|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XIX :)
ja staram sie czasem wklejac jakies zdjecia ale mam wrazenie ze nikogo one nie interesuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zadomowienie
|
ale ja nie rozumiem po co się mieszacie?! Bondziek, Zara do Was coś pisałam? NIE! wiec szanowne moje drogie się odwalcie bo jak widzicie chodzi o mnie i o Senioritkę
![]() ![]() BlackDolls ![]()
#4923 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() moje posty mogly byc smietniskiem mam to gdzies ale posty starych AG byly dla mnie wartosiowe dzieki watkowi AG dowiedzialam się tyle ,że ci sie to w glowce nie miesci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny przestańce się sprzeczać ![]() ![]() Dziś YCD ![]() ![]()
![]() |
#4925 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- no wlasnie bo tu nie ma juz nikogo kogo by to interesowalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zadomowienie
|
bo to już nie jest wątek Ag tylko powiedzmy szczerze PSEUDO AG, targowisko allegro itd
#4927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skoro mozna wklejac zdjecia, czemu nie mozna wklejac ciekawych linkow do allegro? Szczegolnie jak ktos chce sie poradzic? Bo ciekawa tego jestem ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
BAN stały
|
Cytat:
PORADZIĆ CZY POCHWALIĆ? to jest roznica a watpie zeby ona chciala sluchac naszych rad. moze to choroba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety na polskie realia to i tak dziewczyny tu naprawdę duuże kwoty wydają na ubraniach i kosmetyki, AG w USA to najczęściej rozpieszczone dziewuszki bogatych rodziców.
![]() |
#4930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4931 |
Wtajemniczenie
|
to ja moze wkleje troche fotek z mojego zbioru na zlagodzenie atmosfery
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Wtajemniczenie
|
TylkoJa pisze ze tylko allegro targowisko i pseudo AG
#4934 |
Zadomowienie
|
ToTyLkoJa2 pisze, że allegro wiadomo czemu
![]()
#4935 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jeżeli nikt nie wie o co chodzi z tobą i senioritta to po co piszesz o tym na forum??? możliwe że senioritta cię wkurzyła, napisała coś na priv i masz powody że ją tak pojeżdżasz. tylko nie załatwiaj tego na forum jeżeli nikt nie wie według ciebie o co chodzi ![]() dla jednego pseudo AG może być wątek w którym udziela się senioritta a dla innego pseudo ag może być wątek w którym piszesz że masz grzybicę pochwy... Edytowane przez ZARAAA Czas edycji: 2010-05-12 o 09:04 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym nie bądź taka hop do przodu, Twoje wypowiedzi wszystkich obrazaja, odnosisz sie do nas z góry, tylko uwazaj zebyś się nie zapędziła.
![]() |
#4938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() JAKBYS NIE ZAUWAZYLA TO REAKCJA INNYCH WSKAZUJE JEDNAK NA TO ZE WIEDZA O CO CHODZI, ALE TY JEDNAK NIE ![]()
![]() |
#4939 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
BAN stały
|
Poczytajcie sobie watek od 1 strony , nie wiem czy znajdziecie cos sensownego..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
skąd wiesz że nic nie robi tylko kupuje na allegro??? masz jakieś kamery zamontowane w jej domu? a poza tym jak ją stać to kto jej zabroni? a może właśnie to cię boli? ![]() ![]() a to że nie wiele pisałam nie daje mi prawa głosu? regularnie czytałam wątek i jestem w temacie jeżeli o to ci chodzi. JA JUŻ NIE WIEM CHYBA NA PRAWDE O CO CHODZI ![]() ![]() ![]() ![]() dla mnie bezsensowne były posty o klikaniu i o ile pamiętam ToTylkoJa sama się mnie zapytała czy już jej kliknęłam... jak mamy tak analizować posty to dużo znajdzie się bezsensownych...nie tylko w tym wątku. senioritta też dużo pisała o klikaniu i nie zaprzeczam ale nie tylko ona to pisała... Stare AG również. nazbierało się może ze 20 takich stron bez sensu... Edytowane przez ZARAAA Czas edycji: 2010-05-12 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiałam ten wątek, napisałam do Soc, dlaczego jej tak mało ostatnimi czasy, odpisała mi, że jest inaczej niż było. Podzieliłam jej opinię kiedyś było tak genialnie, że nie chciałam odchodzić od kompa.
Teraz nie ma tu nic interesującego, a czytając posty nawet nie wiem czym można by rozpocząć normalną gadkę i jak się wdrążyć w temat, no porażka ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym pisanie na priv za plecami o tym, że atmosfera się przez kogoś popsuła jest oznaką obłudy i fałszu, trzeba było od razu to napisać NORMALNIE, a nie nagle wybuchnąć i jechać po kimś. Poza tym ciągle jestem przezkonana że to nie tylko wina Seniority. Miłego dniaaaa ![]()
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
dizen dobry
![]() czytam co tu sie wczoraj dzialo ii ![]() mam pytanie ![]() ![]()
#4946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a niektóre mysla ze wpadna na trzy posty i za miesiac na dwa i juz nie wiem czego oczekuja ? oklaskow? ![]() chcialysmy miec siebie na jednym watku w "kupie". od XVIII czesci znacznie zauwazono braki AG. dlaczego pytamy siebie nawzajem? KAZDA PODAJE JEDEN I TEN SAM POWÓD ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zadomowienie
|
Albo ktoś się o coś zapytał i to było zignorowane, bo oczywiście Senioritka pochłonęła całą uwagę
![]() ![]() dlaczego nie ma już Kam, Aguś, Soc, Siwa się mało udziela, Gwiazdka jak nie była zbanowana to też jej nie było, Miucci znikneła na dłuższy czas, Monian wcześniej przesiadywała całymi godzinami, o Czarnej nie wspomne, ale ta to się pod ziemię zapadła. Powód jakiś musi być, a nas akurat łączy jeden współny ![]()
fight Edytowane przez ToTyLkoJa2 Czas edycji: 2010-05-12 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.