![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
http://www.fotowpada.pl/displayimage-lastup-0-3.html
znalezione zupelnie przypadkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Dzieki babuszki
![]() wpadlam tylko zamknac lapka i znikam do lozka, bo znowu mnie baniak rozbolal ![]() mam nadzieje, ze wszystko spakowalam ![]() Veronko...to ja trzymam kciuki za Ciebie, oby poszlo jak blyskawica a jak wroce to bedziecie juz na pewno we czworke ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
kur..! baardzo regularne mam te skurcze, co 30min....wrrr
![]() mam wizje calego tygodnia przede mna heh... jak mam skurcz to sie kiwam na tej pilce... najwazniejsze, ze mama juz w domu i jak cos to moge dzwonic i przyjedzie. z tym, ze na razie to nie ma po co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Veronka,mam nadzieję,że na nich się nie skończy. ja trzymam kciuki ZA, w końcu i tak cię to czeka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
ciekawe czy uda mi sie w wodzie rodzic....czy tak jak poprzednim razem wyladuje calkiem gdzie indziej.
kurcze u nas w niedziele ma byc 22oC, poszlabym na jakiegos grilla, ale chyba nie bedzie mi to dane Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-29 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to się odbywa, ale ciśnij Młoda!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Ver_Onka kurcze kochana wiem co mi się dzisiaj będzie śniło
![]() ![]() ![]() ![]() Werstunia ![]() Cestusia o tak, oby kicia żyła dłuuugo i zdrowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-03-29 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
22 stopnie w niedzielę? byłoby bosko
![]() ![]()
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no jutro ma byc juz 17oC |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Veronko my tu będziemy rodzić z tobą i nie pozwolimy byś tak długo nam rodziła masz góra pół nocy //licząc od teraz //
bo rano masz nam oznajmić że masz śliczną Marysię na rękach ![]() A kiedy się jedzie do szpitala, jak są skurcze co 10 min. veronko może poinformuj swoją mamę jaki jest rozwój sytuacji by w razie czego była przygotowana A panna młoda jest super Anka a ty jak się czujesz //przeszło ci już // tylko nam nie próbuj przeć razem z veronką a co do przedszkola to wam powiem że tam niezłe cyrki czasem dzieciaki odwalają raz przychodzę po Krystiana a oni akurat siedzieli na takiej ławeczce i paczeli na bajki w pewnym momencie taka Ola rzuciła się na niego //no można powiedzieć że się na nim położyła i zaczęła go w usta całować trwało to dobrą chwilę //pani była zajęta i tego nie widziała, dopiero jak ja się odezwałam z pytaniem co robicie - to Ola zerkła na mnie //z miną - nie przeszkadzaj, a Krystianowi z ledwością się udało oswobodzić ///takie podobne sytuacje są bardzo często Krystian się ciągle skarży że ktoś go całuje a on biedny nie może się opędzić od tych dziewczyn |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
żeby nie zamęczać veronki smsami- mmsami to wystarczy ten jeden a ty jowiszku nam go szybko tu wstawisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
wlasnie ostatnio zmienialam nr tel i dodawalam sobie Twoj, zeby w razie czego mmsa wysylac, bo ktoz siedzi tutaj najczesciej? :p
ale nie ludzcie sie, ze to dzis bedzie, oj na pewno nie ze mna |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
veronko życzę ci żebyś się zdziwiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
hehe, tak teraz czytalam dziewczyny marcowo- kwietniowe ktore pisza po jakim czasie wychodza z dziecmi na spacerki, weranduja itp... i ze np po 2 tyg. i tak sobie mysle, ze po 2 tyg to my nad jeziorkiem siedzielismy. wiec mam nadzieje, ze i tym razem pogoda bedzie nam dopisywac i nie bede sie kisic w domu.
Kristi, mama juz wszystko wie od poludnia, bo bylam u niej, a pozniej miedzy skurczami do domu autem z B wracalam. mialam robic golabki, wiec kupilam co trzeba, ale mama wczoraj zaproponowala, ze mi zrobi, wiec dzis bylam je odebrac ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- na razie tz jeszcze w worku, mama jakby co ma ciuchy przygotowane na jutro do pracy i jak zadzwonie to 15min i jest u nas takze luzz. ona w sumie tylko ma B do zlobka odstawic no i odebrac po pracy, takze tyle dobrze, ze mamy zlobek, ze jeszcze nie musze nianki na dzien kombinowac |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Veronko ale wcześniej jak urodziłaś to było super cieplutko /lato/
a teraz to niestety jest jeszcze zimno i powietrze dość takie ostre do takiej kruszynki //więc werandowanie raczej wskazane // |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Kristi u mnie już ok
muszę zacząć więcej leżakować w dzień, ot co doktorka wczoraj mi mówi"pani Aniu, proszę sie oszczędzać, wiadomo, że czujemy że można góry przenosić, ale lepiej chuchać ![]() ![]() na porodówkę mam jeszcze czas nawet nowego suwaczka dokleiłam żeby nie zapomniec kiedy u mnie godzina W ![]() ![]() M nie poszedł od razu się wietrzyć na dwór po powrocie ze szpitala bo u nas jakieś chłody wtedy nastały ![]() ![]() a propos zmiany czasu, to jestem teraz dłużej aktywna wieczorem natomiast przy jesiennej to masakra wymiękałam już o 21 ![]() więc to taki plus dla mnie ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-29 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zachodzie na szczescie mamy cieplo, wiec nie martwie sie spacxerami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
veronko siedzę i czekam na dalszy rozwój skurczowy
![]() a tu ciszaaaa napisz proszę zanim się rozłączysz jak tak u ciebie - dalej masz co 30 czy już częściej |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrej i owocnej nocki dla poniektórych ![]() a Ty sie Veronka trzymaj
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
moczylam sie godzine. myslalam, ze przejdzie, ale mam co 20min skurcze i boli :[
ide sie polozyc, bo wiem, ze pozniej moze byc gorzej i juz nic nie odpoczne. dopakowalam torbe na ww. baj ide spac |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo widzę że jednak sytuacja posuwa się dalej ///bo jak w wodzie ci nie ustało to znaczy że to już czas powodzenia veronko trzymam kciuki za ciebie ![]() życzę ci szczęśliwego porodu //wracaj do nas szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
przyszłam zobaczyć ale narazie żadnego info od Veronki.... trzymam kciuki by poszło szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.