|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Właśnie kupiłam te sandałki Bourne za 15 funtów http://www.ladypump.com/salon-shoes/...ra-sandal.html mam nadzieję, że to nie żadna pomyłka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny,
jestem zainteresowana grupowym zamowieniem. Czy inicjatorka Megaan bedzie takowe organizowac? |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie: czy któraś z Was jest posiadaczką tych bucików? Z góry zaznaczam, że to nie te matowe, te mają taka jakby wężową skórkę i lekko się błyszczą. Chodzi mi o kolor tych bucików, czy w rzeczywistości mają podobny kolor? http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1375632
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny co robimy? ![]()
![]() |
#4929 |
Raczkowanie
|
Pamiętam, że kiedyś zamówienie dotarło do mnie po 17 dniach. Asos sugeruje, żeby poczekać kolejne 9 dni. Tyle, że jeśli trzem osobom, zamawiającym w tym samym terminie zdarzyło się takie opóźnienie to zaczynam mieć wątpliwości, czy oni w ogóle to wysłali. Chyba, że na poczcie pojawił się ktoś z lepkimi dłońmi. Jednak, ja zamawiam z asosa od bardzo dawna i nigdy mi nic nie zginęło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Przyczajenie
|
Wiem ze moze nie na temat, ale potrzebuje zasiegnac pewnej informacji,a jestem tu nowa i mam nadzieje ze mi pomozecie. Czy moze ktoras z Was sie orientuje o co chodzi z tym zalozeniem butiku na asosie?
https://marketplace.asos.com/help/how-it-works czy to jest jakas platforma do sprzedazy ich ciuchow? prosze o odp bede b wdzieczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
mam pytanie do tych z Was, które kupowały zegarki... Mam jeden (z River Island) i nie pamiętam czy przyszedł z Asosa z gwarancją czy bez ![]() ![]() Może któraś z Was może mi pomóc? ![]()
#4932 |
Rozeznanie
|
Nedda i Pafnucja- dostałyście swoje zaległe przesyłki?
Bo ja mojej dalej nie mam ![]() Mam wątpliwości czy oni to w ogóle wysłali .... Aż się stracham czy dojdzie moje kolejne zamówienie, bo już też powinno przyjść, a nie ma .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie dostałam, ale dostalam dzisiaj wiadomość na PW, od wiżanki która zamawiała 15 czerwca i dzisaiaj wlasnie dostala przesylke
![]()
#4934 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
czy płacicie paypalem bo mi na meila przyszły nowe warunki że będą pobierać opłaty
czy to prawda?(czy może źle coś przeczytałam)
![]() |
#4937 |
Rozeznanie
|
Z tego, co przeczytalam to nowe warunki wchodza dopiero od wrzesnia, ale i tak wydaje mi sie, ze transakcje komercyjne pozostaja bez oplat dla kupujacego (o ile dokladnie "przeskanowalam" tekst nowej umowy).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
A propos PayPala - ile idzie zwrot z PP z powrotem na konto ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Przyczajenie
|
hey dziewczyny mam pytanko
na stronie asos.com jest napisane, że trwają ostatnie dni wyprzedaży. czyli co, po tych "ostatnich dniach" wszystkie ceny wracają do stanu sprzed wyprzedaży? czy to dotyczy tylko tych przecenionych rzeczy, których kolejna zniżka jest 'skomentowana' na zielono w naszych koszykach? będę wdzięczna za info, bo to moja pierwsza wyprzedaż i nie wiem na co się już muszę teraz decydować, a z czym mogę poczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Rozeznanie
|
Hej. W związku z ostatnimi dniami wyprzedaży,może zorganizuje ktoś ostanie zamówienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4943 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pojawiła się znów w jednym egzemplarzu moja (niedoszła?) sukienka, którą już raz zamówiłam, przyszła mi inna, odesłałam, a teraz znów jest na stanie i ponownie ją zamówiłam.
Myślicie, że to znowu ta, co mi ją źle wysłali? (ktoś inny się nadział, odesłał i znów ja ją zamówiłam? :P)., Jestem ciekawa czy jest w ogóle sens się na nią napalać...bo może rozczaruje mnie w rzeczywistości swoim wykończeniem (jedna z Was pisała mi, że ta organtyna się pruje miejscami) - o ile wreszcie do mnie poprawna dotrze. Widziała ją któraś z Was jeszcze na żywo? |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam ogromną prośbę, czy gdyby któraś z Was robiła zamówienie, to czy mogę się dołączyć?? Bardzo bym chciała kupić tę torebkę:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Pyrami...Mink+and+black kurcze przed chwilą jeszcze była i znów jej nie ma:/ próbowałam zapłacić swoją kartą maestro, ale bezskutecznie niestety, założyłam konto na pay palu ale również żądają kartę kredytową, której nie posiadam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Raczkowanie
|
mam jeszcze pytanie odnoście pay pala, przelałam już pieniążki na zakupy na asosie, zanim zorientowałam się, że bez karty kredytowej nie dokonam przelewu:/ czy mogę je teraz odzyskać z powrotem??
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- kurcze nie pojawiała się moja poprzednia wiadomość:/ pytałam, czy gdyby któraś z Was robiła zamówienie, to czy mogę się dołączyć, ponieważ chciałam kupić torebeczkę na asosie: http://www.asos.com/Asos/Asos-Pyrami...Mink+and+black jeszcze przed chwilką była dostępna, a teraz znów chwilowo nie ma:/ chciałam kupić sama ale niestety sklep nie honoruje mojej karty maestro z banku pekao.sa, założyłam również konto na pay palu i przelałam pieniążki ale gdy chciałam zapłacić na asosie to wyskoczyło mi że potrzebują kartę kredytową, której ja nie posiadam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I spokojnie bez karty kredytowej Pay palem da się na Asosie płacić. A co do pierwszego pytania, to oczywiście, że możesz odzyskać pieniądze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Rozeznanie
|
Może któraś z Was jest posiadaczką butów marki CARVELA ? Mam ostatnią sztukę w koszyku, rozmiar 38 i boję się, że będą za duże.. Normalnie wzięłabym 37, ale już wykupione
![]() Orientujecie się, jak jest z rozmiarówką ? ![]()
#4949 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Aeronauta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy zamawiałyście z ASOSa sukienki lniane? Właśnie zastanawiam się nad jedną i chciałabym Was zapytać, czy ten materiał strasznie się gniecie i w ogóle co sądzicie na temat takich sukienek by Asos?
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.