|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |||
Zadomowienie
|
Cześć w upalny dzień...
![]() Cytat:
Kochanie, mogę tylko powiedzieć jak wygląda to u mojej córki. Pije sobie bratka codziennie na noc i tak po około 4-5 dniach, nie pamiętam dokładnie widać poprawę. Nie wysypało jej bardziej, raczej znika. Jeszcze trochę na czole ma, mówię jej, że jak jest ciepło niech odsłoni czoło, bo tak to pod tą grzywą to tylko się poci. To nie ![]() Odnośnie postu, to dobrze jest pościć 4 dni, ale na początek zaczniemy od 2. I przyjmuje się 150 kalorii oraz pije wodę i soki owocowe lub z warzyw. Ale to za 2-3 miesiące jak już przestanę karmić. Cytat:
![]() Cytat:
Kocurku, ja też nie poradzę, ale na kolki to nie wygląda. Mogę tylko pocieszyć, że w 3 miesiącu większość takich dolegliwości mija. ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj mi tez sporo na poczatku ulewal i sie balam,ze sie zakrztusi.Podlozylam Mu ksiazki pod glowe,zeby materac byl wyzej i troche pomoglo,a reszta poprostu z czasem przeszla.A dwa moj tez podobnie jak Twoj jakby wecznie chcial jesc,a to bylo wrecz nie mozliwe,bo ledwo od cyca odstawiony,a szuka i sie wierci,wiec zdec.ydowalam sie na danie Mu smoczka.I nie zaluje do dzis. A trzy Kocurku sa upaly i to niezle daje w kosc dzieciatkom.Moj dzis przechodzi sam siebie,az cierpliwosci mi brak.Rano spi ok 2 h,ok 13 tej kolejne 2 h i ok 17 tej ok 40 min.A dzis przespal 50 min rano i nico wiecej.Taki niezdecydowany co chce,od 17 tej oczka takie zmeczone .probowalam Go uspypac i klapa.Dopiero przed chwila zasnal i pewnie za jakas godzine. sie obudzi.Upaly Mu doskwieraja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Z Tż doszliśmy do porozumienia - na szczęście. I widzę, że się stara bardziej o mnie dbać i bardziej docenić. Co do tego tekstu o kasie stwierdził właśnie, że tak palnął bez zastanowienia - być może, już nie chcę dalej tego tematu ciągnąc. Dziękuję Wam za wszystkie rady kochane ! Jestem z Wami sercem i wspieram duchowo ![]() ![]()
#4925 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczeta.
Ja na szybko, bo humor mam dzis po byku, bez kija nie podchodz... Skierka zycze udanego urlopu. Kocurku nie pomoge,bo sie poprostu nie znam, ale tez przez mysls przeszedl mi refluks... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, testy i zbiorowki. Milego wieczoru, pa ![]()
#4926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć! U mnie bez zmian. Przyjechała przyjaciółka z Anglii i byłam z nia na dłuższym spacerze. Wczoraj mieliśmy zjazd rodzinny i już większość wie, większość się domyśliła jak zobaczyła ile jem ![]() ![]()
![]() |
#4927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mały waży już 1020g, także już nie taka kruszynka ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zadomowienie
|
Ruda - cieszę się, że doszliście do porozumienia.
![]() ![]() Eluś, mam nadzieję, że Ci pomoże. Daj znać za kilka dni jakie efekty. Dżasta - okruszek będzie coraz większy ![]() ![]() Padam, idę spać ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
W porządku
![]() ![]()
#4931 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Ja tylko się przywitam:-*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4932 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
Witam sie w 15 tygodniu.
![]() Za chwile mam wizyte wiec tradycyjnie prosze o kciuki ![]()
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zadomowienie
|
Juz po. Dzisiaj byla szybka akcja, bo bez usg. Cytologia ok, glukoza ok. Tetno ok. Nastepna wizyta za miesiac. Wtedy bedzie poczatek 19tygodnia i umowia mnie na polowkowe.
#4936 |
Rozeznanie
|
Kwicia- na koty to nic specjalnego nie ma na odstraszanie. Nie lubią zapachu goździków i cebuli, ale nie wiem jakie miałoby to zastosowanie... rozsypać po ogrodzie?
![]() Linka- trzymam kciuki za laparo ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- no i witam się oczywiście ![]() ![]() Jeszcze śpię normalnie... na siedząco. Nie mogę w te upały jakoś się wyspać, nie mogę się rano obudzić i głowa jak zwykle nawala
Gdzie jesteś mój Aniele Stróżu?! Przyjdź do mnie, otul moje serce skrzydłami... chroń przed cierpieniem i lękiem. Zetrzyj me łzy płynące strumieniami Swoimi własnymi piórami... 26.06.2010- ![]() Edytowane przez lady_malgo Czas edycji: 2013-08-06 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zadomowienie
|
Hello, ale skwar!
![]() Isiu w związku z tym, ze w Gdyni stalismy w korku ponad 1 godz, bo jakąś tam ulice przebudowują + oczywiście powroty z nad morza i już w plecy bylismy z czasem, a i powiem szczerze w też żar człowiek taki spocony, śmierdzący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monini mi się śniła. Co ja z Tobą mam ![]() ![]() ![]() Cebulowa super, że wizyta ok i czekamy na te polowkowe ![]() Miłego dnia!
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-08-06 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() bylismy sie wczoraj szczepic i wazymy 8,5 kg czyli zwalniamy tempo ![]() ![]() Mały przez ostatnie dni starsznie marudny, chyba przez upały... Cytat:
![]() wtedy je i czasami sie bawi do 7 i zasypia a czasami zasypia od razu i spi do 7-8 ![]() Jak to sam wstał?! JuŻ ?! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też pamiętam te spojrzenia.. i szepty kiedy myśleli że nie słysze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Najlepsza moja ciążowa głupota to "już niedługo urodzę to nie będę musiała wstawać" ![]() Cytat:
![]() i też mi się nasuwa refluks ale ciężko go wykryć, trzeba robić badania itd. Ulewanie jest normalne, nawet bardzo dużo i często, ale o ile dziecku nie przeszkadza. A Twojemu z twojego jednak to gdzies drażni... ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Santom coś nie ma ,a trzeba za nie długo zakładać nowy wątek...
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też dokarmiam mm z 2-3 razy dziennie bo się nie najada:-/ Witam się w ten upalny dzień. Dzisiaj spacerek z Tymkiem zaliczę przed kąpielą na wieczór. Bo póki co za gorąco Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
jestem jestem laski, ale jakos brak mi weny ostatnio do pisania.
to zarzucajcie tytulami, bo ja z kreatywnoscia mam raczej malo wspolnego:P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To masz juz fajnie unormowany czas snu,mi jak przez tydzien tak spal,to czulam sie az przespana ![]() od wczoraj to juz wiem,ze pierwszy zabek jest juz na koncowym etapie,poraz pierwszy wczoraj byl przez caly dzien "ciezki" apod wieczor hardcorowa koncowka.I bardzo wspolczuje Wam kolkowe "Dziewczyny" bo to strasznie serce sciaka,jak dziecko placze i juz sa wyczerpane pomysly na ratunek. Luna u nas o dziwo bardzo szybko poszlo siedzenie,tzn nie siedzial sam,w sensie ze nie potrafil jeszcze utrzymac rownowagi,a pojechalam na 2 tyg do rodzinki i tam w ciagu 4 dni sie nauczyl,byc moze dlatego ze przesiadywal wlasnie ze swoim o 10 dni starszym kuzynkiem,ktory juz ladnie siedzi.I pewnie powiedzial sobie,a skoro i On umie,to ja tez musze ![]() I dlatego Mama jakos nie umie jeszcze pojac,ze to juz koniec "spokoju" i mamy pierwsze ala... mam dzis zaliczony pierwszy upadek,najgorsze w tym wszystkim,ze to przez moja glupote i nieuwage ![]() ![]() postawilam nosidelko na chodniku i zajelismy sie z TZtem montazem kolejnego fotelika w aucie,a Malego nie przypielam pasami,jakos nie pomyslalam ze On jest juz taki ruchliwy.Siedzial dluzsza chwile,a tu nagle wieli ryk.Maly sie hustnal i przechylil do przodu.Ma zarysowany na czubku i lekko na boku nosek i oczywiscie lekko czolko.Na szczescie poplakal chwilke.Ale mnie do teraz trzesa sie rece ![]() i na koniec,wiadomosc z rana,a raczej jej brak ![]() zrobilam testa,ale negatyw.Pzrypuszczalam, ze inaczej nie bedzie,no ale chcialam dzis zrobic ![]() ![]() Edytowane przez bazile Czas edycji: 2013-08-06 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny tytuł musi być taki żeby odstraszał dziewczyny które tylko chcą wpaść z 1 pytaniem czy są w ciąży,albo takich co przyjdą się pochwalić i zaraz uciekają do mamuś ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
u mnie izus nic nowego
![]() teraz uspokoilo sie z ta przeprowadzka, wszystko w domciu ogarniete, tylko sprzatac musze non stop, bo sie zbiera farfocli ![]() troche stracilam animuszu do staranek, sama nie wiem czemu, chyba tez juz troche za dlugo to u nas trwa, bo jakby nie patrzec 15 miesiecy juz sie staramy, a dzidzi ani widu ani slychu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Muszę na początek się pochwalić, że Lidka dziś po raz pierwszy tak oficjalnie przy nas ssała sobie palca od nogi ![]() A i jeszcze siedziała dziś z tatusiem na kanapie u niego na kolankach, to nie dość, że obaj zasnęli to jeszcze mała takie sruu zrobiła, że mąż sie obudził a Lidka dalej spała...aż body z tyłu obs...ała po pachy. I sama już z pleców na brzuszek sie kula ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, pierwszą stronę trzeba aktualizować, kocur ciągle w ciąży chodzi!!Niech każda tam zajrzy i zobaczy czy jej dane się zgadzają. U dzieciatych podać kiedy się urodziły, o której i imię.
||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej jestem jestem. Teraz to ja padnieta bo do pracy śmigam na pierwszą zmianę a jak wracam to padam ze zmęczenia i już nic mi się nie chce Kejthx a co takiego Ci się śniło opowiedz no dokaldnie ![]() A co u mnie nic ciekawego jutro testa macham ale wcale się nie nastawiam no nie wiem po prostu czuję ze się nie udało i już ale zrobię go już dla świętego spokoju o ![]() Cytat:
Mnie się podoba tytuł ![]() Cebulova gratki za wizytę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.