|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to był brat mojego świętej pamięci dziadka, no ale rodzina, którą dość często się odwiedzało... A jeszcze jakieś dwa tygodnie temu odwiedzałam go z tatą i babcią w szpitalu Potem wrócił do domu, no ale dzisiaj w nocy niestety zmarł w karetce ![]() Niedługo idę zamówić wieńce. Jeszcze rodzina z nad morza przyjeżdża i też prosili, żeby za nich zamówić.
|
|
|
|
#4923 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam jakieś 10 lat i wcale nie żałuję ![]() To wszystko zależy: co i gdzie, poza tym tatoo musi współgrać z Tobą, coś przedstawiać, etc... Witajcie, ja przelotem tylko- do lekarza przyjechałam, zaraz wracamy na wakacje.
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawowa Margo Kolor najlepiej oddaje zdjęcie nr 6, jest dokładnie taki, Margo jest uszyta z tej samej skóry co kawowa Jenny, dla mnie to najlepszy przykład na to że poszczególne kolory tych samych modeli różnią się od siebie, ja mam jasną margo i jest z innej skóry uszyta, takiej trochę przyjemniejszej w dotyku, ale ta kawowa nie jest zła, gdyby nie to że mam kilka kawowych torebek to moze bym ją nawet chciała dla siebie Edytowane przez charal Czas edycji: 2012-01-02 o 10:12 |
|
|
|
|
#4925 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrry!
Cytat:
myślę jednak , że będą powtarzać"Kieł" zakończony o 3 w nocy naprawdę mi się podobał, teżetomężowi mniej. Wstyd mi ale nie wydał mi się bardzo przygnębiający /"Ładunku 200" nie przebije chyba nic-/ nie polecamzaznaczam jednak- jakby ktoś chciał oglądać, ze mordują kota, są sceny przemocy, film jest naturalistyczny, sceny seksu wręcz fizjologiczne. dzisiaj zaś zamierzam obejrzeć "Rok przestępny " na Alekino o 0.30- to też "chory" film ma być. Cytat:
nie wiem po co obejrzałam "Nostalgię Anioła'- strasznie żałuję do tej pory Cytat:
hej, ja wczoraj zrobiłam, ale przedostatnie Cytat:
oglądnij, oglądnij "Kła" Cytat:
Cytat:
a jaki masz................ lakierek? viperowy szary????
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-16 o 14:54 |
||||||
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4928 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Danulko dostałaś kuponik od osraja? ja jutro idę trochę wykorzystać swój ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Dobrze że ten dzień się kończy, musiałam się dziś odstawić do pracy tak więcej oficjalnie( kontrola w firmie z ministerstwa) nie cierpię tego, spodnie w kant, pantofelki, się czuję jak szczur na otwarciu kanału, zaraz się czuję 10 lat starsza Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-06-16 o 15:16 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą, to teraz powinna zniknąć kawowa vivien- ja bym wtedy rozmyślała, jaka to ja jestem mądra
![]() Sprzątnę dzisiaj do końca w szafie- buty upchnę na antresoli /nie wiem jeszcze jak charal nie ciągnie Cię do szarej vivien? ![]() a jaka torebka do spodni w kancik poszła do pracy???? ![]() czy jest tu Ryba??? ![]() och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiii, twój pierścień sprzedają! ![]() http://allegro.pl/pierscionek-haraju...663303398.html Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-16 o 16:08 |
|
|
|
#4937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o fotki margo , dobrze że wstawiłaś, ja myślałam od niebieskiej ale już boję sie kupować na etorebce , skoro te same modele mają różne wykonanie w zależności od koloru i jeszcze te problemy w reklamacją Cytat:
moje torebki upchnięte na dole w szafie i takie wymięte czasami , nie mam pomysłu gdzie je trzymać , chce kupić dużą szafę do korytarza to przeniosę tam trochę moich szmatek a tu wstawiam fotki , jak widać popękała spoina na rączkach , nie wiem czy będzie się dalej to nadrywać ? a torebka jest taka fajna i tak dobrze się nosi, nie chce żeby się rozleciała ale też nie będę w tak dużej torebce nosić tylko chusteczek, portfela i szminki bo taki flak , ech szkoda gadać co z tą etorebką się porobiło
blog Edytowane przez losek78 Czas edycji: 2011-12-19 o 17:28 |
||
|
|
|
#4938 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() wlasnie przed chwila zaczela bolec :/na dniach ide do lekarza, bo od tygodnia w jednym uchu czuje jakbym cos miala Cytat:
fiszer ![]() Cytat:
to ja moze odpuszcze ten film (kiel) nie lubie scen z mordowaniem zwierzat chyba w pon sie przejde |
||
|
|
|
#4939 |
|
Raczkowanie
|
Przyszły torebki
Kawowa Margo wszystko byłoby ok, bo jest piękna, gdyby nie ta wstrętna skórka: śmierdząca, o nierównej strukturze, cienka, matowa, fuj ![]() ![]() ![]() smrodek mi nie przeszkadza, ale ta faktura ![]() Fioletowa Anori - fajna, mięsista, lekko błyszcząca skórka, o "ziarnistej" fakturze (takiej, jaką lubię i jaka powinna być w Margo - przepiękny kolor - chłodny, czysty ciemny fiolet - pojemna - wejdzie A4, także sztywne, czyli teczka - ładnie wykonana Jest tylko jeden minus - mnie nie wchodzi swobodnie na ramię, ledwie ją wcisnę - kurcze, dla mnie jest to b. ważne, bo torby noszę na ramieniu, a Anori nie ma paska no i nie wiem, co robić, zostawić czy odesłać z Margo? na real foto widziałam, że innym spokojnie wchodzi na ramię - nie mówię, że w płaszczu, ale w sweterku na pewno tak Edytowane przez arinitti Czas edycji: 2011-06-16 o 16:46 Powód: błąd |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczerze mówiąc ja dopiero co kupiłam tam znowu torebkę, ale tez mi się wydaje, ze nieprędko będę miała ochotę tam coś kupić- chociaz z drugiej strony- czy można mi wierzyć ![]() Cytat:
jak bateria? mnie ta Nostalgia i znudziła i przygnębiła- jakiś nieprzyjemny ten film był strasznie dla mnie ![]() daga sądzę że nie będzie - czarna vivien ma inną skórkę niż kawowe i szare- gładką /chociaż może to rzut z innej skórki teraz?/ prędzej pasek od elvie do szarej może?---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
mogli szyć paski różnej długości , a może jak ją obciążysz to się wyciągnie- nie zaraz ale po jakimś czasie?
|
|||
|
|
|
#4941 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 --------- oj to niedobrze! mogli szyć paski różnej długości , a może jak ją obciążysz to się wyciągnie- nie zaraz ale po jakimś czasie?[/QUOTE]rzeczywiście, jak obciążona, to spokojnie, tylko na kurtkę czy płaszcz chyba nie ma szans
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() A ja już myślałam że jest koniec wątku a tu taj na końcówkę się załapałam
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-06-16 o 18:11 |
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ło matko dziewczyny wyślijcie mnie do psychiatryka
bo chyba tylko tam sę już nadaję Jaką histerię dziś odwaliłam to masakra ... przez głupi projekt ... bo mieliśmy zrobić film i się męczyłyśmy bo żadna z nas nie znała movie makera i ja rozkminiłam jak działa i sklejałam i montowałam ... a on nie działał ... i babka się zgodziła że do dziś mamy donieś .. a on nadal uszkodzony bo zapisał dźwięk a obrazu nie ... a że sesja mnie już zaczyna męczyć a jeszcze 2 tygodnie przede mną to psychika mi nie wytrzymała i właśnie przez taką pierdołę zaczęłam ryczeć ... żałosne co ? aaaa na dokładkę dostałam dziś @ i wzięłam już solpadeinę ... ale i tak umieram ... a muszę się uczyć na jutro ![]() Cytat:
Cytat:
3 w lewym uchu i 1 w prawym ... i kiedyś byłam mega napalona na tragusa ... ale rozeszło się po kościach chociaż podoba mi się cały czas ![]() tatuaże też mi sie podobają ale zwykle bardziej u kogoś .. chociaż u siebie też zaczynam mieć wizję ![]() Ojej ... moje wyrazy współczucia
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() : cicho: nikt Ci nie pomoże więc![]() każdemu się zdarza ale udało się i działa? Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-16 o 19:59 |
||
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam pracę i wysłałam promotorowi. Trzymajcie kciuki żeby było ok i obylo się bez poprawek bo tego nie zniese
![]() Farfocelku utopię cię na pociechę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : *![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : *![]() ![]() ![]()
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam dziewczęta?
![]() Ostatnio tu jakiś pusto
|
|
#4947 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie to nie dziwię się Ciepło na dworze to dziewczyny wybywają z domów
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
komu by się chciało siedzieć przed komputerem w taką pogodę
![]() Cytat:
![]() Nie nie działa ... ale pal licho z tym już trudno ... shit happens i trzeba to zaakceptować i nie wdepnąć ![]() Danuuuulkoooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ojeeeej od razu mi lepiej a zaraz trochę pooglądam kabarety i się biorę za naukę .. tylko na razie mi się nie chce
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

myślę jednak , że będą powtarzać
/"Ładunku 200" nie przebije chyba nic-/ nie polecam

), ale sama bym nie chciała. Był taki czas, co strasznie mi się marzył, ale teraz widzę, że to był przejaw młodzieńczego buntu i chęci zrobienia wszystkim na przekór 
więc
klask i: