, to co to za deal ![]() Jednakze kotki i ten ze swiatełkami wola mnie ![]() Dzisiaj ostatni kawałek szafranu,no piekny ci on ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tej benzynie z rosołem odpaliłam sobie Viva havana i jestem kompletnie zakochana w tym zapachu,kupilabym świece gdyby to nie było Yankee. A co do nowych GC to mnie interesują dokładnie te same co Ciebie-kotek i światełka. Tutaj jest recenzja światełek,całkiem fajnie się to przedstawia https://www.bestofcandles.com/goose-...iew-fall-2017/ A i jeszcze Amsterdam kusi https://www.bestofcandles.com/goose-...iew-fall-2017/ Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-10 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Rozeznanie
|
Hehe jak tak samo: kotek i światełka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
![]() Jestem początkującą zapachomaniaczką, choć z woskami Yankee poznałam się już jakiś czas temu. Na ten moment jestem zaznajomiona też z Kringle Candle, ale w końcu postanowiłam, że w tym roku jesień i zimę urozmaicę sobie zapachami. Stąd pytanie do Was - czy macie jakieś pewne jesiennie i zimowe zapachy, do których zawsze wracacie? Obecnie niechętnie palę Yankee, wolę wygodę wosków w pudełeczkach, a z Yankee mam kilka votivów. Od rana siedzę na PW i MŚ, zastanawiając się, co wybrać. Niedawno paliłam "Secrets" od Kringle, uwielbiam ten zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.