![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
owieczko-dzięki-wysłalam Ci pw
witaminko -dzieki za odp ![]() goldika-jak już kiedyś dotrzemy do ikei bedziemy szukać czegoś co by pasowało.jakoś nie chcę kupować mebli na allegro-wole pomacać przed zakupem ![]() ale mi się spać chce...
#4922 |
Raczkowanie
|
Jestem z opolszczyzny. Na 99% będę miała syneczka (Jasia)
![]() Dopiero zaczynam kompletować wyprawkę i z chęcią czytam Wasze porady. A aktualnie gotuję zupę grochowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No napewno same superlatywy usłyszysz ![]() ![]() Zapomniałam wam sie pochwalic że mam mi przywiozła z Niemiec Sab Simplex ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/search?q=meble+...w=1024&bih=656 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
mnie na 3d powiedzial termin na 13,12
witam nowa mamusie
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
jestem juz po obiadku, zrobilam sobie salatke z pomidorow z cebulka i ogorkiem malosolnym :mnia:
Myszeczko super ze masz te kropelki! Tz ma rodzinie w Berlinie wiec usmiechne sie do nich zeby nam przywiezli lub wyslali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zamawiacie może rzeczy z internetowej apteki dbam o zdrowie?? Opłaca się zamawiać z tej apteki?? Jak ceny w porównaniu z innymi.
Pytam bo właśnie się dopatrzyłam że w tych rzeczach od ginekolog mam właśnie rekalmę tej apteki i kartę rabatową "dla mamy i maleństwa".
#4928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oprocz spiworka,reszta gatunkowo dosc dobra.Na polskiej stronie tego nie widze,ale tu byly tez dresiki dla dzieci,nie podobaly mi sie.Ale body,bluzeczki i spodnie fajne,Rajstopki troche cienkawe,ale wystarcza.Raczej na wyjscia tylko beda,bo jak juz ktoras z dziewczyn napisala,na poczatku najwygodniej w spioszkach.Ja synkowi mojemu rajstopki zakladalam,super wygoda.Potem to juz kalesony,ale jak byl wiekszy,ok. 3 lat. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
elf dzięki za linka do mebelków
![]() Cytat:
a masz może u siebie aptekę ZIKO??ona jest jeszcze tańsza niż dbam o zdrowie ![]() ![]() ale pyyyszny rosołek ugotowałam-nie mogłam się oprzeć i wypiłam z pół szklanki ![]() a malinki po ile sa u was?koło mnie po 6 zł
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-08-16 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zadomowienie
|
Witam. Dopiero niedawno wróciliśmy do domu i padam na pysia - więc Was dzisiaj nie nadrobię.
Żałuje, ze pojechałam na te dodatkowe badania, bo dzidziusiowi nie zrobili usg i nadal nie wiem co u synka słychać ![]() Strasznie męczy mnie łażenie po sklepach - w ogóle długie łażenie. Brakuje mi rucchu - tak bym sobie poćwiczyła, aż do bólu, ale muszę jeszcze trochę poczekać. Chciałabym aby był już listopad i żebym była już po porodzie, i aby dolegliwości były związane z połogiem - na pewno będę spokojniejsza. Kupiłam w Rossmanie wkładki laktacyjne babydream, ale coś czuje że za dobre nie będą. Coś Wam miałam jeszcze napisać, ale już nie pamiętam. A koleżanka namawia mnie abyśmy sie wybrały do szkoły - nic nie mam przeciwko, ale nie wiem jak sobie dam radę. Sceptycznie to widzę. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- dygotka rosołek ![]() U mnie malinki są na krzaczkach, więc nie kupuję i nie orientuję sie jakie są ceny. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
dygotka - nie ma u mnie tej apteki co napisałaś
![]() rosołek też chętnie bym zjadła ![]()
#4933 |
Zadomowienie
|
Co do apteki "dbam o zdrowie" chciałam kiedyś zamówić coś przez neta, ale na tyle głupia jestem, ze nie wiedziałam jak to zrobić. Jak mi podpowiecie to może zacznę, bo wolę jak mi coś bezpośrednio do domu przychodzi, aniżeli latać za tym - zwłaszcza, że często gęsto tego co ja akurat chcę to nie ma. W innych aptekach proponują sprowadzenie danego produktu na następny dzień, ale to sie wiąże z kolejną wycieczką do apteki, a nie znajdują sie one zbyt blisko mojego miejsca zamieszkania.
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- A co do tej apteki to mam do Was jeszcze jedno pytanko - ile kosztuje przesyłka? |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
myszeczko wiesz może ile za nie płaciła????(za kropelki)
#4935 |
Zakorzenienie
|
Chawa oni nie wysylaja. Trzeba zlozyc zamowienie przez internet, potem wybierasz apteke w ktorej chcesz osobiscie odebrac zamowienie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja powolutku uciekam. Idę poleżeć bo już dziś za długo siedzę przy tym kompie, a później z Tż-tem na zakupy mamy jechać. Miłego wieczoru Wam życzę dziewczyny ![]()
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2011-08-16 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Chawa-to zapraszam
![]() też kiedyś posadzimy u sibie malinki i nie trzeba będzie kupować... ja też nie mogę za dużo chodzić-bo zaraz mam twardy brzuch ![]() mimo,że chodze na ćw dla kobiet w ciązy to jednak brakuje mi bardziej aktywnych ćwiczeń gdzie mogłabym się wymęczyć,nie musiaąłbym uważać czy brzuch jest napięty czy nie,itd...w domu wyczynem jest dla mnie przewrócenie się z boku na bok... Chawa-zjedz coś i odpocznij ![]()
#4938 |
Zadomowienie
|
goldika wielkie dzięki - to już będę wiedzieć na jakiej zasadzie to działa - następnym razem spróbuję zamówić przez neta, przynajmniej będzie mnie czekać pojedyncza wycieczka do apteki
![]() dygotka mnie o dziwo nawet brzuch nie stwardniał po tym dzisiejszym lataniu po sklepach. Niedawno jadłam - ale coś mi sie wydaje, że jeszcze coś w siebie wrzucę, będę nadrabiać braki. Tylko pora nieodpowiednia, bo się opcham na noc. Posłucham dobrej rady i pójdę się położyć. Jeszcze raz dzięki za podpowiedz z apteką. Do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupowałam, ale jeszcze nie dostałam rzeczy, więc się nie mogę wypowiedzieć - wydaja się byc ok, duzy asortyment. Na stronie maja zaznaczone, że ceny mogą się różnić od cen stacjonarnych. Cytat:
nie masz za luźnego obwodu i za małej miski? Cytat:
tez tak myślę, skoro boli aż placzesz ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- ech, też dziś buszowałam w sklepie kupiłam starszemu 2 pary butów na jesień-zimę (majątek), kurteczkę na jesień, 3 pary spodni sobie tez buty na jesień (nie zdawałam sobie sprawy z tego jakie mam stopy spuchnięte, dopóki nie zaczęłam mierzyć, tak to jest jak się chodzi w za luźnych sandałach), bluzkę i sweterek zmęczyło mnie to ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a jeśli chodzi o ruchy dzidziola to jak je czujecie? Zawsze kopniaki czy też takie szturchnięcia, miziania, bulgotania, falowania itp.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zadomowienie
|
Właśnie tż mi czyta że w Łodzi jest dzisiaj otwarcie największego rossmana w Europie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jako,że nei weim to zapytam-czy podkłądy poporodowe będą potrzebne??ile tego kupić??bo natknęlams ię na allegro za śmieszne pieniadze
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-08-16 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Mama mi mówiła że cos 8 euro czyli tak około 32 zł
![]() |
#4945 |
Rozeznanie
|
hehe dobre... mój syncio będzie chodził w niebieskich i białych rajstopkach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4947 |
Zadomowienie
|
To zazdroszczę. Ja z reguły takie pukania, czasem kopnięcia zwłaszcza na dole jak się przekręci to intensywnie, a czasem ruchy ciężkie do opisania i zastanawiam się czy to nie łożysko na przedniej ścianie tak efektywnie amortyzuje ruchy szkraba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zadomowienie
|
a w którym tygodniu jesteś?
#4949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pózniej powiesz ze nie wyobrażasz sobie małego żeby nie miał rajstopek tylko nie wiadomo co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Ja Mojego przeważnie jak sie położe to tak mocno dosc czuje ale jeszcze nie boleśnie, najbardziej to wieczorem albo w nocy np dzis to Mnie mały obudził w nocy bo tak kopał i sie wiercił.
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Raczkowanie
|
A propos kropelek Sab Simplex, to dostałam je od znajomej... ale sama nie wiem, czy z nich korzystać. Pewnie akcie desperacji skorzystam.
Co do ruchów, to ja czuję różnie, czasami bulgotanie, lekkie kopniaki, czasami czuję wyraźne ruchy, jakieś przekręcanie się itd... Chyba zdarza mu się już czkawka. Dzisiaj rano Tż'a przywitał kilkoma kopniaczkami, jak mi tylko rękę na brzuchu położył - mały zazdrośnik ;p Odnośnie zakupów, to ja jakoś kompletnie nie mam na nie ciśnienia i pewnie obudzę się z ręką w nocniku. O tyle dobrze, że już jeden wielki karton ciuszków na nas czeka, więc może dlatego jestem taka powolna w działaniu. Pojawiły mi się nowe dolegliwości ciążowe... niby cera miała mi się poprawić w trakcie ciąży, ale nadal bez makijażu nie wyjdę z domu ;/. A doszły do tego bolące... biodra. Normalnie jak, by mi je ktoś obił albo ścisnął za mocno i teraz tak specyficznie mnie bolą, w niczym mi to nie przeszkadza, ale spowalnia moje ruchy. Cycki swędzą mnie non stop, już wyrastam z biustonosza, który kupiłam miesiąc temu. A kończąc, to dodam, że jestem jakaś dziwna, niespecjalnie wiem, kiedy mam brzuch twardy, a kiedy miękki. Lecę do koleżanki, 3majcie się, do jutra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.