|
|
#4921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Kasiula.... no coooo Ty !!!!! Głowa do góry.... Ściungaj tą piżamę.... portki na tyłek, mały make-up.... kaffka, a złe myśli precz ..... no może meliskę sobie wypij... pomoże. Wiem, że jesteś zmęczona tym wszystkim... ale ja już wiele razy sobie myślałam, że Kaśka to ma "siłę".... chłop daleko, małe dziecko, studia, budowa domu i jeszcze 1000 innych spraw.... Ja nie wyobrażam sobie siebie na Twoim miejscu. Kacha jestes wieeeeelka
Angie: kochana.. ten sernik owszem jest puszysty ale nie rozpada się....nie ma obawy ![]() Kamilka: no i jak tam wczorajszy wieczór? Fifi zasnął przed waszym wyjściem? Ja mam juz bilety na Rubika na grudzień i tez nie mogę się już doczekać "wypadu" ![]() KaśkaL: nie płacić ! nie płacić ! i jeszcze raz nie płacić ! ![]() Dysiu: buciki super ... aby tylko pasowały.... no ale przecież MUSZĄ pasować Hadżi: ślad na policzku jest i to nie tylko widoczny ... on jest wręcz wyczuwalny. Smaruję go maścią ale jakoś nie widac efektu... Może słońce w lecie wypali... ![]() Czarina: ja tez chcę zobaczyć dinozaura... wprawdzie widzę go codziennie jak patrzę w lustro ale ten gatunek juz mi sie znudził.... ![]() Nigdy więcej nie kupię mrożonych udek... Nosz choroba kupiłam dzisiaj dwa bo nie było świeżych a po rozmrożeniu patrzę a one wieeelkie, tłuste a kupry miały prawie takie jak mój. Po selekcji zostało mi prawie nic.... ![]() No i mały wstał... |
|
|
|
#4922 |
|
Zadomowienie
|
kurde dziewczyny nie straszcie mnie z tymi butami!
![]() Babka pisze ze maja wymiar wkladki 14,9 wiec powinny byc ok...mam nadzieje. Widze ze Bartek ma rozne rozmiary wkladek przy roznych rozmiarach i czasem rozm 22 to nawet 15 cm a czasem 13,5. Dziwne to troche.... sie wkurze jak sie okaze ze beda za male... A i wiadomosc z ostatniej chwili! Mamy samochod! Radek wlasnie dzwonil ze juz nim jedzie do domu. Kupil w Wagrowcu, wypatrzyl na allegro, to ten, zobaczcie..... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7006906 oczywiscie cena byla negocjowana..... i teraz poszukujemy radia oryginalnego do volvo v40 bo ten samochod niestety nie mial radia. Moze ktos ma na zbyciu?
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją Edytowane przez dysia77 Czas edycji: 2008-11-18 o 13:14 |
|
|
|
#4923 |
|
Zadomowienie
|
Synciu - nooo skoro się nie rozpada to już więcej pytań nie mam
![]() Buziaki w policzek żeby nie było śladu, ale się dorobiłaś... Dysiu - no jeśli faktycznie wkładka ma 15cm to powinno być oki, numer numerowi nie równy, inny bucik, inna firma i numeracja też inna. Trzymam kciuki żeby były dobre, pewnie na dniach powinny do Ciebie przyjść to się koniecznie pochwal. Gratuluję autka!!!! Na zdjęciach wygląda super, nawet nie jest 'karawanowaty' - bo mi tak jak Czarinie combiaki a zwłaszcza volvo kojarzą się z karawanem - sorki. Ale ten Wasz na serio wygląda oki!! No i ma czujnik parkowania - to jest to co by mi się przydało ![]() Dzis mnie mężuś uraczył linkiem do poczytania... http://dziecko.onet.pl/17187,0,0,zes...o,artykul.html Nie to żebym praktykowała coś takiego, ale w sumie to nie przypuszczałam że może AŻ tak zaszkodzić. Właśnie sobie zaszalałam ![]() Zamówiłam sobie w Avonie kolczyki, 5 par za 20zł!! Fajne nawet, chcecie to i Wam mogę zamówić, bo to trzeba zrobić zakupy z katalogu za 60zł, a moja 'siorka' złożyła zamówienie na ponad 100zł to jeszcze z jeden taki komplecik mogę zamówić jak ktoś chce ![]() Zapodam Wam fotkę
http://www.szipszop.pl/tickers/25893.gif http://www.szipszop.pl/tickers/25894.gif Albumik: http://albumik.pl/albumy/lutowomarcowedzieci/ Edytowane przez Angie144 Czas edycji: 2008-11-18 o 14:28 |
|
|
|
#4924 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJ ho..
w pracy mały sajgonik... Jeszcze z 20 minut i do domu... jeszcze do banku ![]() Kasiula przeczytaj 3x razy co Synta napisala i mam nadzieje, ze zły humor odejdzie raz na zawsze. Super z Ciebie babeczka i tak jak napisala Synta nizwykle silna!!! Czarinko wycieczka do dinozaurowego parku super! Z zakupami zaszalałas... ja podobnie jak Angie ostatnio sknera sie zrobilam i dusigrosz... zaluje nawet na glupia bluzke za 30 zl przez to kupno mieszkania wiecznie czegos brakuje i zamiast bluzki wole kupic tłuczek do miesa ![]() Angie kolczyki fajne Sama lubie swiecidelka w uszach - chociaz ostatnio nie nosze, bo cos mnie ucho boli za dlugo nie nosilam i jak zaloze to zaraz boli... Albo kolczyki lipne...dysiu autko w deche!! Oby sie dobrze spraawowalo!!! Napisz kiedy pietrwsza przejazdzka z dziecmi ![]() W czwartek jade na policje... kolejne wezwanie w spr biwaku... meczy mnie to juz... ciekawe co oni jeszcze ode mnie chcą Ostatnio tez mam dziwne sny...dzis snili mi sie ze Ci ludzie z biwaku nas zaatakowali, pozabijali Tzta znajomych... gonili nas... koszmar... i co sie przebudzila i znow zasnelam to sen sie powtarzal - tak jakby ciag dalszy... i nie moglam sie pozbyc sie tego z glowy... ![]() Kiedys mi sie snilo ze znow Ci ludzie z biwaku weszli na moj balkon i wkradli sie dodomu - akurat ja bylam... masakra... ten gosciu chcial mnie chyba dusic ale sie obudzilam... ![]() Przesladują mnie... nie wiem... mam dosc juz tj sprawy... ech... za duzo pracy, szkoly, nerowow... przydalby mi sie urlop z 2 tygodnie... ![]() ok zawijam po malu do domku...
|
|
#4925 |
|
Zadomowienie
|
oj dziewczynki jakos nie moge sie zebrac do pisania, w ogole jakos nie chce mi sie siedziec przy kompie.sprawdze co mam sprawdzic i spadam.
u nas ok.po staremu wszystko. Tati wlasnie lalki usypia wiec mam chwile.mowi FIKU MIKU NA PATYKU, ostatnio maniaczy z kenem od barbi.chyba na mokolajki kupmy jej zestaw malzenstwo + dwojka dzieci. mowi bardzo duzo, nawet nie wiedzialam ze tyle potrafi. dzis na dworzu szlysmy a ona mi opowiadala co jest na dworzu.ja zadawalam pytania.dźiewo, tjawa, siaczki-krzaczki, konik, korek-jakis na ziemi lezal...mamuniu kojek tutaj jest jest przeslodka z tym swoim gadaniam.ze wszystkim sie dogadamy.mowi i odp na pytania bardzo madrze i logicznie.nadal mamy problem z popludniowym usypianiem, trwa to godzine.wieczorem jest ok.jak tylko zgasze swiatlo to Tati sie juz uklada do snu a popoludniu...dzis usnela o 15 i wstala o 17 pije jak szalona.nocnikowanie w lesie wykombinowalam z ta za duza kurtka.podwinelam dol i podszylam guma i jest ok. trzymajcie sie dziewczynki i chlopaku.
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
jestesmy, zyjemy czasu malo ![]() dzis mialam wolne, ale nawet nie wiem kiedy ten dzien zlecial ![]() u irka babci bez zmian, ani lepiej ani gorzej ![]() dodatkowo jeszcze dzis popracowalam troche w ogrodku, durna jestem jak nie wiem, 2 stopnie byly, wiatr pizgolil az huczalo a marta sobie chwasty wyrywala za to wyspalismy sie dzis z witem, wstalam o 9.00, jutro mam na 12 wiec tez nie musze sie zrywac rano w pracy wszystko ok, mamy coraz wiecej gosci, jutro konferencja na 120 osob, wiec jest co robic zaraz poczytam co u was, teraz lece jesc kolacje
|
#4927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hellołłłłłłłłłłłł po przerwie
Ni cholery czasu ostatnio nie mam - coś mi organizacja dnia siada Z góry przepraszam za chaos w moim poście ale chciałabym każdej z Was odpowiedzieć i mi się już totalnie wszystko pomieszało Zdjęć jeszcze nie oglądałam Martuś Leżą sobie grzecznie i czekają...tylko na co ![]() Mam nadzieję, że Babcia wyzdrowieje Synta dobre źródła donoszą (Hadzi), że z Piterkiem już OK na buźce No i GRATULUJĘ jedynej słusznej decyzji w sprawie nadżerki A co do tekstu o dinożarłach to myślałam, że swoje zdjęcie od Was zabrałam jak wyjeżdżaliśmy ![]() Basiu ucałuj Emilkę, niech jej te zębolki nie dokuczają Kasiu333 Cytat:
A pomysł z organizowaniem wyjazdów dla niepełnosprawnych dzieci chciałaś realizować kiedyś. Myślisz jeszcze czasem o tym?
|
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarinka
Gratuluję zakupków, dinożarłóf i oceanarium Odliczam razem z Tobą dni do Waszej przeprowadzki Aniu Ale super, że będziesz miała Mamusię u siebie Angie ciasta jeszcze nie robiłam ale wszystko przed nami ![]() Co do zębów....wyobraź sobie jak wieczorem wyjmujesz sztuczną szczękę i odkładasz na szafkę albo śmiejesz się z całego serca a tu nagle łup - szczęka wypada Mnie taka perspektywa najbardziej mobilizuje do chodzenia do dentysty ![]() Podziwiam Cię za mobilizację i samozaparcie do sprzątania ![]() Trzymam kciuki za kominek Ten artykuł Nie czytaj takich rzeczy!!!!Dysia samochodzik fuuuuullll wypas Radia nie mamy ![]() Freddy już schizę jakąś łapiesz z przemęczenia ![]() Oby szybko przeszły Kamilko mam nadzieję, ze dobrze się bawiłaś OK, spadam do kuchni bo bitki wołowe muszę dokończyć na jutrzejszy obiadek i kanapki do pracy dla całej naszej bandy zrobić. Postaram się już pisać na bieżąco i nie robić sobie zaległości Kogo pominęłam to przepraszam Spokojnej nocki ********** Musiałam posta podzielić na 2 bo był "przeładowany grafiką"
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-11-18 o 21:53 Powód: dopisek |
|
|
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
Najpierw powiem coś o butach, bo potem zapomnę, a zdjęcia już wklejam ze dwa tygodnie. Kupiłam Krystianowi buty firmy Mazurek (miałam kupić te co Kamilka Fifkowi, ale obawiałam się, że będą za niskie w podbiciu). Kupiłam rozmiar 25 i powiem Wam, że dobrze zrobiłam
, wkładka ma 16,5 cm. Mam nadzieję, że zimę przechodzi jakoś, a miałam kupić 24... Wklejam zdjęcia, buciki nie są może przepiękne, ale mają wysokie dość podbicie i są szerokie (a Krystian ma właśnie taką stopę).
Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-11-18 o 23:03 |
|
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
No hej, dziś już nic nie sprzątnęłam, za to wszystko pochowałam co może się zakurzyć. Powynosiliśmy kwiatki, krzesła, obrazy, serwetki i wszystkie takie pierdółki do innych pokoi i część do teściów na dół, bo od jutra zaczyna się u nas burdello
![]() Padnięta jestem, jeszcze zaraz Adama zagonię żeby mi firanki i zasłony pościągał i musimy resztę (stół, kanapy i TV) przykryć. Nie wiem jak my tu będziemy funkcjonować, najgorzej to z Milką będzie, no ale jakoś trzeba przecierpieć i wreszcie będziemy mieć nasz upragniony kominek ![]() Dooobra, nie zanudzam Was już tu o kominku, pewnie przez najbliższe dwa tygodnie będziecie już mieli opowieści o nim powyżej uszu ![]() Buziaki wielkie na dobranoc, zabieram się za robotkę i zmykam spać, odespać ten cholerny zamrażalnik papapaA kurteczka którą mamuśka upatrzyła fajna, może po całym tym sajgonie strzelę jej fotkę i Wam pokarzę... buziaki!!
|
#4931 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa, dużo dla mnie znaczą, wierzcie mi
Czarinko do Marcina nie dołączę, to pewne. Ktoś musi tu siedzieć i pilnować bałaganu. A, że padło na mnie... Przynajmniej mam Krystianka, rodzinę, znajomych... A Marcin??? Dlatego biorę się w garść, kiedy tylko sobie pomyślę, że nie tylko ja coś poświęcam... Tak mi głupio, że narzekam podczas gdy Ty miałaś 100 razy bardziej przerąbane... Sama z dwójką dzieci i niepewna przyszłość... Ale niezmiernie się cieszę, że jesteście wszyscy razem i daje mi to siłę Synta zdjęłam piżamkę (akurat robiłam jasne pranie, a przez cały dzień to się trochę zabrudziła ), wypiłam... nie melisę a piwko urodzinowe, i pomyslałam o innych... Mieszkanie z teściową... Big Brother, w roli tytułowej teściowa (aczkolwiek uważam, że to komplement dla niej ), a tak w ogóle to mi wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież nie jestem jedyna z masą problemów i obowiązków! Każda z nas ma! Marta nie ma czasu na spanie, Kamilka zajmuję się firmą i Fifkiem, Freddy studiuje, pracuje się i zajmuje Kubusiem (mimo bardzo młodego wieku- to bardzo "dojrzała" dziewczyna)... i mogłabym tak wyliczać... Ty mieszkasz z teściami (pokłony koleżanko ) Dziękuję Ci bardzo za wszystkie słowa...Jula niestety mój plan nie wypalił, ale siedzi mi to w głowie. Wciąż pamiętam jak Marta mi pisała, żebym Fundację założyła. I od tego czasu tak sobie myślę, że w sumie to prowadząc takie biuro podróży zarabiałbym na dzieciach niepełnosprawnych! A nie to jest moim celem...(znaczy celem jest zarabianie pieniędzy, ale nie kosztem niepełnosprawnych dzieci) ten Marta ma rację i jeśli uda mi się otworzyć firmę, która będzie mi dawać zyski to taka Fundacja powstanieEdytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-11-18 o 23:52 |
|
|
|
#4932 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
![]() Humor poprawiłam sobie nowymi jeansami Ja ostatnio na odmianę więcej dbam o siebie zakupowo.Co tam raz się żyje Barti wstał dziś o 6 tej przez zęby.Matko cały dzień nieprzytomna byłam.Jednak wolę wstawać o 9tej ![]() Czarinko foty oblukam jutro.Zakupy popieram dobrze robią na humorek Fajne macie atrakcje ![]() Angie ja też sama z siebie nie biegnę do dentysty.Jak już mnie bolało to poszłam.Tylko do złej dentystki i stąd tyyle cierpienia i kasy Fajnie będziecie mieli ![]() Marta jeszcze ogródek Masz siłę kochana ![]() Kasiu fajne butki Dysiu fajne butki ale jak przeczytałam rozmiar to wydawało mi się że małe będą.Barti chodził w lecie w 23r z Bartka.Ale widać mają różne numeracje.Fura superowa Dobranoc
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
Dorotko jeszcze odnośnie przedszkola... Krystian może iść do przedszkola tak gdzie jest zameldowany i musielibyśmy sie przemelować do rodziców, bo teraz jesteśmy wszyscy zameldowani u teściów. Dlatego mam związane ręce. Mam nadzieję, że jak tylko kominiarz odbierze komin ( a będziemy robić wszystko, żeby te wszystkie instalacje zrobić w 2010 roku), to nas wszystkich melduję w nowym domu i automatycznie zapisuję go do przedszkola a sobie szukam pracy. Będę jakiś czas wtedy jeździć codziennie 100 km (po 50 w każdą stronę) i szukać w międzyczasie pracy (jeśli cos swojego ne otworzę) dopóki się nie wprowadzimy. Taki mam plan i mam nadzieję, że wypali. To najlepsze rozwiązanie, trochę się pomęczę, ale jakoś się ułoży
Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-11-19 o 00:21 |
|
|
|
#4934 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu moc buziaczków z okazji urodzin Egzamin zaliczyłam
Ja z tego wszystkiego, tych kilku źle przespanych nocy, przedrzemałam cały wieczór |
|
|
|
#4935 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia widzę że dzisiaj już lepiej
Bardzo dobrze, że masz pewne pomysły, plany na przyszłość. Teraz troszkę samozaparcia i wszystko będzie tak, jak powinno być. Zawirowania w życiu są potrzebne- przecież to właśnie one kształtują nasz charakter, pokazują nam na ile jesteśmy silni. I często okazuje się, że chwile obecnie złe, mają pozytywne skutki w przyszłości. Dlatego trzeba przetrzymać rozłąkę z mężem, przetrzymać czas w którym skupiamy się głównie na dzieciach i mimo wszystko iść do przodu. Na wytrwałych zawsze czeka nagroda. A w ogóle to w dniu twoich 32 urodzin (coś ściemniasz bo na zdjęciach to ja dwudziestkę widzę, a nie trzydziestkę:d) życzę Ci mnóstwo radości, pogodnych dni, dużo słoneczka w życiu, zrealizowania planów i marzeń, piątki z obrony magistra i oczywiście- pociechy ze swoich męzczyzn Muszę uciekac bo Ala się obudziła, dobranoc |
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
witam
kasiu333 - wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzin, duzo zdrowia,spelnienia marzen, pociechy z rodzinki, oborny pracy zaliczonej na 5, no i niech sie wasze mury pną do góry bardzo ladne te buciki dla krystianka, mu kupilismy witowi rozm. 24 i juz widze ze beda potrzebne jeszcze jedne za jakis miesiac no i spodnie ocieplane musze mu kupic, albo caly kombinezon, zimnoooooooo jest strasznie u nasbasiu - gratki za zaliczony egzamin julcia - mi tez siada organizacja dnia, pocieszam sie wizja nastepnego tygodnia, gdzie do pracy ide tylko 3 dni nie wiem czy wam pisalam ale odkad poszlam do pracy to schudlam7 kg, w niecaly miesiac, to dla mnie jak do tej pory najlepsza dieta, po prostu ruszyc tylek z domu ide wstawic pranie i gary do mycia, no i jakies sniadanko wciagnac, wit jeszcze lula
|
#4937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4938 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiu ja rowniez dolaczam sie do zyczen...
A z wlasnym biznesem zawsze mozna sprobowac... Moze jakis sklepik jak Ana dzieciecy, o ile u was tego za duzo nie ma ![]() Julcia no wlasnie podpytam czy moglabym sprostowac moje wczesniejsze zeznania, zobaczymy w ogole po co ja jutro tam jade... ![]() basiu gratuluje zdanego egzaminu... strasznie Was tam mecza w tej pracy... dlugo jeszcze tak z tymi egzaminami bedzie? to wszyscy pisza czy tylko Ty jako ze swiezynka jstes? Ok... puki nikogo nie ma w biurze - skseruje ksiazke
|
|
#4939 | |
|
Zadomowienie
|
Kasiu333 - Też podkradam i podpisuję się pod życzeniami Czarinki:
A w ogóle to w dniu twoich 32 urodzin (coś ściemniasz bo na zdjęciach to ja dwudziestkę widzę, a nie trzydziestkę:d) życzę Ci mnóstwo radości, pogodnych dni, dużo słoneczka w życiu, zrealizowania planów i marzeń, piątki z obrony magistra i oczywiście- pociechy ze swoich męzczyzn Jesteś super babka i tak trzymaj!! Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!! Butki dla Karsytianka fajne, tak sobie teraz myślę czy ja czasem za małych nie kupiłam, w końcu to jeszcze jakieś trzy miesiące zimna nas czekają - oby nie więcej! Cytat:
Dobrze, że chociaż tamten masz już za sobą!! Marta - super, że przyszły tydzień będziesz miała lżejszy no i wizja weekendu też fajna oby się udało! No i fajnie macie z tą siłownią i sauną - korzystaj ile się da, bo nigdy nie wiadomo kiedy szefowa się rozmyśli ![]() Nooo i gratulacje tych zrzuconych kilogramów!! Zmykam popracować, buziaki wielkie!!
|
|
#4940 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu duuuuuuuuuuuużo słoneczka spełnienia wszystkich marzeń i duuuuuuuuuuuuuużo szczęścia
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Kasiunia,spoznione ale jak najbardziej szczere i z glebi serca plynace zyczonka urodzinowe!!!! Kochana,zyczymy Ci spelnienia marzen,pociechy z Synusia,z Meza rowniez.Niech domek rosnie w powalajacym tempie i praca magisterska najlepiej sama sie pisze .Zdrowka i sil oraz samych pogodnych dni! Buziaczki i usciski!!!!Butki Krystiankowe super...tylko nadziwic sie nie moge,ze taki duzy rozmiar ,my nosimy 22 a i tak sa za duze.Julitka,snilas mi sie ostatnio...Ty i Marta ![]() Marta,Ciebie to tylko podziwiac...wiem,ze do pewnych rzeczy zmusza Cie sytuacja ale podziwiam,ze ze wszystkim dajesz sobie rade.Noooo i gratuluje utraty kilogramow-niezly wynik! Korzystaj z silowni i sauny ile sie da,ja z checia bym pochodzila ale zawsze szkoda mi kasy (karnet na miesiac 60 euro,niby nie duzo ale szkoda ),tez dusigrosz sie ze mnie zrobil...przez ten kryzys,czlowiek nie wie na czym stoi![]() Angie,no to czekamy na kominek ![]() Madzia,buziolki ogromniaste dla mojej pieknej rozgadanej Synowej Synta,ja tez dziekuje za przepisy-wykorzystam Dobrze,ze Piterek ma sie lepiej Czarinko,zazdroszcze beztroskiego spedzania czasu na wycieczkach do tak ciekawych miejsc-maaarze o takim wypadzie,juz daaaawno nigdzie nie bylismy.Pochwal sie zakupami i napisz co kupilas Michalowi na urodzinki. Caluski dla Trollaskow i dla Ciebie,szczegolnie w bolace miejsca Dziewczynki,wybaczcie ale juz nie pamietam co komu mialam napisac -tyle naskrobalyscie.... Acha,jeszcze mi sie przypomnialo...Dysiu,piekne autko ...no i Adusi dawno nie pokazywalas.Freddy,wspolczuje koszarow zwiazanych z ta bijatyka ...Mam nadzieje,ze w koncu uda Ci sie o tym wszystkim zapomniec. Pisze tak na raty,bo co chwile ktos wchodzi...Jak mi sie cos przypomni jeszcze to dopisze. Calusy dla Was wszystkich!!!! Tesknie... |
|
|
|
#4942 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko w tą i z powrotem.... Kaśka: 100 lat.....100 lat niech żyje żyje nam..... Kasiu masz zapewne dużo marzeń (jak każdy) i ja życzę Ci żeby stopniowo pomalutku wszystkie się spełniały Uciekam już bo muszę obiad dokończyć a o 13.30 mam autobus bo wyruszam na poszukiwanie kozaczków na zimę.... ale znając moje szczęście to albo nie kupię nic... albo kupię takie, które nie będą mi się podobać a kupię je dlatego żeby mieć święty spokój i więcej nie szukać
|
|
|
|
#4943 |
|
BAN stały
|
HEj
KAsiu sto lat..... cmooooooooooooooooooook Mam straszny zapierdzel w firmie. Niestety jeszcze nic wczoraj i dzisiaj nie czytałam a wątku. Napiszę tylko, wypad udał się. Nie było jakoś super ekstra, ale złapałam powiew świeżości. Uśmialiśmy się, skecze na żywo się chyba fajniejsze, i te ich minki... zrobili 2 bisy. Filip wyczuł sprawę i nie chciał spać. Już mieliśmy nie jechać, ale... podziękowałam mu za "szybki sen" i oddałam w ręce mojej mamy. Podobno mocno szlochał ale po godzinie usnął. Dobrze, że była z nim też Ewa to wiedziała co zrobić, by go uspokoić. Wiecie, że on sięgał do mojej mamy po pierś.... zbereżnik jeden i zdrajca. Ale jaki kochany... I jeszcze dzisiaj wpada do mnie Paulina z Tymkiem. (wiecie chyba którym) do później paaaaaa |
|
|
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Kasiu życzę Tobie wszystkiego, czego sama byś sobie życzyła Z tymi butkami to też teraz mam wątpliwości:rolleys: My kupiliśmy Bartka - 23. są o 1,5 cm większe, niż stópka Nikusia. Mam nadzieję, że starczą do końca zimy. Czytałam na stronkach, że co 3 miesiące trzeba sprawdzać długość stópki. Angie troszkę przerąbane z tą budową kominka, tym bardziej teraz, gdy nie można na dwór uciec, ale pomyśleć o wieczorkach przy kominku... Aniu super, że się odezwałaś Jose znalazł pracę? Synta widzę, że kupujesz jak ja:rolleys: W tym roku kupiłam kozaki - fajne - wzięłam w ostateczności bo nic innego w moim rozmiarze nie mieli. A potem kupiłam drugie... Super, że Piotruś już zdrowy ![]() Czarinko - uwielbiam czytać Twoje posty- zawsze znajdę dla siebie w nich ukojenie. I wcale nie dziwię się reszcie, że Cię tak uwielbiają ![]() Dysiu bryka wypaśna, śliczna i zapewne komfortowa Ja uwielbiam kombiaki, sama jeżdżę passatem w kombi, duża krowa z niego, ale nie chciałabym innego mniejszego autka Śmiesznie to zawsze wygląda, jak taka mała - małolata wysiada z dużego auta, wyciąga wózek, potem dzieciaczka , jeszcze śmieszniej będzie jak brzuszek będzie większy Freddy współczuję koszmarów nocnych. Trzymam kciuki za zeznania, abyście mogli wskazać prawdziwych sprawców waszego koszmaru. Kurcze zazdroszczę wam troch zakupów ubraniowych , to dla mnie najbliższe pół roku to martwy okres. Nie opłaca mi sie nic kupować, bo po ciąży pewnie znowu schudnę i wieksze rozmiary mi sie nie przydadzą.Martuś to miałaś dietę cud, normalnie Jal pracowałam w hotelu, to też korzystałam z sauny za free, nie powiem, baaaardzo mi sie to podobało. Wychodząc, miałam wrażenie, że mam aksamit, a nie skórę![]() Basiu gratki za egzamin, zdolna z Ciebie bestyjka |
|
|
|
#4945 |
|
Zadomowienie
|
a wlasnie...
jeszcze Basi mialam pogratulowac zdanego egzaminu ,inaczej byc nie moglo .I buziolki dla Emisi w obolale dziaselkaKasiu,Jose nadal bezrobotny ,ma jakies male fuchy ale jak je skonczy to nie wiem co bedzie.Watpie zeby znalazl jakies stale zatrudnienie....przynajmn iej w tej chwili.Co chwile sie slyszy,ze kogos zwalniaja,zamykaja firmy...Do Jose tez ciagle ktos dzwoni pytajac o prace (bo on ZAWSZE pracowal i jeszcze zalatwial prace znajomym) a teraz taki klops.Ogolnie masakra.Tesciu chce jednak "ratowac" ten dom z basenem....wystawil go na sprzedaz ale ma nadzieje,ze wczesniej sprzeda mieszkanie w Huelvie (bo tez ma jedno,ktore wynajmuje w chwili obecnej swojemu pracownikowi) i tym sposobem bedzie mogl splacic ten duzy dom.Szkoda by go bylo,bo straciliby MNOSTWO pieniedzy (bo ten dom jest kompletnie umeblowany,ma 4 sypialnie malzenskie,dwie dla dzieci,4 lazienki,dwa ogromne salony,dwa duze tarasy plus wejscie-ogrod,po prostu bajka! no i ten basen-urzadzenie tego wszystkiego kosztowalo ich majatek.Dom wystawili za 750 tysiecy euro a jest wart /z umeblowaniem / ponad 1.200 tysiecy ,wiec strata bylaby ogromna ).Zmykam,bo kientka jest... |
|
|
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
i ja sie dołączam do zyczen dla kasi- najlepsiejszego
jak do was pisze to własnie franio wlazł pod stół ,zdjął mi kapcie i mówi KOFAM NÓZIA tzn kocham nózkeu mnie troche smutno...ojciec alkoholik nie daje o sobie zapomniec....echhhh za duzo pisania ale o mało wczoraj nie zamarzł policja go zabrała na izbe wytzrezwien spod smietnika,spal w deszczu ....pozdrawiam was mocno |
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania niech klientka zostawi u Ciebie furę kasy
Trzymam kciuki żeby Teściowi udało się uratować ten dom Aniu, a on cały jest zamieszkały? Z opisu wynika, że jest bardzo duży a jakoś nie załapałam wcześniej i myślałam, że w nim tylko Twoi teściowie mieszkają.A co do snów.....no, że Marta Ci się śniła to super ale horroru ze mną to Ci serdecznie współczuję ![]() Synta kuzaki kupłaś ? Takie jak chciałaś?Kamilka bardzo się cieszę, że "załapałaś trochę świeżości" Kasia333 zapomniałam wczoraj napisać - bardzo mi się te butki podobają Marta i Lachkasia ja jeszcze nigdy nie byłam w saunie I pewnie to chore jakieś jest ale....ja się boję sauny Wydaje mi się, że jakbym tam weszła to bym się udusiła To taki jakiś irracjonalny strach. Ale KasiuL skoro piszesz, że taka po niej aksamitna skóra jest, to już Wam dziewczynki zazdroszczę ![]() Dobra, kończę...muszę kanapki porobić i się wcześniej spać położyć bo poprzednią nockę mam w plecy a nie wiem jaka ta będzie. Misiek się obudził przed 23 i płakał mi do 2. W końcu dałam mu paracetamol i zasnął. Temperaturę niby miał w granicach 38 stopni ale coś go telepało i jakiś taki dziwnie wystraszony był. Nie mogłam go uspokoić. Troszkę kojąco działało na niego patrzenie przez okno na padający śnieg ale nie mogliśmy tak długo stać bo raz że zimno a dwa, że on KONIECZNIE chciał bawić się tym śniegiem I weź tu człowieku wytłumacz dziecku o 2 w nocy, że o tej porze to się bałwanka nie lepi ![]() ![]() Spokojnej nocki **** Frania współczuję Ci przeżyć z Tatą Niby widzi się na ulicach ludzi tak "zjedzonych" przez alkohol ale jakoś to do człowieka nie dociera, że oni gdzieś tam są ojcami, mężami, dziadkami.....i że ktoś cierpi z ich powodu. A już szczególnie ciężko musi być Tobie widzącej jak Tata się stacza Nie mam doświadczenia w takich sytuacjach ale... jest jakaś możliwość, że Tata "wyjdzie na prostą"?Słowa Franusia rozczulające....dla takich chwil warto żyć Ikola ja Cię proszę...skrobnij choć słówko
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-11-19 o 20:46 |
|
|
|
#4948 |
|
Rozeznanie
|
mam...mam....mam....
Aniu: no jestem w szoku normalnie jeśli chodzi o twoich teściów. Trzymam kciuki żeby szybko sprzedali to mieszkanko a dom zatrzymali ![]() ![]() ![]() Kamila: dobrze że złapałaś oddech i dobrze się bawiłaś. Oby tak częściej . Piotruś też ostatnio zrobił się wieeelką przylepą... tylko mama i mama. Jak pójdzie do dziadków na dół to po pól godz. już marudzi mama i mama .Jego najnowsze słowa to: cyc, już, duża, duży, dziadziuś Lecę poczytać Paulince książkę .... miłych snów ... bo już pewnie dzisiaj nie zajrzę |
|
|
|
#4949 |
|
Wtajemniczenie
|
Synta gratuluję udanego zakupu i czekam na fotki
Ponieważ nie mógł się od kilku dni "skupczyć" to kupiliśmy mu dzisiaj soczek winogronkowy (zawsze pomagał w tym temacie) i świeży sok z marchwi (taki "jednodniowy"). Ten marchewkowy był dość zimny, bo stał w lodówce. Nalewam mu go do szklanki, próbuję ...zimny...dolewam trochę ciepłej wody i daję Miśkowi żeby spróbował czy już OK. Misiek pije i mówi, że buuuu (zimny) no to go pytam: "to co, dolać Ci jeszcze ciepłej wody?" a mały odpowiada: "Tak, ciut, ciut" No jak usłyszałam to "ciut, ciut" to myślałam, że pęknę ze śmiechu ![]() Dobra, spadam ***** Aaaaa, jeszcze mi się przypomniało, że miałam Wam napisać.... Dziewczynki Czy moglibyście się postarać i mnie wreszcie przegonić!!!! Kurcze, wychodzi na to, że ja jakaś "przodownica" jestem i największa gaduła
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-11-19 o 21:03 |
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
moj ojciec nie wyjdzie juz na prosta....
bynajmniej nie w tym zyciu...on pije juz prawie 30 lat!!!a teraz jest juz w koncowej fazie.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

....
mama Franka
Aniu, a on cały jest zamieszkały? Z opisu wynika, że jest bardzo duży a jakoś nie załapałam wcześniej i myślałam, że w nim tylko Twoi teściowie mieszkają.