Betterware - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-30, 14:39   #4921
babulenka
Rozeznanie

Dot.: Betterware

Dziewczyny, żyjecie? Bo ja już mam dość tych upałów i prysznicowania z przebieraniem sie non stop Nie mam kompletnie sił na pracę. W tym miesiącu nie skorzystałam z żadnej dodatkowej promocji, nic mi się nie przydalo
babulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 10:21   #4922
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez babulenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, żyjecie? Bo ja już mam dość tych upałów i prysznicowania z przebieraniem sie non stop Nie mam kompletnie sił na pracę. W tym miesiącu nie skorzystałam z żadnej dodatkowej promocji, nic mi się nie przydalo
Miło,że tęsknisz za nami.

Ja po prostu siedzę w lecie podczas takich upałów za miastem na działce, wśród zieleni. Tam nie mam internetu. Wpadłam tylko na 1 dzień puścić zamówienia i po południu znowu znikam na łono przyrody.

Ominęła mnie promocja z kolagenem, a szkoda. Zaś ta dzisiaj dostępna jak dla mnie marna, więc też dodatkowo nie poszaleję.
Stary 2014-08-01, 12:28   #4923
magza
Raczkowanie

W lipcu takie kiepskie atrakcje nam betterware zaproponował że nie bardzo było o czym pisać. Może sierpień będzie lepszy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
magza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 20:23   #4924
babulenka
Rozeznanie

Nie będę pracowac do końca upałów, tak postanowiłam, byczę się. Jazda w ten upał mnie wykańcza. Barcelona dopiero we wrzesniu, więc został mi ogród, hamak i ksiązki. Zakupiłam ich znowu full. Nie umiem, jak juz wyląduję w jakiejś ksiegarni, wybrac jednej pozycji, zawsze jest minimum 5, choc staram się ograniczac, bo drogie jak cholera. W Aros czesto sa fajne promocje. Ale ja juz tak mam z książkami i kosmetykami, zawsze. Z Bett zamówiłam to co potrzebowałam, w tym półroczny zapas pasty do zębów, masła arganowego i kawy kolagenowej. Wystarczy mi zakupów, chyba, że w promocji jakiejs ekstra pojawią się soki.
Będę tu teraz częściej.
Stary 2014-08-03, 13:40   #4925
magza
Raczkowanie

A używałaś może z serii arganowej
ARGAN OLEJEK ODBUDOWUJĄCY DO WŁOSÓW SUCHYCH
Kod: 121254 do włosów chodzi mi o wygładzenie końcówek ?
Stary 2014-08-04, 15:30   #4926
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magza Pokaż wiadomość
A używałaś może z serii arganowej
ARGAN OLEJEK ODBUDOWUJĄCY DO WŁOSÓW SUCHYCH
Kod: 121254 do włosów chodzi mi o wygładzenie końcówek ?
Patrz,wczoraj odpisałam, a nie ma mojego wpisu... może cos zle wcisnęłam nie używam olejków do włosów w ogóle i nie kupowałam pielęgnacji włosów Z BV / poza jednym chyba szamponem, ale po kilku umyciach oddałam, / więc na te tematy nic nie wiem i sie nie wypowiem na chwilę obecną. CZekam natomiast na rozjasniacz dla siostrzenicy, jak sprawdzi to napiszę czy działa. Puścilam tez twoje pytanie do grupy, jeśli dostanę jakies info to dam znac
Stary 2014-08-04, 18:51   #4927
magza
Raczkowanie

Cytat:
Patrz,wczoraj odpisałam, a nie ma mojego wpisu... może cos zle wcisnęłam nie używam olejków do włosów w ogóle i nie kupowałam pielęgnacji włosów Z BV / poza jednym chyba szamponem, ale po kilku umyciach oddałam, / więc na te tematy nic nie wiem i sie nie wypowiem na chwilę obecną. CZekam natomiast na rozjasniacz dla siostrzenicy, jak sprawdzi to napiszę czy działa. Puścilam tez twoje pytanie do grupy, jeśli dostanę jakies info to dam znac
Jakieś problemy miał ostanimi dniami wizaż aplikacja na smartfona dopiero dzisiaj po południu zaczeła działać poprawnie.
Dzięki i czekam na wieści

Stary 2014-08-12, 14:37   #4928
magza
Raczkowanie

Otrzymałam maila od betterwera ale chyba czegoś nie rozumie piszą w nim o promocjach które są w katalogu ? I tyle ? Po co o nich pisać skoro są w katalogu ?

Stary 2014-08-12, 18:59   #4929
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Otrzymałam maila od betterwera ale chyba czegoś nie rozumie piszą w nim o promocjach które są w katalogu ? I tyle ? Po co o nich pisać skoro są w katalogu ?

Może wyszli z załozenia / i słusznego/ ze nie wszyscy maja katalogi, a lista z gotowymi cenami wysłana na wszystkie maile pomoze tym ludziom zamowienie złozyc..
Stary 2014-08-12, 19:11   #4930
magza
Raczkowanie

No nie wiem, mnie oferta rozczarowała, czekałam na jakąś fajną promocję żeby uzupełnić zamówienie a tu rzucili inf.
W tym miesiącu więcej ofert nie będzie!
Chyba znowu nie złożę zamówienia Poczekam do września, katalog wrześniowy ma ciekawsze oferty
Jak dla mnie oczywiście
Stary 2014-08-12, 19:15   #4931
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
No nie wiem, mnie oferta rozczarowała, czekałam na jakąś fajną promocję żeby uzupełnić zamówienie a tu rzucili inf.
W tym miesiącu więcej ofert nie będzie!
Chyba znowu nie złożę zamówienia Poczekam do września, katalog wrześniowy ma ciekawsze oferty
Firma nie wysyła katalogów ludziom, tylko dołączają z zamówieniem, więc jest to jakby taka info dla tych, co zamówien w ub mies badz nawet wczesniej nie skladali. Tak myślę. A promocje dodatkowe - jesli wypuszcza w ogóle - to byc moze jutro, na weekend.

Sory edytuję... nie dopatrzyłam, ani u siebie, ani u Ciebie tej adnotacji, że więcej ofert promocyjnych nie będzie... ups No to pozamiatane

Edytowane przez babulenka
Czas edycji: 2014-08-12 o 19:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 13:19   #4932
gegania
Raczkowanie

Dziewczyny, chyba za bardzo się przyzwyczaiłyśmy do tego, że w drugiej połowie miesiąca ciągle są jakieś wyprzedaże i dodatkowe oferty i teraz niektórzy są zawiedzeni, że więcej ofert nie będzie. Ja firmę doskonale rozumiem. Mamy katalog, a w nim setki produktów. Wiele z nich już jest w mocno obniżonych cenach, nawet o 50%. Należy pracować na katalogu, zbierać zamówienia, a przede wszystkim kupować dla siebie produkty zużywalne i szukać nowych Klubowiczów, którzy choćby też tylko dla siebie kupowali. Na tym właśnie polega MLM. Niektóre firmy MLM w ogóle mają tylko kilka produktów na krzyż i żadnych dodatkowych promocji nie mają.
Problem w tym, że większość naszych przedstawicieli nie pracuje. Niestety. Wiele zarejestrowanych osób nic nie robi, a reszta głównie kupuje dla siebie i dla najbliższego grona. Tylko niewielki procent pracuje, czyli systematycznie szuka nowych klientów i rekrutuje. A potem właśnie firma musi robić wyprzedaże, bo coś z tym niesprzedanym towarem trzeba zrobić, aby było miejsce w magazynie i pieniądze na nowe produkty. Bo przecież my ciągle chcemy nowości, nieprawdaż? Firma na tych wyprzedażach nie zarabia, tylko wycofuje kasę albo traci. Może weźmy się dziewczyny do pracy z katalogami zamiast czatować na wyprzedaże. Z resztą na wyprzedażach jest najczęściej mało chodliwy towar - to w katalogu są perełki, na których zarabia się pieniądze.
gegania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 13:42   #4933
magza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gegania Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba za bardzo się przyzwyczaiłyśmy do tego, że w drugiej połowie miesiąca ciągle są jakieś wyprzedaże i dodatkowe oferty i teraz niektórzy są zawiedzeni, że więcej ofert nie będzie. Ja firmę doskonale rozumiem. Mamy katalog, a w nim setki produktów. Wiele z nich już jest w mocno obniżonych cenach, nawet o 50%. Należy pracować na katalogu, zbierać zamówienia, a przede wszystkim kupować dla siebie produkty zużywalne i szukać nowych Klubowiczów, którzy choćby też tylko dla siebie kupowali. Na tym właśnie polega MLM. Niektóre firmy MLM w ogóle mają tylko kilka produktów na krzyż i żadnych dodatkowych promocji nie mają.
Problem w tym, że większość naszych przedstawicieli nie pracuje. Niestety. Wiele zarejestrowanych osób nic nie robi, a reszta głównie kupuje dla siebie i dla najbliższego grona. Tylko niewielki procent pracuje, czyli systematycznie szuka nowych klientów i rekrutuje. A potem właśnie firma musi robić wyprzedaże, bo coś z tym niesprzedanym towarem trzeba zrobić, aby było miejsce w magazynie i pieniądze na nowe produkty. Bo przecież my ciągle chcemy nowości, nieprawdaż? Firma na tych wyprzedażach nie zarabia, tylko wycofuje kasę albo traci. Może weźmy się dziewczyny do pracy z katalogami zamiast czatować na wyprzedaże. Z resztą na wyprzedażach jest najczęściej mało chodliwy towar - to w katalogu są perełki, na których zarabia się pieniądze.
Skoro firma zaprasza tych co chcą kupować taniej dla siebie to znaczy, że taka jest jej polityka. Jak nie pasuje to niech przyjmnie tylko osoby które mają działalność gosp. Pozatym nie wiem jak wysoko jesteś w firmie bo chyba wysoko skoro znajdujesz się w wąskim gronie żałujących, że na wyprzedażach firma nie zarabia. Kolejna rzecz, że wyprzedaże te organizowane w drugiej połowie miesiąca jak piszesz ewidentnie nastawione są na klubowiczów a nie dla klientów bo po pierwsze nie ma żadnych ulotek nawet takich które można by samemu wydukować i pokazać klientom a po drugie czas ich trwania jest tak krótki, że wystarczy krótka nieobecość poza miejscem zamieszkania a już nie da rady się na nie załapać co dopiero poinformować klientów. Po trzecie te setki produktów o których piszesz to często przedmioty które można kupić w chińskim markecie za połowę ceny tylko nie każdy o tym wie (albo w kauflandzie) a tak naprawdę w katalogu jest tylko kilka perełek...i to nie zawsze dostępnych
Poczytaj forum to się zorientujesz ... np. ankoro już od dawna nie może zamówić kolagenu chociaż udało jej się przekonać do niego klientki.

Stary 2014-08-16, 14:20   #4934
babulenka
Rozeznanie

Dokladnie jest tak jak pisze Magza; Przykre to, ale polityka firmy jakos ostatnio na bakier z celami i potrzebami klubowiczów; dziewczyny potracily sole błota i olejki na promocję Morza Martwego a tu te produkty w ciągłych brakach i nie mogą sobie odbic. Nie każda jest dyrektorką Better więc dla tej liczniejszej rzeszy, ktorych małe obroty skladaja się na duże pensje dyrektorek, inwestycja taka jest po prostu stratą i powoduje żal i niezadowolenie. Podobnie jest z kosmetykami. CZęsto nawet w ofercie pozakatalogowej nie ma produktu, który klientce przypasował, a sie skończył. I maszeruje do sklepu. Myslisz że to buduje lojalnośc klientki do marki? Może lepiej jednak miec mniej produktów, nie setki a w stałej ofercie?
Stary 2014-08-20, 09:24   #4935
Lilka44
Raczkowanie

GG do Lilka44

Napiszę w końcu i ja. Firma ma nas totalnie w czterech literach, zobaczcie ostatnią aktualizację braków, jest z 14 a mamy 20- żal gadać.Próbowałam zrobić zamówienie od początku miesiąca, ale te czekamy na potwierdzenie mnie dobija.Wiem, że to tylko żele ale moje klientki są zainteresowane tylko chemią i różnymi gadżetami do kuchni. Nie sprzedają mi się ani błota ani kosmetyki i nie powiem, żebym nie próbowała.Kobietki przyzwyczajone są do dawnego katalogu i mówią mi, że kosmetyki i błotka nie są pomysłami do Twojego domu- a taki napis przecież umieszczany jest na stronie głównej katalogu. I właśnie przez takie pomysły firmy straciłam bardzo dużo klientek i coraz częściej przestaje mi się to podobać.

KRS 0000186434
cel:Piotr Jaśkowski 76/J
pomóż mi spełnić marzenia mojego syna i podaruj mu swój 1%
Lilka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 11:08   #4936
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gegania Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba za bardzo się przyzwyczaiłyśmy do tego, że w drugiej połowie miesiąca ciągle są jakieś wyprzedaże i dodatkowe oferty i teraz niektórzy są zawiedzeni, że więcej ofert nie będzie. Ja firmę doskonale rozumiem. Mamy katalog, a w nim setki produktów. Wiele z nich już jest w mocno obniżonych cenach, nawet o 50%. Należy pracować na katalogu, zbierać zamówienia, a przede wszystkim kupować dla siebie produkty zużywalne i szukać nowych Klubowiczów, którzy choćby też tylko dla siebie kupowali. Na tym właśnie polega MLM. [B]Niektóre firmy MLM w ogóle mają tylko kilka produktów na [/B]krzyż i żadnych dodatkowych promocji nie mają.

Z twojej wypowiedzi widać,że jesteś tak jak cała Dyrekcja B. oderwana od rzeczywistości. Wam w głowie tylko zagraniczne wyjazdy i bankiety.

Nikt nie interesuje się tym co w firmie na samym dole. Tyle pracy włożyłam w ten kolagen. Miałam na niego stale ponad 30 klientek. Wszystko poszło na marne, a przecież firma mogła poszukać innego producenta itp. Pisałam w tej i innych sprawach : do firmy ( brak odpowiedzi), SMS y do sponsora z prośbą o wsparcie ( brak odpowiedzi), nawet do Dyrektora 2 x ( brak odpowiedzi). A wydawało mi się,że kulturalni ludzie powinni coś odpisać. Choćby - odczep się. Tam nikt nie przejmuje się problemami zwykłych przedstawicieli. W związku z brakami odpowiedzi na wiele istotnych pytań ( dziewczyny rezygnowały) moja grupa zmalała z kilkunastu do jednej osoby.

Dodam tylko, że nie masz pojęcia jak inne firmy MLM motywują swoje konsultantki i dlatego piszesz głupoty. Np. Firma Avon co katalog ma program motywacyjny z nagrodami za 1,00 zł ( praktycznie na wyciągnięcie ręki dla każdego), a to tylko jeden przykład z wielu.
Stary 2014-08-25, 16:49   #4937
babulenka
Rozeznanie

No z tym żelem do czyszczenia toalet to tez prawda, w tamtym miesiącu nie kupiłam bo długo nie było / nie wiem czy od początku ale raczej tak/ i w tym tez cały miesiąc w brakach, więc kłania mi się sklep, bo zapasy juz sie skończyły i nie mogę dłużej czekac. A ja nawet nie wiem co tam teraz w sklepie powinnam wziąc, który jest ok?
Stary 2014-08-26, 12:04   #4938
gegania
Raczkowanie

Dziewczyny, ja nigdy nie twierdziłam, że jest świetnie i też żałuję, że nie ma kolagenu, błota, soli peelingowej, itp. Gdyby te produkty były, to ludzie zarabialiby więcej, ja też. Pozostaje nadzieja, że wkrótce pojawi się inny producent, bardziej godny zaufania, bo tamten niestety zawiódł firmę. Czasem są różne inne niedociągnięcia, ale jeśli porównać nasz katalog z tym co było 5 lat temu to nawet nie ma porównania.
Przyznam, że nie rozumiem tych, którzy nie chcą zamawiać, bo w katalogu pojawiły się kosmetyki, błoto, itp. Czy produkty do domu zniknęły? No chyba nie, to jak komuś się nie podoba oferta z kosmetykami, niech ogląda katalog do połowy. To tak jak mi kiedyś ktoś powiedział: tu jest dużo produktów do mikrofalówki, a ja nie mam mikrofalówki. Ręce opadają czasem z szelestem. Ale to my tu jesteśmy od generowania popytu. Trzeba sprzedawać to co jest. Chciałam zauważyć, że na liście braków z dnia wczorajszego jest 13 produktów, jeśli wierzyć tej liście, więc jest co sprzedawać (jakieś 400 produktów lekko licząc).
Dziś pierwsze seminaria - już za kilka godzin będzie wiadomo, co firma przygotowała dla nas na kolejne miesiące. A koleżanki, które nie idą na seminarium informuję, że 1 września odbędzie się konferencja on-line. Jak już będę miała link, to mogę wkleić go tu na forum.
gegania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 19:58   #4939
magza
Raczkowanie

Widzę, że we wrześniu jest duża obniżka na krem BB. Chciałam zamówić próbkę ale oczywiście jest niedostepna :banghead: czy ktoś wie jak z kolorytsyką czy naturalny jest mocno ciemny czy może zgodnie z założeniem ładnie się dopasowuje do karnacji ?

Edytowane przez magza
Czas edycji: 2014-08-26 o 20:01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 21:03   #4940
babulenka
Rozeznanie

Sory, zmieniłam zdanie

Edytowane przez babulenka
Czas edycji: 2014-08-27 o 15:44
Stary 2014-08-27, 16:22   #4941
magza
Raczkowanie

Cytat:
Sory, zmieniłam zdanie
odnośnie BB ? Czyli do niczego ?
Dziewczyny pamiętacie mój super prezent do zamówienia - po miesiącach poszukiwań w końcu odkryłam co to takiego dla zainteresowanych wklejam linka
http://www.aliexpress.com/item/Free-...372866025.html
Stary 2014-08-27, 16:58   #4942
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny pamiętacie mój super prezent do zamówienia - po miesiącach poszukiwań w końcu odkryłam co to takiego dla zainteresowanych wklejam linka
Czyli firma Ci nie odpowiedziała, skoro sama drążyłaś temat do końca, dobrze rozumiem?
Gratuluję, to coś kosztuje aż ponad 12 dolców. I do tego rączki czyste!

Mam pytanie do Babulenki:
Czy kosmetyki BV nadal przychodzą bez dat produkcji/ważności, czy coś się zmieniło?

Pytanie do wszystkich:
Czy kawy mielone są godne polecenia? Mam rozpuszczalną o smaku kokosowym i uważam,że jest przeciętna, nie do polecania.
Stary 2014-08-27, 17:10   #4943
magza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Czyli firma Ci nie odpowiedziała, skoro sama drążyłaś temat do końca, dobrze rozumiem?
Gratuluję, to coś kosztuje aż ponad 12 dolców. I do tego rączki czyste!

Czy kosmetyki BV nadal przychodzą bez dat produkcji/ważności, czy coś się zmieniło?

Pytanie do wszystkich:
Czy kawy mielone są godne polecenia? Mam rozpuszczalną o smaku kokosowym i uważam,że jest przeciętna, nie do polecania.
No nie firma mi nie odpowiedziała co to jest ale za to wysłali mi inny produkt przy następnym zamówieniu jako prezent - płyn do czyszczenia pralki - mnie nie zachwycił i forma stosowania jest "kosztowna", bo trzeba prać na pusto.
Co do kawy to miałam mieloną orzechową i jakaś strasznie słaba mi się wydawała, w porównaniu do tych sklepowych, smakowo ok, próbowałam również waniliowej podobnie. Jeśli chodzi o rozpuszczalne to odpowiada mi wersja Irish chociaż się tego nie spodziewałam bo takie aromaty alkoholowe na ogół nie są w moim guście.
P.S. A rączki mam zawsze czyste bo wszystkie ciasta robi za mnie mikser planetarny

Edytowane przez magza
Czas edycji: 2014-08-27 o 17:11

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 18:28   #4944
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Musiałam anulowac to co napisałam; po 3 godzinach znikła mi, bardzo na dodatek nierówno, moja tapeta: mieszanka / BB plus na to jasny podkład/
więc nie mogę gwarantowac efektu jaki był zaraz po nałożeniu . Byc może to wina tego podkładu i bez niego BB sprawdziłby sie lepiej, ale jest dla mnie na dzien za ciemny i nie mogłam tak iść do ludzi. Tak że sory, chciałam pomóc, nie wyszło.

Natomiast jesli idzie o sam kolor to potwierdzam, dla osób używających podkładów w poziomie bez, natural ten jasniejszy BB będzie pasował

Co do kaw to kupuję niektóre i piję- smakowe rozpuszczalne róznie, czasami są ok, a czasami mam wrazenie, ze producent za duzo tych aromatów dodaje, ale do kawy mrozonej były świetne ; natomiast godna polecenia jest samba do mielenia i colagenowa. Kawy nie są kwaśne, w smaku dobre, ale jakos daja mało aromatu przy parzeniu. U nas te kawy nie cieszą się popytem, pomimo częstowania i próbowania dziewczyny nie pałaja żądzą ich posiadania

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Magza, no "czepek" okazuje sie genialnym rozwiązaniem, a z jakiej ilości mąki ciasta można tam urobic?
Stary 2014-08-27, 18:52   #4945
magza
Raczkowanie

Nie mam pojęcia, myślę, że może z 1 kg by się upchnał
Oczywiście te miesiące poszukiwań to taki żart - przez przypadek szukając zupełnie czego innego wpadło mi to w oko i oniemiałam , ceny są różne są też identyczne po 8$ z tym, że u mnie nie było tego elementu zamykającego jak jest na zdjęciu. Ale raczej wypróbowywać go nie będę bo jak już pisałam używam miksera planetarnego.
A tak w ogóle na tych chińskich aukcjach jest cała masa rzeczy z katalogów
Ankoro - pytanie co prawda nie do mnie ale kosmetyki które ja zamawiam na ogół nie mają daty ważności, chociaż czasem na jakimś się trafi. Generalnie uważam, że firma powinna udostępnić chociaż konsultantom klucz do odczytywania kodów z opakowań.

Edytowane przez magza
Czas edycji: 2014-08-27 o 19:50
Stary 2014-08-27, 20:48   #4946
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość

Niestety, nic sie w tej kwestii nie zmieniło; dalej sa tylko ich kody i brak jest klucza do rozszyfrowania; dodatkowo te maciupeńkie nalepki w jezyku polskim maja tak beznadziejny tusz, że sie sciera nawet w transporcie przez co pudełko wygląda na stare, uzywane. Widze nawet po moich osobistych zapasach, które stoja sobie nie ruszane w szafie, a napisy płowieją i psują wrażenie nowego produktu. Lepiej by juz te karteczki do środka luzem wrzucali.
Stary 2014-08-28, 17:18   #4947
ankoro
Wtajemniczenie

Magza i Babulenka - dziękuję za odpowiedzi.

Szukałam w katalogu czegoś bardzo dobrego do zaproponowania klientkom, tym co kupują już kolagen gdzie indziej, ale czasem mam z nimi kontakt. Myślałam o kawach, ale jak sama się do nich przekonać nie mogę, to i polecać ich nie ma co. Jakoś nie bardzo wierzę w te 100% arabicy, a jeśli już jest to jakaś kiepska - drugi sort.
Kosmetykami bez dat ważności klientki nie są zainteresowane, bo uważają,że to firma BV wysprzedaje na nasz rynek resztki.( dlatego tak znikają szybko nawet trafione serie.)
Na chemię nie mam co liczyć, bo klientki zamawiały i też oceniły ją jako "przeciętną za zbyt wysoką cenę."
Szkoda,że zniknęły produkty z M.M - bo wg mnie były świetne.
Została mi tylko w sprzedaży zielona herbata, ale jeden dobry produkt to trochę mało.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 20:11   #4948
magza
Raczkowanie

A pisał ktoś do firmy czy mają klucz do kodów ? i czy mogą udostępnić ? Myślę, że na pewno muszą mieć skoro na niektórych kosmetykach podają daty. Ja patrzyłam na moje ostatnie zakupy to mam datę na tuszu do rzęs do 08.2016 i dezodorant ( prezentowy z sierpień) argan i iris do 01.2017. Może zacząć spisywać kody i daty i samemu je rozszyfrować
Stary 2014-08-28, 20:56   #4949
babulenka
Rozeznanie

Cytat:
A pisał ktoś do firmy czy mają klucz do kodów ? i czy mogą udostępnić ? Myślę, że na pewno muszą mieć skoro na niektórych kosmetykach podają daty. Ja patrzyłam na moje ostatnie zakupy to mam datę na tuszu do rzęs do 08.2016 i dezodorant ( prezentowy z sierpień) argan i iris do 01.2017. Może zacząć spisywać kody i daty i samemu je rozszyfrować
Faktycznie, Betterware na naklejce wbił datę ważności dla tego dezodorantu, choć dla mnie ważniejsza data jest dla produktów na twarz, no ale może to jaskółka zwiastująca dobre zmiany
Jeśli idzie o kody to mi koleżanka tłumaczyła, że pierwsze cyfry oznaczają który to jest tydzień w roku, litera po nich symbolizuje rok, a po niej cyfra dzień tygodnia, kolejna litera to jakiś ich wewnętrzny znak , czyli jeśliby wziąć do rozszyfrowania np coś takiego 12A2A.. to byłby 2 dzień dwunastego tygodnia 2014 roku, czyli 18 marca 2014. Litera Z jest dla 2013 roku, a V dla 2012. Tyle wiem.
Stary 2014-08-29, 11:23   #4950
loving_angel
Raczkowanie

Witam. Szukam Sponsora (swoją drogą mogli wymyślić inną nazwę ) z Betterware najlepiej z okolic Elbląga. Jednak inne rejony też wchodzą w grę. Zależy mi na dobrej komunikacji.

Nieaktualne

Edytowane przez loving_angel
Czas edycji: 2014-09-14 o 09:08
loving_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości