|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zadomowienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Też nie miałam zadać to pytanie. Na myśl rzuca mi się tylko córka Ewy, ale ona to Oleńka
![]()
#4892 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Ale z tymi reklamami to wlasnie o to mi chodzi że były dyskretne
![]() ![]() Takie reklamy w serialach akceptuje. ![]()
#4894 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyznam że już mi się nudzi to MjM :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez sie nudzi
![]() ![]()
#4896 | ||
KWC
|
Cytat:
Cytat:
NO WIECIE CO??????!!!!! ![]() Ola to przecież ta śliczna blondynka, z którą Piotruś zrobił skok w bok. Ta z sądu.. Teraz jest kochanicą Jacka Warszawianko, prosze nie wprowadzać w błąd!!! ![]() Ten mały pełzak, Oleńka, to postać piątoplanowa i robi za dekorację wnętrz w scenach z Ewunią. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
KWC
|
no, ale teraz są razem i się ten teges
![]() edit: ŚWIEŻE STRESZCZONKA ![]() M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 466 Marzena jest już w lepszej formie. Pod nieobecność Marcina odwiedza ją Sławek. Zapewnia, że jest "czysty" i żąda, aby uciekła razem z nim z domu. Kinga, słysząc głos chłopaka przez drzwi, od razu dzwoni do Kuby. Gdy policjant przyjeżdża, jest już za późno: razem z Marcinem odkrywają, że Marzena zniknęła. Maria wraca z Grabiny i odwiedza Renię. Mówi przyjaciółce, że zastanawia się nad odejściem z pracy ze względu na Rogowskiego. Renia jednak jej to odradza. Jej zdaniem, Zduńska powinna zaakceptować nową miłość i ostatecznie pożegnać w swoim sercu z Krzysztofem. Cholakowa mówi Ewie, że zmarła żona jej szefa. Zastanawia się, czy nie przejąć po niej księgowości hotelu. W czasie jej wizyty do drzwi puka Anna - kochanka Leszka. Dziewczyna opowiada o ich romansie. Przedstawia też dowód, że Leszek jest ojcem jej dziecka. Gdy Ewa odkrywa, że o zdradzie jej męża wiedziały też Cholakowa z Nowicką, wzburzona wybiega z domu. ODCINEK 467 Po odkryciu zdrady Leszka Ewa jest w depresji. Po kolejnej sprzeczce z Nowicką wybiega z domu i przemoczona, zapłakana, puka do drzwi Kotowicza. Poszukiwania Marzeny wciąż trwają. Tymczasem do Marcina dzwoni Małgosia. Chłopak opowiada jej o problemach z siostrą. Julka odwołuje korepetycje tłumacząc, że musi przygotować się do innego sprawdzianu. Piotrek z Kingą spotykają ją jednak w klubie w towarzystwie dużo starszego mężczyzny... Do zespołu przychodni dołącza nowa laborantka: Dorota Stadnicka. Okazuje się, że wcześniej pracowała już z Rogowskim. Po pracy Maria wyznaje Arturowi, że jest dla niej bardzo ważną osobą. Prosi jednak, by na razie pozostali przyjaciółmi. Edytowane przez spray Czas edycji: 2007-01-12 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Spray za streszczonka
![]() MjM też mi się już nudzi... nie to, co kiedyś... tylko czekałam na kolejny odcinek... a teraz to nawet nie chce mi się tego oglądać ![]()
#4900 |
Zakorzenienie
|
o szkoda ze wyjeżdzam na ferie -pewnie nie obejrzę
![]()
#4901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o reklamy, to w Na Wspolnej wczoraj na pol ekranu byl szyld PKO ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Co do reklam: owszem, są. I to nie tylko Pedigree, ale także Nescafe
![]() ![]()
#4903 |
xxyy
|
mam pytanie, kogo corka jest Olenka, ta corka Ewy?
![]()
#4904 |
Zakorzenienie
|
jak to kogo?
niewiernego Lesia ![]() a ponoc nie tylko jej dzieciaka zmajstrowal ![]() generalnie jest smiesznie, bo to jest naprawde dizecko tych 2 aktorow ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Leszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Tata Oli jest Leszek. Poznal Ewe na jakiejs dyskotece, ona tam...zaszla w cize z nim. A potem sie spotkali po miesiacach, przed slubem z kotowiczem.
#4907 |
xxyy
|
aa , faktycznie. dzieki
![]() ![]()
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() White: Witold Pyrkosz, czyli serialowy Lucjan Mostowiak z "M jak miłość" będzie miał przerwę aktorską. Może to oznaczać, że zniknie również ze szklanego ekranu. 80-letni aktor ma poważne problemy ze zdrowiem. Na tyle poważne, że z powodu jego choroby omal nie odwołano premiery spektaklu . Pyrkosz miał wystąpić gościnnie w farsie - horrorze "Ciemno", która wchodzi właśnie do Teatru im. Adama Mickiewicza w Częstochowie. "Prapremiera już w piątek [12 stycznia], a my dowiedzieliśmy się dosłownie wczoraj [8 stycznia], że pan Pyrkosz jest poważnie chory. Zastanawialiśmy się nawet nad odwołaniem spektaklu. Jednak zdecydowaliśmy, że zastąpi go nasz rodzimy aktor Michał Kula, który przyjął na siebie to wyzwanie" - relacjonuje Robert Dorosławski, dyrektor naczelny częstochowskiego teatru. Dorosławski zaznacza, że nie wiadomo, jaka będzie diagnoza lekarska Witolda Pyrkosza. W spektaklu "Ciemno" gościnnie gra także Krzysztof Kiersznowski, znany m.in. z serialu "Kryminalni". Historia opowiada o wsi Ciemno, zabitej dechami, która okazuje się na dodatek być wsią przeklętą? Witold Pyrkosz miał tam zagrać rolę księdza. Pomimo sędziwego wieku, aktor prowadzi aktywny tryb życia - również zawodowo. Oprócz gry w "M jak miłość" i spektaklu "Ciemno", przyjął propozycję udziału w serialu "Dylematu 5", który ma być kontynuacją kultowego "Alternatywy 4". Artur wyznaje Marii miłość. Grażyna spędza noc z Peterem. Julka molestuje Piotrka. Po wyjeździe, podczas którego Kotowicz przyłapał go na wizycie u kochanki, Leszek wraca do domu. Zapewnia Ewę, że już wkrótce nie będą się rozstawali. Pracuje tak intensywnie, by zarobić na sklep, który razem poprowadzą. Janinie przysięga, że zerwał z Anną, a wstąpił do niej tylko na chwilę, bo potrzebowała pomocy. Kotowicz wypytuje Nowicką o zachowanie Leszka po powrocie. Nie daje się zwieść mętnym tłumaczeniom. Umawia się ze Sklaskim i nie przebiera w słowach. Jeżeli tylko waży się skrzywdzić Ewę... Umowa z finałem w łóżku Marta, mimo kłopotów z domem, decyduje się wreszcie na wyjazd do męża i syna. Przedtem odwiedza Marysię, która, lekko rozbawiona, opowiada jej o swoich ostatnich „podbojach” – Andrzeju i Arturze. Siostra przekonuje ją, by nie rezygnowała z miłości w swoim życiu. Marysi trudno jest jednak zastosować się do tej rady. Po powrocie od lekarza Teresy, której kuracja na szczęście przebiega pomyślnie, daje się wprawdzie namówić Rogowskiemu na kolację i romantyczny spacer, nie wzbrania się przed pocałunkiem, ale na jego miłosne wyznanie nie odpowiada. Pozwala mu wejść do mieszkania, jednak gdy Artur chce się posunąć o krok dalej, prosi, by wyszedł. Bierze do ręki zdjęcie Krzysztofa... Dręczy ją poczucie winy. Jedzie do Grabiny i zwierza się matce ze swojego problemu. Czuje, że zdradza zmarłego męża... Barbara ma dla córki taką samą radę jak Marta. Czas już zakończyć żałobę. Marysia ma prawo żyć i na nowo kochać. Po nieudanym zwiadzie, kiedy to razem z Kisielem musieli uciekać przed ochroną, Lucjan prosi Marka, by jako sołtys wybadał, co Peter przechowuje w swoich tak pilnie strzeżonych magazynach. Marek próbuje umówić się z Grażyną, ale ona nie chce z nim rozmawiać. W zamian za milczenie żąda od szefa części udziałów, a udaną transakcję przypieczętowują w... łóżku. Marek bezskutecznie zabiega o urzędową kontrolę magazynów. Peter hojnymi łapówkami zadbał, by żadnemu kontrolerowi nie przyszło do głowy postawić nogi na jego terenie. Tymczasem Kaśka skarży się w pubie, że Sebastian od jakiegoś czasu cierpi na wysypkę, duszności i mdłości Ucieczka z lekcji W klubie Pawła zbierają się wszyscy znajomi. Podczas wieczoru z tańcami mają „rozruszać” lokal, co świetnie im się udaje. Szef jest zachwycony, a Paweł zyskuje u niego punkty. Tańcząc z Kubą, Marzena ostatecznie pozbawia go złudzeń. Miłość do Sławka to jej obsesja z której nigdy się nie wyzwoli! Marcin nie może zapomnieć o Małgosi. Pod pretekstem porady ogrodniczej prosi ją o spotkanie i wprasza się do mieszkania. Ta wizyta niewiele zacieśnia ich znajomość. Skrajnie zmęczona Gosia usypia na kanapie. Już pierwsza lekcja z Julką zapowiada ciężkie wyzwanie dla Piotrka. Dziewczyna prowokuje go dalej. Proponuje alkohol, pokazanie tatuażu w intymnym miejscu, zrobienie striptizu... Piotrek dzielnie się trzyma, ale gdy Julka bezceremonialnie go całuje, ucieka w panice. Kindze woli nie mówić o zachowaniu uczennicy, ale Kubie się zwierza. Ten radzi, żeby zrezygnował z dawania Julce korepetycji i powiedział wszystko pani Horonacie.
![]() |
#4909 |
Wtajemniczenie
|
Ooo to dziecko jest Lesia, a to ch*jek ! :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | ||||
Zakorzenienie
|
a dla mnie to dziecko jakies dziwne. nic nie mowi, takie niemrawe. nawet hanka to zauwazyla
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zadomowienie
|
oj będzie się działo w MjM
![]()
#4912 |
Zakorzenienie
|
biedny Piotrek
![]()
#4913 |
Zakorzenienie
|
a ja nie czytam tego na bialo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Hm, jak Witold Pyrkosz nie będzie grał w serialu, to ja przestaję oglądać
![]() ![]() ![]()
#4915 |
Zakorzenienie
|
lUCJAN
![]() jAK JA GO UWIELBIAM, NAJBARDZIEJ Z CAŁEGO FILMU ![]() jAK JEGO ZABRAKNIE TO JA NIE OGLĄDAM mJm ![]()
#4916 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
denerwuja mnie te reklamy w MjM :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Raczkowanie
|
to dziecko co jest niby leszka, to pewnie prawdziwe drugie dziecko tego aktora i figurskiej, bo niby jak ta cała anna ma udowodnić, że to jego dziecko? Podobne pewno będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem dlaczego uważasz, że musi to być prawdziwe ich dziecko.. ![]()
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
bodaj w zeszlym roku Figurska byla w ciazy...
wiec w zaleznosci od wieku tego dziecka jet szansa, ze ich II tez zagra w MjM ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.