![]() |
#4921 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Cytat:
mam nadzieję że bujaczek pomoże Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Wtajemniczenie
|
Żeby u nas też tak było. Jutro zrobię próbę. Dookoła obwodnica się przejadą: ) chyba że będzie płakać to szybko wrócę
#4923 |
Wtajemniczenie
|
MamaZuzi, nie
![]() ![]() Przeklęte, współczuję..Ja to przerabiałam ze starszą przez kilka miesięcy ![]() Spróbuj nie nosić, zatkaj uszy,wyjdź do innego pomieszczenia. Nam tak nb SR radzili. Inaczej was maleństwo zniewoli. |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ILONKA, lezaczek pomoze... Rob juz pare razy lezal i widac ze polubi, wazne zeby go stawiac blisko siebie, gadac do niego, uspokajac jak sie rozklei. Moja starsza bazrdzo lubila tak polegiwac z widokiem, mam lekki lezaczek ktory moglam ze soba wszedzie nosic, jej sie krajobraz zmienial a ja mialam wolne rece. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Wtajemniczenie
|
Nie uczcie zasypiania w samochodzie! Też popełniłam ten błąd i po nocach jeździliśmy. Apóźnhjej było jeszcze gorzej,bo zasypiała w samochodzie a jak tylko silnik gasł to oczy jak 5zł i z powrotem syrena.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4927 |
Wtajemniczenie
|
Przeklęte,rozumiem.
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Olcia, zrobiłam dziś Twoją karkówkę. Wszyscy wcinali aż im się uszy trzęsły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co, tak przegladalismy lezaczki bujaczki z Tz na allegro i jest nawet taki motolezaczek z fisher price, ktory symuluje jazde samochodem. To chyba bedzie to
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4929 |
Wtajemniczenie
|
Ala Zuzia się nauczyła ubrania w huśtawce a później w wózku. Koszmar. Huśtawka nie musiała się nawet bujac ale ta pozycja pół leżąca musiała być. Do tej pory się zastanawiam czy ja przynieść dla Magdy.
#4930 |
Zakorzenienie
|
Biala kciuki za Ciebie
Niech akcja sie rozwija U mnie raczej lipa,nic sie nie dzieje ![]() Ilonka mam nadzieje ze bujaczek bedzie u was dobrym rozwiazaniem Kurcze leze pod ktg malej mocno tetno skacze,i sie zastanawiam czy to nie moja wina bo jestem troche niespokojna caly dzien |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zadomowienie
|
Hejka
Po dwoch dobach wypisali nas ze szpitala Jestem przeogromnie zmeczona. Praktycznie nie spalam od pt 6 rano. W szpitalu ucielam kilka drzemek parominutowych. Ja nie pchalam sie do domu tylko u nas nawet w ndz wypuszczaja mimo iz wypis dostane we wtorek Boje sie pierwszej nocki w domu, opatrywania kikutka no i noszenia nez szpitalnego kokonu Nadrobie Was jak bede w lepszej formie Gratuluje nowym mamusiom Duszona ale sie zgadalysmy, co? Gosiek zycze Ci zeby akcja juz sie zakonczyla
![]() |
#4932 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja tego dziecka w życiu nie urodze jak tak dalej pójdzie
![]() ![]()
#4933 |
Raczkowanie
|
Cześć laski. Gratuluję nowym mamusiom
![]() U mnie też hormony w cały świat, ciągle beczę. No mam nadzieję, że to nie depresja poporodowa. Leczę się z powodu nadciśnienia od 3 lat. Po cesarce spuchły mi nogi i ciśnienie mi skacze nawet do 200! Lekarze mówią, że to normalna komplikacja. No niech te nogi już wrócą do normy, bo nie zdzierżę. Miałam zastój wody, wlali we mnie kilka litrów ekstra, plus tak się zdarza u kobiet z nadciśnieniem. Do tego mam jakąś osutkę ciążową. Zaczęło się od swędzących rozstępów na brzuchu z wysypką, a rozlazlo na całe ciało. Piekielnie swędzi, niech już zniknie. Kikuta w UK się nie pielęgnuje, dacie wiarę? Nic się nie robi. No więc nic nie robiłam, odpadł po tygodniu i po krzyku. Znajomy córkę też woził w aucie, żeby zasypiała. Adaś zasypia ładnie, budzi się co 3-4 godziny. Usypia mi czasem podczas karmienia i się przez to krztusi. Śpi z otwartymi oczami wtedy, które pływają na boki, strasznie to wygląda :P Ma kolki. Kupa była kilka razy dziennie, a teraz jest raz dziennie. Podaję mu Infacol, to odpowiednik naszego Espumisanu. Niedługo nas czeka przeprowadzka. Poza tym- NIE OGARNIAM! PS jestem gruba jak lokomotywa, Boże jak ja teraz schudnę? ![]() Edytowane przez iskra_boza Czas edycji: 2015-02-15 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Goście pojechali. Julka znowu ciuszki dostała.. już nie mam gdzie tego trzymać
![]() ![]() Co do kąpieli to Julka uwielbia kąpiel ![]() ![]() ![]() Ilonka a jak kładziecie Szymka to próbujecie i na pleckach i na każdym boku? bo może któraś pozycja mu nie pasuje ? moja nie lubi na plecach leżeć.. chyba że przez sen sama sie tak położy.. ale tak to na boku musi być. I jaki w końcu lezeaczek bierzecie ? Mała wow ale masz pojemne cycki ![]() Bo ja sobie ściągam np po 3 lub 5 min żeby ulge odczuć. Buu ehh.. żeby w końcu zaczęło się coś dziać ![]()
#4935 |
Konto usunięte
|
ale się dziś wkurzam. mały je 2 minuty a potem tak se ciamka. strasznie mnie to drażni już wolę jak mocno mi suta ściska a nie tak się p.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Ważyłam teraz Julke przed i po jedzeniu.
Przez 12 minut zjadła 75ml z cyca, po czym zasnęła :P
#4937 |
Zakorzenienie
|
Ściągam do zera bo tym mala karmie od czwartku. Teraz o 7 ściągnęłam mniej bo ok.100ml ale to po 3h tylko wiec luzik
#4938 |
Zakorzenienie
|
A mnie babeczki wziela temp 38.2 ale lyknelam apap i jestem jak mlody Bog. Tetaz lykam antybiotyk nie ma sie co zastanawiac. Oby wszystko sie unirmowalo zebym mogla karmic juz bez wiekszych problemow.
Iskra ja mialam to samo z ta opuchlizna ale juz jest ok.
#4939 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja chce do domu
![]() ![]() Ehh jeszcze trochę... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jakie dawki brałyście na to ciśnienie? I jak ono u was wyglądało?
MamaZuzi, moja Gosia później też,ale już wolałam ten wózek lub leżaczek niż jeżdżenie samochodem po nocy. Przeklęte,może leżaczek się sprawdzi. Jakaś temperatura mnie bierze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze mój brzuchol wam wstawię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Rozeznanie
|
Ehhh zaklęta 21
![]() ![]() Jakimi butelkami dokarmiacie dziewczyny? Może on tej aventa nie chce, ale inna zaakceptuje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Ufff jestem
![]() ![]() jeju dziewczyny, jak wszyscy goście się z nami żegnali, każdy życzył mi szybkiego rozwiązania i proszą o wiadomość jak juz syn będzie z nami :/. Taki ogarnął mnie strach, ze to już, ze to niedługo..., ze najchętniej wtedy schowałabym się pod stół .. Madzia, ale Julka ma już ładna wagę ![]() ![]() Melbi, napracowałas się dzisiaj ![]() Meire, zdrówka dla Ciebie i córci. Niech choróbska idą dopadać gdzieś indziej ... :/. Gosiak, kurcze, no niech się zaczyna dziać! ehhh namęczysz sie tylko :/. Biała, trzymam mocne kciuki!!! ![]() Tutti, mam nadzieję, ze już brzuszek przestał ciągnąć :/. Maciejka, , cieżko dochodzisz do siebie po cc :/. ehh Asia, super, ze już w formie jesteś ![]() ![]() Mala, szkoda, ze mąż wyjeżdzą i zobaczycie się dopiero w piatek ![]() Paulina, tż nieładnie mówi :/. a to jest bardzo denerwujące... ![]() Alunia, masz dobrego zięcia ![]() Martula, jak dobrze, ze jutro ściągną Ci ten cewnik. Oby już było tylko lepiej ![]() Alunia, cieszę się, zę karkówka posmakowała ![]() ![]() Buu, mam nadzieję, ze już tętno już sie uspokoiło ![]() ![]() Ewcik, dobrze, ze już do domku wracacie ![]() Iskra, współczuję ciśnienia i opuchnięć :/. Oby szybko się już unormowało... Alunia, ładny brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za rodzace, żeby zaczely w koncu rodzic ![]() Buuu wspolczuje rozlaki niepotrzebnej z coreczka... a nie mozesz wypisac sie na rzadanie i polezec w domu? a moze zamierzaja Ci napedzic akcje jakimis wspomagaczami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
ale gafę popełniłam...w tytule 9 częsci zapomniałam rok dopisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Alunia piekny brzus.
Nicki ja sie zgadzam z toba w calosci. Wole rozdziadowac... Co wiele oos9b mi zarzuca niz przeczekiwac zalosc, strach, samotnosc swojego dziecka. My cyckujemy na autopilocie wstalam ![]()
#4949 |
Konto usunięte
|
super:p
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Wtajemniczenie
|
Nicki nie masz za co przepraszać. Każdy ma prawo do własnego zdania i nikt nikomu nie narzuca działania i wychowania jego dzieci. Bo to jest tylko i wyłącznie Twoje dziecko i ty decydujesz co zrobić. Każdy może się wypowiedzieć na dany temat i udzielić rad z własnego doświadczenia lub jeszcze z tego co usłyszała.
Ja niestety nie mam dobrych wspomnień po takim sposobie działania jaki Ty preferujesz. Niestety, przez to, że właśnie nosiłam,cyckałam co 15 minuu,bo tak chciała,jeździliśmy po nocy po mieście i wymyślaliśmy'milion różnych sposobów żeby nie płakała, o mało nie zrobiłam jej lub sobie krzywdy. ![]() Buu współczuję Ci tego oczekiwania ![]() Olcia odpoczywaj kochana. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- ![]() ![]() A teraz mi w pipce gmera... sss.. jak ja tego nie lubię ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Ciekawe jak tam dziewczyny, Buu, Gosia i Biała. A miałam jeszcze Iskierce napisać. Mam nadzieję, że szybko Ci zejdą te obrzęki. Póki co, łączę się z Tobą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.