Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 14:46   #4921
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
To fajno Mojej"fasoli" teraz się przyda

A no zjawiska paranienormalne

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Aa, no to fajowo, że robicie sobie takie wycieczki
oczka
no napewno ja jak jestem zla to lubie wsluchac sie w muzyke i najlepiej zeby wtedy do mnie nie mowic
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 15:11   #4922
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
oczka
no napewno ja jak jestem zla to lubie wsluchac sie w muzyke i najlepiej zeby wtedy do mnie nie mowic
No tak, o oczy trzeba dbać, bo ma się je tylko jedne. A o co chodziło z tym napisem earl grey?
Ja jesli jestem bardzo wkurzona musze wyjśc na spacer, ochłonąć

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Kurka, zagrzałam sobie berlinki, wcześniej tak mi smakowały, a teraz niewiem co jem
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 15:23   #4923
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, o oczy trzeba dbać, bo ma się je tylko jedne. A o co chodziło z tym napisem earl grey?
Ja jesli jestem bardzo wkurzona musze wyjśc na spacer, ochłonąć

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Kurka, zagrzałam sobie berlinki, wcześniej tak mi smakowały, a teraz niewiem co jem
dziecku pewnie nie smakuja
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:26   #4924
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
dziecku pewnie nie smakuja
Chyba nie, jedną zjadłam, ale dwie zostawiłam bo zaczeły mi coraz bardziej niesmakować :/

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cisza
Zamulam
Stary 2011-06-29, 17:19   #4925
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Chyba nie, jedną zjadłam, ale dwie zostawiłam bo zaczeły mi coraz bardziej niesmakować :/

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cisza
Zamulam
UUuuu.... no tak standardzik chyba że odrzuca od pewnych rzeczy

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Ja jestem po oglądnięciu dwóch mieszkań i powiem szczerze, że cięzko będzie coś fajnego znaleźć a mój ślubny to dba o stały poziom moich nerwów Dzisiaj się cieszyłam że już pojechał bo z nerwów już powoli cięzko mi się oddychało
W sobotę czeka Nas maraton od jednego mieszkania do drugiego Nie wiem jak to przeżyję

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Zdecydowanie lepszy pomysł
Ja gdzieś czytałam że celulitu nie można zwalczyć, tylko zmniejszyć jego objawy co najwyżej

Mój też był chudziutki, choć nóżki miał umięśnione teraz też źle nie wygląda, ale już chce z tym walczyć by się nie zapuscić, podobnie ja mam z resztą, choć w swoich oczach nie wyglądam dobrze
Ja natomiast jak tyje to uda i tyłek a mój TŻ ma nóżki jak baletnica jak założy szersze spodenki to wygląda jakby mu zapałki do d...py wbić

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2781610 1]Hej dziewczyny, natchnęło mnie na nową fryzurę, mam na oku dwie tylko się zastanawiam czy łatwo takie włosy się układa czy wystarczy jakaś guma i żel rozczepać troche czy jakaś wyższa szkoła jazdy doradźcie mi, może któraś z was ma podobną.[/QUOTE]
Hej fryzurki fajne tylko pasują osobie, która ma trójkątną twarz No na pewno szczupłą. Ja źle czułabym się w takiej fryzurze, ale podoba się mi ta pierwsza z dłuższymi końcówkami.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:

Też niezbyt nie przepadam za przeprowadzkami.

:
Ja nienawidzę bo nigdy nie potrafię się spakować Zawsze coś mi zostaje i upycham byle gdzie a potem tego szukam itd. A tu znowu czeka mnie kolejna ogromna przeprowadzka W moim życiu to już będzie 10
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 17:33   #4926
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
UUuuu.... no tak standardzik chyba że odrzuca od pewnych rzeczy

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Ja jestem po oglądnięciu dwóch mieszkań i powiem szczerze, że cięzko będzie coś fajnego znaleźć a mój ślubny to dba o stały poziom moich nerwów Dzisiaj się cieszyłam że już pojechał bo z nerwów już powoli cięzko mi się oddychało
W sobotę czeka Nas maraton od jednego mieszkania do drugiego Nie wiem jak to przeżyję

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Ja natomiast jak tyje to uda i tyłek a mój TŻ ma nóżki jak baletnica jak założy szersze spodenki to wygląda jakby mu zapałki do d...py wbić

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Hej fryzurki fajne tylko pasują osobie, która ma trójkątną twarz No na pewno szczupłą. Ja źle czułabym się w takiej fryzurze, ale podoba się mi ta pierwsza z dłuższymi końcówkami.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Ja nienawidzę bo nigdy nie potrafię się spakować Zawsze coś mi zostaje i upycham byle gdzie a potem tego szukam itd. A tu znowu czeka mnie kolejna ogromna przeprowadzka W moim życiu to już będzie 10

A ja lubię przeprowadzki, a remonty to kocham Choć pamietam ze jak sie zbiegło z przygotowaniami ślubnymi to było troche nerwów
Mój ma takie sexi umięśnione i owłosione tzn dla mnie sexi dla kogoś mogą takie nie być, bo troszkę krzywe
a Jego tyłeczek .... uuu... oj sorrrrry już schodzę na ziemię
Zrobiłam tortillę.... uch pyszna wyszła. filet z kurczaka obsypałam przyprawą gyros, a sos czosnkowy na greckim jogurcie... pyszotka
Może jeszcze lody zrobię a na pewno chlebek, więc zaraz zmykam do kuchni oj chyba odkryłam malutką pasję w gotowaniu

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 17:36   #4927
agusiowata
Zakorzenienie

Kupiłam żółtą spódnicę, malinową tunikę i czarne długie leginsy.
Z powrotem wstąpiłam do szwagierki i dała mi parę rzeczy w których nie chodzi. Chcę nabrać męża, że to ja wszystko kupiłam. Przez telefon już mówiłam, że kupiłam bardzo dużo i zaczęłam wymieniać. Na razie się nabiera, byłam bardzo przekonowująca. Teraz jest w pracy a jutro ma na I zmianę. Mówił, że wypije tylko mleko i idzie spać. Ja dorzuciłam, że tylko pokażę co kupiłam
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 17:36   #4928
Karinio
Zakorzenienie

Dziewczyny mam plamienia brązowae Czekam na męża, by oddzwonil boje się

Wyczytalam, że to nie koniecznie może btć poronienie ale boje się

Krwawienie we wczesnej fazie ciąży
Kiedy zauważasz plamy krwi na bieliźnie koniecznie skontaktuj się z lekarzem. Krwawienie w ciąży nie musi oznaczać najgorszego, ale zawsze trzeba znaleźć przyczynę.

W początkowych miesiącach ciąży przyczyną krwawienia może być prawidłowe zagnieżdżenie się komórki jajowej w ściance macicy. W tym czasie może się pojawić niewielkie i skąpe krwawienie, które nie ma wpływu na ciążę.

Często krwawienie towarzyszy zmianom hormonalnym. W pierwszych miesiącach ciąży pojawia się w okresie, kiedy powinnaś mieć kolejną miesiączkę. Może nawet mieć podobny charakter do krwawienia miesiączkowego.

Choroby szyjki macicy, np. nadżerka, również mogą powodować krwawienie. Po badaniu ginekologicznym lekarz zaproponuje ci odpowiednie leczenie.

Jeśli prowadzisz zbyt intensywny tryb życia, twój organizm może w ten sposób poprosić cie o "zwolnienie tempa". Wypoczynek i dbanie o siebie powinny zapobiec dalszym kłopotom.

Mogą się jednak zdarzyć krwawienia, które są groźne dla życia dziecka i matki.

Należą do nich:

Niedobór progesteronu. Hormon ten umożliwia zagnieżdżenie się komórki jajowej , a następnie jest odpowiedzialny za utrzymanie ciąży. Zbyt mała ilość progesteronu może doprowadzić do poronienia,

Ciąża pozamaciczna, która występuje, kiedy jajo zagnieżdża się poza obszarem macicy, np.: w jajniku , czy jajowodzie. Co cie może niepokoić? Lekkie, brunatne krwawienie z pochwy , czasem nudności, bóle w okolicach barku, uczucie parcia na stolec. Pękniecie jajowodu może skończyć się krwotokiem. Tylko około 1% ciąż ma charakter ektopowy.

Wczesne poronienie. Tylko 10% zdiagnozowanych ciąż kończy się poronieniem. Jeśli twojemu krwawieniu towarzyszą bóle krzyża, podbrzusza i skurcze macicy natychmiast jedź do szpitala. Czasem poronienie można powstrzymać za pomocą leków rozkurczowych i leżenia ciężarnej. Przyczynami wczesnych poronień są często nieprawidłowości genetyczne.

Zaśniad groniasty powoduje patologiczny rozwój tkanek łożyska. Komórka jajowa nie może się w takich warunkach prawidłowo rozwijać. Jednym z objawów są brązowe krwawienie z fragmentami tkanki i nadmierne powiększenie macicy. W tej sytuacji, kobieta musi trafić do szpitala, na łyżeczkowanie macicy. Kolejna ciążę należy odłożyć na okres 1-2 lat.

Co możesz zrobić:

- dbaj o siebie,

- bądź w stałym kontakcie z lekarzem,

- powiadom lekarza o plamieniu

- jeśli zaczęłaś krwawić pojedź do szpitala lub przychodni, gdzie obejrzy cię ginekolog i będzie mógł zrobić usg

- myśl pozytywnie, ma być dobrze
Stary 2011-06-29, 17:37   #4929
agusiowata
Zakorzenienie

Mamba nie zazdroszczę przeprowadzek.
Stary 2011-06-29, 17:37   #4930
Karinio
Zakorzenienie

boje się dziewczyny
Stary 2011-06-29, 17:41   #4931
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Kupiłam żółtą spódnicę, malinową tunikę i czarne długie leginsy.
Z powrotem wstąpiłam do szwagierki i dała mi parę rzeczy w których nie chodzi. Chcę nabrać męża, że to ja wszystko kupiłam. Przez telefon już mówiłam, że kupiłam bardzo dużo i zaczęłam wymieniać. Na razie się nabiera, byłam bardzo przekonowująca. Teraz jest w pracy a jutro ma na I zmianę. Mówił, że wypije tylko mleko i idzie spać. Ja dorzuciłam, że tylko pokażę co kupiłam
Po co to robisz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 17:41   #4932
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
boje się dziewczyny
Skontaktuj się z lekarzem jak najszybciej.
Stary 2011-06-29, 17:42   #4933
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam plamienia brązowae Czekam na męża, by oddzwonil boje się

Wyczytalam, że to nie koniecznie może btć poronienie ale boje się

Krwawienie we wczesnej fazie ciąży
Kiedy zauważasz plamy krwi na bieliźnie koniecznie skontaktuj się z lekarzem. Krwawienie w ciąży nie musi oznaczać najgorszego, ale zawsze trzeba znaleźć przyczynę.

W początkowych miesiącach ciąży przyczyną krwawienia może być prawidłowe zagnieżdżenie się komórki jajowej w ściance macicy. W tym czasie może się pojawić niewielkie i skąpe krwawienie, które nie ma wpływu na ciążę.

Często krwawienie towarzyszy zmianom hormonalnym. W pierwszych miesiącach ciąży pojawia się w okresie, kiedy powinnaś mieć kolejną miesiączkę. Może nawet mieć podobny charakter do krwawienia miesiączkowego.

Choroby szyjki macicy, np. nadżerka, również mogą powodować krwawienie. Po badaniu ginekologicznym lekarz zaproponuje ci odpowiednie leczenie.

Jeśli prowadzisz zbyt intensywny tryb życia, twój organizm może w ten sposób poprosić cie o "zwolnienie tempa". Wypoczynek i dbanie o siebie powinny zapobiec dalszym kłopotom.

Mogą się jednak zdarzyć krwawienia, które są groźne dla życia dziecka i matki.

Należą do nich:

Niedobór progesteronu. Hormon ten umożliwia zagnieżdżenie się komórki jajowej , a następnie jest odpowiedzialny za utrzymanie ciąży. Zbyt mała ilość progesteronu może doprowadzić do poronienia,

Ciąża pozamaciczna, która występuje, kiedy jajo zagnieżdża się poza obszarem macicy, np.: w jajniku , czy jajowodzie. Co cie może niepokoić? Lekkie, brunatne krwawienie z pochwy , czasem nudności, bóle w okolicach barku, uczucie parcia na stolec. Pękniecie jajowodu może skończyć się krwotokiem. Tylko około 1% ciąż ma charakter ektopowy.

Wczesne poronienie. Tylko 10% zdiagnozowanych ciąż kończy się poronieniem. Jeśli twojemu krwawieniu towarzyszą bóle krzyża, podbrzusza i skurcze macicy natychmiast jedź do szpitala. Czasem poronienie można powstrzymać za pomocą leków rozkurczowych i leżenia ciężarnej. Przyczynami wczesnych poronień są często nieprawidłowości genetyczne.

Zaśniad groniasty powoduje patologiczny rozwój tkanek łożyska. Komórka jajowa nie może się w takich warunkach prawidłowo rozwijać. Jednym z objawów są brązowe krwawienie z fragmentami tkanki i nadmierne powiększenie macicy. W tej sytuacji, kobieta musi trafić do szpitala, na łyżeczkowanie macicy. Kolejna ciążę należy odłożyć na okres 1-2 lat.

Co możesz zrobić:

- dbaj o siebie,

- bądź w stałym kontakcie z lekarzem,

- powiadom lekarza o plamieniu

- jeśli zaczęłaś krwawić pojedź do szpitala lub przychodni, gdzie obejrzy cię ginekolog i będzie mógł zrobić usg

- myśl pozytywnie, ma być dobrze
Kochanie spokojnie
Plamienia są normalne zwłaszcza w I ciąży spokojnie, nie denerwuj się
Moja ciotka przez pierwsze 4 miesiące miała regularne "okresy" i nie miała pojęcia że jest w ciąży spokojnie

Stary 2011-06-29, 17:44   #4934
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Po co to robisz
Tak dla checy. Mężuś się pytał ile wydałam pieniędzy. Powiedziałam nie powiem.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Karinio słyszałam, że plamienia na początku są normalne i dużo kobiet tak ma.
Stary 2011-06-29, 17:44   #4935
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dla checy. Mężuś się pytał ile wydałam pieniędzy. Powiedziałam nie powiem.
hmmmm no OK

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 17:48   #4936
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
boje się dziewczyny
Spokojnie nie denerwuj się jeszcze bardziej. To na pewno Ci nie pomoże a może zaszkodzić. To mogą być standardowe plamienia Wiem że nawet do 3 miesiąca mogą występować. Jedźcie jak najszybciej do lekarza i spokojnie A i połóż się nie lataj i nie wykonuj jakiś zbędnych ruchów
Stary 2011-06-29, 17:49   #4937
Karinio
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Czekam na męża, zwolni się i przyjedzie do domu i pojedziemy do szpitala. Mam nadzieje, zę to tylko zagnieźdzanie się zarodka w macicy...
Stary 2011-06-29, 17:49   #4938
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Kochanie spokojnie
Plamienia są normalne zwłaszcza w I ciąży spokojnie, nie denerwuj się
Moja ciotka przez pierwsze 4 miesiące miała regularne "okresy" i nie miała pojęcia że jest w ciąży spokojnie
Co nie zmienia faktu że powinna pojechać mimo wszystko do lekarza
Stary 2011-06-29, 17:55   #4939
Karinio
Zakorzenienie

Brzuch, ani kręgosłup mnie nie boli....jest ok tylko te plamienia...

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Boje się.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 18:14   #4940
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Boje się.....
Będzie dobrze
Stary 2011-06-29, 18:16   #4941
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Co nie zmienia faktu że powinna pojechać mimo wszystko do lekarza
Oczywiście i racja z tym aby się położyła
Karinio bedzie dobrze, ciocie fasolkowe z wizażu trzymają kciuki

Stary 2011-06-29, 18:26   #4942
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Oczywiście i racja z tym aby się położyła
Karinio bedzie dobrze, ciocie fasolkowe z wizażu trzymają kciuki
Co prawda to prawda
Stary 2011-06-29, 18:44   #4943
Ariena
Zakorzenienie

Karinio tylko się nie denerwuj, na pewno wszystko dobrze, myślę że inaczej by Cię brzuch bolał.

A mi smutno, mam zły humor.
Stary 2011-06-29, 18:50   #4944
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
U
Wczoraj wróciliśmy padnięcie z tej Ikei... pojechaliśmy po kilka rzeczy, a narobiliśmy zakupów a zakupów
Zazdroszczę zakupów w Ikei. Najbliższa jest niestety ponad 150 km ode mnie...
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2781610 1]Hej dziewczyny, natchnęło mnie na nową fryzurę, mam na oku dwie tylko się zastanawiam czy łatwo takie włosy się układa czy wystarczy jakaś guma i żel rozczepać troche czy jakaś wyższa szkoła jazdy doradźcie mi, może któraś z was ma podobną.[/QUOTE]
Wszystko zależy od rodzaju włosów. Trochę trudno mi się wypowiedzieć, jak to jest z krótkimi włosami, bo od 20 lat mam długie
Cytat:
Moje postanowienia:
1. Kolację będę jeść wcześniej.
2. Ograniczę piwka i chipsy, czekoladki, ciasteczka.
3. Będę ćwiczyć. U nas w domino można zakupić karnet na 6 tygodni, nie jest się stratnym wtedy przez wakacje.
Chyba i ja tak muszę postanowić...
Cytat:
Przez trzy tygodnie szukałam pensęty. Dziś okazało się, że była w narzędziach męża
Grunt, że się w ogóle znalazła
Cytat:
boje się dziewczyny
spokojnie. Pójdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni.
Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Coś się stało?

A ja dziś siedziałam dłużej w pracy...padam z nóg
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 19:00   #4945
eff8
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

A ja miałam dziś komputer zepsuty
i powiem Wam szczerze że już chyba zwariowałam bez Was
Tak cały dzień dziecko, obiad, sprzątanie, dziecko - no mam już dość..Dobrze że komputer już naprawiony bo przynajmniej jakąś rozrywkę mam

Idę teraz coś po nadrabiać

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:

Czemu tak? Co się stało ??

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:

Boje się.....
Karinio jesteśmy z Tobą!! Na pewno wszystko będzie OK
Trzymaj się Kochana i daj nam znać od razu po lekarzu co powiedział

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 19:00   #4946
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
A czemu Ci smutno?
Stary 2011-06-29, 19:06   #4947
eff8
Zakorzenienie

Cytat:

No musicie się trochę namęczyć żeby znaleźć to wymarzone...
Myśl pozytywnie przecież szukacie swojego mieszkania a nie będziecie tam jeździć i oglądać za karę
Będzie dobrze a może akurat już jutro Wam jakieś wpadnie w oko

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
mnie tez bardzo uspokaja muzyka
A jaką tą muzyczkę słuchasz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 19:07   #4948
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu Ci smutno?
Myśl pozytywnie dziewczyno.... (AD mieszkania)
Mam wrażenie że za bardzo sie wszystkim przejmujesz
Oddychaj do dziesięciu

Stary 2011-06-29, 19:15   #4949
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
witam poki co od rana widze napis earl grey zobacze co bedzie jak posiedze chwile na komp
to super mam nadzieję że później też będzie dobrze

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
No właśnie nikt z naszej paki tego nie rozumie Wszyscy sobie zaczynają kpić z tego Dzwonią jeden do drugiego i snują domysły
Może powinniśmy zadzwonić do samych zainteresowanych i zapytać kiedy mają ślub
No chyba że my nie będziemy proszeni, mąż na tę myśl puka się po głowie- że to nie możliwe. Jak by jednak faktycznie się tak okazało to był by hit roku a tak na serio to chyba poczuła bym się urażona
Nic dziwnego, trochę nie fajna sytuacja
hehe no najlepiej będzie zadzwonić do nich i się spytać czy jesteście zaproszeni bo nie wiesz czy masz sukienkę kupować
A tak poważnie to w ogóle ich nie rozumie
Może powinniście się domyślać że macie przyjść skoro tyle się znacie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Kolorystycznie i w ogóle bardziej podoba mi się pierwsza fryzurka.
Myślę że jakaś dobra guma do włosów i fajnie by się to układało.
Chociaż osobiście chyba bym się nie odważyła na taką

Stary 2011-06-29, 19:23   #4950
Ariena
Zakorzenienie

Aaa nie będę tu dołować, ale ogólnie nie widzę dla siebie/dla nas przyszłości.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości