![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten z Sephory oglądałam ale to jest jakby wosk taki tłustawy, a najlepszy jest właśnie kosmetyk o konsystencji cienia bo nic sie z nim nie dzieje cały dzień, nawet w upały ![]() Gdzie kupiłas to ustrojstwo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle na kosmetycznym jest cały wątek o tej firmie. A propos henny, pisałam Ci kiedyś już, że ten krem, który mi poleciłaś kiedyś...kojarzysz? W ogóle u mnie nie działa, nie chwyta mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za podpowiedź, właśnie niedługo mam zamiar wyskoczyć na zakupy do Lidla (akcja odchudzanie ruszyła wczoraj więc muszę zaopatrzyć się w niezbędne składniki) a po drodze mam Naturę to wdepnę ![]() Nie miałam nic z tej firmy Essence ![]() Pamiętam, że pisałaś o tej hennie w nawiązaniu do niechwytania farb na włosach, dla mnie to szok, nie znam takiego przypadku jak Ty ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
odnośnie kosmetyków - dorinko zachwalałaś kiedyś puder rimmla i wciągnęłam go na listę zakupów, ale że na razie mam zapas pudru to oglądnęłam tylko w drogerii - a pani ekspedientka mnie przyuważyła i od razu zaczęła zachwalać że super, sama używa i poleca serdecznie, także kupię go na pewno
![]()
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Dori., ty jesteś blondi i robisz sobie bardzo ciemne brwi?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Tak, inaczej nie żyje ![]() ![]() Zuza ten puder to mój nr.1 od roku chyba, właśnie mi się kończy więc muszę zakupić, często w Rossmanie jest w promocji, aha ja mam kolor bardzo jasny Ivory- ale on fajnie się stapia z kolorami fluidów i w ogóle jest ok. ciemniejszego bym się bała, bo nie ma nic gorszego niż za ciemny puder....ale nie wiem Zuza jaką Ty masz karnację ??? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-05 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- jesteśmy we trzy. U mnei minimum mejkapu to rzesy, róż + brwi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko się ostatnio zastanawiałam jak jest z tymi brwiami u blondynek bo ja właśnie ciemne mam dosyc i mocno zarysowane. I myslałam czy to jest ok do jasnych włosów w ogóle wczoraj próbowałam strzelic fotę sobie, taką, żeby bez lampy była i w miarę naturalnie pokazywała kolor. Zaraz zobaczę czy mi wyszł i wam wrzucę może. Jutro idę do fryzjera się obciąć ( tak samo jak ostatnio, tylko zarosłam) ale intensywnie myślę co zrobić następnym razem kolorystycznie. Myślałam, żeby iść w strnę miodu (taki blond) lub koniaku, ale Tz nie chce, żebym zmieniała, tak mu się podoba to co teraz. Ale końcu facet, co on tam wie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do Was, Dziewczyny.
Zawsze maluję brwi, bo bez pomalowanych wyglądam, jakbym nie miała oczu...a też mam jasne włosy...z resztą wiecie, jak wyglądam ![]() Brwi pomalowane obowiązkowo. Dla mnie 'must have' to puder, pomalowane brwi i pomalowane rzęsy. Różu nie używam, bo mam naturalne rumieńce i czasami aż wyglądam, jak matrioszka ![]() Dori, szukam właśnie kosmetyków Essence, które mam i polecam, żeby Ci pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Czyli polecasz te woski z Inglota ? Widzę, że wiele kosmetyków Inglota używasz a ja ich chyba cały czas nie doceniam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Ps: Weźcie mi coś zróbcie, przejęłam fizia od dorinki, i mam manię na tle włosów;/
Znowu nieświadomie temat zaczęłam, żesz kurczę. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Aha: a wy te brwi regulujecie same? Ja nie umiem tak, żeby wyglądały identycznie.
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powoli odkrywam coraz to nowsze kosmetyki u Inglota. LAkierów mam już full, ich top coat jest najlepszy jaki miałam do tej pory. Lubie ich puder transparentny, sypki i róż w kremie. Mam ich eyeliner - i tez jest ok. Mam ich palete z cienami - jeste bardzo zadowolona. Jedyne co mi nie spasowało to ich baza pod cienie - w ogóle nie przedłuża trawłości porduktu. Paletka do brwi - świeny zakup. Nic się nei rozamzuje i moge sama wybrac sobie kolory. mam jeden cień i dwa woski. Mam tez pędzle do makijazu - sa super (dwa do cieni, jeden do nakładania, drugi do cieniowania). Miałam mozaikę brązująca do twarzy - i tez byłam zadowolona, dawała fajne, matowo-satynowe wykończenie, bez zbednych drobinek. Na lato z pewnością kupię jeszcze raz. Planuję zakup rozświetlacza. Jedyne co mnei nie powaliło to ta wspomniana baza i błyszczyki. Madlen, ja raz na sto lat ide do kosmetyczki, a tak to nie reguluję, czeszę je. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-03-05 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja reguluję sama ![]() ![]() ![]() Ehhhmi też ciężko zrobić dwie identyczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znowu nieświadomie temat zaczęłam, żesz kurczę.[COLOR="Silver"] ja też muszę do fryzjera!!! już dawno powinnam ale jakoś nie miałam sił no i w sumie trochę bałam się iść wcześniej bo jakby akurat jakieś trwałe odchodziły albo coś - a to może mogłoby zaszkodzić maleństwu ![]() nie mogę sie doczekać az sobie farbę strzelę (ale to robie w domku), na razie pilnie potrzebuje podcięcia niestety moje włosy to dramat - są niewspółpracujące, nie poddatne na układanie - robią co chcą. Nie chcę ryzykować jakiejś krótszej fryzury wymagającej dużo zabiegów bo nie mam na nie rano czasu .... pewnie skończy się na podcięciu
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie tak, żebym o tym w ogóle nie myślała ![]() np. http://www.pudelek.pl/artykul/15582/...warza_w_twarz/ Czyli następstwem mojej analizy będzie dodanie dodanie ciepłego jasnego brązu i może jeszcze jakiegoś - podpytam fryzjerki do baleyagu następnym razem ![]() Edit Ja sama reguluję brwi, bo kosmetyczki mnie wkurzają w tym temacie ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-05 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Ja idę do fryzjera na swój tradycyjny baleyage w sobotę. Wreszcie! Odrost masakryczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorinko ja mam taki kolor włosów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Tak, nie rozmazują się, nie spływają.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
Ja też raczej sama reguluje brwi...Kosmetyczki zawsze wyskubują za dużo.
Mam za chude brwi właśnie przez to, że kiedyś chodziłam do kosmetyczki...poza tym one przycinają każdą brew na początku, horror. Teraz sama 'zapuszczam', żeby były trochę grubsze. Dori, te dwie rzeczy mam i są b. fajne ![]() http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=15869 http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=10442 |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Butter już ogladam sobie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Moje brwi też niezdyscyplinowane, niektóre wloski strasznie długie i idą dół, takie szczoteczki....
Ad włosów, znalazłam ostatnio to zdjęcie, i tu kolor jest tym stylu jaki mi się podoba. Z takim "brązowym połyskiem". Albo Aniston. (podoba mi się też brąz alicji b. c.)
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Tak, zrezygnowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madlen czyli myslimy o tym samym ![]() Blond KasiC. na tym zdjęciu jest też bardzo ładny ![]() EDit Madlen ja kiedys miałam podobny kolor i ktoś przy odroście mi schrzanił, dodał za dużo jasnego i efekt utraciłam, mówiłam Ci o zdjęciu sprzed 3 lat, włosy miałam w tym klimacie ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-05 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.