![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() ![]() Jak się raz zobaczy jakie cuda można kupić za grosze... to potem ciężko przejść koło lumepksu obojętnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
BAN stały
|
Ja nie lumpeksów,nie lubie poprostu nosić używne ciuchy po kimś.Lekko mnie to obrzydza
![]() ![]() ![]() A dzisiaj się dowiedziałam,że nasi współlokatorzy się rozstają po ok.4 latach,byli zaręczeni,ślub za rok.Mieli nawet projekt domu i chcieli się budować.Szkoda mi ich,pomimo tego jaką stanowili pare,która często się kłóciła.Chyba gorycz się przelała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Wtajemniczenie
|
No z moich dalszych i bliższych znajomych ostatnio rozstały się dwie takie wieloletnie pary. W dzisiejszych czasach długoletnie udane związki i małżeństwa są jak dziewice, czyli ze świecą ich szukać.
Jakoś wątpię, że z mojego pokolenia ludzie będą się wiązać na CAŁE ŻYCIE. Brzmi dumnie, ale ludzie teraz lekko traktują słowa "i nie opuszczę Cię aż do śmierci". Zresztą dzisiejsi faceci traktują związki lajtowo, cieżko im porzucać wolność, są nieodpowiedzialni i zwiewają jak pojawiają się problemy. A im lepiej wykształcony facet, tym gorsza cholera mam wrażenie ![]() Jak patrze co się dzieje wokół to wolę być sama. A wyjątki potwierdzają regułę ![]()
#4924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4925 |
Zadomowienie
|
Czesc piekne!
Musze sie wam wyzalic bo zwariuje, wczoraj byla bezsilnosc a dzis zlosc i gniew ![]() ![]() ![]() Wczoraj po jezdzie poryczalam sie Tztowi ze nic mi nie wychodzi.. dobrze ze przytulil i pocieszyl... Wszystko mi sie pierniczy, sprzegla nie dociskam do konca przy hamowaniu hamuje za wolno i wogole jedna wielka porazka.. Wszyscy juz smigaja po miescie tylko nie ja ![]() Chyba za glupia jestem zeby to wszystko skoordynowac... Dzieki ze moglam sie wam wyzalic.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja za to jestem dzisiaj uziemiona. Malowałam się już do pracy jak mnie złapał cholerny ból w klatce i sparaliżowało na chwilę. Puściło wprawdzie szybko, ale boli cay czas, więc napisałam do szefa, że mnie dziś nie będzie, heh - albo fałszywy alarm, albo mi zapalenie mięśni międzyżebrowych wraca. Muszę to tak czy siak wyleżeć.
![]() |
#4927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis bede dzwonic do brata moze pouczy mnie w weekend jesli sie zgodzi i bedzie mial czas ![]() ![]() Nom innej mozliwosci nie mam.. ![]() Ja bardzo chce sie nauczyc naprawde, tylko nie umiem tego wszystkiego skoordynowac... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Anitka, dziwne metody nauczania tam u was mają. U nas juz na pierwszej godzinie każdy wyjezdza na miasto, przynajmniej w moim OSK tak było. Nieważne czy sie mialo kontakt z samochodem, czy nie... Ja wsiadlam, male zapoznanie z samochodem, ustawianie lusterek, raz do przodu, raz do tylu, malutkie kółeczko na placyku i od razu na miasto...
Nie wyobrażam sobie, żeby marnować tyle godzin na placu ![]() ![]() Wszystko zależy od instruktora. Ja na początku mialam lekcje z dwoma różnymi i z jednym wyjeżdżałam już kawał w Warszawę, a na nastepnej lekcji drugi powiedzial ze nie umiem skręcać w prawo i jezdzilam caly czas tymi samymi ulicami wałkując 4 te same zakręty w prawo ![]() Z tego drugiego od razu zrezygnowałam, bo to było marnowanie czasu ![]()
#4929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4930 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie te egzaminy też były strasznie stresujące ![]() ![]() Jak za trzecim razem zrobiłam łuk to aż poprosiłam egzaminatora o czas na ochłonięcie ![]() ![]()
![]() |
#4931 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że mam prawo jazdy za sobą - zdawałam 3 razy a te egzaminy to jeden z większych stresów w życiu. Teraz mam swój samochód ale praktycznie nie jeżdżę, bo wszędzie tż prowadzi, niezbyt umiem jeździć po miastach, bo brakuje mi agresywności, ale ponoć to kwestia wprawy. Anitko, najważniejsze że chcesz i że robisz ten kurs. trzymam kciuki, żeby było dobrze |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a umówić możemy się na przyszły tydzień. i może najpierw do tego na świętokrzyskiej właśnie.. żeby Cię nie odrzuciło od małych, śmierdzących dziur ;P
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzieki, ze mnie wspieracie
![]() Ja mialam z nim tylko 4 godziny dwie w poniedzialek i dwie wczoraj.. W poniedzialek pozwolil mi poprowadzic kawalek kiedy jeszcze nie znal moich umiejetnosci i powiedzial ze nic nie umiem i sie przesiadamy Powiedzial ze mnie nie pusci na miasto bo ja sie gubie w pedalach itp..Ze jak zrobie taka sytuacje na drodze to wjedziemy w kogos albo ktos w Nas. Ze za bardzo gazuje itp.. Dzis daje sobie dzien luzu i powiedzialam ze z p. M nie chce jazd bo nie rozumiem go po prostu...on do mnie nie trafia.. Boze mam nadzieje ze w koncu pojme to wszystko.. ![]() Przed chwila gadalam z bratem, choc zaczynajac ta rozmowe juz wiedzialam jak sie ona skonczy ![]() ![]() Wiem ze jestem ciezko kapujaca w te klocki, ale sie nie poddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Beznadziejny jest ten instruktor ![]() ![]()
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anitko ja bym zmienila instruktora na Twoim miejscu. Jak on moze Ci powiedzieć ze nie mozesz wyjechac na miasto bo masz ruchy nieskoordynowane...a kto niby na pierwszych jazdach ma. Po to durny ma sprzęgło i hamulec zeby wrazie czego reagować. Slońce nie przejmuj się mądrą dziwczynką jesteś. Musisz tylko wyluzowac i przestać się dołowac...no i instruktora zmienić.
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. U mnie też plac pojawił się po około 6 godzinach jazdy po mieście... i tak jest najlepiej... Anitko, jak najszybciej zmień instruktora, bo naprawdę tylko marnujesz czas ![]()
![]() |
#4939 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ten z ktorym mialam teraz 4 godziny ogolnie to powiedzial ze w takim tempie nie moge jezdzic po miescie, bo w panice zamiast skrecac czasem jade prosto, czesto za ostro hamuje itp.. Ja nie przecze faktycznie nie umiem jeszcze tego wszystkiego skoordynowac ale wczoraj na tym samym placu szlo mi po prostu fatalnie..Ze nas zatrabia itp..ze wszystko robie za wolno zbyt duzo myslac przy tym |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#4941 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci szczerze, że ja po skończeniu kursu wykupiłam sobie w sumie 15 dodatkowych godzin. Czyli tak, jakbym miała zrobione 1,5 kursu. A poczułam, że na serio może mi się uda zdać na... czterech ostatnich godzinach wykupionych przed egzaminem. Na serio. Wcześniej była kiszka. Dwa tygodnie przed "godziną zero" myślałam, że na egzamin w ogóle nie pójdę, bo się nie będę błaźnić. A zdałam za pierwszym razem. Powiem Ci tak - instruktor powinien Cię wspierać i dodawać otuchy, a nie gnoić. Mowić o błędach, ale też o postpach. Mój szwagier opowiada mi o swoich kursantach. Czasem ktoś przełamuje się w połowie kursu dopiero, czasem trzeba kogoś porządnie ochrzanić, że np. tylko narzeka, że nic nie umie. I nagle pojawiają się postępy. Każdy ma inny rytm i inne predyspozycje. Też miałam wieeeeele chwil zwątpienia, ale wytrwałam ![]() ![]() Trzymam kciuki! Tylko musisz dać sobie czas i nie załamywać się niepotrzebnie. Cytat:
![]() Cześć, tez mam kaca. Nie ma to jak pijacki wieczorek w środku tygodnia ![]() Ikea załatwiona, nawet wysępiłam darmowy kupon na kawę i ciasto od miłego pana w punkcie obsługi klienta ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zadomowienie
|
Anitko zgadzam sie z dziewczynami. Pierwsze słyszę żeby tyle godzin jeździć tylko po placu. Ja jeździłam jak łamaga a od razu po 10 min na placu zabrał mnie na miasto, miałam przerażenie w oczach. Parę razy w trakcie kursu zdarzyło mi się mało kogoś nie przejechać, ale mój instruktor nigdy nie powiedział że jestem niewyuczalna ani nie akrytykował. Podsuwał pomysły jak robić żeby było dobrze. Naprawdę pomyśl nad zmianą instruktora bo się nie nauczysz, jak masz wyczuć jak skręceć jeśli nie możesz wjeżdżać na krawężniki
![]() ![]() Trzymam kciuki
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z tez mnie bardzo wspiera mowi ze dam rade i ze wie o tym.. Ze bede cwiczyc i pojme to wszystko i ze wierzy we mnie. No ja widoczie naleze do tych wolniej lapiacych o co chodzi.. Zadzwonilam do nich i pwoiedzialam ze dzis musze odpoczac i ze dopiero jutro bede jezdzic..powiedzialam szczerze ze idzie mi zle i naprawde choc bardzo chce nie wychodzi mi...Szef powiedzial zebym sie nie martwila ze czasem poczatki sa trudne i ze dam rade Wiec jesli sie uda to jutro zmierze sie ze swoim strachem..Nie poddam sie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Anitko ja tez bym zmieniła instruktora. ja pamietam, ze na siłe mnie rodzice sadzali do smaochód (mialam 17 lat) a on od razu na maisto kazał mi jechac - ja wtedy nawet nie wiedzialam jak sie samochód zapala ![]() ![]() Nemus biegeim do lekarza a ja dzis cos odkryłam ![]() ![]() ![]() i tym oto sposobem leze jeszcze w łózku w pizamce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
BAN stały
|
No właśnie melodio.Takie zycie,to sa te tzw przechodzone związki.Ja nie chciałabym teraz być z kimś 5 lat i dopiero czekać na określenie się mężczyzny.A to pewnie dlatego,że mam taką przeszłość za sobą noi obawy,że mogłoby się też skończyć rozstaniem.A bardzo bym nie chciała,tfu,tfu,tfu.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mielismy wczoraj wieczorek wloski ![]() ![]() Bylo bosko.. prawdziwa sycylijska mafijna rodzina ![]() Nie moglismy zasnąć z meżem poł nocy z przejedzenia. On grał w grę ja czytałam " Zycie Pi" w koncu zasnęlam , ale mojemu mezulkowi o 3 w nocy na amory się zebrało ![]() Tym sposobem dzis na oczy ledwo widzę. Asiuk jak ja Ci tej ikeii zazdroszczę. Mam tyle rzeczy do kupienia, a nie mamy kiedy zebrać sie do Krakowa. Moze w sierpniu sie uda.
![]() |
#4947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W ciagu kursu jezdzilam z 4 osobami, bo nie byl do nas przypisany zaden instruktor na stałe. I dlatego mysle, ze nauczylam sie jezdzic.. bo kazdy zwracal na inne rzeczy uwage i dzieki temu egzaminator mnie nie zagiął ![]() A tak w ogole milo Cie znow widziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mój TŻ jest wspaniały i wyjątkowy, nie mogę się doczekać jak się z nim zobaczę. Dziewczyny, jak myślicie, czy TŻ pamięta o moich imieninach? Robiłam wszystko żeby zapomniał, on sam mówił, że najpierw urodziny, potem imieniny a jak się pytał kiedy te imieniny to mu mówiłam, że jeszcze dłuuuuugo. I byłam pewna, że nie pamięta, ale ostatnio się pytam czy przyjedzie w następną sobotę, a on "hmm... a co jest w następną sobotę? hmm... muszę sprawdzić co to za data" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
BAN stały
|
A czemu Poemi,nie chcesz aby nie pamiętał o twoich imieninach.Troch to dziwne,hm.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.