![]() |
#4921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
debrah - a propo twojego wzburzenia - nie dziwię się
ostatatnio na urodzinach TŻa była też jego bratowa - nie ukłąda nam się za dobrze, no więc nie powiedziałam nic- że teraz wiem, że następnym razem zareaguję. Ja byłam wtedy jakoś troszkę dalej od stołu, ona siedziała za stołem, babcia miała Anię na rękach. I Ania zaczęła machać paluszkiem i mówić "tytyty" (że nie wolno) na co bratowa takim głosem, że aż ja się przestraszyłam: "nooo uważaj, ja ci dam tyty!!!" normalnie aż mi się gorąco zrobiło, nie zareagowałam, ale babcia zaczęła tłumaczyć, że w tle zaczął szczekać pies i na niego Ania robi tytyty (ja tak nauczyłam Anię, bo wcześniej była panika i histeria - bała się strasznie, nie wiedziałam jak jej pomóc, więc teraz robimy tyty psu jak na nas szczeka i idziemy dalej - nie zatrzymujemy się, bo generalnie respect przed psami uważam że jest rozważny, no ale nie chciałam paniki i płaczu właśnie, bo spacer wtedy się kończył). No ale wracając - bratowa nie przeprosiła Ani, mimo że ta się przestraszyła ![]() Naszła mnie taka refleksja - czy dziecko nie może pokazać dorosłemu, że czegoś nie wolno? Bo mi się wydaje, że może, jak szturchnę niechcący Anię to mi pokazuje tytyty, ni ewidzę w tym nic złego. Czasem okczywiście pokazuje mi to, jak czegoś jej nie dam - wtedy jej spokojnie tłumaczę, że to nie powód, aby mi to pokazywać. No ale wydaje mi się, że reakcja bratowej wskazała na to, że ona jest nieomylna i dziecko jej zwracać uwagi nie będzie ![]() a wy jak myślicie? czy może za bardzo rozdmuchuję (w mojej głowie i tu póki co) temat?? ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- ahhhh, black, zapomniałabym! ładny tatuaż ![]() podziwiam! I Ciebie, inne dziewczyny, które mają tatuaże, szczególnie w widocznych miejscach. Ja nigdy ni emiałam na tyle odwagi, aby coś takiego zrobić, choć mi się podobają ![]()
![]() |
#4922 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lady pisałaś o geterkach, możesz zalinkowac jakieś przykładowe? ![]() Black widziałam na fb, super ![]() nawijko jak decyzja?podjęta? dzieć mi dzisiaj pięknie spał, tylko jedna pobudka i spał do 6:15 (co ostatnimi czasy jest czymś łaaaał i wielkim świętem, bo pobudka o 5 to standard) ale ja czułam, że to podstęp, ledwo usnął przed 11 a wcześniej dzikie harce uskuteczniał ![]() dzisiaj zrobił dwie rzadkie kupki, myślicie, że to zęby?? Cały czas ślinotok, dzisiaj dorwał się do gruszki tej co się gluty wyciąga, jak mu ją odebrałam i nacisnęłam to wylała się fontanna śliny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Nancy, coś takiego
http://allegro.pl/legginsy-getry-raj...071008873.html takie rajstopki ale bez stópek, z tymże my nie kupujemy przez Allegro (Pstryń, wybaczysz? ![]()
#4924 |
Zakorzenienie
|
w k. Kubuś i Kubuś z Amelką
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Lady dzięki ![]() a myślicie, że chłopakowi można zakładać takie legginsy nie z materiału rajstopkowego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do wody gazowanej - młoda czasem chce, jak widzi, że my pijemy i nic jej nie jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A zły humorek przjedzie! Cytat:
![]() ![]() BTW. Moja mama też potrafi Poli powiedzieć coś w stylu Twojej bratowej, takie właśnie ja ci dam, kto tu się tak rządzi, itp... Niby na żarty, no ale ![]() Black, bardzo ładny tatu, lubię takie delikatne. I serduszko też fajne ![]() Nocka dzisiaj w miarę, poranna pobudka chwilę przed 7, więc nie najgorzej. Właśnie mama wróciła do domu i już mi ciśnienie podniosła... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale aż z ciekawości spojrzałam i jak najbardziej są, np. takie uważam że jak najbardziej będą fajnie wyglądać: http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/nie...9p1784027.html albo takie coś: http://wronek.pl/idzie-moda-na-mokasynki-niemowlece/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Laski, założyłam nowy wątek, tylko się rypnęłam - to jest ten z nr części XI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Majulmi te z zary piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Hmmm czuję się olewana, niewidoczna i wogle... Zadałam Wam zagadkę i tylko jedna dziewczyna się odniosła...hmmm no cóż... chyba nie zauważyłyście....
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- AAA i bata to nie książeczka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Raczkowanie
|
No cena wysoka ale wiesz, ja je wkleiłam żeby pokazać że mogą być fajne chłopięce legginsy, pewnie można znaleźć jakieś tańsze, niemarkowe, używane albo zaczaić się jak będą wyprzedaże
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o zagadkę to ja widziałam ale nie miałam żadnego pomysłu, abstrahując od tego że ja akurat średnio lubię takie zgadywanki ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Jejuuuuuuuuuu, boli;/ Lejdiiiiii, mi też ten pokoik nie bardzo, ale nie da sie tej sciany usunac niestety;pno ale ..
![]() dziewczyny, dzięki za komplementy odnosnie chatki ;*** strasznie mnie boli ząb od tych separacji ;(((((((((
![]() |
#4935 | |||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja u Rodziców, a Mycha z zadowoleniem eksploruje nowe terytoria. Spacerujemy, spacerujemy i jeszcze raz spacerujemy. Dziś kupiłam jej znikopis, kredki i blok. Znikopis zaakceptowała całkiem spoko, z kredkami gorzej - woli nimi stukać o siebie, jeść itp. niż bazgrać, ale ma dziewczyna czas. Jutro może się wybiorę na jakieś zakupy dla siebie. Czytałam trochę na telefonie, trochę teraz, także z góry przepraszam, że nie do wszystkiego się odnoszę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
20 zł? Aż mi się wierzyć nie chce! Super, że już bez gorączki! Black - fajny tatuaż! Jejcio - współczuję przeżyć. Dobrze, że wszystko w porządku! Debrah - mnie też wkurzają takie teksty, jak pisałaś. W ogóle przeczulona jestem bardzo na punkcie tego, co kto mówi do małej. Na szczęście póki co nie miałam za wiele okazji do denerwowania się. Ewulkaa - wg mnie nie rozdmuchujesz za bardzo. Zwróciłabym uwagę następnym razem. Dobrego wieczoru, dziewczęta! Poćwiczę (lub nie), zjem (na pewno) i chyba obejrzę coś. Może być obrzydliwie romantyczne ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
nie rozdmuchujesz ![]() I tak, tattoo Black świetny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
A dzięki za odpowiedzi z tą wodą gazowaną. Ja nie zamierzam podawać na razie bo boje się ze te wzdęcia znowu powrócą. Wczoraj wspominałam kolki Amelki... nie wiem, jak ja sama to wytrzymałam przez 5.5 miesiąca...
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Delicjanko, ja jeszcze nie podawałam Oliwce wody gazowanej - ale nie jest to przemyślana sprawa, po prostu zawsze mam pod ręką niegazowaną (a raczej - najczęściej przegotowaną) i gazowana nie jest mi potrzebna...
![]() ![]() Gojka, czyżby bajka? Moja Oliwka codziennie rano życzy sobie porcję piosenek dla dzieci, więc włączam jej laptopa, ubieram się w tym czasie, myję zęby itp itd, ona chwilkę posłucha, da się na spokojnie ubrać i wtedy dopiero idziemy na śniadanko. ![]() Dziewczyny, dzięki za dobre słówka na temat tatuaży. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mi nie zacytowało, bardzo fajne buty,ja lubię takie zwyklaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
gojka? nie każdy zna odpowiedź.
Sylwietta widzę Cię, co u Was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny wy tu o Lizakach piszecie. Moja mała też dostała lizaka ostatnio u pediatry u której byliśmy prywatnie. No, ale to wina firm farmaceutycznych, bo lizaki z napisem dzielny pacjent jednak w jakimś celu stworzyli. W każdym bądź razie moja Ola lizaka nie skonsumowała :P Ja mam lepszą rewelację, jak byliśmy z Olą w szpitalu to każdego dnia dostawała podwieczorek biszkopty, chrupki. Raz dostała uwaga 2 czekolady - takie po 100 g. Takie, których ja bym nawet nie skosztowała, skład masakryczny miazgi kakaowej było chyba z 30 %. A co dopiero dziecku dać. Pominę już fakt, że dziecko na antybiotykach czekolady jeść nie może, ale na Boga po co paść tak małe dziecko czekoladami. Czasem to mi ręce opadają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane, stęskniłam sie juz przez te pare dni za Wami
![]() nie było mnie bo tygodniowa zębowa masakra wyprała mnie z jakichkolwiek sił.... W ciagu dnia megamrud któremu dobrze było tylko na moich rękach, ewentualnie na moich rękach, aaaaa i jeszcze na moich rękach..... W nocy spał po 3-4 godz, reszte czasu przenosiłam, tuliłam, kołysałam..... Padałam na pyszczek w tym tygodniu... A dzis nocka luksusowa, spał elegancko, dwa jedzonka, jedno picie i jedna zmiana pampka, wiec mysle, ze wreszcie cos poszło w poztywnym kierunku ![]() ![]() Ponadrabiam troszke, nie obiecuje ze wszystko, ale od nowego wątku juz bede na biezaco ![]() MARSI, rzuciło mi sie w oczy Twoje pytanie o obiady, u nas czasami zje, czasami nie- histerii nie robię. Jak jest głodny a nie chce drugiego dania to daje jeszcze raz zupe tyle, ze z miesem kurzecym czy indyczym. U nas zupy tylko gęste, innych nie zje, rosołu wcale ![]() ![]() W temacie zupowo-jedzeniowym, u nas hitem jest ostattnio makaron zacierkowy ![]() ![]() ![]() BLACK< fajowy tatuaz ![]() DELI< ja gazowanych nie daje ![]() Czy Silver z Darią nadal w szpitalu? Bardzo sie martwie ![]() O boziu kochany, a c oz to za dyskusja o rajstopach? Przeciez to dzieci, ma im byc WYGODNIE podczas zabawy, a nie elegancko ![]() nadrabiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Wtajemniczenie
|
kupiłam Hani kręgle i jest szał!
gojka nikt Cię tu nie olewa ![]() nancy pewnie, że takie spodniaszki jak najbardziej dla chłopca ![]() hje czym mama wkurzyła?
#4944 |
Zakorzenienie
|
GOJKA, ja podobnie jak NANCY - widzialam, ale nie lubie zgadywac, wiec cicho siedze.
NANCY, nie podjelismy decyzji. Gdyby nie ten daleki termin odbioru, to podejrzewam, ze umowa bylaby juz podpisana. FEWCIU, tam tez sa drzwi antywl.i grzejniki. Pisalyscie o komorce/piwnicy - nie wyobrazam sobie, zeby jej nie miec. Teraz wynajmujemy i nie mamy do niej dostepu w zwiazku z czym za cholere nie mam gdzie pomiescic zbednych gratow. Widze, ze piszecie o jedzeniu. Ja na palcach jednej reki policzylabym dni, w ktorych Kubus zjadl obiad jednodaniowy. Od 11msca dostaje dwa dania, bo inaczej wszczyna alarm i to glosny. Nie podaje mu zupek wodnych (rosol czy inne takie), bo sie nimi nie najada. dlugo dawalam mu 2 geste zupki dziennie (zupki=warzywa z kasza/ryzem/ziemniakami, czasem z miesem gotowane w jednym garze). Teraz staram sie dawac jedna zupke+drugie danie a'la dla doroslych. Dzis byl wyjatek, bo zamiast drugiego dania wrabal duuuzo kaszy jeczmiennej z mojego talerza, banana i pol duzego mango. Lubi pojesc, a chudy strasznie, bo przeciez wciaz na 3 centylu jest. W szoku bylam jak ktoras z Was (chyba ULTRA, nie pamietam, przepraszam) napisala, ze dziecko je pol duzego sloika na obiad. Kuba by mi sie zaryczal po takiej porcji ![]() Wody gazowanej nie dawalam i raczej nie bede. Sama nie pije takiej. A ja jem sobie czipsiki z TZ :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-27 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
Gojka-nie Ty pierwsza i nie ostatnia czujesz się nie zauważona(wiele z nas mogłoby tak powiedzieć). Takie jest prawo forum że nie do wszystkiego można się odnieść.
I uwierz że czytamy to co piszesz ![]() Nooo to nastał wieczór,młodzież śpi,ja wykąpana w łóżku-zaraz nadejdzie pora snu ![]() Oskar dorobił się 2 kolejnych zębów i 2 widzę w drodze ![]() Bardzo mu dokuczają,potrafi tak płakać z tego powodu jakby ktoś go ze skóry obdzierał ![]()
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mogłam o tej godzinie siedzieć przed laptopem? ![]() Dziewczyny, ależ szok zaliczyłam! Okazało się, że Pola ma 6 zębów ![]() Sprawdzałam jej tą trójkę po lewej, co wyszła i tak przy okazji przejechałam z prawej strony - a tam druga trójka, chyba jeszcze większa, niż ta pierwsza ![]() Nie spodziewałam się w ogóle tego, nie mam pojęcia, kiedy mogła wyjść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
nam się przebiła lewa górna czwórka i lada dzień będzie i prawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podajesz takie zwykłe surowe mango?? ja się boję bo kiedyś po nim miałam wstrząs anafilaktyczny i w szpitalu wylądowałam:/ Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Black bingo, chodzi o bajke a dokladnie o te piosenki z baby tv.sciagnelam jej troche z neta i na telewizorze puszczam..
Dziewczyny ja wiem ze nie zawsze kazda sie odniesie. Ale bardzo czesto jest takz ze cos napisze i cisza.. Wiem ze pozno dolaczylam ze sa dni ze wogle sie nie odzywam.. Ale jakos tak przykro mi sie zrobilo. Zwlaszcza ze niedawno Black dala zagadke o biedronce i kilka zgadywalo.. Dobra nie wazne, nie bylo tematu.. Nawijko to ja Cie pewnie bardziej zaskocze. Paulina potrafi zjesc talerz zupy taki normalny jak sama jem, pprcje taka jaka ja jadam.. A buty takie tanie bo juz resztke babka miala i chciala sie ich pozbyc.. Choc u nas od dluzszego czasu w ambrze wyprzedaz do -90%. Moja mama ost buty zimowe ze 40zl kupila.. W sumie wiekszosc butow ok 20zl.. Musze jeszcze baleriny jakies kupic, chyba ze trafilabym takie fajne skorzane japonki kiedus w ambrze byly. Wugodne strasznie Jesli bym je tam teraz trafila to tez bym kupila.. Bo bardzo zadowolona z nich bylam mieciutkie, mega wygodneni wogle.. Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.