|
|
#4921 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Już bym do teatru wolał
Cytat:
|
|
|
|
|
#4922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że po jakimś urazie typu - wbicie se igły w stopę (fakt autentyczny ), ale tak co dychę...Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że wyniki lepsze - to jednak lepiej niż gorzej a szpitalem się nie martwiaj - nabier se ksiażek i podczytuj nas z ajfona - abo smartfona innego - idziesz diagnostycznie? czy naprawczo? - oby szpital pomógł - skoro z doskoku nie dało rady ja jeszcze nie wiem bo trafiłam - aj to mam szczęście - na lekarza usgieloga co mnei kiedysw szpitalu na usg tarczycy za bardzo pomacał po biuście zbokol mały 140 w kapeluszu w pytę nie pwoiem co ale ponoć jest dobry ![]() ale coś mówił ze chrząstki mi się ścierajo jakis płyn ale informacje zaszyfrował muszę do mojej lekarki z tym wrócićto im powiedz jutro ze zbierasz na coromandla i nie dasz na haracz Cytat:
o mammmusiuuuuuuu - jakbym siebie czytałą |
||
|
|
|
#4924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem że w szpitalu zamierzają Cię porządnie zdiagnozować? bosz, 2 tyg to dużo ja najdłużej byłam tydzień i się wypisała, na własne żądanie Cytat:
moje leczenie już w pięciocyfrowe kwoty idzie ![]() Cytat:
bo ja jeszcze poprzednich nie zużyłam ![]() Cytat:
Szkoda ze pogoda ma sie zepsuć, tak ładnie było dziś... nawet poszliśmy z chuopem powierzyć mnie na ławce |
||||
|
|
|
#4925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a w gabinecie pędzi Gin Ekologiczny ![]() może lepiej nie wiedzieć...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-11 o 22:02 |
||
|
|
|
#4926 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36463749]Nie wiem właśnie Za 70 zł. Do sejmu [/QUOTE]dobre, kabaret ![]() Cytat:
nooo leki wykańczają budżet domowy wiem coś o tym ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36464341] Flo i za Ciebie i kotę[/QUOTE]Cytat:
już zimnem wieje ![]() przytulasy dla Śnieżki Cytat:
|
|
|
#4927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
Cytat:
i szukamy kurdwa muszę kupić pidżamę i szlafrog i jakieś paputki i torbę Cytat:
po ryju było lać ad2. ale jak dobry to dobrze i trzymam za wyniki mam takie przemyślenia: 1 września razem z Majutą się szokowałyśmy, że nic na temat wojny w Polsce w tv nie było (bo nie było) a dziś 11 września i tv z każdego prawie programu napierdziela filmami nt ![]() enter
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-09-11 o 22:02 |
||||
|
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to trzymam, żeby wreszcie się dowiedzieli co i jak ![]() Piszecie tak o tym zimnie, a ja wylazłam niedawno na balkon po pranie i mi takie ciepło buchnęło A może się gdzieś pali? Chyba pójdę jeszcze raz na balkon ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4929 | ||
|
Zakorzenienie
|
oby owocnie
Cytat:
![]() fakt ![]() Cytat:
chyba dopiero w czwartek ma być zimno |
||
|
|
|
#4930 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie nadrobię wszystkiego , ale musze się pochwalić, że Coromandla mieć będę całe 10 ml
Dobra idę spać Flo, odwiedzę Cię A mnie w czwartek czeka blokada kręgosłupa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4931 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
u mnie goroco..a ja na fali euforii pochowałam wiekszosc krótkich rękawków
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
fak zazdraszczam coromandla-niech ktos potwoerdzi lyb zaprzeczy ze podobny do prady musze to wiedziac nooo ![]() a blokada kregosłupa to po co? brzmi strasznie :/
|
|
|
#4932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miećka dziękuje na to diagnozowanie liczę bardzo też nie wiem jak wytrzymam to tak jak moje zęby przestałam liczyć Cytat:
ad2. prześlij trochę ciepła (ho ho Wydrą wieje)ad3. i prawidłowo ![]() dopra pytanie mam: ide do tego szpitala i jest ok. schudnę, bo żarcia mało i pifa raczej nie podają ale net bez netu nie dam rady
|
|
|
#4933 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Blokada, żeby przestało boleć- chciałam grzecznie iść w kolejkę do przychodni do neurologa, ale znajomy ortopeda zaproponował to, albo jakies manualne nastawianie Już nie wiem co straszniejsze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4934 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad ajskofi
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36463436]Winter przyjdzie to Ci wybije z głowy te niecne plany [/quote] A czy ktoś tutaj o jakichkolwiek "niecnych planach" wspominał? ![]() Cytat:
Luszka to ja lubię wnerwiać najbardziej ![]() Biedna Flo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Że co zrobić? Dobrze chociaż, że nie sandałem z masłem Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
No Ty wiesz na pewno - nie śmiem wątpić, znacie się w sumie nie od dziś
![]() jak bracia, jak łyse? konie? ![]() jak zwykle Ryszard Cebula musiał wtrącić swój reporterski tekst
|
|
|
|
#4937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie super mam zanik potrzeb perfumowych ![]() w Copot? ![]() jesu, ta blokada brzmi strasznie Cytat:
![]() Cytat:
już wiem ![]() ad2. ad3. nie idę klikaćad4. Ojciec założyciel ma rację
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Albo złożyć w ofierze na ławce?
![]() Flo, podwójne kciuki
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-09-11 o 23:11 |
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
![]() PS Chyba chciałaś napisać - (G)Ryszard ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Ewusię, Żonę swą? No to ładnie, ile od ślubu minęło?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-09-11 o 23:11 |
|
|
|
#4940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skrb wie - i moze pomoże - bo widziałam że się zgłosił - niniejszym skarbie dziękuję ale skoro dla Luszka zbyt kobiecy to nanic mu i aj mu w tym ulżę ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-11 o 23:23 |
||
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4942 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fak no...paczulowo-ambrowy-to brzmi bardzo dobrze niestety ![]() blokada to mi sie tak kojarzy ze po niej bedzie jesczze gorzej ,ale to na pewno złe skojarzenie jst
|
|
|
#4943 | |||||||
|
BAN stały
|
Biedna Zimowa
![]() U nas od paru dni wieje gnojówką, akcja "Nawozimy pola" rozpoczęta ![]() Cytat:
Myyyślisz? ![]() Cytat:
Cytat:
Zaraz... to nie było aby złośliwe? ![]() Ale się burdel na tamtym wątku zrobił ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już za niedługo ktoś będzie musiał przejąć moją <ekhem> pałeczkę Mnie to się z jakimś prasłowiańskim obrzędem płodności skojarzyło, "powierzyć na ławeczce" ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- No! ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4944 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurfa...bystra jestrem jak woda w klopie nooo ![]() ja tu jencze a nikt mi nie mowi ze coromandel rozbierali
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
nooo
ale tak jest ciekawiej ![]() Florku - nie bier gópia piżam - chyba ze fajoskie - ja brałam li i wyłącznie dresy - też fajoskie nie brałam szlafroka ino dreso-polary itp - i pan ordynator mnie pochwalił za dobry gust ponadto uciekłąm kilka razy na miasto - oraz byłam przemytniczką produktów miastowych na oddział bo sklepik był wujowy ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() 2. Cytat:
tośmy myśleli żeś Ty ta z tych niezałapanych
|
||
|
|
|
#4947 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy Cytat:
![]() mam deżawi, kiedyś taż taki jeden robił mi usgie jamy brzusznej i to samo z łokciem może oni tak mają?Cytat:
jeszcze raz i u nas też, ło matko ![]() a co on robi? ma neta na stałe? jam gupia w temacie to pisałam ja, informatyk z wyksztaucenia ![]() fariat ![]() Cytat:
ide spać, jutro ortopeda (daaajecieee, kto do jakiego lekarza idzie )kolorowych
|
|
|
#4948 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak se czytam
florku-nie bierz piżma-chyba ze fajoskie... to juz skrzywienie jest całkiem
|
|
#4949 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No nie wiem, nie wiem, tak zabrzmiało, jakbym ciągle jakieś dygresyjki z
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no bo poniekąd byłam z tych niezałapanych ino tego nie wiedzialam ,tak sie zdziwiłam własnie co wy tak z tym coromandlem tak nagle a ja o nim ciągle mysle... ad sinupret-czy wspominalam juz ze mi wypolizowało mojego starannie wyselekcjonowanego sprzedawce rolet z allegro? chcielimy dokupic (ba jak zapewnie pamietacie kupilam se jedną rolete a okna mam 3 w jednym rzedzie połączone) no i woooj ze tak powiem..i co teraz? ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- co do lakarzy to najblizej mi di dentysty-wypadło mi wszystko z jednego i mam w dzionsle bezzębie i dzure do musku-bo to ząb wykanałowany
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Chyba, że po jakimś urazie typu - wbicie se igły w stopę (fakt autentyczny
wyniki Miećki ciut lepsze (ale wet wciąż nic nie obiecuje, bo szpik jeszcze nie "pracuje" tak jak powinien
)

ale ponoć jest dobry 

ja najdłużej byłam tydzień i się wypisała, na własne żądanie 
bo ja jeszcze poprzednich nie zużyłam
po ryju było lać 

(ho ho Wydrą wieje)