![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
i w ogole dzieciaki byly bardziej kreatywne mam wrazenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
My też się w to bawiliśmy! i całe dni wolne na podwórku spędzalismy. Robiliśmy sobie bazy, bawiliśmy się w podchody, gadaliśmy na trzepaku ...
![]() Gala, coś w tym chyba jest, bo ostatnio bardzo często odbieram wrażenie, że obracam się wśród ludzi niekompetentnych, dwulicowych, leniwych, którym zalezy tylko na własnym tyłku i niczym więcej. Jak patrzę na staczanie się mojej eks przyjaciółki, która z normalnej sympatycznej dziewczyny stała się jakimś emo-alkoholikiem. Masakra. Nie mam ochoty sie z nią w ogóle widywać, a jeszcze nie tak dawno temu chciałam, żeby była moją druhną. No way. Dobrze, że oprzytomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Hanki to ona miała tętniaka tylko pękł bo wzrosło jej ciśnienie prawdopodobnie w stresie Głodnemu chleb na myśli ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4924 |
Zadomowienie
|
U mnie na roku większość ludzi jest dosłownie opętana wyścigiem szczurów i tylko patrzą, jak kogoś wykorzystać, a od siebie nic nie dać w zamian. Do tego wieczne imprezki, "swoboda" seksualna i pozycja roszczeniowa.
Czasami czuję, że powinnam urodzić się w innej epoce. ![]()
#4925 |
Zakorzenienie
|
mnie zastrzeliła koleżanka tekstem, że ona to idzie na magisterkę po licencjacie, bo jeszcze zdąży się w życu napracować i jej się teraz nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cool ![]() ![]()
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
ja czasem tez mam uczucie, ze tu nie pasuje
![]() ale z drugiej strony mam fajne wspomnienia z dziecinstwa, a te "dzisiejsze" pokolenie moze jedynie wspominac nowe gry komputerowe.. ehchhhhhhhhhhhh.... not my busines... |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
co kto lubi
![]() Szukam jakiś kolczyków, które potencjalnie ewentualnie bym mogła założyć w dniu ślubu, ale widze, że allegro zdominowane przez znienawidzone moje kryształki svarowskiego. pf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Gaja, to piona, bo ja tez ostatnio szukalam bizuterii na allegro, ale nic mi w oko nie wpadlo;( a chcialabym kolczyki i bransoletke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zadomowienie
|
No niestety, allegro tonie w swarovskim
![]() ![]()
#4932 |
Zadomowienie
|
Gaja a takie?
http://allegro.pl/biale-markizy-kolc...921143012.html
#4933 |
Zakorzenienie
|
Santom, piąteczka! też potrzebuję kolczyków i bransoletki
![]() Aq, ja bym chciała jakieś długie, żeby tą moją mordę pucołowatą wydłużyły i wyszczupliły ![]() nie mam tyle wytrwałości, żeby przebrnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
ostatnio stwierdzila, zeby mi T.pod choinke kupil, co by cos pozytecznego bylo
![]() ![]() ![]() aq fajne te kolczyki, tzn ten wzor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- http://allegro.pl/srebrna-bransoletk...918977416.html http://allegro.pl/kolczyki-srebrne-k...921142629.html http://allegro.pl/bransoletka-srebrn...921143880.html jeszcze bym byla w stanie sie skusic... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zadomowienie
|
Gajaa, a sprawdzałaś w sklepach z biżuterią (nie u jubilerów typu Kruk itp.) w galeriach handlowych? Nie mówię o jakiejś tandecie, ale widziałam (niestety nazwy nie pamiętam) sklepy, które oferują naprawdę ładną biżuterię.
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-11-08 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zadomowienie
|
Santom, ta pierwsza bransoletka ładniutka, ale kolczyki i ta druga mi się już nie podobają, przynajmniej na fotce, może na uszach/ręce będą ładnie wyglądać, ja srebro zawsze wolę przymierzyć bo inaczej to wygląda na allegro a inaczej w realu (często lepiej w realu
![]()
#4938 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny chyba ktoś mi usunął wątek.
![]() Dziwne - nie dostałam żadnego powiadomienia na pw ani nic, a mojego wątku, który założyłam dosłownie parę godzin temu...nie ma. Na pewno wątek nie łamał regulaminu. Nie wiem do kogo się zgłosić i czy w ogóle warto. Nie ukrywam, że jestem zła. Mogli mnie chociaż poinformować, to bym go edytowała, jeżeli coś było nie tak. ![]() Edit: jak wpisują w googlach "jaki blond dla "topielicy"" (tak zatytułowałam wątek), to ów temat się wyświetla, ale link jest nieaktywny. Edit2: już wiem...zapytałam o kolor włosów w dziale "pytania do wizażystki", a o fryzury należy pytać w dziale "fryzjerskim". Z tym, że mi zależało na opinii powiązanej z moim typem kolorystycznym (lato), więc troszkę się dziwię, że usunęli mi bez słowa temat. Powinni mnie poinformować albo przynajmniej przenieść wątek. Nie wiem czy jest sens prosić moderatora o przeniesienie wątku, czy został on po prosty wykasowany.
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-11-08 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() santom ta pierwsza bransoletka świetna ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- -Ulubiony program Hanki? - Cartoon Network ![]()
![]() |
#4940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
no w sumie ta bransoletka tez mi sie duzo bardziej podoba niz ten komplecik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skleciłam już gramotę do moderatora tego działu, ale zastanawiam się, czy jest sens go nękać pytaniami. ![]()
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
a moze zaloz jeszcze raz watek na innym dziale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4945 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc spłodziłam kobyłę na pół strony i nie chce mi się tego jeszcze raz pisać...wiem, jestem zła.
![]()
#4946 |
Zakorzenienie
|
a no to spoko: tez by mi sie nie chcialo pisac drugi raz tego samego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zadomowienie
|
Kurczę...sama byłam kiedyś moderatorem i wiem, jakie to w gruncie rzeczy upierdliwe zajęcie, ale mogli przed kasacją przynajmniej wysłać jakieś upomnienie na pw, to bym sobie skopiowała treść wątku.
![]() ...ale ja dzisiaj marudzę. ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Lol - nie skasowali tylko wlepili w środek tematu o blondach. Coś mnie naszło żeby sprawdzić i nie myliłam się. ![]() ![]()
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
ooo
![]() ![]() lece laski spac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie, nie, bardzo źle przeczytałaś... orgazm trzeba mocno PRZEŻYWAĆ a nie obserwować ![]() yeap ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie będziesz ostatnia ![]() ![]() ja tak miałam rok temu ;( ![]() jeszcze to jest dobre: "Hanka na Wawel" ![]() ![]() ![]() wróciłam ze spotkania ze znajomymi... okazało się że będziemy świadkami na cywilniaku ![]() ![]() a ślub cywilny będzie uwaga, uwaga... 19 listopada, czyli za półtora tygodnia! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() więc nasza Młoda Para ma już wybrane mieszkanko i przyszykowane papiery kredytowe, brakuje tylko aktu zawarcia związku małżeńskiego ![]() ![]() ![]() aż troszkę im zazdroszczę ![]() tak czy siak, zaskoczyli nas strasznie! za półtora tyg. ja i TŻ będziemy świadkami ![]() lecę spać, bo te 3 piwa strasznie kołują mi w głowie ![]() paa
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-11-08 o 22:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zadomowienie
|
ruda to może to świadkowanie da Twojemu TŻ do myślenia i sam w końcu się ogarnie?
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- dobranoc kochane ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.