![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Niestety przez ten tydzień będzie tylko ten jeden lekarz w mojej przychodni,ponieważ są tylko 2 lekarki w czym jedna ma urlop,a moja ciocia ktora szła w tym samym czasie na badania co ja,poszła dzisiaj z wynikami morfologii i zaczepiła na mój temat,na co lekarka odparła,że te różnice są tak niewielkie iż to nawet komputer mógł się pomylić i nie ma się czym martwić
![]()
#4922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kieckę kupiłam i bolerko do niej (bo jest bez ramiączek ![]() ![]() ![]() fotkę wrzucę jak dorwę kabel do komórki, bo na razie nie mam ![]() Cytat:
![]() ale jestem padnięta ![]() ![]() miłego wieczoru ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
Ok Ewuś ti ja czekam na zdj
![]() Rzeczywiście strasznie tu cicho ostatnio ![]() ![]()
#4924 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia- oj tak, masz rację, coś ostatnio wszystkie milczą
![]() Lolcia- tak jak mówi Ewa- staraj się na zapas nie przejmować. A ja wierzę, że będzie dobrze ![]() Byłam na (jakże udanych ;]) zakupach z koleżanką w innym mieście. Oczywiście jazda autobusem /do/ była pełna śmiechu, na dodatek usiadło obok mnie jakiś dwóch ładnych chłopaków, niestety jeden młodszy, ale drugi wyglądał jak z mojego wieku ; ] Już na miejscu ujrzało się 2 czy tam 3 booskich chłopaków, wyglądających jak czarni raperzy ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę ![]()
#4925 |
Zakorzenienie
|
Nie no, masakra, ja chcę już chyba koniec wakacji, bo widzę że tylko ja się nudzę, a wszystkie wakacjują i nie maja czasu na kompa
![]() ![]() nawet Agolka dziś nie było ![]() a Nefruś to ja już nie pamiętam kiedy widziałam ![]() Ewelka - jakbym siebie na zakupach widziałam, też właziłam kilka razy do jednego sklepu ![]() ![]() idę spać bo padam ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Jej ale się nam pogoda zepsuła ![]() Karolinko jeśli chodzi o te białe kriwnki to rzeczywiście się nie przejmuj, bo to różnica żadna ![]() Moniko a z tym TŻ to znaliście się już długo przed rozpoczęciem TŻ-towania? W sumie nie jestem na bieżąco, ale czasem ludzie po jakimś czasie dochodzą do wniosku, że do siebie nie pasują, zwłaszcza jeśli nie znali się dosyć dobrze przed związkiem, no i zwłaszcza w takim wieku jak Twój ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry wszystkim obecnym i nieobecnym ![]() nie ma to jak poranna kawka w lozeczku z laptopikiem.... ![]() ![]() Zajeta ostatnio cos jestem, czas mi leci jak szalony normanie... dzien za dniem i wydaj mi sie jakby co chwile byl piatek.. ![]() ![]() a tak naprawde to nie moge sie doczekac 1 listopada i wyjazdu do Meksyku...takie prawdziwe wakacje, bo jak do polski to lece to wiadomo,ze jest super ale to nie prawdziwe wakacje..odwiedzanie rodizny,znajomych,lekarzy ,itp itd a mi sie cce prawdziwego wypoczynku.. Pokaze wam hotelik jaki zarezerwowalam www.labnah.com Maly,rodzinny,tradycyjny. Nie chcialam wielkiego molocha bo pierwsz strasznie drogie a po drugie bedziemy cale dnie na zwiedzaniu..wazne,ze jest czysto, klima i sniadania. zaoszczedzilismy w ten sposob kupe kasy a hotel ma duzo lepsze oceny niz prawie kazdy 4 gwiazdkowy. no, rozpisalam sie troche dzis, uciekam sie zaczac robic bo wstaje zawsze wczesnie i potem kawka,laptop i okazuje sie,ze trace poczucie czasu i sie spiesze potem. ![]() milego dzionka!! ![]()
![]() |
#4928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Emilko zbyt duża liczba limfocytów w organiźmie sygnalizuje o jakimś stanie zapalnym,teraz to wiem,jednak jak wpisałam w internet to ukazały mi się same najgorsze przypadki. Teraz patrząc na moje wyniki badań widzę,że w mojej przychodni od 13roku życia mam podwyższoną liczbę limfocytów,a zaś w szpitalu gdzie odwiedzałam panią hematolog[właśnie ze względu na zbyt niską liczbę białych krwinek,bo miałam ich tylko 3.3,ale było to na pewno spowodowane moim odchudzaniem,bo kiedy zaczęłam się normalnie odżywiać ich liczba wzrosła do 4,5 a białaczka została wykluczona po specjalnych badaniach,jednak nawet nie brano tego tak naprawdę pod uwagę,bo musiałabym mieć za dużo krwinek białych] miałam zawsze dobrą ilość limfocytów,więc to pewnie pomyłka tegoż laboratorium,a z tym stanem zapalnym to mogłoby się zgadzać ,bo tak jak pisałam,mój pęcherz sobie nie oszczędzał ![]()
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Ja tu myślałam,że będę miała dużo do nadrabiania a tu pustki
![]() ![]() Lolcia - będzie dobrze ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co się z Wami dzieje cholerka
![]() ![]()
#4931 | ||||
Zakorzenienie
|
na szczęście w weekend ma być lepiej ![]() Cytat:
![]() si ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pospałam trochę nie powiem ![]() ![]() ![]() piję kawę i myślę co by tu robić ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
Bonjour _^_
Druga doba cieplejszej pogody,a ja już kapituluję. Duszno,parno,wokoło tłumy turystów nic tylko wyjechać tam gdzie diabeł mówi dobranoc ![]() Klasycznie show pt.zgaduj,zgadula co było pannie Adriannie trwa ciąg dalszy. Wczoraj dzwonimy do COI , dr rzecze,że patolog wykonał nowe preparaty,obejrzał i na dzień dzisiejszy chemii nie będzie bo to inna wersja tego czegoś, dla pewności dziś miał sprawdzić to ich kierownik. No więc matka dzwoni w południe, doktorek rozbawiony palnął;szef to obejrzał i nic nie wie,poza tym,że był to nowotwór Zwyczajnie nie są w stanie na 100% orzec z czym te kilka miesięcy koegzystowałam o_O Paplał,że takie przypadki niemożności postawienia diagnozy są u nich b.rzadkie,z kolei na pytanie o dalsze rokowania enigmatycznie odrzekł:'Raczej nie podaje się komuś trucizny vel chemii na zapas gdy nie ma się pewności' ![]() W poniedziałek pogadać ma z przełożonym i kimś tam jeszcze,więc again,again będę dzwonić aż ***nę trupem na widok słuchawki telefonicznej ![]() A i podobno śnię im się tam po nocach ![]() ![]() Hyh chyba walnę sobie whisky z lodem i colą dla ogólnego kurażu zszarganych nerwów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja zjadlam po pracy po pyszny obiadek(odsmazany makaron z jajkiem, nie wiem czy ktos je tak ale ja uwielbiam a nie jadlam ze 3 lata jak nie lepiej..kojarzy mi sie z dziecinstwem ![]() ![]() ![]() zycze Wam milego wieczorka, ![]() PS ktos wie gdzie jets Ather? ![]()
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
Nad morzem chyba
![]() Wpadłam Wam powiedziec dobranoc ![]()
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
mam nadzieję ze nawiedzasz ich tam często i owocnie
![]() Cytat:
no właśnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ano ![]() byłam na tym basenie i później w sumie już tylko czytałam, siedziałam na kompie, oglądałam film z Siss i takie tam.... jutro rano jadę znów do Kato, bo ostatnio jak byłam zapomniałam kluczy do mieszkania ![]() ![]() ![]() miłych snów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie lato dzis od rana!! ![]() ![]() naloze chyba spodnice z Orsaya ciemnopomaranczowa ze wzorkami, top na ramiaczkach i klapeczki ![]() ![]() mileog dnia kochane, jutro piatek! znowu! szok ![]()
![]() |
#4937 |
Zadomowienie
|
UWAGA UWAGA CHCE COS OGłOSIC WSZEM I WOBEC!!!!!!!
![]() ![]() Nasza Diamentowa przesyła Wam pozdrowienia i całusy, bardzo tęskni za nami ale nie jest jeszcze gotowa zeby wrócic na dietetyke. ![]()
#4938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba na słodko z pokruszonym twarogiem i cukrem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() udanego letniego popołudnia ![]() u nas za to pogoda iście brytyjska... leje już drugi dzień ![]() Cytat:
![]() a widywałam ja na intymnym i ogólnie na plotkowym i nawet chciałam zaczepić, ale uznałam ze pewnie ma jakiś ważny powód że się nie pojawia ![]() ![]() wróciłam z Katowic, załatwiłam parę spraw, nawet paszporty odebraliśmy z TZ-em, bo nam już leżały do odbioru od jakiegoś czasu ![]() ![]() muszę zrobić obiad, pranie i najlepiej listę rzeczy które powinnam zrobić przed weekendem żebym o niczym nie zapomniała ![]() buziaki ![]() edit: wklejam zdjęcia sukienki ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-07-24 o 15:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Jeleniej Góry od nowej cioci
![]() Chciałam już w poniedziałek wdrążyć się w te klimaty, ale jakoś nic sensownego nie przyszło mi do głowy ![]() Ewuś, ładna sukienka ![]() ![]() Strasznie dużo się wydarzyło, ale znów musiałabym wypisać potężną powieść ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4940 |
Zadomowienie
|
Ewuś!!!No nono ale Ty jestes zalotna
![]() Ej Jeju-Wy tez macie taki dzien jakiś leniwy?-pogoda taka, deszcz, zimno...nic tylko przed kompem siedzieć... ![]() Mango napisz ten esej ja bym chętnie jakies ciekawe opowiadanie przeczytała ![]()
#4941 |
Zakorzenienie
|
trochę mnie tu nie było
![]() ale mam zamiar nadrobić zaległości ![]() Ewuś ślicznie wyglądasz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zadomowienie
|
Ewuś-stylowo wyglądasz w tej sukience ^^
Mango-tylko spróbuj nic nam nie opowiedzieć ![]() Tak w ogóle to dzień dobry ;> Kłaniam się tym razem jako studentka I roku dziennego kulturoznawstwa na UG ![]() Dostałam się z 95 miejsca (na 125), wraz ze mną na ów kierunek wybiera się dobra kumpela z gim więc nudno nie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku, dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Schism, gratuluję!
Mango, 18, o kurczę ![]() Ewusia, śliczna sukienka, ale Ty... TY JESTEŚ PRZEŚLICZNA! ja tak tylko wpadłam i zaraz wypadam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() czekam na powieść, może być w odcinkach ![]() tja, zalotna jak zalotka ![]() ![]() nadrób koniecznie ![]() ![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() Dziewczyny, aż normalnie się zarumieniłam ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie koniec dnia pod znakiem prac domowych i ogrodowych ![]() ![]() jutro rano muszę na zakupy jakieś skoczyć, bo lodówka pustoszeje, a poza tym w niedzielę (po weselu ![]() ![]() ![]() powoli się zbieram do spania, może jak raz pójdę spać wcześniej niż o 3 ^^ kolorowych snów ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry! widze,ze Agolek dzis pierwszy ![]() Piaaaaatek ![]() ![]() ![]() dzis po pracy mamy w planach isc na Batmana, sie nie moge normalnie doczekac ![]() zdam relacje jutro, tymczasme zycze wam milego poranka ![]()
![]() |
#4946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie!a u mnie deszcz, deszcz i deszcz i nic tylko bym spała ![]() ![]() Czekam na relacje ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cichutko,cichutko ostatnio na wątku... Ja niedługo się na zakupy wybieram,a wieczorkiem jak wrócę to zamierzam upiec ciasto dla TŻ-ta,czekoladowe ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba kiedyś umrę na zawał
![]() stałam sobie spokojnie na przystanku, kiedy nagle słyszę straszny dźwięk: trzask, huk, głuche uderzenie. serce momentalnie zaczęło mi bić w zastraszająco szybkim tempie, bałam się odwrócić, ale w końcu to zrobiłam, choć wiedziałam, co zobaczę. na ziemi leżał starszy mężczyzna, na szczęście przytomny, od razu podbiegli do niego jacyś studenci, sztuk dwie. ja oczywiście stałam jak sparaliżowana, ale nagle popatrzyłam na tłum ludzi na przystanku. stali jak idioci, odwracali wzrok! wkurzyłam się, najzwyczajniej w świecie i uznałam, że nie, że to głupie i że nie mogę tak stać. podeszłam z duszą na ramieniu i trzeźwo zapytałam, czy nie wezwać pogotowia albo czy w ogole mogę jakoś pomóc. okazało się, że to cukrzyk i spadł mu cukier itd, itp mimo, że nie wykazałam się mega odwagą, to itak jestem z siebie dumna, acz wracałam do domu na ugiętych nogach, blada jak ściana ![]() no, to koniec mojego wywodu ![]() ![]()
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Agness - jakiś taki sprawdzony przepis
![]() ![]() Ewusia - ślicznaś w tej sukience ![]() Mercy - u nas podobno już miało być słonecznie ![]() ![]() ![]() Schism, Mango - was zawsze aż miło czytać ![]() ![]() Długo mnie nie było, jakoś wena mnie opuściła a tydzień z powrotem i siły, bo praktykowałam aż mi nogi w tyłek właziły ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
Zadomowienie
|
Ja tak szybko przyszłam Was odwiedzic bo normalnie strasznie dziś zajęta jestem.
![]() Cytat:
Izuś ale przygoda, ale mnie to wkurza jak się tak l;udzie własnie zachowuja odwracaja wzrok-ja jeszcze nie byłam w takiej sytuacji ale mam nadzieje ze postąpiłabym tak jak Ty a nie udawała ze nic nie widze. Cytat:
Dobra ja lece bo cały dom z mama sprztamy i normalnie.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.