![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Kamilko dziękuję śliczne są
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item305350640_..._bellucci.html http://www.allegro.pl/item305414764_...9_cm_r_39.html http://www.allegro.pl/item308955426_...czarne_38.html i te http://www.allegro.pl/item305396827_...9_cm_r_37.html Hmm już zaczynam myśleć nad kupnem ale najpierw musze wysprzedać moją szafe ;-( ale zapomniałam wziąśc zdjęć z domu i nie mam jak teraz wystwaić tego na allegro ;-( ehhh Dziękuję Kamilko jeszcze raz piekne poprostu ![]() ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-02-11 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
... tylko te żółte to jakieś lakierki ciekawe jak to by się nosiło pewnie moje nogi to by całe obtarte były i więcej chyba bym juz nie założyła ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Też mi się te żółte podobają, ale mają szpile, ja potrzebuje czegoś niższego. Te z ryłko też fajne, ale znowu obcas, co prawda wygląda na stabilniejszy, ale jest jak dla mnie za wysoki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Heh dla mnie tak samo ale kiedys trzeba się nauczyć chodzić na szplikach ja już jednej zimy weszłam ale później szybko się oduczyłam i latam we wszystkim co ma brak obcasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
witajcie.
ale dzisiaj byl zapiernicz w pracy ![]() zaraz ide pomoc syniowi posprzatac zabawki. potem jeszcze trzeba schowac pranie, poodkurzac, polozyc synka, itd. o rany!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Ja się tego zapierniczu obawiam jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Nie mam dzisiaj w ogóle humoru
![]() ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2008-02-12 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Camillko ![]() A pewnie to przez tą pogode no jest starsznie a miało ponać być bez chmurek na niebie itp a co jest szaro buro i ponuro dobrze że nie pada :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Żeby tylko o pogodę chodziło to bym się cieszyła
![]() Niestety problem jest głębszy ![]() A tak poza tym jestem przed @ |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Kamila, co się stało? Mam nadzieję, że to nie problem z M... Ty już chyba dosyć przeżyłaś przez facetów...
u mnie raczej masakra mi w pracy nie grozi, jest nawet trochę nudno i mało pracy, a jak tak nie lubię... no i psiutka mam chorego... coś wymiotuje od wczoraj ![]() ciekawe, kiedy Iga wróci? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam mega tragiczny dzień-chamstwo i głupota to dwie rzeczy,które nie znają granic i dziś mogłam się o tym przekonać
![]() ![]()
#4933 |
Zakorzenienie
|
Kamila, Nati co się stało?
![]() U mnie też kiepskawo i padam z nóg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Właśnie niestety chodzi tutaj o M. a dokładnie o moje: sama nie wiem czego chce, czuje sie zagubiona i mam huśtawke nastrojów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor.
widze, ze dzien byl kiepski dla wiekszosci z nas ![]() Camilla, Kochana nic na sile. nie zmuszaj sie do niczego. nie mysl za duzo, nie zastanawiaj sie, po prostu korzystaj z zycia. Taverney i jak Terry? Nati a co sie stalo? jutro wroce pozno do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Ja tu widzę tylko jedno wyjście
Spotkanko wizażanek kochane ![]() ![]() I pewnie do tego czasu to Iga wróci ![]() ![]() ![]() Ja mam dobry nastrój właśnie zrobiłam sobie zakupki spłukałam się do grosza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Oliwko a co kupilas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Nie chce w szczegóły wchodzić,ale generalnie zarówno pani prodziekan z jednej uczelni jak i moja wykładowczyni z drugiej doprowadziły mnie dziś do totalnego wrzenia
![]()
#4939 |
Zakorzenienie
|
Z checią bym sie spotkała niestety w ten i nastepny piątek nie dam rady
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
A kupiłam:
Klapeczki i koszulke dla siebie i D. w Abercrombie ![]() ![]() ![]() Ogólnie w tym miesacu to się obkupiłam (spodnie, buty, torebka, bluzki) generalnie jeszcze chciałam kupić kurtke w Carry 70 zł ale zrezygnowałam ogólnie ładna ale jakoś tak beznadziejnie w niej wyglądałam ![]() We wtorek jak mi może troszku gotówki przybędzie jadę dalej na giełde może coś upoluję bo jak zaczne niedługo się uczyć do egzaminów dalej to znowu będe miała braki ![]() Kamilko będzie dobrze przemyśl prześpij się na spokojnie nic na gwałt nie rób bo źle się to kończy więc trzymam kciuki i życzę szczęsia i już się nie smutaj ![]() Aniu to widzę że niezła impreza się szykuje ale ten czas leci ![]() ![]() ![]() Tav i jak tam psiuta ![]() Ale się najdłam hod dogi na kolacje mniam ![]() ![]() Miłej nocki kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Zamierzam to wszystko przemyslec na chłodno wykalkulowac, nie działam pod wpływem emocji. Napisałam poprostu to co czuje od dłuzszego czasu i to ciągle narasta. Staram sie myslec racjonalnie.
Nie ukrywam ze uzalezniam wiele od tego weekendu który z nim spędze. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
heloł
psiutas już dobrze, dostał na tyłek, bo zwalił doniczkę z parapetu, paskud jeden ![]() idziemy właśnie spać: futrzak i ja ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Tav a to ci urwis z tego twojego Terrego
![]() Kamilko a jak tam u Ciebie lepsze samopoczucie i wogule ? ![]() Ale tu cisza dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
haloooooooooooooooo.
rzeczywiscie cisza jak makiem zasial ![]() Oliwko to nakupowalas duzo tych rzeczy ![]() ide polozyc synka spac, a potem soba sie zajme. |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny, wykańczam się stopniowo. Od poniedziałku znów śmierdzi szambem u mnie w biurze wiec siedze przy otwartym oknie i zamarzam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W takim swietnym usyfionym stanie i z tłustymi piórami spotkam się dziś z naszą Bebessa, ciekawi mnei co u tej biedulki bo mi się ostro żaliła i o spotkanie wypytywała. Musimy coś wymyślić ![]() ![]() Oliwka co do butków to poszperaj na giełdzie, ja tam sobie cichobiegi do pracy kupilam za cztery dychy i wszystkie laski chcą takie same ![]() ![]() Też byłam, zupełnie przypadkiem i począkowo marudziłam ze film nie dla mnie ale się szczerze uśmiałam ![]() Pozdrówki i buziaki dla Was! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
namawiacie na Lejdis... muszę się przejść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Lepiej
![]() Tak poza tym wszystkie żale chłopu wylałam i obiecał "że się poprawi". Nie wierze dopóki jej nie zobacze ![]() A dzisiejszy dzień spędziłam miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Ehh, piątek w końcu ale dla mnie to nie weekend bo jutro mam pracujący dzień
![]() Ewuś, trzymaj się jakoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Monia ja jutro też do pracy idę ![]() ![]() ![]() buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś mega kryzys-zaczął się niezłym bólem głowy,a skończył płaczem,a w domu brak ulubionego wina-nic tylko ryczeć dalej ...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.