![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Jest. Mocno złote pisze na etykiecie
![]() ![]() ![]() ![]()
#4922 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() mi też się najbardziej podoba nr17, ale wybór trudny ![]() nie mam dzisiaj na nic siły- dwa koła, w trakcie nauka i tak od 8-19. Teraz cudny relaks z redd' sem apple- 4pak w carrefourze 7,99 ! ![]() ![]() Arya90- mam nadzieję, że to naprawdę nic poważnego .
#4923 |
Konto usunięte
|
A ja niestety od dziś do czwartku męczę się z próbną maturą, niby próbna, a frustruje ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Ja to muszę ograniczyć słodkości, bo jak weszłam na wagę to...
![]() I dzisiaj to spędziłam cały dzień na lenistwie, nie licząc wypieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
wróciłam!
męczące to jest jeżdżenie na ang po pracy, bo ale trzeba sobie radzić... Cytat:
![]() ale spokojnie dasz radę, kiedy piszesz? będę 3mać kciuki ![]() Raita głupoty gadasz pewnie waga nie drga nawet... ![]() jutro środa... czyli właściwie po tygodniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Bo czasami jes tak, że człowiek się nie skupia na wadze i wtedy w dół, a jak liczy kilogramy to zawsze więcej
![]() Jeszcze teraz wyszły jaja z andrzejkami i pieron wie gdzie pójdziemy z TŻ'tem, bo mieliśmy iść całą ekipą, ale tam się powyłamywali i zostaliśmy my i moja przyjaciółka z chłopakiem, hah. I najlepsze, mój tata mi dzisiaj mówi, że widział ostatniego eksa i ten podszedł do niego, ostro pytania jak leci itd. Błazenada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byli są mega. Czasami tak się zachowują, że buty ze stóp spadają. Chyba z miesiąc myślałam, co kupić siostrzeńcowi na urodziny. Aż w końcu zamówiłam mu puzzle z zygzakiem z Aut ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Grunt, że na puzzlach ma ulubiony motyw. Pewnie nawet jak nie ogarnie to się nie przejmię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogę się Wam wygadać? Bo sama już nie wiem jak to z nami jest...
![]() Otóż mam wątpliwości do tego, co mój TŻ właściwie do mnie czuje. Jeśli chodzi o jego zachowanie, to jest na prawdę cudowny, troszczy się o mnie i jeszcze ani razu nie dał mi do zrozumienia że mu na mnie nie zależy. Z tym ze tak jest gdy jesteśmy we dwoje. Bo poza tym klapa. Jesteśmy ze sobą od marca, akurat ten rok był dla mnie wyjątkowo weselny, więc M miał okazje poznać całą moją rodzinę. Natomiast ja u niego nie znam nikogo... Rodzice mieszkają jakieś 120 km dalej, więc nie bywają często u niego, no ale czasami przyjeżdżają i całkowicie "przypadkiem" zawsze wtedy gdy mnie nie ma w tym mieście. Tak samo est z dziadkami, którzy mieszkają w tej samej klatce! Nigdy ich nawet na oczy nie widziałam. Kiedyś całkiem przypadkiem babcia wpadła na mieszkanie, to TŻ szybko sie zerwał i zamknął drzwi do pokoju za sobą żeby babcia mnie nie zobaczyła. Ma też kuzynke w podobnym wieku, która mieszka na tym samym osiedlu, ej też nigdy nie poznałam... Wiem, że jego rodzina wie o mnie, ale nie rozumiem czemu nie chce mnie przedstawić. Wiem że jego kuzynka kiedyś bardzo go nalegała żebyśmy we dwoje do niej wpadli, to on ją zbywał że nie ma czasu albo że ja nie mam czasu (!!!) i w końcu poszedł do niej jak ja wyjechałam na weekend do rodziny. Zaczynam mieć wrażenie, że on się mnie normalnie wstydzi... Zaraz po tym jak sie poznaliśmy to przedstawił mnie swoim znajomym z pracy i to był jeden jedyny raz, a na pewno nie wywarłam wtedy złego wrażenia. Dodatkowo nigdy mi nie powiedział, że mnie kocha, a gdy ja mu to mówiłam tylko się uśmiechał. Wiem, że ogólnie on ma problem z wyznawaniem sobie swoich uczuć i że swoich poprzednich dziewczyn też nikomu nie przedstawiał, ale kurde no... I ot nie jest jakiś gówniarz, on ma 27 lat... Dziewczyny wiem, że najlepszym sposobem żeby rozwiać moje wątpliwości jest rozmowa i mam zamiar ją przeprowadzić, ale zastanawiam się w jaki sposób załatwić to dosyć delikatnie. Nie chce na niego naskoczyć i na siłę wymagać deklaracji że mnie kocha, ale chciałabym też żeby w końcu się jakoś określić. Widujemy się non stop, spędzamy ze sobą prawie każdy weekend, dodatkowo spędzam u niego 1-2 noce w tygodniu i wtedy jest super świetnie sie dogadujemy, ale już zaczyna mnie denerwować to, że dla całe jego rodziny jestem taka anonimowa... |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się nazywa dobre podejście do świata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też się zastanawialiśmy co dla TŻa siostrzeńców kupić. Myśleliśmy o lego technic bo fajne rzeczy mają ale wybrali sobie coś innego, też lego więc to dostaną. W końcu jeśli im się to marzy ![]() Został jeszcze najmłodszy, ale on to nam jeszcze nie jest w stanie powiedzieć co by chciał ![]()
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Widzę, że wątek się nam kończy :P Pewnie jak dziś wrócę po tej 21 do domu, to będzie już nowy :P ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- lusia Nam już Młody jest w stanie powiedzieć. Chce kolejkę (za drogi interes jak na mnie ![]() ![]() ![]() I te prezenty nawet nie są z racji mikołajek. Tylko jak jedno dziecko ma urodziny to tak czy siak drugiemu trzeba kupić chociaż drobiazg, bo będzie przykro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-11-26 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już w pracy, wgl śnieg sobie trochę pruszy, a ja dalej na letnich oponach jeżdżę, tata ma dopiero w pt pojechać i je zmienić... maddzia007 nie wiem co Ci poradzić, może raczej on skryty jest. Albo boi się jak zareagujesz na jego rodzinę? Sądzę, że po prostu musisz z nim pogadać szczerze. Mój tż np. bał/wstydził się opowiedzieć mi nawet o jego rodzinie i domu. No ale przecież rodziny się nie wybiera i ważne jest to, jaką jest się osobą. ![]() ![]()
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile lat ma siostra? Może jakaś fajna książka jeśli lubi czytać. Nasi chcą jakieś tam klocki z lego chima. W sumie drogie nie są, ale z drugiej strony jak popatrzeć na wielkość tego to jednak tanie też nie ![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z moim tż jstem od lutego takze tylko miesiac dłuzej od was, a na drugi dzien po tym jak zapytał czy bedziemy razem przedstawił mnie rodzicom babci, pojechalismy nawet do prababci kuzynów, znajomych tez poznałam juz wczesniej. szybko zamieszkalismy ze soba, ale on od poczatku od pierwszej internetowej rozmowy mowil ze szuka czegos powaznego i nie ma czasu na zabawe we flirty. pierwszy tez powiedział zemnie kocha, takze mysle ze musicie konicznie odbyc te rozmowe, i nie masz sie co cackać z tym i bac sie ze go urazisz ja bym postawiła sprawe jasno. przeciez chcesz wiedziec co jest bez sensu tracic czas na kogos kto szuka tylko chwilowych miłostek. a warto zebys wiedziała zanim to zajdzie za daleko ![]()
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja zaraz uciekam do pracy, więc mnie koniec wątku ominie. wyślijcie mi dziewczyny na priv linka do nowej części, albo wstawcie w ostatni post tutaj okej? Żebym was jakoś znalazła ![]() No i chyba lusia zakłada nie? ![]() madzia ja bym po prostu zapytała dlaczego nie poznałaś dotąd nikogo z jego rodziny, skoro on już zna Twoją. Powiedziałabym, że chciałabym poznać jego rodzinę, bo traktuję naszą relację poważnie i zapytała jak on do tego podchodzi. A ja wczoraj miałam paskudny dzień. Tak mnie dopadła jakaś depresja, że beczałam Tżtowi w rękaw.
#4939 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Madzia dokładnie tak jak dziewczyny radzą. Nie owijaj! Mój TŻ też mi ciągle powtarza jak coś chcesz powiedzieć, lub o coś zapytać to nic mi nie sugeruje tylko prosto z mostu bo on się nie domyśli. I ma rację. Nie rób żadnych podchodów, tylko przy najbliższej okazji na spokojnie usiądź i zapytaj jak on odbiera Wasz związek, jakie ma plany, odczucia i dlaczego nie chce Cie poznać ze swoją rodziną, jak tego nie zrobisz to cały czas tylko będziesz się męczyć i odchodzić od zmysłów , wymyślając sobie czarne scenariusze. Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to TŻ wysłał mi wczoraj list ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Rozeznanie
|
A o co tym razem się uparł? Ja ze swoim średnio lubie gadać przez tel bo on taki wtedy konkretny jest. Dzwoni w jakimś konkretnym celu, ale żby poromansować przez tel to nie bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do romansowania to.... czasami mam ochotę pogadać o zbereźnych rzeczach, ale dla niego to są istne tortury i praktycznie tematu nie ma. Ubolewam nad tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Flower23 dla siedmiolatki ciężko. Koleżanka kupuje córce domek dla pet shopów, cokolwiek to jest. W zeszłym roku dostała książkę "Martynka. Wielka księga przygód. Zbiór opowiadań." i bardzo się jej podoba.
Cytat:
![]() ![]() Może miałaś jakiś gorszy dzień ale dobrze, że jest się komu wypłakać. Mam nadzieję, że dziś już lepiej ![]()
![]() |
#4946 |
Rozeznanie
|
Flower ja tez narzekam na zime, oczywiście że masz do tego prawo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Ja zimy nie cierpię na wsi, jest okrutnie czasem wyjechać z domu, u mnie ok odśnieżają, ale np koło południa a jak trzeba do pracy jechać o 7 to du,pa blada siedzi się w zaspie.
![]()
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, jutro się spotkam z TŻtem i zapytam wprost. Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję i nie będę sobie więcej tym niepotrzebnie głowy zaprzątała
![]() U mnie było to samo... co prawda nie mieszkałam na wsi, ale na obrzeżach miasta i pług zazwyczaj przyjeżdżał do nas dopiero koło 9-10, a tu zazwyczaj trzeba było wcześniej z domu wyjść, to łopata do ręki i odśnieżamy podwórko i ulice ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
W sumie to czasami śmieszne jest jak trzeba u mnie w domu każdego po kolei wypychać, ale jak wieje i śniegiem zarzuca to jest wręcz masakra, wszystko odmarza człowiekowi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.