American & Polish Girls cz. XIX :) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 08:41   #4921
sigila86
Wtajemniczenie

Dot.: American & Polish Girls cz. XIX :)

ja staram sie czasem wklejac jakies zdjecia ale mam wrazenie ze nikogo one nie interesuja
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:42   #4922
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

ale ja nie rozumiem po co się mieszacie?! Bondziek, Zara do Was coś pisałam? NIE! wiec szanowne moje drogie się odwalcie bo jak widzicie chodzi o mnie i o Senioritkę zreszta nawet nie wiecie dokładnie o co a się mieszacie, takie jestescie koleżaneczki to dlaczego większość się z niej śmiała? :/ co do tego ze odchodza i przychodza ciagle to mam kontakt z osobami, które są tu najdłuzej i odeszły z powodu tego jak tu teraz jest

BlackDolls
Stary 2010-05-12, 08:44   #4923
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
z tym śmietniskiem też cię troche ponosi. weź pod uwagę że dla niektórych twoje posty mogły być śmietniskiem nie powinnać nikogo obrażać w ten sposób... fakt że mało zdjęć w tym wątku ale jest to chyba z kolei trzeci taki wątek gdzie jest mało zdjęć a poza tym dziewczyny pisały że trudno znaleźć coś nowego a nie chcą się powtarzać..to też raczej nie wina senioritty...

skoro nie piszesz na priv ani poza forum to skąd one wiedzą kim jesteś???? nie rozumiem...
Kto powiedzial ze nie mamy miedzy soba kontaktu poza wizazem?

moje posty mogly byc smietniskiem mam to gdzies ale posty starych AG byly dla mnie wartosiowe dzieki watkowi AG dowiedzialam się tyle ,że ci sie to w glowce nie miesci a czy ja tu mowie tylko o zdjeciach.. boże to jest przyklad, w tym watku XIX nic interesujacego nie bylo..
BlackDolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 08:44   #4924
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
No bo na to by trzeba miec osobne tematy.
W sumie sie zastanawialam czy by w klubie nie zrobic tematow takich jak:
-nasze kwc- lakiery do paznokci
-nasze kwc- odzywki do wlosow

itd.

Tak, zeby wszystko mozna bylo szybko odszukac, bez przegladania tysiecy stron

Ale to zalezy od reszty jak to widzi.
no dobry pomysł, bo ogólnie AG preferują podobny styl, makijaż, fryzury..

Dziewczyny przestańce się sprzeczać Każdy moze się udzielać na forum i nikt nie powinien przykrymi słowami zniechącać do tego. Nieraz osoba, któóra akurat ma jakieś problemy potrzebuje właśnie na forum się wygadać.. Chociaż teraz to i tak wątpie żeby Seniorita chciała się udzielać jeszcze

Dziś YCD Coraz bardziej podoba mi się ta edycja.. Moimi faworytami są Agnieszka i Kuba, ale ona wg mnie lepiej tanczy Za to Ilona to pomyłka..
Stary 2010-05-12, 08:46   #4925
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
ale ja nie rozumiem po co się mieszacie?! Bondziek, Zara do Was coś pisałam? NIE! wiec szanowne moje drogie się odwalcie bo jak widzicie chodzi o mnie i o Senioritkę zreszta nawet nie wiecie dokładnie o co a się mieszacie, takie jestescie koleżaneczki to dlaczego większość się z niej śmiała? :/ co do tego ze odchodza i przychodza ciagle to mam kontakt z osobami, które są tu najdłuzej i odeszły z powodu tego jak tu teraz jest

BlackDolls
musza dodac swoje 4 litery a udzielaja sie najmniej

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
ja staram sie czasem wklejac jakies zdjecia ale mam wrazenie ze nikogo one nie interesuja
no wlasnie bo tu nie ma juz nikogo kogo by to interesowalo.
Stary 2010-05-12, 08:47   #4926
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Napisane przez BlackDolls Pokaż wiadomość
musza dodac swoje 4 litery a udzielaja sie najmniej

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

no wlasnie bo tu nie ma juz nikogo kogo by to interesowalo.
bo to już nie jest wątek Ag tylko powiedzmy szczerze PSEUDO AG, targowisko allegro itd
Stary 2010-05-12, 08:50   #4927
lotta6
Zakorzenienie

Cytat:
bo to już nie jest wątek Ag tylko powiedzmy szczerze PSEUDO AG, targowisko allegro itd
No to co ma byc na nim, zeby byl Ag? Ciekawa jestem.

I skoro mozna wklejac zdjecia, czemu nie mozna wklejac ciekawych linkow do allegro? Szczegolnie jak ktos chce sie poradzic?

Bo ciekawa tego jestem

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Ja zdjecia przegladam, ale jakbym miala na wszystko odpisywac zycia by zabraklo
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 08:51   #4928
BlackDolls
BAN stały

Cytat:

I skoro mozna wklejac zdjecia, czemu nie mozna wklejac ciekawych linkow do allegro? Szczegolnie jak ktos chce sie poradzic?

Bo ciekawa tego jestem
porady, doswiadczenia, zdjecia, informacje o kosmetykach do makijazu, do pielegnacji wloskow, nowa moda ciuchy itp.

PORADZIĆ CZY POCHWALIĆ? to jest roznica a watpie zeby ona chciala sluchac naszych rad.

moze to choroba?
Stary 2010-05-12, 08:52   #4929
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Nie kazdego stać na oryginalne ciuchy, a w PL nie wiele jest amerykańskich marek.. Ciekawe czy Ty masz ubrania z diesla, bear& pull?
Niestety na polskie realia to i tak dziewczyny tu naprawdę duuże kwoty wydają na ubraniach i kosmetyki, AG w USA to najczęściej rozpieszczone dziewuszki bogatych rodziców.
Stary 2010-05-12, 08:52   #4930
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:

Bo ciekawa tego jestem

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Ja zdjecia przegladam, ale jakbym miala na wszystko odpisywac zycia by zabraklo
no, ale popatrz ze tu sie ciagle rozmowy kręcą o allegro i wokół Seniority jakby chciała żeby każdy o niej tylko gadał, zobacz ile dziewczyn udzielało się wcześniej, a ile teraz.. to już chyba daje do myślenia, że coś jest nie tak.. rozmowy o pierdołach, a przecież to jest wątek AG ja rozumiem można czasem pożartować, ale nie przez prawie 5000 postów.
Stary 2010-05-12, 08:54   #4931
sigila86
Wtajemniczenie

to ja moze wkleje troche fotek z mojego zbioru na zlagodzenie atmosfery
Stary 2010-05-12, 08:55   #4932
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Nie kazdego stać na oryginalne ciuchy, a w PL nie wiele jest amerykańskich marek.. Ciekawe czy Ty masz ubrania z diesla, bear& pull?
Niestety na polskie realia to i tak dziewczyny tu naprawdę duuże kwoty wydają na ubraniach i kosmetyki, AG w USA to najczęściej rozpieszczone dziewuszki bogatych rodziców.
A kto tu mowi o oryginalnych ciuchach?
Stary 2010-05-12, 08:58   #4933
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
A kto tu mowi o oryginalnych ciuchach?
TylkoJa pisze ze tylko allegro targowisko i pseudo AG
Stary 2010-05-12, 09:01   #4934
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
ToTyLkoJa2 pisze, że allegro wiadomo czemu pseudo AG nie ze względu na ciuchy, ale ze ten wątek z AG już nie ma nic wspónego ;] jasniej?
Stary 2010-05-12, 09:01   #4935
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:

BlackDolls
Cytat:
NIKT CI NIE DAŁ PRAWA NAS OBRAŻAĆ. NIE POJECHAŁAM CIE TYLKO DLATEGO BO WIEM ŻE NIE MA SENSU A PISANIE"ODWALCIE SIĘ" WYBACZ ALE JEST TROCHE NA NISKIM POZIOMIE JAK POMIJA SIĘ SENSOWNE ARGUMENTY I ODPISUJE SIĘ TYLKO "ODWALCIE SIĘ"

jeżeli nikt nie wie o co chodzi z tobą i senioritta to po co piszesz o tym na forum??? możliwe że senioritta cię wkurzyła, napisała coś na priv i masz powody że ją tak pojeżdżasz. tylko nie załatwiaj tego na forum jeżeli nikt nie wie według ciebie o co chodzi

dla jednego pseudo AG może być wątek w którym udziela się senioritta a dla innego pseudo ag może być wątek w którym piszesz że masz grzybicę pochwy...

Edytowane przez ZARAAA
Czas edycji: 2010-05-12 o 09:04
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 09:02   #4936
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
no a chyba watek ag nie polega na gadanie o tym ile sie kupuje na allegro
Stary 2010-05-12, 09:05   #4937
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
ToTyLkoJa2 pisze, że allegro wiadomo czemu pseudo AG nie ze względu na ciuchy, ale ze ten wątek z AG już nie ma nic wspónego ;] jasniej?
No chyba nie wiadomo czemu. Twoja wypowiedz o allegro miala wydźwiek negatywny, w sąsiedztwie słowa ALLEGRO i TARGOWISKO
Poza tym nie bądź taka hop do przodu, Twoje wypowiedzi wszystkich obrazaja, odnosisz sie do nas z góry, tylko uwazaj zebyś się nie zapędziła.
Stary 2010-05-12, 09:06   #4938
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
NIKT CI NIE DAŁ PRAWA NAS OBRAŻAĆ. NIE POJECHAŁAM CIE TYLKO DLATEGO BO WIEM ŻE NIE MA SENSU A PISANIE"ODWALCIE SIĘ" WYBACZ ALE JEST TROCHE NA NISKIM POZIOMIE JAK POMIJA SIĘ SENSOWNE ARGUMENTY I ODPISUJE SIĘ TYLKO "ODWALCIE SIĘ"

jeżeli nikt nie wie o co chodzi z tobą i senioritta to po co piszesz o tym na forum??? możliwe że senioritta cię wkurzyła, napisała coś na priv i masz powody że ją tak pojeżdżasz. tylko nie załatwiaj tego na forum jeżeli nikt nie wie według ciebie o co chodzi

dla jednego pseudo AG może być wątek w którym udziela się senioritta a dla innego pseudo ag może być wątek w którym piszesz że masz grzybicę pochwy...
Ile można pisać o cudownej Senioritce, która nic nie robi tylko kupuje na allegro Ja nie wiem co Ty sie odzywasz teraz nagle bo jakoś wczesniej niewiele pisałas nic mi ten człowiek na priv nie pisał, po prostu się zgadałysmy z kilkoma ze nie jest jak było, a ja tutaj tylko to przeniosłam ;] sensowne argumenty z kimś kto nie wie o co chodzi? no wybacz, ale dyskutowac to my nie bedziemy bo widzę, że nie czaisz zamieszania

JAKBYS NIE ZAUWAZYLA TO REAKCJA INNYCH WSKAZUJE JEDNAK NA TO ZE WIEDZA O CO CHODZI, ALE TY JEDNAK NIE
Stary 2010-05-12, 09:07   #4939
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
to ja moze wkleje troche fotek z mojego zbioru na zlagodzenie atmosfery
ooo to lubię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 09:10   #4940
BlackDolls
BAN stały

Poczytajcie sobie watek od 1 strony , nie wiem czy znajdziecie cos sensownego..
Stary 2010-05-12, 09:13   #4941
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
Ile można pisać o cudownej Senioritce, która nic nie robi tylko kupuje na allegro Ja nie wiem co Ty sie odzywasz teraz nagle bo jakoś wczesniej niewiele pisałas nic mi ten człowiek na priv nie pisał, po prostu się zgadałysmy z kilkoma ze nie jest jak było, a ja tutaj tylko to przeniosłam ;] sensowne argumenty z kimś kto nie wie o co chodzi? no wybacz, ale dyskutowac to my nie bedziemy bo widzę, że nie czaisz zamieszania

JAKBYS NIE ZAUWAZYLA TO REAKCJA INNYCH WSKAZUJE JEDNAK NA TO ZE WIEDZA O CO CHODZI, ALE TY JEDNAK NIE
reakcja innych?? wszyscy się jeszcze nie wypowiedzieli...
skąd wiesz że nic nie robi tylko kupuje na allegro??? masz jakieś kamery zamontowane w jej domu? a poza tym jak ją stać to kto jej zabroni? a może właśnie to cię boli? bo ja już nie wiem

a to że nie wiele pisałam nie daje mi prawa głosu? regularnie czytałam wątek i jestem w temacie jeżeli o to ci chodzi.
JA JUŻ NIE WIEM CHYBA NA PRAWDE O CO CHODZI SENIORITTA DOSTAŁA POJAZD BO ZA DŁUGO SIEDZI NA TYM WĄTKU A MI SIĘ DOSTAŁO ŻE ZA RZADKO SIĘ UDZIELAM: cojest: OK PRZEJRZĘ TWOJE POSTY I GODZINY W JAKICH PISZESZ I SPRÓBUJĘ DOSTOSOWAĆ SIĘ DO ODPOWIEDNIEJ ILOŚCI POSTÓW I GODZIN PRZEBYWANIA NA WIZAŻU I DOSTOSUJE SIĘ ŻEBY NALEŻEĆ DO WASZEGO GRONA

dla mnie bezsensowne były posty o klikaniu i o ile pamiętam ToTylkoJa sama się mnie zapytała czy już jej kliknęłam... jak mamy tak analizować posty to dużo znajdzie się bezsensownych...nie tylko w tym wątku. senioritta też dużo pisała o klikaniu i nie zaprzeczam ale nie tylko ona to pisała... Stare AG również. nazbierało się może ze 20 takich stron bez sensu...

Edytowane przez ZARAAA
Czas edycji: 2010-05-12 o 09:17
Stary 2010-05-12, 09:13   #4942
messinka
Zakorzenienie

Ja uwielbiałam ten wątek, napisałam do Soc, dlaczego jej tak mało ostatnimi czasy, odpisała mi, że jest inaczej niż było. Podzieliłam jej opinię kiedyś było tak genialnie, że nie chciałam odchodzić od kompa.
Teraz nie ma tu nic interesującego, a czytając posty nawet nie wiem czym można by rozpocząć normalną gadkę i jak się wdrążyć w temat, no porażka

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:15   #4943
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiałam ten wątek, napisałam do Soc, dlaczego jej tak mało ostatnimi czasy, odpisała mi, że jest inaczej niż było. Podzieliłam jej opinię kiedyś było tak genialnie, że nie chciałam odchodzić od kompa.
Teraz nie ma tu nic interesującego, a czytając posty nawet nie wiem czym można by rozpocząć normalną gadkę i jak się wdrążyć w temat, no porażka
W KONCU JESTES
Stary 2010-05-12, 09:16   #4944
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Poczytajcie sobie watek od 1 strony , nie wiem czy znajdziecie cos sensownego..
Uciekam stąd, bo niby dyskusja toczy się na temat dobra naszego wątku a same psujecie atmosfere.

Poza tym pisanie na priv za plecami o tym, że atmosfera się przez kogoś popsuła jest oznaką obłudy i fałszu, trzeba było od razu to napisać NORMALNIE, a nie nagle wybuchnąć i jechać po kimś. Poza tym ciągle jestem przezkonana że to nie tylko wina Seniority.

Miłego dniaaaa
Stary 2010-05-12, 09:18   #4945
kasieni887
Wtajemniczenie

dizen dobry
czytam co tu sie wczoraj dzialo iipowiem tylko tyle ze nie podoba m ise taka nagonka na kogos...

mam pytaniemam jakis taki plyn z marionu do prostowania wlosow pod prostownice tylko on ma peeelno alkoholi w skladzie i wlasnie nie wiem bo chyba to niedobrze niealkohol+wyso ka temperatura+wlosy...

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:18   #4946
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
Uciekam stąd, bo niby dyskusja toczy się na temat dobra naszego wątku a same psujecie atmosfere.

Poza tym pisanie na priv za plecami o tym, że atmosfera się przez kogoś popsuła jest oznaką obłudy i fałszu, trzeba było od razu to napisać NORMALNIE, a nie nagle wybuchnąć i jechać po kimś. Poza tym ciągle jestem przezkonana że to nie tylko wina Seniority.

Miłego dniaaaa
zgadzam się w 100%
Stary 2010-05-12, 09:21   #4947
BlackDolls
BAN stały

Cytat:
reakcja innych?? wszyscy się jeszcze nie wypowiedzieli...
skąd wiesz że nic nie robi tylko kupuje na allegro??? masz jakieś kamery zamontowane w jej domu? a poza tym jak ją stać to kto jej zabroni? a może właśnie to cię boli? bo ja już nie wiem

a to że nie wiele pisałam nie daje mi prawa głosu? regularnie czytałam wątek i jestem w temacie jeżeli o to ci chodzi.
JA JUŻ NIE WIEM CHYBA NA PRAWDE O CO CHODZI SENIORITTA DOSTAŁA POJAZD BO ZA DŁUGO SIEDZI NA TYM WĄTKU A MI SIĘ DOSTAŁO ŻE ZA RZADKO SIĘ UDZIELAM: cojest: OK PRZEJRZĘ TWOJE POSTY I GODZINY W JAKICH PISZESZ I SPRÓBUJĘ DOSTOSOWAĆ SIĘ DO ODPOWIEDNIEJ ILOŚCI POSTÓW I GODZIN PRZEBYWANIA NA WIZAŻU I DOSTOSUJE SIĘ ŻEBY NALEŻEĆ DO WASZEGO GRONA
no my stworzylysmy sobie grono AG i ten kto do nich nalezal to wiedzial o tym , utrzymywalysmy ze soba kontakt, regularnie pisalysmy, jak nie mialysy czasu pisac to sobie o tym mowilysmy.

a niektóre mysla ze wpadna na trzy posty i za miesiac na dwa i juz nie wiem czego oczekuja ? oklaskow? nie chcesz nalezec do naszego grona to po co tu piszesz? skoro to cie smieszy.
chcialysmy miec siebie na jednym watku w "kupie". od XVIII czesci znacznie zauwazono braki AG.

dlaczego pytamy siebie nawzajem?
KAZDA PODAJE JEDEN I TEN SAM POWÓD

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:

Miłego dniaaaa
W KONCU ktos musial napisac co mysli o tym wszystkim atmosfery nie bylo od poczatku tej czesci. wiec nic nie zepsulysmy
Stary 2010-05-12, 09:22   #4948
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
dizen dobry
czytam co tu sie wczoraj dzialo iipowiem tylko tyle ze nie podoba m ise taka nagonka na kogos...

mam pytaniemam jakis taki plyn z marionu do prostowania wlosow pod prostownice tylko on ma peeelno alkoholi w skladzie i wlasnie nie wiem bo chyba to niedobrze niealkohol+wyso ka temperatura+wlosy...
chyba bedzie przesuszał
Stary 2010-05-12, 09:24   #4949
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
No to ja mam konto a na nim zawsze odłożoną jakąś rezerwę i jakoś nie wydaję. Mam taki sposób, że raczej jeśli już płacę tylko gotówką nie kartą-bo kartą to jest najłatwiej wszystko wydać. Najlepiej to sobie ustalić jakąś określoną kwotę, nie musi to być mega dużo, zawsze mieć tylko odłożone na koncie i gdy się jest w sytuacji podbramkowej ,a grosza przy duszy nie ma to wtedy te pieniądze są jak znalazł.
Ja tak robię i zawsze czuję się bezpieczniej, wiedząc, że mam tam coś w zanadrzu. Dobry sposób, a założenie sobie konta nie jest jakieś mega skomplikowane, a wiele ułatwia.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Zobaczysz, że jeszcze będziesz miała. Na razie nie należy się przejmować tylko przyjąć to co jest też jako naukę na przyszłość a kiedyś, zobaczysz, że wybierzesz się na mega zakupy i kupisz wszystko co będziesz chciała.
Wierzyć tylko trzeba
a w jakim banku masz konto??

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 09:24   #4950
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Albo ktoś się o coś zapytał i to było zignorowane, bo oczywiście Senioritka pochłonęła całą uwagę Pisałyśmy z Aguś wprost na forum, że nie jest już tak jak było i co? Nikt nie zapytał dlaczego o co chodzi, bo się porobiły grupki w których się rozmawia, a reszte olewa nowa zasada forum? zapytałam kilka razy o klika, potem odpuściłam, nie będę o nie błagać nie?

dlaczego nie ma już Kam, Aguś, Soc, Siwa się mało udziela, Gwiazdka jak nie była zbanowana to też jej nie było, Miucci znikneła na dłuższy czas, Monian wcześniej przesiadywała całymi godzinami, o Czarnej nie wspomne, ale ta to się pod ziemię zapadła. Powód jakiś musi być, a nas akurat łączy jeden współny

Edytowane przez ToTyLkoJa2
Czas edycji: 2010-05-12 o 09:26
ToTyLkoJa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości