|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
ewe, nie pojechalam
nie musze juz ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- aha no i sie dowiedzialam ze ten certyfikat zdalam Ci co zdali dostali sms z informacja o jego odbiorze. jak ktos nie zdal jakiejs czesci to dzownili do tych osob
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo Kliwia
![]() ja popijam zimna puszke coli, zerkam na zegarek a tu dopiero 13.14
|
#4923 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja dzis pospalama do 12.00 hehehe |
|
|
|
|
#4924 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Motylica u mnie tak sobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobiety
ja wrocilam wlasnie z plazy...jednak nie odwazylam sie wykapac, Andriot wskoczyl do wody - mowil , ze woda dosc zimna ![]() teraz siedze z piwkiem i ogladam mecz. jutro nie pospie, bo na 8 musze byc w urzedzie, by zliczyc karty do glosowania najgorsze, ze taka pogoda a ja na wyborach bede siedziec ![]() ale wiecie co... jutro chyba nie otwieram biura i pojade do Mamy na ogrod - poopalac sie! zycze Wam udanego weekendu
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Kliwia super masz brzusio ![]() Dziewczyny ja nie chce Was straszyc ale jeszcze wieksze duchoty lada dzien bedziecie mialy Idzie te cieple powietrze w strone Polski. Ja mam caly tydzien temp.minimum 30 Jutro najcieplejszy dzien roku 37stopni-az boje sie pomyslec co to bedzie w pelnym sloncu Mi zaczely sie wakacje Wiec wstawac i tak trzeba,ale naszykuje sniadanko mezusiowi,wyskocze z psiakiem i mozna dalej wskakiwac do wyrka![]() Pozdrawiam Was i zycze chlodnej nocy Na plazy oj zazdraszczam
13.01.2012 -oficjalny kierowca- Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2010-07-02 o 22:30 |
|
|
|
#4927 |
|
BAN stały
|
spicie??bliznieta??
|
|
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak nie lubię leżeć plackiem na słońcu, że szok ![]() Cytat:
![]() Co ty ![]()
|
|
#4929 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
:rolleyes :![]() ![]() witam Nocnie..... smieje sie ze poczekam klika godzin i pojde na Glosowanie i bede Pierwsza ![]() wrocilam od Nzjaomych ok.1 w nocy....bylo fajnie Grillek i Piwko i gadanko... a teraz spanko by sie przydalo jutro juz jade.....i nie wiem czy zagldne jeszcze jutro czy dopero za Tydzien a moze Tam dorwe Neta i cos wam naskrobie bo Siorka wziela starego Laptopa od Wujka tamja wraca za tydzien 11.07 ale jak cos to mysle ze bedziemy w kontkacie z dziewczynami ![]() BUZKA miej Niedzieli ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zycze udanych wakacji. Gdzie sie wybierasz ?
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
witam w poniedzialek ( tak a propo jak ja nie lubie tego dnia
) jak minal weekend? ja wczoraj wrocilam o 1 w nocy z komisji. na szczescie siedzialam od 6 do 13 i do 20 mialam spokoju, takze uzylam niedzielnego po poludnia ![]() Goosiu moje opalanie skonczylo sie bardzo szybko, nie moglam wylezec na ogrodzie, wiec sobie latalam po nim w stroju z wezem ogrodowym ![]() takze troche sobie opalilam dekolt i buzie wieczorem z A. pojechalismy nad jezioro sie wykapac, odwazylam sie wskoczyc do wody. samo wejscie malo przyjemne, ale juz w wodzie cieplo. a teraz mecze sie w pracy, ludzi malo
|
#4933 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli fajny weekend W dzień w nd pojechaliśmy z Tżtem na wycieczkę do zamku w pobliżu i połaziliśmy po lesie.Strasznie dużo komarów
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Co tu tak cicho? Co u was? Ja chcę sobie wziąć w pt wolne, bo mam parę spraw do załatwienia i będę mieć przedłużony weekend Jak dostanę wolne
|
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny
Trzymajcie za mnie kciuki Dzisiaj wieczorem wyjezdzam na wroclaw,pozniej tam musze czekac ok 2 godziny (od 5 rano) na Rodzicow,wyruszaja z mojego rodzinnego miasta po drodze mnie odbiora i dalej jedziemy na Koszalin.Kurcze ciocia mi umarla wczoraj w nocy no i trzeba wszystko rzucic i jechac.W sobote pogrzeb,nad ranem w niedziele wracamy.I tak mysle,ze w srode wyrusze spowrotem do domu.Tak ze w krotkim czasie czeka mnie kawal drogi do objezdzenia,nie wiem jak to przezyje bo szczerze jezdzic busem nieznosze,za daleko zbyt meczoco![]() No i kolejne moje zmartwienie jak te moje chlopaki sobie dadza rade beze mnie -mowa oczywiscie o mezu i psiaku.Nie wiem jak Jack da rade prawie caly dzien sam w domu wysiedziec,panci nie bedzie to mysle ciezko bedzie. Cholerka przepraszam za smuty ale kurcze nawet nie mam z kim pogadac... Boje sie tego pogrzebu,tego ze nie wyrobie i bede wyla jak dziecko Zycze Wam milego dnia oraz weekendu,ja pewnie odezwe sie jeszcze z Polski. Trzymajcie sie
|
#4937 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PS Ja jestem właśnie z okolic Koszalina |
|
|
|
|
#4938 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20542870]Przykro mi z powodu cioci. Trzymaj się jakoś
PS Ja jestem właśnie z okolic Koszalina Dziekuje No popatrz jaki ten swiat maly Moi rodzice w ogole cala rodzinka pochodzi z Koszalina-uwielbiam te miasto no i Mielno oczywiscie. Nie wiem co sklonilo moich rodzicow zeby wyjechac na slask. Z mezem jedziemy za niecale 2 tygodnie na urlop do Koszalina szczerze doczekac sie juz nie moge,troche naciesze sie tym miastem i morzem.Buziaki
|
#4939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Bierka trzymam kciuki żebyś przetrwała tą długą drogę
ja też nie cierpię podróży, bo mam chorobę lokomocyjną (no i statek też fatalnie).Straszna szkoda z powodu cioci A faceci sobie poradzą-nie martw się
|
#4941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kilkunastogodzinna podróż autokarem to był dla mnie koszmar. Przetrwałam tylko dzięki lekom. W samochodzie jest podobnie. Statkiem płynęłam kilka razy, bujało leciutko, bo morze było spokojne, więc nie odczułam żadnych nieprzyjemności. A w pociągu to już w ogóle ok |
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20556735]Też mam chorobę lokomocyjną
Kilkunastogodzinna podróż autokarem to był dla mnie koszmar. Przetrwałam tylko dzięki lekom. W samochodzie jest podobnie. Statkiem płynęłam kilka razy, bujało leciutko, bo morze było spokojne, więc nie odczułam żadnych nieprzyjemności. A w pociągu to już w ogóle ok Mam tak samo tylko na statku ostatnio strasznie ![]()
|
#4943 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20558156]Trafiłaś na spory wiatr czy mimo tego źle się czułaś?[/QUOTE]
Byliśmy na wakacjach w Kołobrzegu i wybraliśmy się na obejrzenie zachodu słońca. Straszne fale były i mocno bujało Większość rejsu przesiedziałam w toalecie i 3 razy zaglądałam do muszli ![]() Ale temat mam nadzieję, że nikt nie je
|
#4945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja płynęłam m.in. aż do Kopenhagi, dwie noce na promie - na szczęście morze bardzo spokojne, nie bujało za bardzo i miło to wspominam. Nie wiem, co by było, gdybym trafiła na inną pogodę
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20558423]Do Kołobrzegu wybywam jutro trochę poplażować
![]() A ja płynęłam m.in. aż do Kopenhagi, dwie noce na promie - na szczęście morze bardzo spokojne, nie bujało za bardzo i miło to wspominam. Nie wiem, co by było, gdybym trafiła na inną pogodę [/QUOTE]Ja mam daleko do morza z 500km
|
#4947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20558750]Ja jakieś 30 km
Goosia, widzę, że planujesz ślub w lipcu przyszłego roku? To jesteśmy dwie [/QUOTE]![]()
|
#4949 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20558423]Do Kołobrzegu wybywam jutro trochę poplażować
![]() [/QUOTE] ooo ale super zazdroszczę ![]() byłam w Kołobrzegu na Sunrise 2 razy ![]() teraz lecimy do Łeby
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

nie musze juz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Dzisiaj wieczorem wyjezdzam na wroclaw,pozniej tam musze czekac ok 2 godziny (od 5 rano) na Rodzicow,wyruszaja z mojego rodzinnego miasta po drodze mnie odbiora i dalej jedziemy na Koszalin.Kurcze ciocia mi umarla wczoraj w nocy
no i trzeba wszystko rzucic i jechac.W sobote pogrzeb,nad ranem w niedziele wracamy.I tak mysle,ze w srode wyrusze spowrotem do domu.Tak ze w krotkim czasie czeka mnie kawal drogi do objezdzenia,nie wiem jak to przezyje bo szczerze jezdzic busem nieznosze,za daleko zbyt meczoco
ja też nie cierpię podróży, bo mam chorobę lokomocyjną
Kilkunastogodzinna podróż autokarem to był dla mnie koszmar. Przetrwałam tylko dzięki lekom. W samochodzie jest podobnie. Statkiem płynęłam kilka razy, bujało leciutko, bo morze było spokojne, więc nie odczułam żadnych nieprzyjemności. A w pociągu to już w ogóle ok