![]() |
#4921 | ||
High Quality Since 2007
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Ale po co Ty tak naprawdę chcesz mieć ten pierwszy raz? Nie zawsze jest różowo. Zdarzają się potem też otarcia, czasami coś zaboli np. po stanie zapalnym, itd. Myślisz, że przejdziesz ten pierwszy raz, a potem otworzą się bramy niebios? No też nie do końca tak to wygląda. Więc może naprawdę wstrzymaj się, skoro nie przyjmuje to u Ciebie objawów normalnych obaw tylko wariowania. Stresujesz tylko niepotrzebnie swojego faceta.
A potoków krwi sobie też oszczędź w wyobraźni - niech Ci przemówi do wyobraźnia informacja, ile krwi jest podczas całej miesiączki. Poszukaj tej informacji sama, to Ci się myśli zajmą czymś produktywnym.
||
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Raczkowanie
|
Ok juz mam to za soba, wyluzowalam, wzielam sobie wasze rady do serca i po strachu
![]() Szczerze mowiac bolalo mnie, ale moj TZ jest hojnie obdarzony przez nature i mysle ze to normalne, poczulam moment rozrywania sie blonki i do dzis troche mnie tam boli i cieknie krew (male ilosci), ale mysle ze to normalne? Czytalam ze moze to sie utrzymywac nawet do 3 dni? Takze do wszystkich panikar jak ja, to nic strasznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę jeszcze trochę poczekać na powrót TŻ i będziemy dalej próbować, może kolejnym razem nam się uda. Tak sobie ostatnio Was podczytywałam, i szczerze mówiąc chyba się przekonałam, że mój pierwszy raz będzie z zabezpieczeniem(tabletki anty). Jestem w stałym związku, i planuję długo być z moim mężczyzną, więc chyba warto. A może to zabezpieczenie pozwoli mi się dodatkowo wyluzować i się uda... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Raczkowanie
|
Nerwy podczas pierwszego razu?@_@ To ja jakaś inna jestem. Odbyło się bez nerwów, kiedy poczułam, że naprawde tego chcę i było fajnie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
wizażowy robalek
|
Rada dobra, bo jak się skupiasz na tym, że partner zaraz w ciebie wejdzie, to się spinasz - ja tak miałam. Ale jak spróbowaliśmy znów to zrobiliśmy tak: partner wchodzi odrobinkę - jakiś buziaczek, pogłaskanie - potem wchodzi znów troszkę - buziak, trochę pieszczot - potem dalej... i tak, powoli, do celu i poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety miałam troszkę problemów, ale ważne że już za sobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Konto usunięte
|
Wiem, że zapewne temat był wałkowany dziesiątki, jeśli nie setki razy, ale nasłuchałam się przeróżnych opowieści i po prostu zaczęłam się stresować. Planujemy z chłopakiem w najbliższym czasie (i mam tu na myśli bardzo bliski termin) rozpocząć współżycie - on miał już wcześniej partnerkę seksualną, natomiast dla mnie to całkowita nowość. Boję się, że będzie problem, ponieważ jestem dosyć, jakby to powiedzieć, ciasna, były małe problemy nawet przy penetracji palcem, to co dopiero będzie przy seksie! Zestresowałam się już na zapas, a chciałam tego bardzo uniknąć. Oczywiście zadbaliśmy już zawczasu o zabezpieczenie (prezerwatywy, kupione ma się rozumieć w aptece), więc tym martwić się nie trzeba. Macie może dla mnie jakieś rady? Lampka wina "przed" coś pomoże, jak uważacie? Przygotować sobie ewentualnie jakiś żel nawilżający, żeby był na podorędziu, gdyby coś szło nie tak? ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
ma zielone pojęcie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;36956032]Lampka wina "przed" coś pomoże, jak uważacie?[/QUOTE]
Może pomóc się rozluźnić ![]() Cytat:
![]() |
#4932 |
MUSEarka
|
Jeju, wreszcie mogę i ja się tutaj wypowiedzieć
![]() ![]() ![]() A Pas cnoty został mi zdjęty w nocy z 4 na 5 sierpnia przez mojego teraźniejszego Partnera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do jednego wniosku doszliśmy, że moje 12letnie doświadczenie w jeździe konnej chyba pomogło mi nieco w tym pierwszym razie, a na pewno w rozciągnięciu niektórych mięśni i mało bolesnym przeżyciu. Nawet ginekolog przyznał mi, że może to być racja ![]() Także Dziewczęta, jeździjcie konno a pierwszy raz bezbolesny Wam będzie dany! I rozpoczynajcie to współżycie, bo seks, cholera, jest genialny! ![]()
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I gratuluję ![]()
Edytowane przez confused women Czas edycji: 2012-10-08 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Konto usunięte
|
Koleżanka mesarka widzę również fanka Assassin's Creed ; )
Cóż, ja co prawda nie jeżdżę konno, więc tak łatwo pewnie nie będzie (staram się niepotrzebnie nie stresować na zapas, bardziej się cieszę i nie mogę doczekać, niż boję, ale gdzieś mi to siedzi z tyłu głowy...), ale Twój opis rozbawił mnie nieprawdopodobnie, potem sobie jeszcze "w trakcie" o tym przypomnę i dopiero będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Ja konno jeżdżę od dziecka i przywilejów żadnych tego typu nie miałam
![]()
#4937 | ||
MUSEarka
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;36973709]Koleżanka mesarka widzę również fanka Assassin's Creed ; ) Cóż, ja co prawda nie jeżdżę konno, więc tak łatwo pewnie nie będzie (staram się niepotrzebnie nie stresować na zapas, bardziej się cieszę i nie mogę doczekać, niż boję, ale gdzieś mi to siedzi z tyłu głowy...), ale Twój opis rozbawił mnie nieprawdopodobnie, potem sobie jeszcze "w trakcie" o tym przypomnę i dopiero będzie ![]() A tak, uwielbiam tę postać, pomimo, że w gry nie grałam. Ksiązki czytam ![]() No i się wyluzujesz i będzie łatwiej! Mówię Ci ![]() Oj ![]()
![]() |
#4938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś za☠☠☠ista ![]() ![]() _________________________ ___ 17.04.2010
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Konto usunięte
|
Dziewczęta, muszę się wam pochwalić - stało się. Nie mam niestety takiego talentu do humorystycznego opisywania jak koleżanka powyżej (bardziej do opowiadania), więc nie uraczę was jakimś zabawnym opisem ; ) Obyło się bez krwi na szczęście, ból przez pierwsze dziesięć minut był potworny (swoją drogą, mój chłopak chyba się bardziej przejmował tym, że mnie boli, niż ja sama, do teraz się dopytuje, czy wszystko w porządku ze mną i w ogóle), myślałam, że się popłaczę, ale wspólnymi siłami udało nam się to zgrabnie opanować i wszystko potem poszło jak należy, mogę powiedzieć nawet, że mi się podobało, może być już tylko lepiej : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
U mnie pierwszy raz odbył się co prawda boleśnie, ale dało się to przeżyć i po kilku pierwszych "pchnięciach" ból przeszedł. Krwi nie było wcale więc obyło się bez traumy, o której tyle się naczytałam
![]() Natomiast TŻ, dla którego też był to pierwszy raz, miał problem ze wzwodem - chociaż wcześniej stał mu "na baczność" przy byle pieszczotach. Przez to boję się, że zrobiłam coś nie tak, ale staram się nie brać tego do siebie ![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2012-10-21 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Nie wiem, czy to odpowiedni wątek na moje pytanie, ale zaryzykuję. ![]() Jakiś czas temu w czasie pieszczot z moim chłopakiem, włożył palce do mojej pochwy. Miałam krew na majtkach i przez 2 dni odczuwałam lekki ból. Do tej pory byłam dziewicą, ale ostatnio mój chłopak chciał zabawić się wibratorem i nie czułam żadnego oporu, nie było krwi etc, mimo że włożył go na głębokość ok 15cm. Czy to oznacza, że moja błona została już przebita ?? Co o tym myślicie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Raczkowanie
|
ostatnio mialam swoj pierwszy raz. w sumie nic mnie nie bolalo, tylko za pierwszym ,,wlozeniem" - po prostu chlopak za mocno pchnal, kazalam wyjac, zrobil to, po chwili zaczal wkladac znowu, deliktnie wsuwajac i wysuwajc i juz nic kompletnie nie bolalo, jednak wsunal penisa jedynie do polowy i niestety doszedl po kilkuastu sekundach. przyznam, ze troche mnie to rozczarowalo. sama nie wiem, co o tym myslec. czy to normalne ze doszedl tak szybko? i ze w sumie bez problemu udalo mu sie wsunac penisa do pochwy? z tego, co czytalam na m.in. tym forum, wiekszosc dziewczyn uskarza sie, ze ich partnerzy nie mogli wlozyc nawet czubka penisa, dlatego mnie to zastanawia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() nie rozumiem czemu się zastanawiasz, czemu u Ciebie poszło tak gładko. to zupełnie normalne, widać byłaś rozluźniona, przygotowana. ciesz się z tego! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Raczkowanie
|
Moj pierwszy raz? Mialam wtedy 16 lat, on 17. Zero fajerwerkow, troche bolalo, odrobina krwi, ale oboje tego chcielismy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Raczkowanie
|
jestem tutaj nowa . w styczniu będzie 19 lat a ja nadal jestem dziewicą .. mam chłopaka.. ciągnie mnie do niego strasznie tylko jest sprawa że po 1 nie mam w tym doświadczenia, po 2 nie wiem jak mam się wtedy zachować, po 3 nie wiem czy mam się tam ogolić.. Musze przyznać że cholernie się na niego nakręcam .. pomocy ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
ma zielone pojęcie
|
Nikt nie rodzi się doświadczony
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.