|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Cytat:
futerka mają
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Żyję, ale kompletnie na nic nie mam czasu. Na wizaż to już w ogóle Ale żebyście mnie nie zapomniały, to się melduję, bo już wieki nie pisałam. Pozdrawiam serdecznie
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa doskonale Cię rozumiem
jakoś jeszcze mi się troszkę czasu udaje znaleźć ale też coraz gorzej ...ale cisza piątkowa ...
|
|
#4924 |
|
Konto usunięte
|
masakryczna cisza...
jestem w szoku. ![]() edit: minisia przed chwilką była, nic nie napisała,..i się zmyła.. ![]() odezwij się minisiu , jesteśmy ciekawe czy kciuki poskutkowały. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-12-05 o 22:01 |
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
no i minisi calutki dzien nie bylo
a ja zagladam jeszcze zeby sprawdzic co u niej i nic... ewus czesc fajnie ze si meldujesz
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki sorry, że się nie odzywałam, ale wczoraj, dziś miałam strasznie zalatany dzień
![]() A więc kciuki nadal potrzebne do wtorku ![]() Dzięki miniu ogromniaste urodzinowe buziaczki od naszej trójeczki ![]() A co do wczorajszej mojej ciszy miniu to zgadłąś co do opcji numer 2 ![]() kropka gdzie fotki choinki ![]() Ja nie mam koncepcji co do koloru choinki i nchodze po tych sklepach, chodzę i nic ![]() Jutro na 9:00 do pracy do 14:00 i potem na kawkę mikołajkową najbliźsi ![]() To do jutra babeczki, bo coś weny nie mam
|
#4927 |
|
Wtajemniczenie
|
TŻ właśnie wrócił z pracy
a ja czuję się okropnie - powinnam lada chwila dostać @ dziś byłam tak zakręcona, że cały dzień myślałam, że to dziś są mikołajki i dałam Weronice prezent . chłopcom na szczęście nie dałam, bo czekałam na TŻa
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
my jutro idziemy do reala tam bedzie mikolaj
tez nie mam ostatnio weny..
|
#4929 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsza
chłopcy obudzili się na dobre ok. 1 w nocy, Olafek padł zaraz po 2. a Igorek dopiero teraz . wracam do pracy . dobrze, że jutro przychodzi niania o 9. - niech ich budzi jedyna pociecha z tej pracy to to, że może dzięki niej nie zgłupieję do reszty
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się z rana przed pracą i życzę miłego dnia i weekendu
|
#4931 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
No w takim tempie to mrne szanse na część V w tym roku ![]() ewa- witaj, pozdroofy dla Mikiego i buziaki imieninowe dla niego, bo pewnie dzisiaj świętuje!!! minisiu- no to do wtroku w takim razie patrilla- dzięki za zaproszenie Mikołaj przyszedł, Werka najbardziej zadowolona z ksiązeczki z Teletubisiami. No chyba mi jednak plasterki anty nie służą , kolejny raz 5. dnia po przyklejeniu mam takie nerwy,że czasami to ostro muszę nad sobą panować żeby nie wybuchnąć. Czyli to początkowe zwiększone stężenie hormonów i ich powolne uwalnianie nie pozostaje bez wpływu na moje nastroje... A takie były wygodne...Dzisiaj zaczynam stroić mieszkanko na świątecznie, poza choinką, ale ona też niebawem, bo wyjeżdżamy na święta, więc się nią chcemy nacieszyć. Tymczasem!
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
Hej, Tymek mam drzemkę, a ja muszę pakować prezenty dla dzieciaków na mikołajki, ale najpierw się przywitam.
u nas dziś ładny dziień, spacerek koniecznie, a potem imieniny chrześniaka...
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka trzymam kciuki żeby nam sie spotkanie udało
co do nerwów a może Ci potasu brakuje Małż poszedł z Pola na spacer oby nie zasnęła,a ja pracuję ... Barwencja razem pisałyśmy buziaki
Bruno dołączył do nas 28.02.2011' Edytowane przez Patrilla Czas edycji: 2008-12-06 o 12:26 |
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dogorywam... Wczoraj z pracy wróciłam o 23.00 o czym mnie dziś niania poinformowała telefonicznie
. Oczywiście sponiewierałam sie do bólu i dziś łeb mnie tak napier****, że mało nie rozsadzi. Idę spać z Alą, tymczasem...
|
#4935 |
|
Konto usunięte
|
ja tylko się przywitam i pomykam do domowych obowiązków.
minisiu, to trzymam wciąż kciukasy. ![]() Ja też nie mam pomysłu na choinkę. Najbardziej póki co podoba mi się w odcieniach pomarańczowego, ale zobaczymy... jutro jade na zakupy, to może jakieś bombki kupię. Dziś umyłam trzy okna,.. jeszcze tylko trzy i podwójne balkonowe... ale zostawię to na po szkoleniu.a kiedy znajdę czas na pranie firanek, i takie generalne porządki.. tego najstarsi Indianie nie wiedzą. ![]() a w czwartek będe piekła pierniki. Już trzeci rok z kolei według tego samego przepisu, będzie pysznie. Teraz biorę się za łazienkę i podłogi, a w miedzy czasie pomidorówkę dla Maksia upichcę. Spacer bł bo pogoda taka fajnista, wiosenna wręcz. ![]() ale że w nocy lało, to kałuży od groma, dziecko było przeszczęśliwe, taplał się w tym syfie... mokry po kolana.. a co tam, niech się hartuje. ![]() narka, zajrze wieczorkiem. |
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
małż dopiero o 12 uspił małą
kurka a ja dopiero znów siadam do pracy ![]() Cytat:
wogóle chyba dla mnie ostatnio Święta jakiejś takiej rangi nie mają ...
|
|
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.Ja juz od rana walczę z przygotowaniami na zjazd rodziny(ur. TŻ)juz większośc roboty zrobiona ale TZ się zmył na motor więc ja też robię sobie przerwę
Nikola śpi.A teraz sprawozdanie z wczorajsze wizyty mikołaja ![]() Nikola z uśmiechem na twarzy pobiegł do drzwi ja usłyszała pukanie ale po otwarciu drzwi uśmiech znikł i z rykiem przyleciała do pokoju.No i na szczęście boi się mikołaja Teraz mamy na nią haka ale wredna matka jestem
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
karolinqa23 oj gdzie tam wyrodna
trzeba jakieś zabezpieczenie mieć kurka Pola na razie niczego się nie boi. Miłej imprezki
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł ja też przygotowuje się do imprezki mikołajkowej, bo przyjdzie rodzinka i w przerwie zajrzałam do Was, ale widze marniutko z wpisami
![]() Xantia jak tam samopoczucie ![]() Główka jeszcze napier**** ![]() karo no to widzę, że u Was też imprezka już pewnie wszystko przyszykowane ![]() lea no to pracowity dzionek miałaś Ja też muszę się wziaść za okna i wykorzystać fajną pogodę. Wtorek, środa mam wolne i jak będzie ładnie to umyje To tymczasem borem lasem
|
#4940 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze ze marniutko bo nie będziemy miały zaległości!!
Miłego wieczoru!! ALE CICHO!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez karolinqa23 Czas edycji: 2008-12-06 o 20:18 Powód: dopisek |
|
|
|
#4941 |
|
Wtajemniczenie
|
a na sekundę wpadłam...
sobota przeleciała, nie wiem kiedy. Nic pożytecznego nie zrobiłam, no może poza 2.godzinną drzemką razem z Weronką- już nie pamiętam od kiedy pierwszy raz. W środę idziemy na wizytę do nefrologa, a "państwowo" zarejestrowałam nas na 2 marca dopiero.
|
#4942 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to dziś też się melduję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja i bez plasterków mam takie nerwy. Szkoda gadać. O dekorowaniu też muszę pomyśleć. Oglądałam plastikowe bombki, bo szklane chyba nie przeżyją ![]() Cytat:
Miały przyjechać tylko moje kuzynki z dziećmi, tak sobie na kawę. Ale rodzinka sobie wymyśliła inaczej Wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że zjawą się u nas wszyscy z okazji imienin Mikołaja. Siedzieliśmy w dwoch pokojach, bo byśmy się nie zmieścili. 11 dorosłych i 4 dzieci. Wesoło było.Zdjęcia z dziś. Na ostatnim prezenty Mikołaja:
|
|
#4943 |
|
Wtajemniczenie
|
ewcia ależ Mikłaj wydoroślał, ho,ho....
a ja wymyśliłam,że kupię Weronce na dużego Mikołaja taki namiot do domku,żeby miała swoją enklawę gdzie nikt jej na ręce nie będzie patrzył, np. http://www.allegro.pl/item494736927_...zorow_hit.html
|
#4944 |
|
Konto usunięte
|
heyka z wieczora.
![]() teraz pomęczę Was fotkami z wyjazdu, wreszcie wszystkie zgrałam. 1. tu mieszkaliśmy. 2. tak wyglądał nasz pokój. 3. 4. rodzinnie. ![]() 5.nie pytajcie co robię... bo sama nie wiem... 6. mamusiu, zaraz będzie kawa. |
|
|
|
#4945 |
|
Konto usunięte
|
i jeszcze dwa ujęcia.
1. moja pierwsza wizyta w Mc Donalds. 2. nowy kotek mojej siostry. edit: niesttey, ale wizaż muli, nie można fotek dodac.
Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-12-06 o 22:59 |
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa Miki taki dorosły szok wygląda jak 2 latek
![]() Lea ale fane foty wypoczęliście widać ![]() najadłam sie słodyczy i mam power ![]() dobranocccccc
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza i ostatnia wczoraj
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Druga
Coś słabawo wczoraj z postami ![]() my się szykujemy na roczek. ale okropna pogoda jest szaro buro i ponuro Idę prasowac Buziaczki dla Was mamuśki |
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj dogorywałam, dziś już jest ok... Latamy z Alą i Chipim po chałupie i wariujemy. Ale bajzel mamy, na kółkach
|
|
#4950 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie !!
Coś słabo nam idzie tworzenie 5 części więc trzeba dorobić postów. Zaległe, ale szczere życzenia imieninowe dla wszyskich Basieniek i Mikołajów. Mój tż jest kopidołem więc też świętowaliśmy Barbórkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze, ale ty masz szczęście że masz takiego tż-ta. Cytat:
Cytat:
Kurcze ale ci zazdroszcze takich świąt. Cytat:
Ja też trzymam kciukasy. Kurcze, ale ciekawość mnie zżera co to takiego. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9985647]Dziś umyłam trzy okna,.. jeszcze tylko trzy i podwójne balkonowe... ale zostawię to na po szkoleniu.a kiedy znajdę czas na pranie firanek, i takie generalne porządki.. tego najstarsi Indianie nie wiedzą. [/QUOTE]Ja też wczoraj umyłam trzy okna. Zostały też trzy ale małe. I też mam takie odczucia co do reszty porządków. A teraz co u nas. Kacper nauczył się robić "tak" i naśladować dzwięk odkurzacza i udaje że odkurza. Wczoraj moja siostra przebrała się za Mikołaja i wręczała prezenty Kacperitowi. Ale dla niego większą atrakcją była babcia a nie Mikołaj haha. Potem wkleję na fotce jakie prezenty dostał. My z tż-tem zrobiliśmy sobie też prezent na Mikołaja i zarezerwowaliśmy wczoraj wczasy w Turcji. Lecimy 20.05 na 2 tyg. Wczoraj bardzo się cieszyłam, ale jak poczytałam opinie o hotelu to mi mina trochę zżedła. Oby się nie sprawdziły. Znajomi lecą 13.05 i chcieliśmy być w hotelu blisko nich przez tydzień wspólny więc nie było nad czym się zastanawiać, bo hotel jest zaraz obok ich hotelu. http://www.eximtours.pl/index.php?pi...peofboard%5D=1 Dzisiaj w ramach świętowania Barbórki tż zabiera nas na obiad. Więc znowu nie muszę gotować. A ja od tyg jestem chora. Mam problemy z pęcherzem. Biorę urinal, ale nie wiele mi pomaga. Chyba bez lekarza się nie obejdzie.
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

jestem w szoku. 

a ja czuję się okropnie - powinnam lada chwila dostać @
. chłopcom na szczęście nie dałam, bo czekałam na TŻa

. Oczywiście sponiewierałam sie do bólu 
ale zostawię to na po szkoleniu.