|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
szlam sobie do pracy i juz slysze jakis robotnikow i jeden wola do drugiego po imieniu, a ten drugi głosno mówi : jaka piękna pogoda na ...( tu nie doslyszalam slowa ) sex we dwoje
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Kama zobacz na te misie http://wylegarnia.com/6267,Agnieszka-Sojko te stópki czy minki ![]() tylko filcu takie gryzacego nie lubie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Kama była, ale nie miała nic do powiedzenia
![]() Bloo fajne urodzinki Ale nic nie wspominałaś o klapsiorach Możesz siedzieć ![]() Misie fajowe...ale sorkaaaas nie za 90zet ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- I wszystkie jakieś takie smutne
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie smutne, bo takie drogie pewnie
![]() tez tak mam ostatnio, ze nikt tu nie gada, to ide sobie ![]() mysle, ze w sumie caly system przeinstalowany, to moglam dac takiemu panu od kolegi z pracy, to by mi tez chyba zrobil , ale ten pochwalil, ze na tyle lat dobry komp i dobrze chodzi ![]() w ogole sprzety maja to do siebie ze naraz wysiadaja, potem w sobote chcialam dogrzac recznik , bo zapomnialam wziac z dworu i sie mokrawy zrobil, a farelka sobie ot tak wysiadla, a wczoraj cos w sam., ale P. wzial do pracy na kanal i jakas tam blaszka, to przyspawal i gra ![]() wiec mam nadzieje, ze to koniec juz tego ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- zerknelam kolo 4 na komorke, a tam es i czytam : witam, kompa bedziesz mogla jutro rano odebrac, jesli chodzi o koszty, to tak jak sie umawialismy : 100zł to ja cala happy i lece potem do P., dostalam esa, a on : ze wygralas zawieszke no nie, co innego
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
jakie cudowne te misiaki
Kamuha heloł
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się ten za 98 najbardziej podoba
Nie wiem jak bardzo musiałoby mi się nudzić, żebym takiego misia za 100zł kupiła |
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
w Słubicach mialam mila niespodzianke, bo ja to nie lubie tak grzebac w ciuchach jak sie chodzi do lumpka, tylko od razu cos widze i juz
![]() no i P. mnie wysadzil, sam pojechal zaparkowac, a ja weszlam do jednego sklepu i cos tam na spodnie, a potem patrze taki z orientalnymi, podeszlam do stojaka z bluzkami i od razu jedna wpadla mi w oko, to poszlam zmierzyc, idealna, ale mysle 46 zl to szkoda, ale za taka bluzke to i tak malo , a gdzies to bardziej nie szkoda wydawac i daje babce 50 zl, a ona mi : 14 zl to ja tak i mowie, ze poszukam drobnycha tam byla wyprzedaz -70% i mi sie tak udalo ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- no, ale jak fajnie takie misie zrobic ja bym musiala wziac sie za robienie kolczykow i koralikow, bo by mozna posprzedawac troche , po 5 zl, to sie zbierze na kawy chociaz , choc kolezanka mowi, zeby porobila, to chyba jej tez dam troche do robienia, niech sobie sprzedaa mi sie nie chce w tym dlubac jakos
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Mi możesz dac, chociaż ja nie umiem pewnie. Nigdy nie miałam zdolności manualnych
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
a moze masz a nie wiesz
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- no co za ludzie jakis czas temu bylam zdac stara karte, bo przyslugiwala mi nowa bez oplat i pamietam, ze jak dostalam do nowej pin, to poszlam do banku ja aktywowac i od razu do pokoju tamat zdac, jeszcze ja przecinala przy mnie, a ta dzwoni, ze tamta dalej mi wisi i musze sie pofatygowac znow i ze cos tam jeszcze ciekawego, tylko w ogole godziny nie pasuja, ale jakos na piatek sie umowilam na przed 15
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
kocham te fote
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze nie mam
Nigdy nie miałam.tzw. robótki ręczne w podstawówce na technikę babcia mi zawsze robiła ![]() Ja się zawsze tłumaczę faktem, że mam za długie palce i mi się zawijają na igle <jeśli chodzi o szycie itp > ![]() Jestem nazad ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Kama nie było klapsiorów
wilgotny murzynek był Groniu ale z mojego przepisu.. bałam się robić ten Twój bo jeszcze go nie wypróbowałam ale na pewno w tym tygodniu go zrobię ![]() a no były, były cudowne ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- szkoda, że raz w życiu
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Bloo
ale jednak murzynek byl, chodzilo mi czy w ogole i dobrze, ze wilgotny ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
ale szydelko czy druty odpadaja, mama mi robila , glupie to blo, bo nie kazdy ma dryg i po co oceniac i potem sie kombinowalo ale korali to akurat proste tylko sie wymysla wzory ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- o Motylcia widze a ja wlasnie grzebie sobie tu w kompie, bo szukam miejsca na tym dysku C i chce powywalac na E, ale najgorzej z platnikiem i takim innym, bo tam mam baze danych i bym musial sie kogos zapytac, boje sie, ze cos potrace ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- a teraz czyszcze meile, bo mam jakies z 2007 ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- jakies 2 tygodnie temu bodajze, pamietam, ze byla to niedziela, bo mialam myc wlosy, lał tak mocno deszcz i mowie do P., ze musze zrobic cos szalonego, ale, ze wtedy mi sie nie chcialo, to czekam na inna okazje ![]() musze wyjsc nago i niech ten deszcz tak na mnie pada, tylko, zeby zapalenia pluc nie dostala no i najlepiej przed myciem glowy by pasowalo, ale mam wymagania ![]() a, ze mam warunki to musze to zrobic i juz
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Łe Bloo!
To co to za 18 bez klapsiorów. Nie jesteś jeszcze pełnoletnia 18 klapsiorów dla Blooma!! <ej nie mogłam znaleźć klapsiora to niech będzie kop >655.jpg655.jpg655.jpg655.jpg655.jpg 655.jpg655.jpg655.jpg655.jpg655.jpg 655.jpg655.jpg655.jpg655.jpg655.jpg 655.jpg655.jpg655.jpg |
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Grochu
![]() Szalona
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
ej cos nie moglam wejs na watek, mulilo rowno
![]() ale chyba nawet takich kopow bym nie chciala ![]() a mam pytanie, moze glupie, ale zawsze mialam chyba w kompie juz zainstalowan przegladarke, a teraz nie wiem czy jest, ale jak nie ma, to i tak najpierw musze tą neostrade zainstalowac nie?, bo jak inaczej mi pobierze
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
No inaczej nie pobierze skoro z neta chcesz ściągac
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
deszcz cos zaczyna padac i co mialam byc szalona
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- no wlasnie ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- ale z pogoda to teraz trafiaja, wczoraj mowil, ze tak 16-17 na zachodzie moze przejsc deszcz, to tylko godzina szybciej ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ja to swoje ludu mam dawno na jezyku, bo teraz usuwam wyslane meile i patrze jak do prezesa pisalam : o ludu, a co to ma wspolnego.. itd. ![]() ale te melie zostawiam, bo roznie bywa z nim ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- to sie rozpadalo, a ja spodenki jasne i bluzka bez rekawkow ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- teraz czytam, ze napisalam melie i mysle co to jest
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram ze smiechu.
Ktoś tam znajomy dodał na fejsie: leje mi się woda spod kibla, namiar na taniego hydraulika jak ktoś ma zarzucić! I komentarz życzliwego kolegi: było trzeba tak nie nakasztanić Zdycham ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- O to wieczorem będzie u mnei padać ![]() Super |
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
o matko dopiero doszlam do 2009 w wyslanych, a gdzie jeszcze skrzynka odbiorcza
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- a ta poczta cala w kompie, czyli meile to tez ma wplyw na zawartosc dysku, bo niby usuwam, ale, zeby cos tam sie zmienialo ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- no zostalo mi 191 w wyslanych, a bylo ze 2 tysiaki, bo tyle gdzies mam w przychodzacych ![]() zmykam zaraz, paaa ale przestalo padac, choc dalej chmury, wiec nie wiem czy gdzies sie przejdziemy z P.
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahhaha
Kamaaa dzięki za kopniaki a widziałyście jaką Dżekson miał pozę w lipcu na kalendarzu? ![]() cały miesiąc chciał mnie tłuc ( chciałam napisać walić
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz z domku pisze
poszlo szybko i sprawnie, uff i ide obiadek dokonczyc
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
siemacie
po pierwsze zaje****ste misiaki ![]() Bloosiu spoźnione 100 lat ![]() J. 3 dni na II zmiane wiec obijam sie w domu komendanci już wiedzą, że jesteśmy togeder :P wiec juz wszyscy wiedza, juz nikt mnie nie będzie szantażował ![]() nadal mam torbiele wiec jestem gruba jak świnia bo mi brzuch wywala jakbym byla w 4 miechu ciagle robie badania aaaa i wygrałam coś z oriflejma :P Kocham Was misiaki
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne zesmy widzialy szanownego dzeksona z poza "spiore ten seksowny zadek" :-D
Amy byla praktycznie czysta - sa drugie wyniki toksykologii...zadnych prochow, nic, jedynie slad alkoholu ktory nie mial jednak wplywu na to co sie stalo... ✂✂✂✂✂✂✂ona ironia losu, gdy (wszystko na to wskazuje) chciala sama z siebie wziac w garsc organizm nie wytrzymal :-( |
|
|
|
#4944 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie masz, że z nudów wydajesz kasę ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
ahaaaa miło dostać takie "klapsy" ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Kurczę, podobno dobrze jest myć rzadziej, ale ja nie daję rady dłużej niż co drugi dzień ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
nie będzie padać!!! o kfa ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
tylko, że wiadomości na mailu nie mają chyba związku z pojemnością dysku...
|
|||||
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
od czwartku urlop
jeju, same nadgodziny, tyle roboty, że nawet nie miałam kiedy zajrzeć ![]() padam, urlooooooopy
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ja myje codziennie bo inaczej wygladam jak zmokła kura tak mi wlosy przyklejaja sie do głowy, bez kitu sa jakies takie płaskie
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po dwóch dniach mam wrażenie, że już nie są takie jak po umyciu... ale podobno nie powinno się tak często myć
|
|
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myję codziennie od laaaaaaaaaat nawet teraz o 4
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem, skóra się przesusza czy coś...
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja pierdzielę... o 4
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

Ale nic nie wspominałaś o klapsiorach
Możesz siedzieć 
i mowie, ze poszukam drobnych