|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Witam Was ![]() Nie przeczytalam wszystkich postow, bo dopiero wrocilam... Moj TZ dzisiaj u mnie spi bo mamy mojej na noc nie ma a na moim zadupiu boje sie byc sama... A zarazil sie angina od mamuski mojej i teraz latam kolo niego i robie mu herbatki i inne rzeczy, zeby chociaz troche lepiej sie poczul.. Juz wcisnelam w niego jogurt, antybiotyk i oslonowa, zaraz czas na specyfik na zbicie goraczki, Odezwe sie pozniej A zdjecia zakietu wrzuce jak bede miala go na sobie, tak na codzien, bo na wieszaku nie wyglada tak dobrze
|
|
#4922 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#4923 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie śnieg topnieje, że woda wszędzie stoi dzisiaj z racji tego przemoczyłam sobie buty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ćwiczenia zawsze 'coś' dają będziesz miała kaloryfer na lato Cytat:
Masakra, że tak długo ten psychopata utrzymał się na stanowisku pracy i to w szkole! mam nadzieję, że dzisiejsza interwencja pani dyrektor i to przesłuchanie coś da przynajmniej tyle możecie zrobić a ten dyrektor to rzeczywiście jakiś jego ziom, skoro z kpiną podszedł do sprawy Miejmy nadzieję, że Go zwolnią dyscyplinarnie i nie będzie już nikogo 'uczył' Cytat:
Cytat:
Ja też A ja zrobiłam ponad 100 pierogów ruskich mam dość no ale czego się nie robi dla męża
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki Cały czas Was śledzę na bieżąco i wspieram Was w tych dietach
trzymam kciuki a u mnie powoli leci, jedzenia pilnuje, godzin trochę mniej ale dziś się zważyłam i było 63.1 kg Aż jestem w szoku W tydzień ponad kg mi spadło no ale pewnie za niedługo będzie kolejny zastój no nic.... Pozdrawiam Was dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Fajnie Monia że już jesteś lubię czytać Twoje posty, dają mi siłę do walki z kg mam nadzieje że w tych Niemczech dotrzesz się z mężem ![]() Murka no nieźle masz z tym wychowawcą przynajmniej coś się dzieje ale tak na serio to mam nadzieje, że zwolnią go i będziecie mieć normalnego nauczyciela ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Kamilon zdrówka życzę dla Tż oby Ciebie teraz on nie zaraził
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałam się co u Ciebie słychać ![]() super, że się trzymasz i jak widać waga Ci to wynagradza pięknie lecisz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem już
Boże ile ja się nalatałam! Co za straszny dzień dzisiaj! W ogóle to zapomniałam Wam powiedziec że mój mąż wziął do Niemiec ten samochód który kupiłam od rodziców a mi zostawił nasz stary samochód. No i dziś wsiadam przekręcam kluczyk a tu nic! Akumulator zdechł! A że ten akumulator już miał 6 lat to czas żeby go wymienić.... i dzwonię do teścia żeby wykrecił mi ten stary i kupił nowy. Pogoda straszna! śniezyca taka że samochodu nie widać! A wiatr tak wiał że stać pionowo sie nie dało! Po godzinnej walce jakoś się udało... Pojechałam więc do przedszkola odebrać synka i z nim do Cyfry+ po nowy dekoder. W ogóle to wysłałam im wypowiedzenie umowy bo od 1 marca miałabym płacić o 20 zł więcej za te same pakiety :/ Oddzwonili do mnie i zaproponowali kontynuację na starych zasadach czyli bez żadnych zmian w opłatach i jeszcze dali mi nowy dekoder HD za free Bali się że stracą klienta Tak więc jak odbierałam ten dekoder zadzwonił teściu że teściowa załatwiła mi z taką babeczką w sklepie z artykułami używanymi że mogę postawić tam swój wózek po dzieciach i moze go ktos kupi No i trzeba było go złozyć i zapakować do samochodu i zawieźć... myślałam że na zawał walnę jak miałam go upchać do samochodu z teściem..... tak więc znowu walczyliśmy ale z wózkiem tym razem i w taka pogodę!!!!! Jakos sie udało i zawieźliśmy go.... ale żeby go rozłozyć to była dopiero łamigłówka Także pod sklepem go próbowaliśmy "rozgryźć" no i też jakimś cudem sie udało. Babka ze sklepu powiedziała że wózek bardzo fajny i na pewno go ktoś kupi dużo za niego nie chcę bo tylko 200 zł ale ważne żeby ktoś go kupił bo miejsce zawalał tylko. Więc jak wózek się sprzeda to babeczka ma zadzwonić Potem odwiozłam teścia i chciałam zrobić zakupy w Biedronce..... poszłam do jednego bankomatu - nieczynny , poszłam do drugiego bankomatu - awaria systemu,nieczynny ( w moim mieście są tylko 3 bankomaty) tak więc idę do tego trzeciego... ledwo idę bo wiatr mną rzuca na wszystkie strony.... no i ten trzeci jakimś cudem działa! Wybrałam kase na zakupy i poszłam do Biedrony. Zrobiłam zakupy które ledwo doniosłam na 3 piętro i w koncu siadłam!!! Zjadłam obiad - 3 naleśniki z jabłkami (te z Biedronki) pyszne są!, pogadałam chwilę z mężem przez telefon - jeszcze mu ok.400 km zostało, no i jestem z Wami! Synuś zasnął a starszy siedzi w pokoju Dzisiejszego dnia mam dosyć! Sorry że tak się rozpisałam ale krócej sie nie dało ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Aaaaha wstyd się przyznać ale nie oglądałam Lejdis musze go ściągnąć z netu i obejrzeć kiedyś ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
trzymaj się tego a moment ujrzysz 5 z przodu też się cieszę, że już jestem z Wami strasznie tęskniłam ![]() Też mam taką nadzieję że jakoś się dotrzemy za granicą Miło mi że lubisz moje posty ale jakim sposobem one dają Ci siłę w walce z kg to nie mam pojęcia hihihi bo u mnie z jedzeniem katastrofa..... jem wszystko co zakazane ale od marca będę jeść tak ładnie jak Ty obiecuję !
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż zje wszystkie ? czy zamrażasz? Ale ten mąż ma dobrze z Tobą!!!! tylko mu pozazdrościć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
To dziś za pielęgniarkę robisz Ahh te chłopy! Co oni by bez nas zrobili! Zdrówka mu życzę a Tobie dużo siły i powodzenia w leczeniu ukochanego ![]() Ja nigdy w życiu anginy nie miałam, ale podejrzewam, że pewnie gardło mocno boli co? i gorączka jeszcze do tego? jejuuuuu co za wstrętne choróbsko!
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo ja w ogóle uwielbiam ten film
oglądałam go chyba 3 razy i teraz też mi ochoty narobiłaś ![]() Murka no to faktycznie dzieje się teraz w Twojej szkole. Mam nadzieję, że wywalą tego nauczyciela i nie będziecie miec z nim więcej problemów ![]() Heroine no aż tak dużo nie jem słodyczy ale zawsze coś wpadnie czasami więcej a czasami mniej no ale też wiadomo, że nie jest łatwo wyrzeźbić mięśnie brzucha będę zadowolona jak będzie chociaż lekki zarys mięśni ![]() Milena cieszę się, że się trzymasz i waga w końcu zaczęła spadać oby tak dalej ![]() Kamilon zdrówka dla Tż może kup mu Coldrex moim zdaniem jest najlepszy i stawia na nogi ![]() Monia widzę, że dzień pełen wrażeń miałaś no i pogoda nie ciekawa u Ciebie :/ u mnie już trochę ładniej i wiosennie się zrobiło, choć popołudniu słońce zaszło ale nawet w miarę było ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- A ja dziś melduję 300 ścisków agrafką, 30 minut hula hop i 100 brzuszków
|
#4929 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się cieszę że wróciłam do Was na prawdę aż tak strasznie tu beze mnie było ?? Sporo pisałyście więc chyba źle nie było :P hihihiCo do męża to jakimś cudem rodzinka nic nie chciała od niego... pewnie dlatego, że był tylko 5 dni i nie wszyscy nawet wiedzieli że on w ogóle przyjechał (oprócz najbliższych). Ale wczoraj nasz sąsiad go wylukał z okna i zadzwonił z prośbą aby mąż obejrzał jego samochód bo coś tam z elektryką mi się psuło.... ale że wczoraj był juz ostatni dzień w domu to nie zdążył obejrzeć mu tego auta bo się pakował itd. o Jezu chemia ja miałam taka wredną nauczycielkę z chemii że każdy bał się na lekcje chodzić. Potrafiła nawet ucznia nawyzywać od debili i tępaków przy całej klasie. Kiedyś jakis koleś się wkurzył i złapał ją za gardło i chciał przez okno wyrzucić! Wyrzucili niestety jego - ale ze szkoły :/ ona uczyła dalej...... dla mnie wredna akurat nie była ale chłopaków strasznie traktowała...... ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
nawet teraz sypie śnieg i wieje masakrycznie. Ale od piątku ma być ładnie słyszałam ![]() Moje nowe buty póki co się trzymają i nie przemakają Może dadzą radę przeżyć do końca zimy :P Też się cieszę ![]() Ja się przyznam, że choć do Was nie pisałam bo nie miałam kiedy to zaglądałam i sprawdzałam ile postów macie także na bank byśmy zaczęły wszystkie razem
|
|
#4931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wariackich papierach ale już spokojnie, oddychaj siedzisz w ciepłym domku i nic Ci nie zagraża ogólnie to nie zazdroszczę pogody ja mam nadzieję, że u mnie już śniegu nie będzie ![]() Cytat:
powiem Ci, że już na wstępie miałam dość jesu ile z tym roboty ![]() pie.przyłam się z tymi pierogami od 13 najpierw zakupy, potem gotowanie ziemniaków przygotowanie farszu, zagniatanie ciasta i dopiero lepienie długo pierogów nie zrobię pół dnia wyjęte z życiorysu Mąż zjadł ze 20 ma jeszcze na jutro resztę zamroziłam :P
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dumna jestem!
|
|||
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wiosny nie widać.... w ogóle nawet odrobinki
|
|
#4934 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam juz 3 naleśniki z jabłkami, 1,5 śledzia z śmietanie i pomidorową zupkę chińską w przeciągu dwóch godzin zupki nie planowałam ale synek chciał i jak mu zrobiłam to stwierdził że mu sie odechciało Po dzisiejszym dniu powinnam mieć w sumie nerwice już..... jeszcze młodszy synek wstał i zaczeli mi broić ze starszym synkiem..... wrrr Cytat:
ja pierogów nigdy nie robiłam ale każdy twierdzi, że roboty z tym od groma. Póki co na pierogi chodzę do mamy i teściowej ale skonczy się ten luksus jak wyjadę do Niemiec.... będe musiała się nauczyć robić pierogi chyba że znajdę jakies gotowe i dobre w sklepie ![]() ooo 20 pierogów !! Gdzie on to wcisnął? Faceci to potrafią sporo zjeść a nic po nich nie widać
|
|
#4937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie chcę głupot pisać więc wolę napisać chociaż co u mnie
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będziesz chora ![]() kurde myślałam, że już wszędzie się ociepliło
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Monia kochana żebyś Ty chora nie była jak się zgrzałaś
fest atrakcji miałaś jak na jeden dzień ![]() Eldo podziwiam Cię za bieganie ![]() Heroine no masz rację, do tego żeby wyrzeźbić mięśnie brzucha to potrzeba dużo cierpliwości no i ćwiczeń
|
#4941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też zaraz startuje z rowerkiem
|
|
|
|
#4942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się tyle nalatam wszędzie to potem moja gęba to odkurzacz normalnie rura ssąca a dzieciaki znów szaleją widzę tatuś pojechał to poczuły swobodę ![]() Cytat:
teraz wiem ile z tym roboty i nie wiem czy nie zacznę kupować ![]() też się zastanawiałam gdzie on to zmieścił a jeszcze te pierwsze to wyszły mi takie giganty że ja bym zjadła 5 i byłabym pełna na maxa jak widziałam jak on je je to aż mi momentami niedobrze było ![]() a weź, faceci to w ogóle inna kategoria jeśli chodzi o jedzenie ![]() Cytat:
a tam, możesz przecież pisać i głupoty a my to co robimy?
|
|||
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
hej
*Pamietacie mnie jeszcze?? zniknełam na kilka dni bo musiałam wszystko sobie poukładac w głowce, ale doszłam do dobrych wniosków tzn ze trzeba sie cieszyc zyciem i chwila obecna a nie trwac w przeszłosci i sie zadreczac, i z tym podejsciem sie naprawde o wiele lepiej czujeNie sposób Was nadrobic ani poodpisaywac tyle skrobiecie ale udało mi sie wszystko przeczytac ![]() ![]() Teraz bede juz regularnie sie udzielac ![]()
|
|
#4944 |
|
Rozeznanie
|
Uffff...nie bylo mnie troche a tu juz tyle postow!!!
![]() Heroine- PIEROGI wyslij mi troche! a mezus ma dobrze, oj dobrze. Nie chcesz troszke u mnie pomieszkac? ![]() Monia- zalatany dzien widze ale po takim udanym dniu, ze wszystko sie zalatwilo, jakos tak przyjemnie jest, prawda? Pogode masz lipna, to przyznam... We Wroclawiu juz wiosennie, tak przyjemnie, ze az chce sie wstawac ![]() Meedzik- gratsy za agrawesie i za cwiczonka. Musze jutro pojsc na silke w koncu kurrrrr!!!! Bo az mnie sciska ze tak ladnie cwiczycie a ja sie opieprzam gwrrrrr ![]() A Ty z tym Coldrexem dalej ahahahah Powinni Ci placic za robienie im reklamy Nie mam czym pojechac do apteki, u mnie nie ma a najblizsza jest 8km stad a ostatni autobus juz pojechal i nie mialabym czym wrocic. Murka- bardzo dobrze ze powiedzieli... Tylko ten dyrektor jakis powalony jest ale jak kilka waznych osob sie zbuntuje + rodzice zaczna skarzyc + ktos pojdzie do prasy to od razu zmieknie i go zwolni ![]() Milena- GRATULUJE SPADKU! ****** Ale nie dziwota, skoro masz takie sliczne jadlospisy i tak ich przestrzegasz ![]() Kurcze, poruszalabym swoj zad. I tak mysle, ze na silke nie mam szans chodzic czesciej niz 2x tydz (sroda i niedziela) i mysle sobie czy nie cwiczyc np z Shaunem T w te dni kiedy nie chodze [kiedys cwiczylam z nim tydzien , schudlalm 2 kilo jedzac jak prosie a jak przestalam cwiczyc to schudlam jeszcze 4kg) albo Turbo Jam bo mojej mamie sciagalam. Jakies lekkie i latwe cwiczonka, jak myslicie? W ogole moj TZ ma tak cholernie wysoka goraczke, ze lezy nieprzytomny, jest tak goracy, ze az sie poparzylam o jego skore. W sumie to nie wie co sie dzieje i jak opieram sie delikatnie plecami o jego zebra to serce tak mu wali ze az mi sie boczek trzesie... Co jest? I kolejna rzecz- zauwazylam, ze jak jem samo bialko [czyli np dzisiaj zjadlam kabanosa a wieczorem pijam koktajl bialkowy] to pozniej moj zoladek wydaje takie odglosy i w ogole zachowuje sie tak jakby w srodku siedzial jakis potwor i zzeral to co zjadlam. Nie wiem jak to opisac, dziwne to jest. WTF? ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- I Agunia oczywiscie, ze pamietamy tak tak, udzielaj sie udzielaj A , Monia, szybko sciagaj lejdis i ogladaj, na serio jest super i jest przekomiczny momentami
|
#4945 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba że Twój tak nie umiera jak mój co? Nie ma pożegnań na łożu śmierci? Cytat:
Zjadłabym je jeszcze dziś ![]() Cytat:
Oby tak dalejCytat:
|
|
#4946 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ojej to też niezła akcja była z tą babką od chemii. Takie jędze są najgorsze, no ale w każdej szkole muszą się trafić takie 'szychy'. Monia u mnie tak samo, wieje, pada, w oczy śniegiem nawala iść się nie da! I jeszcze ślisko ![]() Cytat:
Sama dla siebie i Tż bo on też uwielbia pierogi ![]() Cytat:
![]() No i ja mam nadzieję że temu nauczycielowi to nie ujdzie na sucho. Wszyscy czekają na rozwój wydarzeń ![]() Zrobiłam około 300 brzuszków (w ogóle już nie liczę ale tyle było chyba) i pokręcę później przy Gotowych. Z chemii jakoś się nauczyłam a co nie wiem to na ściąge dałam
|
|
#4947 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 |
|
Rozeznanie
|
Nie, Murka, nie, nie ma pozegnan
Zawsze sie z niego smieje, ze przesadza i ze gorzej niz dziecko ale teraz to na prawde masakra- skoro FACET nie ma sily marudzic ze "umiera" to cos znaczy ![]() Jak Ci minal dzien? Gratuluje cwiczonek !
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Alert! Jeszcze 50 postow i bedzie nowy watek!
![]() Ja tylko na chwile, bo padam ze zmeczenia. Dieta tak sobie, jeszcze wpadlo ostatkowo troszke czekolady i wafelkow. Dwa razy po 30 minut spacer, waga 61,8 kg i zabieramy sie juz do roboty, stanowczo, dosyc tych slodkosci. Znikam.
|
|
|
|
#4950 |
|
Zadomowienie
|
Eldo jak Ty to robisz? Wcześniej biegałaś? Zazdroszczę
![]() kamilon oj to widzę że jest naprawdę chory, a ja tu się śmieję! Mam nadzieje że szybko wyzdrowieje ![]() U mnie dzień jak co dzień pod znakiem nauki i spania W tygodniu w sumie nigdy nie wychodzę bo się uczę. Miałam jutro wyjść z Tż ale wbił sobie gwóźdź w nogę i nie może chodzić
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

u mnie śnieg topnieje, że woda wszędzie stoi
dzisiaj z racji tego przemoczyłam sobie buty 
i nic mi nie da to ćwiczenie
i to w szkole!
przynajmniej tyle możecie zrobić
no nic.... Pozdrawiam Was dziewczynki
i jak widać waga Ci to wynagradza
pięknie lecisz
musze go ściągnąć z netu i obejrzeć kiedyś

będę zadowolona jak będzie chociaż lekki zarys mięśni 

nawet teraz sypie śnieg i wieje masakrycznie. Ale od piątku ma być ładnie słyszałam
ja mam nadzieję, że u mnie już śniegu nie będzie

wyslij mi troche!