|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
po mnie wczoraj o 13 przyjechal TŻ, mieliśmy zrobić zakupy na grilla a dopiero potem się spotkać koło 17 :P a jak pojechałam o 13 tak dopiero wróciłam dziś
![]() ![]() pojeździliśmy na kładzie, a później zrobiliśmy grilla jadłam tylko grilowaną pierś z kurczaka i paprykę więc jako obiado-kolacja mogę zaliczyć do niegrzesznych ![]() nawet ketchupu nie jadłam, tylko zrobiłam sobie sosik z jogurtu naturalnego, ogórków startych i przyprawą tzatziki
|
#4922 |
|
Konto usunięte
|
Babeczki super taki sosik
Do kurczaka z grilla Laseczki zbliżamy się do końca... Co robimy? Kto wymyśli nowy tytuł? Czy przenosimy się do klubu...?
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki ja nie wiem skąd Ty bierzesz silną wolę i tak mało jesz
![]() ja ten weekend majowy uwaliłam, zapraszanie gości-poprostu nie da się większości odmówić znowu trzeba będzie zaczynać od poniedziałku ![]() może taki tytuł "Czasem jabłko, czasem ciastko-wkrótce każda będzie laską"-część II
|
|
|
|
#4924 |
|
Konto usunięte
|
Karolinek super
![]()
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46279521]Babeczki super taki sosik
Do kurczaka z grilla Laseczki zbliżamy się do końca... Co robimy? Kto wymyśli nowy tytuł? Czy przenosimy się do klubu...? [/QUOTE]hmm, może nowy wątek i tytuł, bo w klubie nie ma powiadomień, że ktoś napisał i będzie jeszcze większa cisza niż tu teraz ![]() Gryzelda, a do kiedy Ty masz dietę rozpisaną? do ślubu już ?![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() Karolinek, już tak mi w nawyk weszło, że od 2 miesięcy nawet nie ruszam 3 opakowań kinderków które mam w szafce ![]() ![]() jakoś jak wiem, że nie muszę jeść to nie jem ![]() dziewczyny, zaczynam szukać stroju na motocykl ![]() mój TŻ znów się napalił i jak coś znajdzie to jedziemy kupować:P jak wcześniej miał suzuki, to jeździliśmy tak po okolicy, czasem do kazimierza, a teraz mówi, że będą większe trasy więc trzeba jakoś wyglądać
|
|
#4926 |
|
Konto usunięte
|
Babeczki ja mam po prostu ustalone tygodniowe menu, które się powtarza. Ale wymieniam sobie posiłki między dniami. No i muszę do dietetyczki napisać, żeby mi uszykowała coś z grilla
![]() Zaliczyła cheata dzisiaj zjadłam 3 malutkie kawałki ciasta i 1 trochę większy i do tego kebab w bułce - niezbyt dobry i trochę mnie muli teraz po nim :/ Ale nie wzięłam ze sobą jedzenia, więc coś trzeba było wszamać gotowego. Do wieczora zamierzam się już w miarę trzymać, chociaż nie wiem do końca co z kolacją, bo wybieramy się do znajomych, a raczej kanapek nie będę ze sobą brała :/ Zamówiliśmy tort i ciasta na wesele |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
a ja proponuje do tytulu nie dawac "czesc 2". bo tak moze ktos jeszcze do nas dolaczy i bedzie wiecej motywacji
Karolinek, ja tez od pobiedzialku :P bo nam bardzo spontaniczny weekend majowy ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- moze tytul "Najzgrabniejsze laski tego lata - dieta i ruch to super sexi ciuch" przekombinowalam chyba
|
#4928 |
|
Konto usunięte
|
Kocie troszeczkę tylko
![]() ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym właśnie napisała ' II część' bo zawsze zazdrościłam dziewczynom, że mają już którąś część wątku i są ze sobą od 'dawna'
dziewczyny ale jaja ![]() mój TŻ sprzedał 3 lata temu swój ukochany motocykl, bo doszedł do wniosku, że woli kupić lepszy samochód kupił super furę, ale zawsze mi marudził że jego mooooootoooor był taaaaaaki suuuuper i postanowił ostatnio, że kupi sobie znów, szukał co mu się podoba i mieliśmy w tym tygodniu po coś pojechać jak znajdziemy ciekawego...a teraz okazało się, że ktoś wystawił na allegro TEN SAM jego motocykl, zadzwonił, okazało się, że to ten facet, któremu on 3 lata temu sprzedał pogadali o tym, jak świetnie się na nim jeździ i jutro po niego jedziemy ![]()
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki mam to samo-też zawsze sobie myślałam, że fajnie tak już cały wątek razem przejść
![]() ale Wam fajnie-uwielbiam jazdę na motorze mój TŻ miał crossa,ale sprzedał, a teraz nam się marzy taki turystyczny ![]() Gryzleda, jeden cheat tylko podręca metabolizm mnie czeka zamawianie placków za jakieś trzy tygodnie, a p owiem Wam, że już mnie zaczyna powoli panika brać przedślubna-że z czymś nie zdąże ![]() i wkurzam się na siebie , że mam jeszcze 9 tygodni a ja ciąglę robię krozk do przodu i dwa do tyłu Kocie to znowu razem puścimy weekend w niepamięć
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 12 mamy być u gościa ![]() miło tak we dwójkę gdzieś pojechać ![]() strasznie to lubiłam ale i równie się bałam o TŻ jak jechał gdzieś sam ![]() nie stresuj się ze wszystkim zdążysz zamawianie placków = próbowanie ich ? zazdroszczę
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ostatniego dnia majówki
![]() ![]() wczorajsze menu: śniadanie - jajko na miękko + 2 kromki razowca z masłem, żółtym serkiem i 2 kabanosami obiad - 3 kawałki schabu w sosie śmietanowym podwieczorek - frytki u siostry smażone na oleju ![]() kolacja- 2 kromki razowca z białym serem i miodem dziś rano się zmierzyłam i w talii mam 59 cm dziś dzień strażaka, więc mój TŻ strażakuje w kościele 9-10 a o 10:30 jedziemy po motocykl i do Ułęża na imprezę samochodową dobrze, że robi się ładna pogoda ![]()
|
#4933 |
|
Konto usunięte
|
A ja nie wiem, czy ślub się odbędzie...
wczoraj tak od☠☠☠☠☠☠☠iłam TŻtowi, że masakra i jak zwykle poszło o wyjście na imprezę - siedzieliśmy u znajomych, piliśmy wódkę i koleżanka wyjechała z wyjściem na imprezę a ja się oczywiście nakręciłam jak głupia :/ zaczęłam go później bić, wyzywać i w ogóle od☠☠☠ałam jak jakaś po☠☠☠☠☠☠☠ona :/A teraz on powiedział, że już nie jest mój, że mam się wyprowadzić i że ślubu nie będzie ![]() ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46291287]A ja nie wiem, czy ślub się odbędzie...
wczoraj tak od☠☠☠☠☠☠☠iłam TŻtowi, że masakra i jak zwykle poszło o wyjście na imprezę - siedzieliśmy u znajomych, piliśmy wódkę i koleżanka wyjechała z wyjściem na imprezę a ja się oczywiście nakręciłam jak głupia :/ zaczęłam go później bić, wyzywać i w ogóle od☠☠☠ałam jak jakaś po☠☠☠☠☠☠☠ona :/A teraz on powiedział, że już nie jest mój, że mam się wyprowadzić i że ślubu nie będzie ![]() ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]jejku...coś Ty narobiła ale dlaczego tak się nakręciłaś ? wszyscy chcieli iść, a Ty nie chciałaś? czego aż tak źle zareagowałaś? tak przy wszystkich go biłaś i wyzywałaś? ![]() jeśli już kiedyś była podobna akcja, to mógł to powiedzieć całkiem serio, bo może obiecał sobie, że więcej czegoś takiego nie odpuści... ale jeśli to było pierwszy raz, to może po prostu jest w ciężkim szoku Twoim zachowaniem i powiedział to, bo nie wiedział jak zareagować...jeśli to było przy innych to pewnie wstydu się najadł, że tak go kobieta potraktowała i to w dodatku jego kobieta... ale może mu przejdzie, jeśli to było pierwszy raz, to musisz mu tysiąc razy powiedzieć, że sama nie wiesz co w Ciebie wstąpiło i że sama jesteś w szoku jak się zachowałaś i nigdy więcej tak nie zrobisz, i że jeszcze wszystko podkręcił alkohol... ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- poza tym, jeśli to koleżanka wyskoczyła z propozycją, to czego akurat zaatakowałaś swojego TŻ ? jak potem wyglądała sytuacja? jak skończyliście się 'kłócić' tam u nich? zostaliście jeszcze ale się do siebie nie odzywaliście? wyszliście od razu? znajomi coś reagowali? próbowali Was uspokoić? albo potem coś mówili jak skończyliście ? razem wyszliście i gadaliście po drodze? spaliście w jednym łóżku? dziś rozmawialiście już?
|
#4935 |
|
Zadomowienie
|
babeczki, może spytaj jeszcze o kilka rzeczy, bo tak mało tych znaków zapytania w Twoim poście
![]() Gryzelda, nieprzyjemna sytuacja :/ . może musi mu najpierw trochę przejść złość, wtedy każda rozmowa będzie odnosiła więcej skutku...
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzleda wariacie
![]() ja pomyślałam, że Ty chciałaś iść na imprezę, a on nie-u mnie to zawsze tak wyglada ![]() zapytałabym o coś, ale Babeczki już o wszytsko zapytała ![]() ja i tak czuję w kościach, że jak nastęony raz do nas napiszesz to już będzie po burzy już długo jesteście razem, wiele przeżyliście i szczerze wątpie, żeby taka sytuacja(chociaż bardzo nieprzyjemna) mogła zaważyć an takiej decyzji jak ślub, której przecież nie podejmuje się pod wpływem chwili ja nie wiem czym to jest, ale ja mam też ostatnio ciężkie chwile z TŻ dieta dziś znowu do dupku bo tata zrobił pieczeń na obiad i nie ma szans, żeby nie zjadła ![]() Babeczki ZAŁAMAŁAŚ MNIE tymi 59 centymetrami w talii- ja mam 72 |
|
|
|
#4937 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny już ok, kryzys zażegnany...
Co do całej sytuacji to koleżanka chciała iść i zaczęła mnie nakręcać, ja się dałam namówić i też "chciałam" iść, ale tak na prawdę to nie. Więc poszłam do łazienki ochłonąć, jak już ochłonęłam to powiedziałam TŻ, że wychodzimy. I cała akcja się rozkręciła na dworze, w drodze do domu. Najpierw chciałam wskoczyć mu na barana, rozpędziłam się, on się odsunął - a ja poleciałam jak kłoda na ulicę :/ obiłam sobie rękę i to mnie pod☠☠☠☠iło najbardziej... No ale już jest ok, nie ma co opisywać całej sytuacji - ja jestem bardzo impulsywna, teraz jak już obgadaliśmy temat to stwierdziliśmy, że kumpela ostatnio dziwnie się zachowuje i tak jakby próbuje nas pokłócić :/ |
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
szalona
a od takich "kumpeli" to jak najdalej![]() powiedz lepiej jak tam dietowo wczoraj?
|
|
|
|
#4939 |
|
Konto usunięte
|
No nie najgorzej. Zjadłam 3 malutkie kawałki ciast i 1 trochę większy, do tego mały kebab - poza tym zgodnie z dietą (wykluczając wódkę porzeczkową i sprite)
|
|
|
|
#4940 |
|
Zadomowienie
|
Takie 'koleżanki' naprawdę irytują. U mnie też jest podobny problem :P
|
#4941 |
|
Konto usunięte
|
Ogólnie jest ok, z tą koleżanką, w sumie to jedna z bliższych mi koleżanek. Nie wiem, co jej się ostatnio dzieje, ale właśnie z TŻ na spacerze doszliśmy do wniosku, że ona się stara nas skłócić...
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
A ja się zgłaszam po reprymendę, odpuściłam całkiem. Ale jutro postaram się wrócić do ćwiczeń. Podziwiam ze tak długo dajecie rade, serio
![]() Sent from my Trooper_X40 using Forum Fiend v1.2.6. |
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Gryzelda, że już ok
całe szczęście, że umiecie się szybko dogadać ![]() my dziś kupiliśmy motocykl w środę jedziemy go odebrać potem byliśmy w ułężu na 1/4 mili, pooglądaliśmy fajne autka ![]() jutro jadę do lublina, więc muszę się spakować dziś aaaaaale mi sie nie chcę:Pdziś od 10 w trasie więc jedzenie : 9:00 - 3 kromki razowca z białym serem i miodem 13:00 - hot-dog na statoilu P 15:00 - kilka paluszków solonych 18:00 - plasterek ciasta marchewkowego
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2014-05-04 o 23:38 |
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wrócilam z majówki bosko było ![]() a moze nowy tytul watku: " Wiosna przyszla. lato juz tuż tuż, najwyższa pora spalić ostatni tłuszcz " ![]() chociaz w naszym przypadku tytuł " Znowu od poniedziałku" by wystarczył :d
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie " od pobiedzialku " pasuje do nas najlepiej :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
matko jaka tu cisza
![]() wstałam, zjadłam śniadanie (2 kromki razowca z serem białym i miodem) i pakuję się zaraz do lublina wczoraj nie dałam rady :P
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie strasznie cicho. neska nas znowu opuściła
![]() Dziewczyny ! spinamy tyłki, bo czekają na nas piaszczyste plaże w pełnym słońcu ![]() ja wracam do starych metod max 1200 kcal i spróbuje dzisiaj znowu biegać
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie high five
![]() a tytuł "od poniedziałku" opisuje doskonale nasze odchudzanie Babeczki ja też miałam lenia, rano jak się obudziłam to myślałam, że się załamię, że jest ponuedziałek
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Plotkowanie, dieta i ruch - to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch" ![]() Moje menu na dziś: przynajmniej w planach: ś: 100 g śledzi w sosie pomidorowym, 50 g pieczywa, kawa zbożowa z mlekiem 2ś: koktail malinowy, łyżka muesli, kawa zbożowa z mlekiem ob. jajecznica z 2 jaj z szynką z indyka, 35 g chleba, pomidor podw. duże jabłko kol. sałatka z kurczakiem i sosem jogurtowym
|
|
#4950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj po pisemnym polskim, zaraz zrobię sobie studenckie spaghetti napoli :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Czy przenosimy się do klubu...? 

wczoraj tak od☠☠☠☠☠☠☠iłam TŻtowi, że masakra