![]() |
#4921 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Posprzątałam troszkę, byłam na przymiarce sukienki ślubnej, później na zakupach, zrobiłam obiad, a na koniec zrobiłam sobie paznokcie ![]() Także chyba już czas na spanie ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- I ten po lewej tak mi szaleje, że nawet nie wiem co ze sobą zrobić o.O Słowo daję, czuję jakby mi dosłownie robił fikołki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej brakuje mi pralni z suszarnia. Nie wiem jak sie wyrobie z praniem calej wyprawki. Jak nie trafie w lipcu dobrej pogody i nie bede mogla wywiesic prania na zewnatrz, to bede w ciemnej d**** ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Pewnie masz troche wiecej przymiarek z racji ciazy? Ja kupilam suknie tydzien przed slubem i mialam spokoj bo w dniu zakupu kobieta ja dopasowala i dwa dni pozniej odebralam juz poprawiona. Nie bylo ryzyka, ze do slubu gdzies przybedzie albo ubedzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no jasne, jak dajesz rade to pewnie, że robiłabym to sama. Ja niestety czuję, że moje dnia a policzone. Cytat:
Mam niewiele mniej i niestety nie ogarniam ostatnio ![]() Cytat:
Właśnie chodzi mi o ciuchy, które czekają na schowanie, pranie i takie tam rzeczy na wierzchu. Z tego co słyszę to u nas babeczki tylko ogarniają kurze, podłogi, łazienki i okna. Dlatego musiałabym chociaż rzeczy poskładać bo tak głupio ![]() ![]() Cytat:
Kurczę to tylko moje takie złośliwe się wspinają po mnie. Muszę je „przerzucić” ![]() Po takim dniu czas na odpoczynek. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sama sie zdziwilam, ze cena byla 'za dzien'. Ale rozumiem teraz, bo babka pracuje cala dniowke. Jak duzo ma np to poukladania, to nie umyje okien to umyje nastepnym razem, ale ogolnie wszystko ogarnia. Super to jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Rozeznanie
|
Ślub mam 27 kwietnia. Sukienki nie biorę z żadnego salonu sukien ślubnych tylko normalnie krawcowa mi szyje z mojego własnego projektu. Teraz będę do niej jeździć co tydzień, tak w razie gdyby mi nagle z dnia na dzień jakoś bardzo wywaliło brzuch
![]() Później i tak mam w planach przerobić ją na jakąś sukienkę, która bez problemu będę mogła wszędzie założyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety w moim mieszkaniu nie ma mozliwosci wstawienia suszarki bo nie ma miejsca. Nawet taka w stylu jedno na drugim by nie przeszla bo zaraz nad pralka jest blat. Dlatego pozostaje mi stojaca i linka na zewnatrz. Jak sie dziecko urodzi, to dokupie druga stojaca bo na jednej sie nie pomiescimy z pieluchami i ubrankami dzieciecymi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Rozeznanie
|
Ja bym się na pewno nie zmieściła na takiej wolnostojącej suszarce. Mam ciuchów od cholery. Czasami leżą dwa tygodnie w pralni i czekają na swoją kolej. Moja roczna córka ma chyba jeszcze więcej niż ja. Ale od czasu jak sama ładnie je to czasami przebieram po kilka razy bo tu chlebek z masłem orzechowym do łapmi, a tu owocowa tubka jej na bluzke spadła. Do tego ciągle na kolanach to zbiera wszystko z podłogi.
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Klocki_lego po tym zdjeciu snil mi się poprzedni dom w którym mieszkalam, na podwórku pelno lawy a ja przerazona... no i moj kot biegający jak gdyby nigdy nic po tej lawie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4931 |
Zadomowienie
|
Aleście naskrobały
![]() Ja baaardzo żałuję, że jak urządzaliśmy mieszkanie, to jakoś suszarka nam nie przeszła przez głowę wogóle. Jak będziemy się budować, to będzie to must have ![]() Ja jestem z tych sentymentalnych, co to suknie ślubną trzymają w pudełku i nie zamierzam robić z nią kompletnie nic ![]() Aa wogóle to siedzę na balkonie w piżamie, szlafroku i okularach przeciwsłonecznych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4932 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj wyjątkowo grzecznie siedzą w brzuchu i dały mi troszkę dłużej pospać. I w nocy tez jakoś nie wstawałam do wc
![]() Shiz, my bierzemy ślub cywilny - co prawda w plenerze zamiast bezdusznej sali USC, wiec trochę byłoby mi szkoda robić z sukienki rzecz totalnie jednorazową :P tym bardziej, ze to mój własny projekt i totalnie mam wizje co to z niej zrobić już po fakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę poszukać takiej pani na grupach fb. Niestety takie zaufane panie, co to posprzątają, poskładają itp są tak na wagę złota u nas, że mają już rodziny, które obsługują i nie mają czasu na kogoś nowego ![]() A suszarkę kiedyś miałam w pralce, ale pralka się zepsuła i kupiłam taką bez suszarki. Jakoś nie doceniałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też jako gówniara uwielbiałam paradować po domu w sukni ślubnej mojej mamuśki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Mam pralke i suszarke osobno. Na angielska pogode i mieszkanie bez ogrodka to najlepsze rozwiazanie bo w zimie mimo grzania w domu pralke schnie dlugo i wilgoc tska ze po oknach splywa.
A grzyba Na snianie miec nie chce. Wiec suszarka+ wolnostojacy osuszacz powietrza i pranie to nie problem ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4937 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Ja mam to szczescie, ze trafilam na suche mieszkanie, bez grzyba i daje rade bez osuszacza powietrza. Pranie schnie srednio 2 dni, wiec tez nie jest tragicznie. Jak urodzi sie maluch, to chyba jednak zainwestuje w osuszacz bo wtedy prania bedzie wiecej i obawiam sie, ze moze juz nie byc tak fajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grzyba tez nie mam na szczescie bo juz by mnie nie bylo tu tylko wlasnie w tym klimacie latwo zaniedbac. Duzo pranie, gotowania, nie wietrzenia i gwarantuhe ze i u mnie i u Ciebie Grzyba wyjdzie, Osuszacz swietna inwestycja tylko wez taki za okolo 150-200 f. Te za 80-100 wyciagna przez noc 300ml a moj Duzy 2-3l Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Rozeznanie
|
Chyba mnie wywaliło troszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maz gotuje praktycznie codziennie, ale zawsze wlacza okap. No i oczywiscie wieteze codziennie, nawet zima bo bez tego, to wiadomo, ze bylby dramat. Wlasnie tak mysle, ze jak juz kupie, to raczej wiekszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Troszke
![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4943 |
Rozeznanie
|
Może jutro skończymy wątek.
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wiedzminkaa już nie da się ukryć ![]() ![]() Ależ u nas był wczoraj piękny dzień ![]() ![]() Witamy się dziś z syneczkiem w 19+0. Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, u nas dziś 19+1. Weekend słoneczny, ale wietrzny. Mimo to, dużo czasu spędziliśmy na podwórku. Uwielbiam wiosnę. A już jutro wizyta, nie mogę się doczekać, oby dzidziuś ładnie się pokazał hihi
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj przegniłam cały dzień na balkonie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, 18+1
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4948 |
Raczkowanie
|
Wiedzminka jaki piękny baby bump ! Ja ostatnio usłyszałam, ze wyglądam raczej jakby mi się przytyło a nie byla w ciąży, zastanawiam się czy to był komplement czy nie ...🤔
Ja cały weekend spędziłam na podwórku bo było tak ciepło. Nie moge sie doczekać pierwszego grila xD i dziś 19+3 wg OM a wg usg 20+3 :O |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Raczkowanie
|
Wiedzminka ładny brzuszek. Kocurasek trzymam kciuki za Twój eksperyment. Czytałam , że na zgagę mozna czasem coś brać, jak lekarz przepisze.
U mnie pojutrze 20 tydzień. Leci mi coraz szybciej, czytam trochę o cc. Zauważyłam, ze moj dzidziuś uaktywnia się w śrofku nocy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.