Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-21, 15:18   #4891
PikPik09
Raczkowanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko,bo Pisalyscie że Wam się dzieci patrzą w telewizor,Basia też tak robi i się zastanawiam,czy to tak dobrze i czy nie wynieść telewizora z sypialni:?
Ja jak cos ogladam to trzymam go tak zeby nie ogladal.czasami tam cos zerknie ale chwile bo nie pozwalam.raz ze oczki sie psuja dwa za duzo wrazen za szybko i za duzo naraz obrazow sie zmienia.

Po silnym i dlugim bol brzucha i krzykach usnal w chuscie ale sesja ocieplania suszarka brzuszka tez zaliczona.
Stary 2016-09-21, 15:28   #4892
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Krew Mai ok
Jedynym słowem Maja jest po prostu drobna.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No i super, tej wersji się trzymaj

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65553686]Honcia wszystkiego dobrego!

Ania za wyniki. Super!

Moja starsza w październiku kończy dwa latka i biega w majtkach. Wola siky, choć wpadki się jeszcze zdarzają. Od dwóch tygodni zaczela wołać że chce chodzić w "mateckach" i nie da sobie założyć pampersa. I super! To ona zdecydowała o kolejnym kroku, jak zresztą zwykle Zosia samosIa
Trzeba słuchać dziecka
Dopiero w wieku 18-24 mc dziecko zaczyna kontrolować zwieracze i swiadomie załatwiać swoje potrzeby. Wcześniejsze wysadzanie to loteria moim zdaniem.
Choć dzieci rozwijają się różnie i każdy robi jak uważa.

My dzisiaj byliśmy w bawialni na kulkach. Starsza szalała, Hania obserwowała z zaciekawieniem. Nie mogę się doczekać jak podrośnie i też będzie szaleć. Z drugiej strony już nigdy nie będzie taka malutka :rycze-smarkam: a niewiem czy się jeszcze zdecydujemy na trzecie...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
No i właśnie tak moim zdaniem powinno być - trzeba dziecko obserwować i zauważać kiedy jest gotowe na różne rzeczy

Ja ostatnio zaczęłam powątpiewać czy bym chciała drugie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Mi zeszło chyba dłużej Ale dobre to było, dobre

Mój niki też czeka na zamówienie ale trochę mniej zamówił :P
Powodzenia w rozpakowywaniu Chociaż Ty masz łatwiej - możesz starszaki zatrudnić do tego przedsięwzięcia

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Dzięki Bogu za forum! ja chyba bym była calkiem zielona gdyby nie Wizaż

Dziewczyny dziękujęcza wszystkie życzenia rocznicowe
Dla każdej po lampeczce i ciasteczku
Omnomnom, dzięki Wszystkiego dobrego dla Was!
My dopiero pierwsza rocznica za parę dni
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 15:30   #4893
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
No i super, tej wersji się trzymaj

O tak
Mi ostatnio tz o drugim dziecku wyskoczyl.... szalony

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 15:32   #4894
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
O co chodzi z "ogonkiem"? Pytam bo się wstraszylam.
Mój mały nad pośladkami przy kości ogonowej ma taki płatek skóry. Kilkumilimetrowy. O taki ogonek chodzi?
A ma to od urodzenia? coś mówili o tym w szpitalu, czy u pediatry na wizycie?

Zuzia ma taką narośl skórną, właśnie nad pośladkami, na kości ogonowej. I ma taki kształt, że przypomina ogonek. Ma to od urodzenia i już w szpitalu skierowali nas do chirurga na konsultację. Miała robione USG brzuszka, żeby obaczyć czy nie jakichś nieprawidłowości przy okazji w jamie brzusznej. No i na początku pazdziernika jedziemy na usunięcie tego.
Boję się, ale wiem, że Zuzia nie będzie tego pamiętać, a jednak taka narośl byłaby dużym defektem estetycznym , jak już byłaby większą dziewczynką i trzeba byłoby się gdzieś przebierać, czy w szkole, czy na basenie, plaży.
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 15:35   #4895
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
A ma to od urodzenia? coś mówili o tym w szpitalu, czy u pediatry na wizycie?

Zuzia ma taką narośl skórną, właśnie nad pośladkami, na kości ogonowej. I ma taki kształt, że przypomina ogonek. Ma to od urodzenia i już w szpitalu skierowali nas do chirurga na konsultację. Miała robione USG brzuszka, żeby obaczyć czy nie jakichś nieprawidłowości przy okazji w jamie brzusznej. No i na początku pazdziernika jedziemy na usunięcie tego.
Boję się, ale wiem, że Zuzia nie będzie tego pamiętać, a jednak taka narośl byłaby dużym defektem estetycznym , jak już byłaby większą dziewczynką i trzeba byłoby się gdzieś przebierać, czy w szkole, czy na basenie, plaży.
Uważam że bardzo dobrze robisz z usunięciem. Różne sa dzieci. Jedne nie zwrócą uwagi a drugie beda wyśmiewać itp

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-09-21, 15:36   #4896
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Miałam Wam jeszcze pisać, że dzisiaj się uśmiałam z mojego dziecka. Otóż od jakiegoś czasu strasznie próbuje zaglądać na telewizor. Nosiłam go dzisiaj i bardzo kombinował żeby coś podpatrzyć. No i mówię mu, że jak chce patrzyć to proszę bardzo ale kładę go na brzuchu na dywanie. I wiecie jak nagle się podniósł? Głowa prościutko wyciągnięta! Szok po prostu. Cały czas tylko udawał że nie umie!

Ja tak Bartka motywowałam do podnoszenia głowy, bo leniuch był z niego jak z siostry. A żeby popatrzeć na włączony tv to tak pięknie główkę trzymał. Ach te dzieci
Stary 2016-09-21, 15:41   #4897
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ja tak samo. Zawsze chcialam dwójke,bardziej dla nich samych aby miały siebie nawzajem, ale teraz myśle że nie ma szans.
Męża całymi dniami nie ma. Czasem na kąpiel się załapie. Z doopy takie zycie. A z dwójką jak? Przynajmiej na początku nie do ogarnięcia jak dla mnie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-21, 15:41   #4898
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Kiedy wasze dzieci zaczęły układać rączki jakby przed/pod soba zamiast po bokach?

Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka
U nas też gdzieś tak okolice 3 miesiąca i 1 tygodnia

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
My już wstali. Noc do dupy młody znowu się drapie na potęgę. Już o 3 w☠☠☠☠iłam go do łóżka i jak trzymałam mu rączki to nawet spał a tak to non stop za te uszy się targał. Z nowych rzeczy to od niedzieli wprowadziłam pomidorową i teraz mu cały brzuch wysypało i znowu drapanie. Ja już sama nie wiem od czego to
Biedny Wojtuś
Oby szybko przeszło!
Stary 2016-09-21, 15:43   #4899
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Honcia, wszystkiego najlepszego

Moje dziecko juz spi godzine, az mi sie zaczyna nudzic, tzn sprzatalabym pokoj ale spi w wozku na dole i boje sie ze go nie uslysze jak zacznie plakac, a to dwa puetra w gore.
Dzis odwiedzila nas kolezanka z dziecmi (syn 3 latka, corka 3 miesiace). Fajnie bylo dwoje dzieciaczkow w tym samym wieku, fajnie bylo ponosic cudze i oddac
Tylko znowu poczulam sie jak wyridna matka, bo umawoalysmy sie ze przujedzie na 12, rano pisze ze jednak o 11, a potem ze coreczka jeszcze nie wstala i przyjechala po 12. Troche bylam zla bo gdybym wiedziala to bym nie czekala na dole tylko na gorze sprzatala. No a z ta wyrodnoscia to ja jak sie umawiam gdzies to rad nie rad budze Gabrysia karmie i wychodze. Widac zle robie :/
Dzis chyba bedzie trzeci dzien w zyciu Gabrysia gdzie nigdzie nie wyjdziemy. Jest brzydko i od rana pada. Szkoda mi go brac tym bardziej ze nie mam nic pilnego do zalatwienia, gdybym miala to musialby isc )

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 15:43   #4900
ania230
Zakorzenienie

Asiu zabijesz mnie ale tz na razie nie ma czasu żeby siąść na kompa

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-09-21, 15:54   #4901
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wydałam tam prawie 300 , sama
A zamówienie książkowe w arosie dla starszaka ponad 500 zlociszy.
Mąż ma stan przedzawalowy jak jestem w tych dwóch sklepach

Dla mnie aros tez niebezpieczny. Jak już wejdę to przedpadłam, a razem ze mną pieniądze z konta

Cytat:
Ja mam tutaj koleżankę która szczycila się tym, że dziecko w wieku 8 m-cy na swoje ulubione bajki na babytv.
Dziecko przed tv jadło, siedziało na nocniku (zaczęła wysadzać w tym wieku)itd.
masakra

Cytat:
Dziś my z mężem 3 rocznicę ślubu
Gratuluję

Cytat:
Krew Mai ok

Super

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65555206]
Przy jednym dziecku jest inaczej. Dzien zaplanowany pod jedno. Też tsk miałam jak Ty. Pilnowalam godzin karmien, drzemek. Przy dwojce maluchów to nie realne. Chyba byśmy się z domu nie ruszyli
[/QUOTE]
U nas to samo.
Przy jednym praktycznie z zegarkiem w ręku były drzemki, jedzenie, jak już rozszerzałam dietę, bo kp na żądanie cały czas. Spacery tez o określonej porze.
A teraz z reguły misz masz. Chociaż jak Bartek wrócił do przedszkola po wakacjach to i łatwiej trzymac się jakiegoś harmonogramu, bo zostaję znów z jednym, na pół dnia

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Ja tak samo. Zawsze chcialam dwójke,bardziej dla nich samych aby miały siebie nawzajem, ale teraz myśle że nie ma szans.
Męża całymi dniami nie ma. Czasem na kąpiel się załapie. Z doopy takie zycie. A z dwójką jak? Przynajmiej na początku nie do ogarnięcia jak dla mnie.
Nie jest tak zle
Ja też całymi dniami sama z dziećmi, bo maż pracuje. Zawsze da się zorganizowac, wiadomo że na początku chaos rządzi i są trudne chwile, ale na ogół jest ok
Są chwile, kiedy mam ochotę siebie albo dzieci wystrzelić w kosmos, bez możliwości powrotu, ale jednak szczęście i miłość jaką dają jest nie do opisania i nie zamieniłabym takiego życia jakie mam na żadne inne

Ja to już bym i trzecie chciała, gdyby nie cc

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2016-09-21 o 15:57
Stary 2016-09-21, 15:55   #4902
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Zmiana planow, jak wstanie to karmimy i do tesco bo wyprzedaz bielizny a ja akurat potrzebuje nowych stanikow oby tylko mocno nie padalo

Stary 2016-09-21, 15:57   #4903
fiazo
Zakorzenienie

Chudziaszek dalej się meczymy. Dziś jest taki dzień i w nocy kupę zrobił, a dawno tego nie było .

Radena ja pilnuje by nie ogladał, jeszcze napatrzy sie przez lata, u mnie to i mało oglądamy, wieczorynki najczęściej

Ja też sadzałam na nocnik jak stabilnie siedział, mi chodziło o zaznajomienie z nocnikiem by dziecko się nie bało, każdy robi jak uważa

Ania super że wyniki ok. Aniu a jak słod , działa coś? Ja cały czas zapominam zamówić.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 15:58   #4904
madzius90
Zakorzenienie

uff nadrobiłam
Stary 2016-09-21, 15:59   #4905
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Co do kolejnego dziecka, to w sumie moglabym w styczniu zajsc znowu. Skoro i tak nie przesypiam nocy to przynajmniej bym pomeczyla sie z dwojka. Bo podobno jest bardzo przykro jak juz starsze ladnie spi nocki i juz sie do tego przyzwyczajasz, a tu buch i od nowa noce zarwane. Tylko nie wiem co moj maz na to

Stary 2016-09-21, 16:31   #4906
zabciajs
Zakorzenienie

Madziuś jaka u Was roznica wieku?

Justyna wow, ja sobie nie wyobrazam bycia w ciazy przy tak małym dziecku, podziwiam

Marzy mi się...konkretne posprzątanie. Ale mam marzenia Ale od 3 tyg mnie szlak trafia.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Nie jestem w dobrej kondycji ostatnio, bo nie mam dluzszej chwili bez dziecka. Nawet (sorry za okreslenie) na wysranie sie bez stresu.
Nie zrozumcie mnie zle,kocham spedzac czas z Gabi ale od 3-4 tyg ciagle to troche duzo. Co innego jakby spala sama i dlugo w dzien, zrobilabym wtedy milion rzeczy.
Stary 2016-09-21, 17:06   #4907
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

Ania super że wyniki ok. Aniu a jak słod , działa coś? Ja cały czas zapominam zamówić.
Miałam właśnie pisać hmm nie wiem czy to wina slodu czy tabletek ale poprawiło się. Wydaje mi sie ze mam bardziej pelniejsze piersi. I co przykładam to Majunia ładnie sie przysysa i zjada. Czasami jest tak ze widzę mleko a czasami nie. Czasami masuje sobie brodawki i lekko ściskam i tryska. Bardziej z lewej.
Na pewno coś mi pomoglo chyba ze sie odblokowalam. Pic i zamawiać dalej bede. Tak samo z tabletkami zrobię.

Nic nie szkodzi a moze pomoga

Jeszcze tylko pracuje nad ta butalka nocna. Bo wczoraj np zjadla z dwóch cyckow i wypila z butli tylko 70.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Co do kolejnego dziecka, to w sumie moglabym w styczniu zajsc znowu. Skoro i tak nie przesypiam nocy to przynajmniej bym pomeczyla sie z dwojka. Bo podobno jest bardzo przykro jak juz starsze ladnie spi nocki i juz sie do tego przyzwyczajasz, a tu buch i od nowa noce zarwane. Tylko nie wiem co moj maz na to
Podziwiam.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2016-09-21 o 17:00
Stary 2016-09-21, 17:07   #4908
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
O tak
Mi ostatnio tz o drugim dziecku wyskoczyl.... szalony

Nigdy nie mów nigdy
Cytat:
Madziuś jaka u Was roznica wieku?

Justyna wow, ja sobie nie wyobrazam bycia w ciazy przy tak małym dziecku, podziwiam

Marzy mi się...konkretne posprzątanie. Ale mam marzenia Ale od 3 tyg mnie szlak trafia.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Nie jestem w dobrej kondycji ostatnio, bo nie mam dluzszej chwili bez dziecka. Nawet (sorry za okreslenie) na wysranie sie bez stresu.
Nie zrozumcie mnie zle,kocham spedzac czas z Gabi ale od 3-4 tyg ciagle to troche duzo. Co innego jakby spala sama i dlugo w dzien, zrobilabym wtedy milion rzeczy.
Ja Cię doskonale rozumiem i to pomimo tego, że mueszkam z mamą i ona na chwilę może zająć się Małą. Moim ulubionym momentem dnia jest jak mąż wraca i bierze ją na ręce a ja mam 5 minut dla siebie

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 17:12   #4909
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie mów nigdy

Ja Cię doskonale rozumiem i to pomimo tego, że mueszkam z mamą i ona na chwilę może zająć się Małą. Moim ulubionym momentem dnia jest jak mąż wraca i bierze ją na ręce a ja mam 5 minut dla siebie
Ja tez mieszkam z mama. I jak nie pracuje to na chwilke ja moze wziac,ale to jest chwilka. A maz ostatnio wraca jak idziemy sie usypiać :/ I jeszcze uczelnia mu sie zaczyna
Stary 2016-09-21, 17:18   #4910
ania230
Zakorzenienie

Honciu oczywiście

Ale zanim znajdę prace dostane umowę na czas nieokreślony i będę miala gdzie mieszkac to troche czasu zejdzie a mam juz 32 lata.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-09-21, 17:34   #4911
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Z dwójką fajnie, czas szybko leci, nie ma nudy. No i mają siebie, to najważniejsze!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 17:57   #4912
agusiia69
Zakorzenienie

Kinga od miesiąca idzie spać 18.30-19.30 a wstaje 8-9. oczywiście w między czasie dwa karmienia koło 2-3 i 6-7. W ciągu dnia mało śpi (myślę, ze łącznie wyszło by 2h), dużo bawi się na macie, gaworzy ale leniuszek z niej straszny jeśli chodzi o leżenie na brzuszku. Kładę ją chociaż raz dziennie na 3-4 min, bo potem denerwuje się, albo szybko się męczy i kładzie główkę. Zastanawiam się czy to nie skonsultować z pediatra. Jak myślicie? Główkę w pionie trzyma pięknie, wiadomo czasem jej się osunie a od 3 dni przekręca sie na jeden bok:P i tak nawet śpi.
Stary 2016-09-21, 18:16   #4913
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Krew Mai ok

No i super! I już się nie martw

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez PikPik09 Pokaż wiadomość
Ja jak cos ogladam to trzymam go tak zeby nie ogladal.czasami tam cos zerknie ale chwile bo nie pozwalam.raz ze oczki sie psuja dwa za duzo wrazen za szybko i za duzo naraz obrazow sie zmienia.

Po silnym i dlugim bol brzucha i krzykach usnal w chuscie ale sesja ocieplania suszarka brzuszka tez zaliczona.
Nadal zmagacie się z bólami brzucha? współczuję Beniowi i Tobie

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Kinga od miesiąca idzie spać 18.30-19.30 a wstaje 8-9. oczywiście w między czasie dwa karmienia koło 2-3 i 6-7. W ciągu dnia mało śpi (myślę, ze łącznie wyszło by 2h), dużo bawi się na macie, gaworzy ale leniuszek z niej straszny jeśli chodzi o leżenie na brzuszku. Kładę ją chociaż raz dziennie na 3-4 min, bo potem denerwuje się, albo szybko się męczy i kładzie główkę. Zastanawiam się czy to nie skonsultować z pediatra. Jak myślicie? Główkę w pionie trzyma pięknie, wiadomo czasem jej się osunie a od 3 dni przekręca sie na jeden bok:P i tak nawet śpi.
Ale z niej spioszek

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 18:18   #4914
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
No i super! I już się nie martw

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Nadal zmagacie się z bólami brzucha? współczuję Beniowi i Tobie

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Ale z niej spioszek
Spioszek straszny po mnie i po mężu
Stary 2016-09-21, 18:48   #4915
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Super śpi!!!
Co do leżenia na brzuszku i trzymania główki ma jeazcze czas.
Tym bardziej że też brała antybiotyk a to mogło ją dodatkowo osłabić

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Jutro o 10 mamy być w poradni nefrologicznej. Ma być sporo ludzi, więc trochę tam posiedzimy
Trzymajcie kciuki żeby dali nam już spokój!
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 18:50   #4916
agusiia69
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65565076]Super śpi!!!

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Jutro o 10 mamy być w poradni nefrologicznej. Ma być sporo ludzi, więc trochę tam posiedzimy
Trzymajcie kciuki żeby dali nam już spokój![/QUOTE]

Trzymam kciuki!!

Aż tak bardZo się JesZCze tym nie martwię, bo wiem Ze wczesniaki mogą trochę później robić nie które rzeczy
Stary 2016-09-21, 18:52   #4917
ania230
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65565076]Super śpi!!!

Trzymajcie kciuki żeby dali nam już spokój![/QUOTE]
Mocne kciuki!!! Oby szybko poszło

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-21, 20:01   #4918
australia87
Zakorzenienie

Dżanet - kciuki! Obyście jednak tam nie siedziały zbyt długo
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 20:06   #4919
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
My w niedziele tez mamy chrzciny wiec troche roboty jest :P
a co robisz? my mamy w nd chrzciny i nie mam z tym żadnej specjalnej roboty mąż wczoraj zadzwonił do Restauracji i tyle ubranka dawno kupione, w kościele mamy przynieść dokumenty w sobotę

agusia jak Ty to robisz?błagam, powiedz mi Krzyś jest kąpany 18:30-19, zasypia około 19:30 i budzi się ostatnio około 1, 3, 5, (albo 4 i potem 6) i o 5:30 albo o 6 jest już gotowy żeby wstać!!! dzisiaj o 6:30 go położyłam na brzuszek i poszłam spać, on sobie tą głowe trzymał trzymał a po jakimś czasie przebudzilam się i spał, pospał do 9 więc matka szczęśliwa
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 20:25   #4920
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Dzanet trzymam kciuki oby wszystko ok i juz zeby tam nie wracac

Agus ladnie Kinia spi. Zazdroszcze, choc moj tez najgorzej nie spi, tylko wolalabym zeby w nocy po karmienii zasypial a nie godzine gadal

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości