Miłośniczki Zary - część III - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 23:33   #4921
veroniquef
BAN stały

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Byłam dzisiaj na zakupach w zarze i kupiłam sobie 2 pary spodni i buty. I tak się zastanawiam nad jednymi spodniami nie wiem czy ich nie oddać, może wy mi poradzicie :P kupiłam je na trf za 70zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8098417800_1_1_3.jpg (15,9 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0130.jpg (61,9 KB, 181 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0132.jpg (89,6 KB, 165 załadowań)
veroniquef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 23:42   #4922
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość
Mały off-top... Ostatnio ciągle uruchamia się dźwięk bramek ochronnych jak przez nie przechodzę, to jest straszne.. (choć akurat trafiam na miłych i wyrozumiałych ochroniarzy ). Myślicie, że przyczyną może być legitymacja na której mam kartę miejską? Ostatnio ją doładowywałam, może coś się wtedy jakoś rozkodowało Od tego natychmiast przechodzi mi ochota na jakiekolwiek zakupy
ja niedawno dorabiałam klucz i on mi piszczał na bramkach
więc oprócz obmacania portfeli itp zwróć też uwagę na coś metalowego, albo na coś co w torebce nosisz dopiero od niedawna
Stary 2011-01-12, 23:49   #4923
Rvda88
Zadomowienie

Hmmm, to już naprawdę nie jest śmieszne... Drugi tydzień juz czekam, aż mi moje upatrzone rzeczy przecenią ;P Jak obstawiacie, kiedy będzie II tura (o taką prawdziwą, porządną mi chodzi )?

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 00:26   #4924
kissmyname
Raczkowanie

Mam pytanie i liczę na jakąś poinformowaną Zaromaniaczkę .
Kiedy mniej więcej kończy się wyprzedaż i wchodzi większość nowej kolekcji? .
Bo już zacieram ręce i przebieram nogami z ciekawości... .
Stary 2011-01-13, 01:56   #4925
justynacy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Mnie to się ostatnio nawet już nie chce zaglądać do Zary Zawiodłam się bardzo na tych wyprzedażach Nic mi się nie podoba aż tak, że muszę to mieć więc może przejdę się jeszcze jak trochę zejdą z ceny i będzie można trafić na większe okazje

W kwestii reklamacji zdecydowanie NIE polecam Arkadii Mnie pozytywnie rozpatrywano je natomiast w ZT i Promenadzie
ja pracowałam w zarze prawie rok i zaraz po tym jak się zwolniłam miałam pierwszy oddech na dłużej a drugi raz chyba własnie teraz na wyprzedażach... kupiłam jedne legginsy i ogólnie nie chce mi się specjalnie nawet iść zobaczyć czy może są jeszcze jakieś przeceny ;P

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kissmyname Pokaż wiadomość
Mam pytanie i liczę na jakąś poinformowaną Zaromaniaczkę .
Kiedy mniej więcej kończy się wyprzedaż i wchodzi większość nowej kolekcji? .
Bo już zacieram ręce i przebieram nogami z ciekawości... .
w zeszłym roku definitywnie zdjęliśmy ze sklepu(pracowałam w Zarze) wyprzedaż w okolicy 5 marca... a nowej kolekcji jest systematycznie coraz wiecej z upływem wyprzedaży

facebook.com/citydresscode

facebook.com/muffinki

^ Muffinyyyy
justynacy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 03:08   #4926
kissmyname
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynacy Pokaż wiadomość
ja pracowałam w zarze prawie rok i zaraz po tym jak się zwolniłam miałam pierwszy oddech na dłużej a drugi raz chyba własnie teraz na wyprzedażach... kupiłam jedne legginsy i ogólnie nie chce mi się specjalnie nawet iść zobaczyć czy może są jeszcze jakieś przeceny ;P

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

w zeszłym roku definitywnie zdjęliśmy ze sklepu(pracowałam w Zarze) wyprzedaż w okolicy 5 marca... a nowej kolekcji jest systematycznie coraz wiecej z upływem wyprzedaży
łoo, dopiero marzec?
a mi się wydawało, że koniec wyprzedaży będzie w lutym i już cała nowa kolekcja. Wrrr .
Ale dziękuję za info.
Stary 2011-01-13, 06:19   #4927
dzojsticzek
Zadomowienie

Cytat:
W sumie portfel kupowałam przed Świętami, w Stradivariusie , ale bramki zaczęły przy mnie pikać dopiero po Nowym Roku... Ale dziękuję za wskazówkę, zaraz go dokładnie oblookam

namierzyłam coś twardego pod podszewką, może to właśnie winowajca.. Chyba przejdę się jutro do Stradivariusa, może jakoś niedokładnie to rozmagnesowali.. Jeszcze raz dziękuję
ja również miałam taką syt z portfelem(bezowy w kwiatki) ze Stradi. Zaczął mi piszczeć po jakiś 3tyg w H&M i Tk maxx, odechcialo mi sie zakupow, ale jednak chodzilam do nich i piszczalam przy bramce. po kilkunastu takich wejsciach portfel przestal pikac. mialam juz isc i probowac jego reklamowac ale nie mialam czasu ;p
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 08:24   #4928
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Hmmm, to już naprawdę nie jest śmieszne... Drugi tydzień juz czekam, aż mi moje upatrzone rzeczy przecenią ;P
No ja właśnie też, już dawno minęły dwa tygodnie, a oni raptem kilka rzeczy tylko obniżyli o 10-20zł, prawie wszystko leży jak było w cenach na początku... Zauważyłam też, że ludzie bardziej oglądają i kupują już nową kolekcję, niż to co przecenione ...
Czy oni chcą z pełnym magazynem w tym roku zostać?
Mam upatrzone jedne botki, ale jakoś super mi na nich nie zależy, a coraz bardziej się zniechęcam przez ich zastój cenowy
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 08:32   #4929
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzojsticzek Pokaż wiadomość
ja również miałam taką syt z portfelem(bezowy w kwiatki) ze Stradi. Zaczął mi piszczeć po jakiś 3tyg w H&M i Tk maxx, odechcialo mi sie zakupow, ale jednak chodzilam do nich i piszczalam przy bramce. po kilkunastu takich wejsciach portfel przestal pikac. mialam juz isc i probowac jego reklamowac ale nie mialam czasu ;p
To taki sam portfel I też pikanie zaczęło się dopiero po jakimś czasie, więc sytuacja chyba wyjaśniona

Przejrzałam stronę Zary, niestety nie widac nowych obnizek.. Moze jutro?
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:10   #4930
mon9
Zakorzenienie

ile mogły kosztować w sklepie beżowe legginsy z suwaczkiem małym z boku nogawek...?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:13   #4931
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Mały off-top... Ostatnio ciągle uruchamia się dźwięk bramek ochronnych jak przez nie przechodzę, to jest straszne.. (choć akurat trafiam na miłych i wyrozumiałych ochroniarzy ). Myślicie, że przyczyną może być legitymacja na której mam kartę miejską? Ostatnio ją doładowywałam, może coś się wtedy jakoś rozkodowało Od tego natychmiast przechodzi mi ochota na jakiekolwiek zakupy
Cytat:
Napisane przez dzojsticzek Pokaż wiadomość
Mówicie o tym portfelu? Bo też go mam i ostatnio "piszczałam" w H&M i Tesco, ale sprzedawczyni powiedziała mi, że to na pewno przez telefon (mam Nokie E72), bo teraz te nowe telefony to mają kartę pamięci i pełno aplikacji itp. A takie sytuacje w sklepach gdy trzeba się wrócić w sklepie, bo się piszczy są naprawdę stresujące... :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg portfel.jpg (46,6 KB, 61 załadowań)

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:17   #4932
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
W sumie portfel kupowałam przed Świętami, w Stradivariusie , ale bramki zaczęły przy mnie pikać dopiero po Nowym Roku... Ale dziękuję za wskazówkę, zaraz go dokładnie oblookam

namierzyłam coś twardego pod podszewką, może to właśnie winowajca.. Chyba przejdę się jutro do Stradivariusa, może jakoś niedokładnie to rozmagnesowali.. Jeszcze raz dziękuję
Nie ma za co. Dziewczyny na innym watku pisały,że piszczał im właśnie portfel ze stradiego i trzeba było złamać to coś białego w środku. Ja kiedyś miałam pod wewnętrzną wkładką w bucie,ale się wtedy naszukałam dziadostwa

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:29   #4933
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Mówicie o tym portfelu? Bo też go mam i ostatnio "piszczałam" w H&M i Tesco, ale sprzedawczyni powiedziała mi, że to na pewno przez telefon (mam Nokie E72), bo teraz te nowe telefony to mają kartę pamięci i pełno aplikacji itp. A takie sytuacje w sklepach gdy trzeba się wrócić w sklepie, bo się piszczy są naprawdę stresujące... :/
w moim przypadku w carrefourach wyje zegarek ze stradiego
najgorsze uczucie jakie może być

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 10:40   #4934
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Nie ma za co. Dziewczyny na innym watku pisały,że piszczał im właśnie portfel ze stradiego i trzeba było złamać to coś białego w środku. Ja kiedyś miałam pod wewnętrzną wkładką w bucie,ale się wtedy naszukałam dziadostwa
mi kiedyś botki z zary tak piszczaly i nie mogłam nic znaleść, faktycznie moglo być pod wkładką coś ukryte
Stary 2011-01-13, 11:04   #4935
BlackCat1990
Rozeznanie

CZY ZNALAZLA BY SIĘ JAKAŚ MIŁA OSOBA, KTORA KUPILABY MI KOPYTKA CZARNE R. 37?
Dziękuje
Stary 2011-01-13, 12:02   #4936
praline
Zakorzenienie

Nie wiem czy widziałyście? http://www.youtube.com/watch?v=_C3hC_ZCsqk To jest dopiero flagowy sklep!
Zobaczcie sobie 2:04min są tam czerwone i czarne tulipanowe kiecki na manekinach
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:03   #4937
flower21
Raczkowanie

Hej a co sądzicie o tych kozakach? Mierzylam je, ale nie moglam sie zdecydowac... chyba jakos do mnie taki obcas kołek nie przemawia..

Edytowane przez flower21
Czas edycji: 2011-01-18 o 15:25
flower21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:17   #4938
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flower21 Pokaż wiadomość
Hej a co sądzicie o tych kozakach? Mierzylam je, ale nie moglam sie zdecydowac... chyba jakos do mnie taki obcas kołek nie przemawia..

wiecie moze czy w sklepie Bershka mozna reklamowac buty z nowej kolekcji? Kupilam kozaki dosc dluugie wyszlam w nich 1 raz i chyba jestem zbyt niska do tak dlugich kozakow. Moge je oddac czy juz nie? Metki mam ale oberwane i rachunek. W sobote minie tydzien od zakupu.
przecież nigdzie nie można oddawać używanych już rzeczy, co innego może jakbyś tylko w domu przymierzyła i nie byłoby śladów użytkowania, to wtedy być może byłaby taka szansa

a zna ktoś cenę tych legginsów w sklepie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1410746580_1.jpg (28,9 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2011-01-13 o 12:20
Stary 2011-01-13, 12:19   #4939
flower21
Raczkowanie

Co sądzicie o tych kozakach w moim poscie (tym wyzej)?

Edytowane przez flower21
Czas edycji: 2011-01-13 o 13:10
flower21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 12:56   #4940
cabanamoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Nie wiem czy widziałyście? http://www.youtube.com/watch?v=_C3hC_ZCsqk To jest dopiero flagowy sklep!
Zobaczcie sobie 2:04min są tam czerwone i czarne tulipanowe kiecki na manekinach
dzieki za link to jest dopiero sklep firmowy
cabanamoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:00   #4941
emi=)*
Raczkowanie

Dziewczyny czy w jakiejś zarze są jeszcze kopytka w rozmiarze 40?
http://static.zara.net/photos//2010/...=1294679039132

W mojej były, ale nie kupiłam a teraz żałuje
Na allegro osiągają ceny 300zł, aczkolwiek jakoś chętnych brak
emi=)* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:02   #4942
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie nie widac sladow uzytkowania, bo chodzilam w nich tylko po szpitalu chwile.
hmmmm, ja na pewno nie chciałabym potem trafic w sklepie na takie buty
Stary 2011-01-13, 13:03   #4943
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
dzieki za link to jest dopiero sklep firmowy
Prawda?Szkoda, że u nas nie ma takich pięknych sklepów! Mam nadzieję, że uda mi się będąc w Rzymie odwiedzić przy okazji tę kamienicę
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:16   #4944
funkystar87
Rozeznanie

Dziewczyny szukam codziennie na kazdej stronie tej torebki, żeby ją kupić, ale nigdzie nie ma. Może ktoraś z Was chce sie jej pozbyć??

I jeszcze pytanko oddałam torebkę na reklamacje i uznano mi ją, ale nie ma juz tych torebek (teraz zaluje, że ją oddałam) i powiedziano mi ze musze sobie cos wybrać. Wiecie może jaki mam czas na to?? bo teraz aktualnie podobaja mi sie rzeczy z przeceny wiec szkoda, tego marnować wole zapłacic kasą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torbazarka.jpg (30,1 KB, 116 załadowań)
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:25   #4945
SugarFreexD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Jeszcze wracając na chwilę do portfeli, mam identyczny ze Stradiego. Też piszczał. Najpierw kiedy szłam do przymierzalni w Zarze. Wtedy okazało się, że to właśnie ten portfel piszczy. Następnym razem gdy wchodziłam do Stradiego zaczęły piszczeć bramki i mówię do sprzedawczyni, że to portfel, który tutaj kupowałam. Na szczęście była miła i rozmagnesowała bez paragonu.
SugarFreexD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 13:35   #4946
brattby
Raczkowanie

Mnie kiedyś piszczało coś, okazało się, że to spodnie z Zary Spodnie miały do kompletu pasek. Pasek miał przy klamerce wszytą od wewnętrznej strony taką materiałową metkę, nie wycinałam jej, bo pasek był dość szeroki, by ją zakryć. Okazało się, że w tej metce, w środku, był zaszyty taki biały paseczek gruby, jaki często jest naklejany np. na perfumach. W domu obcięłam metkę i przestało piszczeć. Sprawdźcie, w zeszłym tygodniu kupiłam inne spodnie też z paskiem i znowu była taka metka z wkładką Innym razem piszczałam w C&A i w Reserved, aż z tego wszystkiego przestałam odwiedzać te sklepy. Myślałam, że to saszetka z ćwiekami ta co były czarne i pudrowe w zeszłym roku w Zarze, ale nie, którymś razem miałam ją i nie piszczało. W końcu miły pan w Re powiedział, że możemy sprawdzić na zapleczu jeśli chcę znaleźć winowajcę. I znalazłam. Wyobraźcie sobie, że do plastikowej koszulki na dowód rejestracyjny przykleił mi się od środka taki przezroczysty paseczek z hologramowym brzegiem, nie wiem jak się tam dostał, pewnie z opakowania kolczyków albo innego drobiazgu, który kupiłam i wrzuciłam do torebki.
brattby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:27   #4947
sintagma
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukam codziennie na kazdej stronie tej torebki, żeby ją kupić, ale nigdzie nie ma. Może ktoraś z Was chce sie jej pozbyć??

I jeszcze pytanko oddałam torebkę na reklamacje i uznano mi ją, ale nie ma juz tych torebek (teraz zaluje, że ją oddałam) i powiedziano mi ze musze sobie cos wybrać. Wiecie może jaki mam czas na to?? bo teraz aktualnie podobaja mi sie rzeczy z przeceny wiec szkoda, tego marnować wole zapłacic kasą.
Ja mam niemal identyczną torebkę z tego linka i jestem z niej mega zadowolona:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0296
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:28   #4948
*Pinacolada*
Rozeznanie

W jakie dni są dostawy nowej kolekcji ?
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:29   #4949
sintagma
Wtajemniczenie

Cytat:
buty są świetne i mega wygodne mam je i jestem z nich zadowolona- zwłaszcza że kosztowały 99 zł. Tylko przy zakupie musisz uważać tzn sprawdz czy wewnątrz ta jakby materiałowa podszewka nie jest rozpruta bo i takie egzemplarze widziałam
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:30   #4950
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Wow ! To tak jak by zrobić centrum handlowe tylko ze sklepami Zary, chcę takie cos w Polsce

Btw., byłam dzisiaj w Zarze i ceny spadły Ale znowu tylko parę rzeczy i to niewiele Nawet na stronie nic nie zauważyłam by spadło Z działu Woman (który mnie interesuje) to ceny ani drgnęły
Buty bez zmian
To co potaniało, to trochę chyba spadły ceny grubych swetrów i przede wszystkim wszystkie spodnie z paskiem - z 149/169 jeszcze wczoraj były po 99, dzisiaj są po 69zł
Podsumowując: kolejna mikroobniżka pewnie gdzieś za tydzień
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości