|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() no napewno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jesli jestem bardzo wkurzona musze wyjśc na spacer, ochłonąć ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Kurka, zagrzałam sobie berlinki, wcześniej tak mi smakowały, a teraz niewiem co jem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Ja jestem po oglądnięciu dwóch mieszkań i powiem szczerze, że cięzko będzie coś fajnego znaleźć a mój ślubny to dba o stały poziom moich nerwów ![]() ![]() W sobotę czeka Nas maraton od jednego mieszkania do drugiego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2781610 1]Hej dziewczyny, natchnęło mnie na nową fryzurę, mam na oku dwie tylko się zastanawiam czy łatwo takie włosy się układa czy wystarczy jakaś guma i żel rozczepać troche czy jakaś wyższa szkoła jazdy doradźcie mi, może któraś z was ma podobną.[/QUOTE] Hej fryzurki fajne tylko pasują osobie, która ma trójkątną twarz ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Ja nienawidzę bo nigdy nie potrafię się spakować ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja lubię przeprowadzki, a remonty to kocham ![]() ![]() Mój ma takie sexi umięśnione i owłosione ![]() ![]() ![]() a Jego tyłeczek ![]() ![]() ![]() Zrobiłam tortillę.... uch pyszna wyszła. filet z kurczaka obsypałam przyprawą gyros, a sos czosnkowy na greckim jogurcie... pyszotka ![]() Może jeszcze lody zrobię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam żółtą spódnicę, malinową tunikę i czarne długie leginsy.
Z powrotem wstąpiłam do szwagierki i dała mi parę rzeczy w których nie chodzi. Chcę nabrać męża, że to ja wszystko kupiłam. Przez telefon już mówiłam, że kupiłam bardzo dużo i zaczęłam wymieniać. Na razie się nabiera, byłam bardzo przekonowująca. Teraz jest w pracy a jutro ma na I zmianę. Mówił, że wypije tylko mleko i idzie spać. Ja dorzuciłam, że tylko pokażę co kupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam plamienia brązowae
![]() ![]() Wyczytalam, że to nie koniecznie może btć poronienie ale boje się ![]() Krwawienie we wczesnej fazie ciąży Kiedy zauważasz plamy krwi na bieliźnie koniecznie skontaktuj się z lekarzem. Krwawienie w ciąży nie musi oznaczać najgorszego, ale zawsze trzeba znaleźć przyczynę. W początkowych miesiącach ciąży przyczyną krwawienia może być prawidłowe zagnieżdżenie się komórki jajowej w ściance macicy. W tym czasie może się pojawić niewielkie i skąpe krwawienie, które nie ma wpływu na ciążę. Często krwawienie towarzyszy zmianom hormonalnym. W pierwszych miesiącach ciąży pojawia się w okresie, kiedy powinnaś mieć kolejną miesiączkę. Może nawet mieć podobny charakter do krwawienia miesiączkowego. Choroby szyjki macicy, np. nadżerka, również mogą powodować krwawienie. Po badaniu ginekologicznym lekarz zaproponuje ci odpowiednie leczenie. Jeśli prowadzisz zbyt intensywny tryb życia, twój organizm może w ten sposób poprosić cie o "zwolnienie tempa". Wypoczynek i dbanie o siebie powinny zapobiec dalszym kłopotom. Mogą się jednak zdarzyć krwawienia, które są groźne dla życia dziecka i matki. Należą do nich: Niedobór progesteronu. Hormon ten umożliwia zagnieżdżenie się komórki jajowej , a następnie jest odpowiedzialny za utrzymanie ciąży. Zbyt mała ilość progesteronu może doprowadzić do poronienia, Ciąża pozamaciczna, która występuje, kiedy jajo zagnieżdża się poza obszarem macicy, np.: w jajniku , czy jajowodzie. Co cie może niepokoić? Lekkie, brunatne krwawienie z pochwy , czasem nudności, bóle w okolicach barku, uczucie parcia na stolec. Pękniecie jajowodu może skończyć się krwotokiem. Tylko około 1% ciąż ma charakter ektopowy. Wczesne poronienie. Tylko 10% zdiagnozowanych ciąż kończy się poronieniem. Jeśli twojemu krwawieniu towarzyszą bóle krzyża, podbrzusza i skurcze macicy natychmiast jedź do szpitala. Czasem poronienie można powstrzymać za pomocą leków rozkurczowych i leżenia ciężarnej. Przyczynami wczesnych poronień są często nieprawidłowości genetyczne. Zaśniad groniasty powoduje patologiczny rozwój tkanek łożyska. Komórka jajowa nie może się w takich warunkach prawidłowo rozwijać. Jednym z objawów są brązowe krwawienie z fragmentami tkanki i nadmierne powiększenie macicy. W tej sytuacji, kobieta musi trafić do szpitala, na łyżeczkowanie macicy. Kolejna ciążę należy odłożyć na okres 1-2 lat. Co możesz zrobić: - dbaj o siebie, - bądź w stałym kontakcie z lekarzem, - powiadom lekarza o plamieniu - jeśli zaczęłaś krwawić pojedź do szpitala lub przychodni, gdzie obejrzy cię ginekolog i będzie mógł zrobić usg - myśl pozytywnie, ma być dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Mamba nie zazdroszczę przeprowadzek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
boje się dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Plamienia są normalne zwłaszcza w I ciąży ![]() ![]() Moja ciotka przez pierwsze 4 miesiące miała regularne "okresy" i nie miała pojęcia że jest w ciąży ![]() ![]()
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
BAN stały
|
Spokojnie nie denerwuj się jeszcze bardziej. To na pewno Ci nie pomoże a może zaszkodzić. To mogą być standardowe plamienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Brzuch, ani kręgosłup mnie nie boli....jest ok tylko te plamienia...
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Boje się..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście
![]() ![]() Karinio bedzie dobrze, ciocie fasolkowe z wizażu trzymają kciuki ![]()
#4942 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Karinio tylko się nie denerwuj, na pewno wszystko dobrze, myślę że inaczej by Cię brzuch bolał.
A mi smutno, mam zły humor.
#4944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2781610 1]Hej dziewczyny, natchnęło mnie na nową fryzurę, mam na oku dwie tylko się zastanawiam czy łatwo takie włosy się układa czy wystarczy jakaś guma i żel rozczepać troche czy jakaś wyższa szkoła jazdy doradźcie mi, może któraś z was ma podobną.[/QUOTE] Wszystko zależy od rodzaju włosów. Trochę trudno mi się wypowiedzieć, jak to jest z krótkimi włosami, bo od 20 lat mam długie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Coś się stało? ![]() A ja dziś siedziałam dłużej w pracy...padam z nóg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() A ja miałam dziś komputer zepsuty ![]() i powiem Wam szczerze że już chyba zwariowałam bez Was ![]() Tak cały dzień dziecko, obiad, sprzątanie, dziecko - no mam już dość..Dobrze że komputer już naprawiony bo przynajmniej jakąś rozrywkę mam ![]() Idę teraz coś po nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Czemu tak? Co się stało ?? ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() Trzymaj się Kochana i daj nam znać od razu po lekarzu co powiedział ![]()
![]() |
#4946 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśl pozytywnie przecież szukacie swojego mieszkania a nie będziecie tam jeździć i oglądać za karę ![]() Będzie dobrze a może akurat już jutro Wam jakieś wpadnie w oko ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- A jaką tą muzyczkę słuchasz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Myśl pozytywnie dziewczyno.... (AD mieszkania)
![]() Mam wrażenie że za bardzo sie wszystkim przejmujesz ![]() Oddychaj do dziesięciu ![]()
#4949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() hehe no najlepiej będzie zadzwonić do nich i się spytać czy jesteście zaproszeni ![]() ![]() A tak poważnie to w ogóle ich nie rozumie ![]() Może powinniście się domyślać że macie przyjść skoro tyle się znacie ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2781610 1]Hej dziewczyny, natchnęło mnie na nową fryzurę, mam na oku dwie tylko się zastanawiam czy łatwo takie włosy się układa czy wystarczy jakaś guma i żel rozczepać troche czy jakaś wyższa szkoła jazdy doradźcie mi, może któraś z was ma podobną.[/QUOTE] Kolorystycznie i w ogóle bardziej podoba mi się pierwsza fryzurka. Myślę że jakaś dobra guma do włosów i fajnie by się to układało. Chociaż osobiście chyba bym się nie odważyła na taką ![]()
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Aaa nie będę tu dołować, ale ogólnie nie widzę dla siebie/dla nas przyszłości.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.