![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Nel zycze duzo zdrowka dla Amelki
![]() Kasia, ja znalazłam mieszkanie juz, własnie sie tam wyprowadzilam na zasadzie wniesienia moich "klamotów" ale nie moge jszcze tam przez miesiac mieszkac bo konczy sie tam remont..wiec na miesiac bede u siostry a od 1 maja pojde tam mieszkac ![]() Mieszkanie 2 pokojowe, czysciutkie po generalnym remoncie nawet wanna wc wszystko nowka...jak bede miała fotki to wam pokaze.. ![]() Nie wiem czy dam sobie rade z jednej pensji ale na razie na rok chce sprobowac..jednak samej jak sie nie ma własnego mieszkania to wynajem jest bardzo kosztowny.. ![]() ![]() Dzis mi Szymek daje popalic, marudzi od 13, nie spał w poludnie i po prostu nie daje mi nic zrobic ani TV ogladnac.. ![]() Od rana leje u mnie a miała byc piekna sloneczna niedziela od poludnia... Mam dosc tej pogody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilke bo miałam którką rozmowe z NIKI na gg i kazała Was goraco pozdrowic i powiedziała ze odezwie sie jak znajdzie wiecej czasu, bo jest bardzo zalatana...
Wiec pozdrawiam w jej imieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
Hello!
Widzę, że każda z nas zabiegana. Ale jak się siedzi w domu to jeszcze chociaż chwilę się znajdzie, żeby coś skrobnąć, ale praca, dom, obowiązki to czasu zawsze brak. Ja jak jeszcze nie biegałam na treningi to chwilę znalazłam, a teraz to już nie mam czasu absolutnie na nic. Usypiam bardzo często razem z Kasią, a czasami nawet chwilę przed nią. Dziś mam czas, bo idę do pracy dopiero na 14, jak TŻ wróci, bo Kasia przeziębiona i będziemy siedzieć z nią na zmianę. Ale tak naprawdę sama nie wiem w co mam ręce włożyć. Czy sprzątać, czy księgować faktury firmowe czy malować z Kasią. A na święta też przydałoby się sprzątnąć. Ale w sumie wyjeżdżamy już w piątek a wracamy w drugi dzień świąt więc właściwie nic się nie stanie jak nie sprzątnę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() nie pisałam strasznie długo, bo ostatnio brak mi czasu, w pracy jestem do 17, do tego kończymy powoli mieszknko, wybieramy płytki, podłogi itp no i to też pochłania dużo czasu ![]() ![]() poczytałam sobie wszystko co pisałyście, oczywiście większosci postów już nie pamiętam (co komu miałam odpisać) ![]() ![]() Jastin pytasz o opłaty za przedszkole, my płacimy przeważnie ok 160-180 zł (zależy czy Patryk chodzi cały miesiąc czy nie), czesne wynosi około 60 zł + żywienie= ok. 170 zł, do tego osobno płacimy za rytmikę i inne zajęcia Kasiu podziwiam Cie bardzo że ty jeszcze myślisz o 4 dziecku ![]() ![]() Monia u Was przedszkole jest tak krótko czynne, ze musisz Szymonka odbierać już o 14??? U nas przedszkole jest do 17, ale my Patryka odbieramy przeważnie o 15-16 Nel napisz jak Amelka??? mam nadzieję że obędzie sie bez szpitala ![]() choć powiem Ci że w szpitalu dostałaby kroplówkę i po 2-3 dniach byłoby ok, wiem bo z Patrykiem 3 razy przechodziłam rotawirusa no i leżał w szpitalu ![]() ![]()
![]() |
#4925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas to mniej więcej wygląda tak: opłata stała około 220 zł do tego posiłki ok 70 zł rada pedagogiczna 25 zł także w sumie wychodzi to jakieś 320 zl. Oprócz tego są zajęcia dodatkowe ale z tego co pamiętam to trzylatki mają tylko tańce. Moni@ to fajne mieszkanko Ci się trafilo , świeżutko po remoncie także będzie napewno extra. Niki i Iwonko nie dziwię Wam się że nie macie czasu , w końcu Wy kobiety pracujące, a ja nie pracująca a czasu tez mam mało ![]()
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
WItajcie
![]() U mnie tez nie ma czasu na nic..Od soboty przeprowadzka mialo byc raz i koniec a tu jeszcze wczoraj bylam i dzisiaj trzeba isc:/ A to kwiaty a to czajnik, a to dywan itd...ciagle nosze znosze wczoraj od 18 do 22 jeszcze jezdizlam 5 razy runda z klamotami.. A dzis jeszcze mam spotkanie z włascicielem i nowymi lokatorami a tam jeszcze nie wiele gotowe...Dzis mam wolne, jade z Szymkiem do alergologa nie wiem co bedzie z tej wizyty bo Szymek kaszle i ma katar... ![]() Dobrze ze pogoda ładna ![]() Kasia u mnie za pełen miesiac przedszkola płacilam 35 opłata podstawowa 10zł rada rodziców 88 posiłki -------------------- 133zł to ja chyba mam najtansze ![]() ale za to jakie wspaniałe bo nie pisałam Wam ze Szymka przedszkole wygrało Wielki Ogólnopolski konkurs Balu ksiezniczek Disneya , zajeli I miejsce i dostali plac zabaw Disney'a na podworko a kazde dziecko dostalo super zabawke oryginalne lalki Barbie dostaly dziewczynki a chlopcy wyrzutnie samochodów ..patrzyłam na allegro to jedna taka zabawka jaka dostal Szymek to ponad 100zł.. Byli z Warszawy wreczac nagrode kamerowali, byłam pod wielkim wrazeniem...Na cała Polske akurat to przedszkole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!
Ja nic nie pisze bo czuje sie strasznie zmęczona.Od soboty na pysk padam,buzia mi troszke spuchła i ogólnie czuje sie do d*** ![]() ![]() Nic mi sie nie chce ![]() ![]() Z tymi opłatami to widze ze u nas tez drogo w takim razie jest ![]() No ale jak trzeba to trzeba ![]() Nel zdrówka dla Amelki zycze,daj znac co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Rozeznanie
|
Aj Moni@ Ja ci bardzo współczuję tej przeprowadzki.
Ja w żartach mówie do TŻta, ze jeśli nam nie wyjdzie bycie razem, to ja się nie ruszam nigdzie ![]() Ale niespodzianka, ze wasze przedszkole wygrało ten disneyowski konkurs. Zapytam czy u nas wiedza kto wygrał ![]() ![]() Kasiu u mnie za przedszkole tez mało płacę. 100 zł- opłata stała i za posiłki ok 60zł (zalezy ile Wiki chodzi do przedszkola), takich dodatkowych nie licze, bo ja to zapłaciłam we wrzesniu - razem cos koło 100 zł. Niki bardzo dobrze, ze interesik się kręci. My tu tesknimy, no ale jesteśmy bardzo wyrozumiałe ![]() Iwonko zdrówka dla Kasi. Jak ci zazdroszczę, ze na świeta wyjeżdzasz , ja musze się zabrać na okna w końcu, bo jeszcze wiecej jak połowa mi została. Dziewczyny kupiłam dla Wiki takie różowe adidaski, no i dzisiaj załozyłam jej do przedszkola, a Wiki wchodzi i od razu do wychowawczyni woła: A ja dzisiaj przyszłam w butach ![]() Ja jestem troche połamana i katar mam i kicham. Wiki też ma katar i kicha, ale to chyba urok wiosny. U nas pogoda całkiem ładna. Od poniedziałku z wiki chodzimy na podwórko, Wiki jeździ rowerem, ja za nią biegem, bo tak w zakrety wchodzi, że boczne kółeczka nie pomagają i boje się , ze sie przewróci. Ale ta mała cholera tylko sie cieszy ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Jastin cierpliwości, juz nie długo. Ale współczuje ci bardzo. ![]() Jastin a gdzie ty rodzisz?? U mnie?? Czy zmieniłaś plany. Nel napisz jak Amelka. mam nadzieję, ze obyło sie bez szpitala. A zapomniałam wam napisać, ze mojej koleżnaki syn był chory, niby jakieś przeziebienie. 2 tygodnie temu była z nim u lekarza, doktorka mówiła, ze to przeziebienie. Tydzien temu zaczęła mu schodzić skóra z rak, aż do krwi, kolezanka moja przerazona, poleciała znowu do doktorki, a ona mówi, ze on szkarlatyne przeszedł, tylko jakoś takiej wysypki nie miał, no i teraz mu skóra schodzi. A wczoraj koleżanka dzwoni i mówi, ze mały po nocy nie może na nogi wstać. ![]() ![]() No w szoku byłam jak sie dowiedziałam. I weź tu idź do lekarza. Ciekawe co z tego wyniknie, bo kolezanka juz wczesniej mówiła, ze mały beczy w nocy, ze mu nogi bolą. Doktorka zawsze to ignorowała, aż do teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Abc juz mi tej cierpliwości do wszystkiego barkuje ostatnio ![]() ![]() Po całym dniu cyt."nie rusz","zostaw to","nie wolno"itd.,mam dość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś tz ma przyjśc wcześniej i idą z Wika do cyrku,to bede miala chwile wytchnienia ![]() Abc plany sie nie zmieniły bede rodzić w O. ![]() ![]() ![]() A z tym spuchnięciem to ja z Wiki spuchłam dzień przed porodem,wiec sie pocieszam ze to moze juz niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki!
Dłuugo nie pisałam,ale u mnie w domku była epidemia chorowała Amelcia,ja i Martynka.Ale obyło się bez szpitala ![]() ![]() ![]() Abc dużo zdrówka dla Wiki. ![]() Jastin życzę leciutkiego porodu i szybciutko wracaj z Weroniczką do nas. ![]() Moni jak się urządzisz to pokaż fotki nowego gniazdka. ![]() Niki fajnie,że się odezwałaś,bo lubię jak coś piszesz ![]() Iwonka Ciebie miło również widzieć avatar i czytać ![]() U nas dzisiaj pięęęęęęęękna pogoda słonko ,także pomimo przemęczenia po chorobie już 2 okienka pomyłam. Miłego dnia! U nas
#4931 |
Zakorzenienie
|
Kasiu piszesz że my kobiety pracujące, Ty przy 3 dzieci też ciężko pracujesz, dwójka dzieci to utrapienie, a trójeczki to już sobie nie wyobrażam
![]() ![]() Jastinku domyslam się jak Ci ciężko, ja też niemile wspominam końcówkę ciąży ![]() ![]() abc straszna ta historia z synem Twojej koleżanki ![]() ![]() do mnie do sklepu przychodzi babka, ostatnio mi opowiadała że jej syn zachorował, bardzo źle się czuł kaszlał dusiło go, lekarka stwierdziła że to alergia, przepisała leki przeciwalergiczne, a dziecko z dnia na dzień czuło się gorzej i gorzej ![]() ![]() miło mi Nel ![]() ![]() cieszę się ogromnie że wróciliście do zdrówia i ominął Was szpital ![]() u nas też dziś pogoda piękna, aż się chce żyć ![]() w sobotę Tż-ta wyślę do sklepu niech handluje, a ja sobie posprzątam okna pomyję, mam nadzieję że się pogoda nie popsuje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
czesc!!!
A co tu tak pusto ![]() Bo u nas tak własnie jest ![]() ![]() Korzystamy z Wika z pieknej pogody ![]() Ja teraz na pełnych obrotach,tz sie śmieje ze mnie ze nie bede miala siły rodzić,bo energie wyczerpuje na maxa,wieczorem padam jak "zabita" ![]() Juz czekam tego porodu i sie doczekac nie moge,moze w tym tygodniu coś sie ruszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() W sumie to się cieszę, ze tu nikt nie pisze - bo to oznacza tylko jedno - korzystacie z pogody ![]() U mnie pogoda dopisuje. jest ślicznie, więc po południu przeważnie jesteśmy na podwóreczku z wiki. Czas przestawili i mi córunia nie chce chodzić spać o 19. Zasypia po 20, a rano ma kłopoty ze wstaniem niestety . dzisiaj przysypiała przy stole i mów do mnie: "Dodisz, ja jeszcze śpię" A jak tam święta ?? bliziutko?? Bo ja chyba w tym roku sobie daruje, szykowania stos jedzenia. Potem trzeba to jeśc przez tydzień, albo wyrzucać. Dziewczynki nie wiem czy do świat wejdę na wizaz, więc .... Zdrowych, pogodnych i radosnych świąt życzymy obie z Wiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki!
Taka cisza u nas i pusto,to prawda pogoda robi swoje.Ja codziennie jestem z Amelcią po parę godzinek na podwórku.Po chorobie Amelcia jest osłabiona i Na wspólnej już zasypia... ![]() Ja w tym roku na święta szykuję dla nas tylko sałatkę jarzynową,z serem feta i gyrosa.Inne dania nie robię,bo idę na 2 dni w gości.Ale 2 maja mam 18 Martynki to się naszykuję. Jastinku daj znać jak nie będziesz już 2 w 1. A poza tym życzę Wam Spokojnych,zdrowych Świąt,spędzonych w rodzinnym gronie i wiele miłości. ![]()
#4935 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie Nel dam znac
![]() Na razie chodze tylko i ogladam jak robia bo w sobote miałam montaz łazienki, nie mam jeszcze mebli w kuchni ![]() Od pn chodze na rehabilitacje ..ponoc wpada mi jakas panewka do stawu biodrowego i wtedy mam ten bol, mam masaze i takie rozne cwiczenia, oraz jakies prądy mi podłaczaja, czuje sie lepiej troszke, ale dalej czuje dyskomfort przy wykonywaniu niektorych ruchów, wiec dzis załozyli mi jakies pasy na krzyz i mam z tym chodzic..... W pracy jakos leci, pogoda piekna, jak widze za oknem mamy z dziecmi na spacerkach to mi teskno za Szymkiem bardzo...czas mi sie dluzy okropnie...Mysle wtedy co u niego, co robi, czy zjadł obiad...po prostu TESKNIE JAK CHOLERA ![]() Jastin ja ci zycze szybkiego rozwiazania, czekamy na wiesci... ![]() Co do Swiat to ja nie mam jeszcze nic , nie mam kiedy kupic bo pracuje do 17 i sklepy tez do 17 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do samotnych dni to ja prawie cały czas jestem sama z trójką i daję radę (nie mam innego wyboru ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Co do świat to my jak co roku pierwszy dzień u teściów, drugi u mojej mamy ![]() Moni@ super że Wasze przedszkole wygrało ten konkurs ![]() No i chciałam pochwalic sie że 1 kwietnia Lence wyszedł pierwszy ząbek ![]() ![]() ![]() Mamy już DJ'a na wesele i fotografa , chociaz już to ![]() Dzisiaj na 4 godziny szwagier zostawił mi swoje dzieci (starszy 8 lat, młodszy 2) myślałam ze zwariuje , ja jedna i 5 dzieci ale dałam radę ![]() ![]()
![]() |
#4937 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki coś mało ostatnio piszecie, myślałam, że jak tu zaglądne to bede miała spore zaległosci do czytania a tu jestem na biężąco
![]() Jastin daj koniecznie znac jak juz bedziesz po ![]() Monia ja mysle, że te zabiegi jak sie długo stosuje to pomagają, ja miałam po złamaniu nogi zabiegi i z każdym powolutku było coraz lepiej. Nel a co szykujesz na 18 Martynki ? No i oczywiscie życzenia ![]() Z serca płynące dla Was i Waszych pociech ![]() Buziaczki ![]()
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2009-04-10 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Kochane koleżanki życzę Wam i Waszym bliskim spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości i rodzinnego ciepła ![]() Jastin z rodzinką!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane!
Wszystkiego cudownego, radosnych i pogodnych Świąt w wiosennym nastroju i w gronie rodzinnym Wam życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Niki z rodziną ![]()
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Smacznego jajeczka i kruchego ciasteczka! Wesołego, rodzinnego świętowania i biesiadowania. Pozdrowienia serdeczne-świąteczne! Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości. Zdrowych Wesołych i prawdziwie rodzinnych Świat zyczy Moni@ i Szymek
![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2009-04-12 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
Jak tam po Świętach ? Z tego co widziałam w tv pogoda dopisywała. Niestety u nas nie ![]() A są u was jakieś zwyczaje czy tradycje ? My jak szlismy całą rodzinką z kościoła to Wice wypadła z koszyczka tak duza pisanka reczne robiona na szydełku i wiece ze nawet nikt nie powiedział, a za nami szło pewło ludzi. Komuś najwidoczniej sie spodobała i sobie wziął.
#4943 |
Zadomowienie
|
Witam kochane po Świętach!
O jak ciężko,przytyło się,bo niestety najadłam się orzechowca,serniczka i hiszpanki ![]() Jastinku jak tam trzymasz się jeszcze 2 w 1? Alien u nas pogoda była przepiękna,słoneczko świeciło.A zwyczaje u nas np.stuka się jajkami święconymi i wygrywa ten,którego 1 jajko się rozbije.W lany poniedziałek na prawdę lejemy się ![]() Dzisiaj idę do przedszkola,bo jest lista dzieci przyjętych,to się okaże,czy Amelcia się załapała. A jak inne dziewczynki po Świętach?
![]() |
#4944 |
Rozeznanie
|
Nel trzymam kciuki za przyjęcie Amelki do przedszkola.
Alienku oj to pogoda wam nie dopisała. u nas było cały czas cieplutko i słonecznie. Ja w święta się nie objadałam, bo potem jest zgon ![]() Wczoraj wiki była u dziadków ze strony ojca. Od chrzestnego dostała taki duży wózek dla lalek, więc wieczorkiem jeszcze poszliśmy z lalą na spacerek ![]() ![]() ![]() A ja znowu musze utemperować Wiki. Jest bardzo niegrzeczna, wogóle nas nie słucha. Robi co chce. W sobotę jak szliśmy z koszyczkiem z kościoła, to wyrwała mi się i biegła przed siebie, zupełnie nie patrzyła, ze samochody jeżdżą. W niedziele znowu była marudna w kościele, az musiłam iśc z nią w odludne miejsce za kościół, bo tak mi wstyd było przez nią. No ale dobrze, ze już po świętach, czas się zabrać za porządku w ogrodzie. W części przy domu już jest porządek, ale dalej, to masakra. Tyle pracy, także dzisiaj z Wiki korzystamy z pogody i działamy ![]() Miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Nel tocze sie jeszcze,tocze
![]() Chce juz urodzić,ale stres mnie coraz wiekszy dopada ![]() U nas swieta minęły bardzo rodzinnie ![]() ![]() ![]() ![]() Tak sobie myśle teraz w duchu,ze teściowa myślała ze my z tż to sobie nie poradzimy jak w ciąze zaszłam,ze bedziemy moze na czyjejś łasce.Teraz to sie dopiero przekona ze my w porówniu do nich to "niebo a ziemia",bedą jaja jak sie wprowadza do niej z dzieckiem ![]() Kasiu tak czytałam co pisałaś o tej dziewczynie co każde dziecko z innym ma,masakra jakas ![]() ![]() Abc u naszych dzieci to chyba normalne z tym zachowaniem,moja Wiktoria niedawno Wam nawet pisałam strasznie była wredna,noramlnie po całym dniu z nią beczec mi sie chciało,tak byłam wyczerpana psychicznie i fizycznie,ale teraz jej mineło i narazie jest dobrze ![]() ![]() Nel trzymam ![]() ![]() ![]() Dziewczynki jak urodze to napewno dam którejś znać na kom.,to poinformujecie reszte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zadomowienie
|
Abc fajnie,że masz ogródek koło domku,bo jak jest pogoda to super sprawa,a na działeczce dobrze porobić dla zdrowia i kondycji.
![]() Jastinku trzymaj się kochan ,bo wkrótce na pewno urodzisz,ale ta końcówka bynajmniej dla mnie była najgorsza,to oczekiwanie. ![]() Byłam w przedszkolu i jutro będzie lista,już nie mogę się doczekać,jak Martynka chodziła do przedszkola to nie było takich cyrków z dostaniem się do przedszkola. Dzisiaj już byłyśmy na spacerku,a teraz jemy i jedziemy wózeczkiem do babci,bo ja dzisiaj idę do dentysty na usunięcie kamienia.Miłego dnia ,u nas pogoda letnia.
#4947 |
Zakorzenienie
|
Hello kobietki, widze ze po swietach jakos macie wene
![]() ![]() Jastin ty sie nie stresuj tylko relaksuj kochana, nogi w góre i zabraniam Ci sie denerwowac...pojedziesz urodzisz wrocisz i juz po krzyku ![]() ![]() Dobrze sie mowi ![]() ABC ja tez zazdroszcze ogrodeczka ![]() Nel ja tez trzymam kciuki za Amelke, oby dostała sie do przedszkola bo to fajna sprawa....Szymek moj tyle sie nauczył, robi postepy, sam je potrawy ktorych w domu nie tknał nigdy, sika na stojaco jak prawdziwy faceT ![]() ![]() Ja dalej na zabiegi chodze, dzis miałam banki stawiane bambusowe, bo gdzies ognisko boju bylo i nie szlo go wyciagnac..mam z 8 kolek z tego 2 po prostu fioletowe ![]() ![]() Pogoda u mnie bardzo ładna...nie pisłam nic bo byly swieta ale w piatek w nocy wyladowąłam z Szymkiem na pogotowiu, obudziłsie z płaczem ze go uszy bolą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Monia moja Nikolka też ma zapalenie ucha, już jest ok bo zażywa leki od około tygodnia, ale w ubiegłym tyg nie spaliśmy w nocy bo płakała z bólu
![]() no a poza tym zauważyłam że jak zasypia (w nocy, czy czasem w aucie jak usnie) to brzydko kaszle podczas snu ![]() ![]() Jastin Ty się biedna tak męczysz jeszcze z brzuszkiem, wiem jak Ci ciężko i jak bardzo dobija mysl o zbliżającym się porodzie, ale nie martw się kochana, szybko minie i zapomnisz o bólu, niedługo bedziesz tu z nami pisała że jesteś już szczęśliwą mamusią ![]() my pierwszy dzień świąt spędziliśmy u teściów, drugi w domu, pogoda była niespecjalna ![]() ![]() w ogóle to ostatnio wszystkiego mam dość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() współczuję tylko ludziom którzy codziennie do pracy w takim korku jadą ... No ale to tylko w naszym "wspaniałym" kraju tak może być że główne drogi są nie przejezdne ![]()
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dzięki dziewczyny za wsparcie ![]() Wczoraj była u mnie położna i mnie pocieszała ze tym razem bedzie lepiej,troche lżej mi po tej wizycie ![]() ![]() Wogóle to od wczorajszego wieczora mała strasznie mnie ciśnie,nie boli mnie to ale czuje taki nacisk na dół jakby ktoś mi tam rękę wsadził i z całej siły przyciskał,uciskał ![]() Poszłam wczoraj do miasta kupic pare rzeczy i sie zdołowałam strasznie ![]() Tyle kasy mi poszło ze szok ![]() ![]() ![]() Moni@,Niki zdrówka dla maluchów życze dużo ![]() Moja Wiktoria tez pokaszluje od wczoraj,potraktowałam ja lodami i zobacze czy jej przejdzie czy dalej bedzie kaszleć ![]() U nas dziś słonecznie ale nie jest za ciepło,niewiadomo tak naprawde jak te dzieci ubierać? Niki niestety to prawda z tymi naszymi drogami i korkami to jest masakra jakaś ![]() Ciągle coś robiął,łataja i za kilka miesiecy znowu to samo.Zeby sie wybrac w dłuższa trase to trzeba naprawde sie uzbroić w cierpliwośc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zadomowienie
|
Witajcie poświątecznie
![]() ![]() Cytat:
![]() Jastin widzę że malutka nadal w brzuszku wiec życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu ![]() Moni@ i Niki zdrówka dla maluchów , niech ból uszek szybko minie. a tu kilka zdjęc mojego babińca ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.